Ništa, jedva čekati da vi ispadnete iz lige, Velež isto tako, Željo da opet aktivira broj itd. Yebo nam ja mater svima.
Premijer liga BiH - aktuelno
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Nikada mi nismo tavorili po drugoj ligi, uvijek smo se instant vraćali a u međuvremenu osvajali i kupove i prvenstva...Za ispadanje se raspitaj u svojoj čaršiji jer krivci su najmanje bili u BLMaroonBjelave je napisao/la: ↑21 okt 2024, 11:36Krupa na Vrbasu, kako god, selo, yebeš mu ti mater. Ali mi ne odgovori kako to da ste kao najveći klub iz tzv rs tavorili po prvoj ligi dok su Laktaši i Krupa igrale istu? A za ovo klinjo, pošalji neku svoju rutavu Živadinku s kućne liste da provjeri jesam li.Platonova je napisao/la: ↑21 okt 2024, 11:26Krupa na Uni u premijer ligi !? hahahahahahah geografiju sinko naučiti pa onda doći o sportu pričati ! Nisi adekvatan sagovornik na temu sporta jer si izgleda klinjo koji je usput odgojen kao kočijaš ! Što se tiče sporta u BL, daleko najuspješniji grad u sportu generalno na prostoru cijele Bosne i HercegovineMaroonBjelave je napisao/la: ↑21 okt 2024, 11:15
Vidi mulac, gdje ste bili do nedavno kad vam je Mile zavrnuo pipu? Gdje ste bili dok su u premijer ligi bili Laktaši, Krupa na Uni? Otkud oni u PL, a vi igrali hrkljusa sa vedetama iz prve lige tzv rs? I znate dobro da vam već drhte ruke ali ne oko, već u B. Luci kad je sport u pitanju.![]()

VOLIMO PUNK I BANJALUČKOG BORCA !
Ima i taj slucaj. Ova dva pomenuta su mi u svjezem sjecanju. Gofna svi do jednog. Za lijekove pare trosili smradovi.Riquelme1921 je napisao/la: ↑21 okt 2024, 11:20Čak ako se dobro sjećam security ili ko već krenuo na Bilinom polju skinuti ljiljane sa ograde na utakmici Sarajeva..(Mislim da je finale kupa s Veležom)
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Evo uskoro ce utakmica izmedju nas. Da vidimo sta cemo, hocemo yebavat jedni drugima majku ili ce se zabijeliti Tusanj i zagrmiti jedna si jedina.MaroonBjelave je napisao/la: ↑21 okt 2024, 11:39Ništa, jedva čekati da vi ispadnete iz lige, Velež isto tako, Željo da opet aktivira broj itd. Yebo nam ja mater svima.
Koje ispadanje konkretno? Niko u historiji lige nije ispadao ko vi

smiješno mi je kako forumski miševi na sve tri vode izjednačavaju djela jedne osobe sa cijelim narodima. ima li kakva forumska pleska da podijeli ovim izbjeglicama?
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
-
- Kontakt:
Objasnice ti balije ovdjee da je prije jahao Begic pa je sad dosao red na Vicu,ovako je bilo i prije tako kazu balije
-
- Kontakt:
Nemoj citirati ovog krembila svega ti jer onda mu vidim post,blokirao sam ga i prije i sad i rahat sam,citas postove Miletovog bota,prestavlja nam Borac kao Bayern a BL kao Las VegasMaroonBjelave je napisao/la: ↑21 okt 2024, 11:36Krupa na Vrbasu, kako god, selo, yebeš mu ti mater. Ali mi ne odgovori kako to da ste kao najveći klub iz tzv rs tavorili po prvoj ligi dok su Laktaši i Krupa igrale istu? A za ovo klinjo, pošalji neku svoju rutavu Živadinku s kućne liste da provjeri jesam li.Platonova je napisao/la: ↑21 okt 2024, 11:26Krupa na Uni u premijer ligi !? hahahahahahah geografiju sinko naučiti pa onda doći o sportu pričati ! Nisi adekvatan sagovornik na temu sporta jer si izgleda klinjo koji je usput odgojen kao kočijaš ! Što se tiče sporta u BL, daleko najuspješniji grad u sportu generalno na prostoru cijele Bosne i HercegovineMaroonBjelave je napisao/la: ↑21 okt 2024, 11:15
Vidi mulac, gdje ste bili do nedavno kad vam je Mile zavrnuo pipu? Gdje ste bili dok su u premijer ligi bili Laktaši, Krupa na Uni? Otkud oni u PL, a vi igrali hrkljusa sa vedetama iz prve lige tzv rs? I znate dobro da vam već drhte ruke ali ne oko, već u B. Luci kad je sport u pitanju.![]()
Konkretno sve i jedno ispadanje, od puštanja Olimpicu, prodaje za 100 milja Žepče Limoradu pa do duga za školu fudbala Džaja, a u tom momentu Željezničar ima pa rećemo duplo neuređenije papire, fol reprogarami kurci palci.....Sad ide ona nismo vam mi krivi što ste bili loši, i te izlizane floskule

VOLIMO PUNK I BANJALUČKOG BORCA !
