FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

adnan24
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la adnan24 » 11 apr 2011, 17:30

anton 1983 je napisao/la:Najvaznija utakmica sezone

pa kog zanima Bayern gegen Kusen neka si pročita...

Od 1989.-e Bayer nije dobio u Minhenu,to me je malo razveselilo iako ova situacija u odbrani je daleko od dobre...ko ce da igra?- Timoscuk i Gustavo ili...

bavarac 19
Kontakt:

Post Postao/la bavarac 19 » 11 apr 2011, 17:56

adnan24 je napisao/la:
anton 1983 je napisao/la:Najvaznija utakmica sezone

pa kog zanima Bayern gegen Kusen neka si pročita...

Od 1989.-e Bayer nije dobio u Minhenu,to me je malo razveselilo iako ova situacija u odbrani je daleko od dobre...ko ce da igra?- Timoscuk i Gustavo ili...
ma trebala bi bit pobjeda protiv leverkuzena jer heynkes nece dozvolit da mu klub igra ligu evrope slj sezone ....a i igraci ce se vise trudit jer su bili protiv gala pa su namjerno slabo igrali

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 11 apr 2011, 18:06

anton 1983 je napisao/la: Isto tako ovo je možda i najbitnije kaj ću ti ja sad reći. Bayern igra jednu od najgorih sezona u svojoj bližoj prošlosti i zbog svojih rezultata određeni igrači kritiziraju se na način kako se to nebi smjelo, pa je Gomez svako malo predmet rasprave, a to nebi smio biti jer u biti nekritizira se njega objektivno, već se priča subjektivno i to samo iz razloga jer je cijeli Bayern loš. Još je jako loše kada se uspoređuje dobar igrač iz kluba koji razara po kvartu tipa Cavani i Gomez koji to isto radi ali igra u klubu koji je ispod svoje razine. Slijedeće sezone kada Napoli neće uči u LP, cavanija se niti neće spominjati u kontekstu lošeg igrača i to samo zato kaj dolazi iz lošijeg i manjeg kluba dok igrači tipa Torres, Gomez koji igraju u velikim klubovima će uvijek biti na meti navijača. Budi siguran da Gomez slijedeće sezone odigra identičnu sezonu kao i ovu, samo da Bayern bude prvak, ljudi će o njemu promijeniti mišljenje, niko se više neće pitati dal on je za Bayern već će ga slaviti...

Ja sam probao, sad dal si me ti i neko drugi shvatio vidjet ćemo...
Forma je trenutna, a klasa je stalna.
Cavani je za Gomeza klasa.
Nemoj biti ridikul Antone. Mada, ti i ne znas nista drugo sem toga.
Jos jednom:

[youtube][/youtube]

To je pravo merilo. Cavani ima sve di mogao postati najbolji big striker Evrope. Gomez to nikada nije imao i nikada nece imati, sve da igra ne znam koliko dobro u BMu.

[youtube][/youtube]

Golovima a la Gerd Mueller, a slabom realizacijom se ne moze u istu recenicu sa covekom koji jos jedino mudima nije dao gol i koji nosi svoj klub u visine gde mu objektivnom kvalitetom nije mesto.

Ja sam probao. E sad, da li si me ti ili neko drugi shvatio - videcemo...

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 11 apr 2011, 18:17

Ma daj ba ljudi manite rasprave oko Go*njeza taj zna da postigne gol jedino kada Bayern dobro igra a da postigne gol kada je gutavo, i da pritome uradi nešto čime bi pokazao znanje, poziciranje il šta već, NIKADA ...

