MaGiCa je napisao/la:
Forma je trenutna, a klasa je stalna.
Cavani je za Gomeza klasa.
Nemoj biti ridikul Antone. Mada, ti i ne znas nista drugo sem toga.
Mislim da nema smisla da mi ulazimo u jednu totalno glupu raspravu jer će na kraju svako svog konja hvaliti. Razlika između mene i tebe po pitanju Cavanija i Gomeza je ta da ti smatraš Gomeza ŠROTOM naspram Cavanija, a opčenito Gomeza smatraš nekim proječnim , da ne kažem lošim napadačem. Ja sa druge strane Cavanija smatram jako dobrim napadačem i mislim da nije grijeh ako kažem da je Gomez bolji jer Gomez za mene nije bilo kakvo smeće.
Da pokušam sad ljudima neš objasniti. Ja Gomeza obožavam, ali Bayern obožavam još više i meni je svejdeno dal će gol dat Gomez, Olić, Ribery ili Robben i smatram da niti jedan igrač nije nezamjenjiv pa tako nije niti Gomez. Opčenito obožavam transfere i ako vidim da bayern može napraviti neki transfer di bi profitirao i poboljšao ekipu ja sam za taj transfer uvijek. Sada ću ti dat jedan hipotetski primjer. Makni sa uma ko može ko nemože igrati u Lp, jer ajmo reč da to sada nije bitno iako je u stvarnom svijetu to jako bitno.
Da je recimo Bayern mogao na zimu prodati Gomeza za 45 miljona eura i za 15 dovesti Gustava i još uz to za 25-30 Džeko / Cavanija / Suareza. Ja bi to prihvatio i bio bi sa takvim raspeltom prezadovoljan jer bi za jednog igrača dobili 2 koji nam trebaju i nebi previše izgubili na kvaliteti u niti jednom sgementu, dapaće reko bi dam sa tom dvojicom jači, nego samo sa Gomezom. Ali stvarnost nije takva.
Sad drugi primjer. Opet hipotetski. Da na ljto mi možemo prodati Gomeza i za ISTE noFce dovesti Džeku / Cavanija / Suareza, ja na to nebi pristao jer u tome nevidim smisla i nevjerujem da bi onda bili jači.
Treći primjer. Opet hipotetski. Kada bi Bayern na ljto mogao prodati Gomeza i u Bayern dovesti za iste pare ili čak malo veće Etooa/ Villu / Rooneya, ja bi na to pristo jer ti napadači su definitivno bolji od njega...
Sad ti meni reci dal sam ja objektivan ili nisam, tj. dal sam ridikul

Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"