-
- Kontakt:
Sarajevo se nikad nikome saginjalo nije posebno ne Njegomirovicu,moze raditi sta hoce mi smo opet tu uvijek u vrhu bili vazda i ostali dok se vi saginjete cesto i ispadate u tome je razlika,bio Vico,Mile,Covic bilo ko mi smo vazda u vrhu to je razlika vas kluba na baterije i gigantaSuvorov je napisao/la: ↑21 okt 2024, 11:38Cuj Krupa na Uni.MaroonBjelave je napisao/la: ↑21 okt 2024, 11:15Vidi mulac, gdje ste bili do nedavno kad vam je Mile zavrnuo pipu? Gdje ste bili dok su u premijer ligi bili Laktaši, Krupa na Uni? Otkud oni u PL, a vi igrali hrkljusa sa vedetama iz prve lige tzv rs? I znate dobro da vam već drhte ruke ali ne oko, već u B. Luci kad je sport u pitanju.Suvorov je napisao/la: ↑21 okt 2024, 11:06
Hrvati su imali igrace u najvecim evropskim klubovima, svake sezone su bar jedan ili dvojica igrali finale LS (Modric, Kovacic, Lovren, Rakitic, Mandzukic, Brozovic).
Srbi koji su igrali finala su mahom bili stoperi i Deki zadnji vezni, prema naprijed nista. A i to je bilo prije 15ak godina.
Osvojili smo kup 2010. kad su i Borac Laktasi igrali PL. Sezonu ranije su isto i Borac i Laktasi su igrali PL.
Osvojili smo titulu 2021. kad samo stigli -13, dok je jos Krupa na Vrbasu igrala PL.
Borac kad je ispadao uvijek se vracao iste sezone, nije se nikad vukao 3,4,5 godina po nizem rangu kao Sloboda, Velez, Celik. Ispade da je Borac igrao godinama nize lige dok su sela igrala PL, a zapravo je Borac uzimao trofeje u njihovo vrijeme. Nismo "tavorili".
