Najjaci si svega mimolotovljev je napisao/la:Opet vi podvaljujete i pogrešno prenosite komentare. Po tome se može zaključiti da niste sigurni u to što tvrdite i izbjegavatePitarBordo je napisao/la:Sad će ti onaj molotovljev reći da je to samo nekolicina sa sjevera skandirala, a da je ostatak stadiona "minutom šutnje" to ispratio... Koliki trebaš biti slijepac/ ili spiner da tako nešto izjaviš, a 10.000 ljudi bilo prisutno...Lakoste je napisao/la:Najjaci su mi ovi slijepci pored sopstvenih ociju. Sreca pa su u manjini i sreca da je sinoc sjever i ostatak stadiona prenio poruku Dini i ostalim.
evo već 24 sata da javno objavite video. Da je onako kako vi tvrdite forumi bi bili preplavljeni snimcima...
Nisam rekao da je nekolicina sa Sjevera skandirala već cijeli Sjever, odnosno grupa ne znam tačno koliko ih je bilo ne više od
dvije milje, mada to nije ni bitno jer je to stav tribine. A što se tiče Istoka, tačno je da je nekolicina podržala Sjever.
Ne morate mene uvjeravati u suprotno, uvjerite javnost, jer zašto bi neko vama vjerovao na riječ.
Vi nemate svoj stav i mišljenje, vama drugi formiraju mišljenje, meni ne i većini raje sa Istoka. Poslali ste Svjedoke na Istok
da lože raju i da bi mogli potvrditi vaše podmetanje. hehe
30 ljudi ovdje kaze jedno i to kao direktni ucesnici i svjedoci,a ti sam kazea nesto drugo i onda trazis da ti se jos nekakav dokaz pokaze
Ako iko ima potrebu da nesto dokazuje to si ti.
Ali ajd i ti si svjestan,ali ne pristaje ti ovo trolanje nikako.