E da, to kad je Krupa prvu put usla u PL, a mi ispali, to je bilo onda kad ste se vi sagnuli Olimpiku na Kosevu u zadnjem kolu. E sad se sagnite Njegomirovicu.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Tako je bugojanski vandalu

-
- Kontakt:
Jesu glasni ovi Bošnjački srbi iz Šeher Banja Luke sa Bosanskim pasošima i ličnim kartama, a preko nedri ih nazivaju isto ovako kao i mi
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Pa šta će jadan, kad ne može više botovati za FK Borovo Selo.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑21 okt 2024, 11:48Nemoj citirati ovog krembila svega ti jer onda mu vidim post,blokirao sam ga i prije i sad i rahat sam,citas postove Miletovog bota,prestavlja nam Borac kao Bayern a BL kao Las VegasMaroonBjelave je napisao/la: ↑21 okt 2024, 11:36Krupa na Vrbasu, kako god, selo, yebeš mu ti mater. Ali mi ne odgovori kako to da ste kao najveći klub iz tzv rs tavorili po prvoj ligi dok su Laktaši i Krupa igrale istu? A za ovo klinjo, pošalji neku svoju rutavu Živadinku s kućne liste da provjeri jesam li.Platonova je napisao/la: ↑21 okt 2024, 11:26
Krupa na Uni u premijer ligi !? hahahahahahah geografiju sinko naučiti pa onda doći o sportu pričati ! Nisi adekvatan sagovornik na temu sporta jer si izgleda klinjo koji je usput odgojen kao kočijaš ! Što se tiče sporta u BL, daleko najuspješniji grad u sportu generalno na prostoru cijele Bosne i Hercegovine![]()
Ono što ti ne odgovara kažeš "BiH nema medalje", a ono što ti odgovara kažeš "Hrvati i Srbi".Suvorov je napisao/la: ↑21 okt 2024, 10:13Ovo bi mozda i imalo smisla da ovo ne pise neko iz BiH, nego iz Francuske, Svajcarske i sl.mma_hz je napisao/la: ↑21 okt 2024, 09:57Al to je simptomaticno cega god se srbi uhvate to propada majke mi.
Pa gledaj im cirkusa pocev od drzave na celu sa Vucicem,pa onda repke gdje ne znas ko pije,ko placa a o ligi da im ne govorim.![]()
![]()
Gdje god oni imaju moc da nesta odlucuju od toga nastane prevara,cirkus,pljacka.Jel im neko smeta u Srbiji,sami o svemu odlucuju pa opet u svemu im je cirkus i korupcija.
Al zato daj im samo rakije i da guslaju o Kosovo boju,o Mladicu,Obilicu i bulama.
Kaze vidi im drzave, a idu u tu drzavu da se vakcinisu, kad su pozari i druge katastrofe, Srbija (i Hrvatska) salju avione i helikoptere za gasenje pozara, sportisti im sele u te drzave jer u BiH nema uslova za treniranje (Dzumhur) i sl.
Kaze u repki se ne zna ko pije, a ko placa, a repka bila i u Rusiji i u Kataru i u Njemackoj. Bosna otisla jednom od rata na veliko takmicenje. Zemlja bez olimpijske medalje, da nije mostarskih Hrvata i banjaluckih Srba jos bi bili zemlja bez ekipe u grupnoj fazi.
Kad neko iz BiH ismijava Srbiju, to je kao da ismijavas nekog jer je ugazio u goovno, a ti si usran do vrata.
Možeš reći Hrvati i Srbi skupa sa Bošnjacima nemaju medalje i dva kluba iz BiH su ostvarili grupnu fazu.
Kakav si ti jad. Živiš druže u BOSNI I HERCEGOVINI. Klub iz BOSNE I HERCEGOVINE je ostvario grupnu fazu, a ne nekakvi Hrvati i Srbi.
-
- Kontakt:
De pusti debila, eto mu Srbije nije daleko nek ide u nju, išo bi on možda - AL GA NEĆE TAMO. Tamo preko drine ih ismijavaju jer su Bosansci pravoslavne vjerispovjesti i niko i ništa su.Morpheus je napisao/la: ↑21 okt 2024, 11:55Ono što ti ne odgovara kažeš "BiH nema medalje", a ono što ti odgovara kažeš "Hrvati i Srbi".Suvorov je napisao/la: ↑21 okt 2024, 10:13Ovo bi mozda i imalo smisla da ovo ne pise neko iz BiH, nego iz Francuske, Svajcarske i sl.mma_hz je napisao/la: ↑21 okt 2024, 09:57Al to je simptomaticno cega god se srbi uhvate to propada majke mi.
Pa gledaj im cirkusa pocev od drzave na celu sa Vucicem,pa onda repke gdje ne znas ko pije,ko placa a o ligi da im ne govorim.![]()
![]()
Gdje god oni imaju moc da nesta odlucuju od toga nastane prevara,cirkus,pljacka.Jel im neko smeta u Srbiji,sami o svemu odlucuju pa opet u svemu im je cirkus i korupcija.
Al zato daj im samo rakije i da guslaju o Kosovo boju,o Mladicu,Obilicu i bulama.
Kaze vidi im drzave, a idu u tu drzavu da se vakcinisu, kad su pozari i druge katastrofe, Srbija (i Hrvatska) salju avione i helikoptere za gasenje pozara, sportisti im sele u te drzave jer u BiH nema uslova za treniranje (Dzumhur) i sl.
Kaze u repki se ne zna ko pije, a ko placa, a repka bila i u Rusiji i u Kataru i u Njemackoj. Bosna otisla jednom od rata na veliko takmicenje. Zemlja bez olimpijske medalje, da nije mostarskih Hrvata i banjaluckih Srba jos bi bili zemlja bez ekipe u grupnoj fazi.
Kad neko iz BiH ismijava Srbiju, to je kao da ismijavas nekog jer je ugazio u goovno, a ti si usran do vrata.
Možeš reći Hrvati i Srbi skupa sa Bošnjacima nemaju medalje i dva kluba iz BiH su ostvarili grupnu fazu.
Kakav si ti jad. Živiš druže u BOSNI I HERCEGOVINI. Klub iz BOSNE I HERCEGOVINE je ostvario grupnu fazu, a ne nekakvi Hrvati i Srbi.
-
- Kontakt:
Guslacu,za ovu zemlju igraju ljudi tj bosnjaci u 95 posto slucajeva jer vasi genocidasi cekaju srpsku repku da guslat mogu. Kolika je Srbija i koliko ih ima a koliko nas? Nas je manje i od hrvata i od srba a najveca bolest nam je glavati Dodik i taj narod,gdje ce tu biti napredka sa pecinskim ljudima koji u 21 vijeku sve koce i podrzavaju Put8na jbte dan a hoce u evropu. Za evropu si upravu da nije bosnja iz BL nebi jos grupe gledali. Jbte masu srba ovih iz RS ima putovnice cudo ne izvade srpski pasosSuvorov je napisao/la: ↑21 okt 2024, 10:13Ovo bi mozda i imalo smisla da ovo ne pise neko iz BiH, nego iz Francuske, Svajcarske i sl.mma_hz je napisao/la: ↑21 okt 2024, 09:57Al to je simptomaticno cega god se srbi uhvate to propada majke mi.
![]()
-
- Kontakt:
Koliko su genocidasi iz BL jadni kao klub saginjali se i ispadali prije svima od Usanovica,Begica,Beusa,Dodika pa sad opet se saginju Dodi koji ih je samarao,Vici pa jbte vi ste bas kuravela velika
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Suvorov je napisao/la: ↑21 okt 2024, 10:13Ovo bi mozda i imalo smisla da ovo ne pise neko iz BiH, nego iz Francuske, Svajcarske i sl.mma_hz je napisao/la: ↑21 okt 2024, 09:57Al to je simptomaticno cega god se srbi uhvate to propada majke mi.
![]()
ehh namazanci jedni. Radi se sve da se unisti sve u BiH. Pa i sport je tu negdje u zacrtanim ciljevima jer je svjetski ambasador i drzave i naroda.
da skratim kako iscita zadnjih 10 stranica. Gadite mi se!
skandiranje pijanim erojima treba biti kaznjavano iste sekunde. EE mooda u sred Sarajeva radi transparenta casnoj armiji se prekida utakmica a ovamo kromanjonci orgijaju bez kazne. Sa vama samo treba zestoko
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Nek se ćaći obrati za te stvari valjda mu on nije škrt po tom pitanju.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑21 okt 2024, 12:04Vidis da je c9vjek derpas da voli damu,nemoj da si skrtMaroonBjelave je napisao/la: ↑21 okt 2024, 12:01Nije problem, čim ti mamica dotjera šubaru. I napiši samo koji slavu slavite da vam upotpunim veselje
A izraz "ošurio" nisi ni mogao čuti, pošto nismo imali puno dodira sa Kninom i Vukovarom.
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, Beli98, delko, greenwood, mnon46, nedimmmm1337, Sarun i 33 gosta.