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 11 apr 2011, 18:30

Napokon je upravi Bayerna došlo iz dupeta u glavu da LvG treba razriješiti dužnosti koliko god dobar bio u prošloj sezoni u ovoj je upropastio sve što se moglo upropastiti sad nam visi LP nadam se da će protiv apotekara napokon krenuti i da će igrači probiti mentalnu blokadu te pružiti 200 %..
1974---1975---1976---2001---2013---2020

JetSet_Hantraga
Kontakt:

Post Postao/la JetSet_Hantraga » 11 apr 2011, 20:33

Druze Gaal mi ti se kunemo... :mrgreen:

Otisao je, mnogi ce reci zasluzeno. Ipak, ne treba on njemu pricati kako da je neki amater, kao da taj covjek ne zna nista o fudbalu.Veliki je to trener, pokazao je to u prvoj sezoni. U drugoj vise nije islo i rastanak je bio najbolje rjesenje.
Svi cemo pamtiti sezonu 2009/10. kao jednu od najboljih u zadnje vrijeme, a to je sigurno djelomicno zasluga Haal-e.
Zato, druze Gaal, hvala lijepo, dovidjenja. :D

@antone nemoj se dzaba trudit', neki ljudi nikad nece shvatiti. :D
Znas i sam da tim raspravama oko Gomeza nema kraja, uvijek cemo biti podijeljeni. Ja cu samo reci:
Weltklass Gomez!
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 11 apr 2011, 20:46

Dvije utakmice suspenzije za Robbena. :!:
#divovi

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 12 apr 2011, 14:21

adnan24 je napisao/la:
A kaj se ti isto mutaF praviš? :lol: Zajebavam se malo. NHF! ;) Ako Breno, badstuber i Buyten neće biti spremni onda normalno da će igrat ta dvojica jer druge nemamamo. Imamo 5 "štopera" na raspolaganju a to ima rijetko ko, a opet imamo problema za popizditi!
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 12 apr 2011, 14:24

JetSet_Hantraga je napisao/la: @antone nemoj se dzaba trudit', neki ljudi nikad nece shvatiti. :D
Znas i sam da tim raspravama oko Gomeza nema kraja, uvijek cemo biti podijeljeni. Ja cu samo reci:
Weltklass Gomez!
Ma kaj bi se zamaro! Samo oču ti reč da postoji ovdje samo par ljudi ćije mišljenje iznimno cijenim a effe_sa je jedan od njih, pa sa njim o nekim stvarima volim raspravljati, zato sam to i njemu napiso i njega to pitao ;)
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:

amell 2
Kontakt:

Post Postao/la amell 2 » 12 apr 2011, 14:36

isakovich je napisao/la:citava ova situacija oko FC Bayerna mi se gadi,sve je ovo vise van pameti,,bio sam optimist do zadnjeg ali vidim da je to bilo uzalud,,ne znam ni sam, izbubio sam volju vise i da citam novosti o Bayernu, jer sve sto je dobro biva laz a ono ruglo biva istina,,mene moze vratiti u normalu samo uzimanje zadnjih 15 bodova iz 5 kola i transfer lista kupljenih igraca,,dajte vise da spojimo makar 2 sezone kako treba da budemo nedodirljivi pa mi smo Bayern,,makar da dominiramo BL-om a ne ovako muku muciti,,,dotucen sam do nogu i razocaran,,,,a sto se tice zadnje tekme to nije ni za spominjati to je ruglo nas golman i nas napadac su bili dvanaesti tj trinaesti protivnicki igrac,,,sve bi ja to po kratkom postupku cestaaaaaaaa,,,, :evil: :oops:
:lol: :lol: :lol: nikad nije kasno,mi bi vas i sada primili u svoje redove,pa ja brate mili pridruzi se navijacima svjetskog prvaka nemoj se vise ovdje brukat i sramotiti naskodice ti pritisku :lol: :lol: :mrgreen:
INTERNAZIONALE MILANO vs SCHALKE O5

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 12 apr 2011, 14:43

amell 2 je napisao/la:
isakovich je napisao/la:citava ova situacija oko FC Bayerna mi se gadi,sve je ovo vise van pameti,,bio sam optimist do zadnjeg ali vidim da je to bilo uzalud,,ne znam ni sam, izbubio sam volju vise i da citam novosti o Bayernu, jer sve sto je dobro biva laz a ono ruglo biva istina,,mene moze vratiti u normalu samo uzimanje zadnjih 15 bodova iz 5 kola i transfer lista kupljenih igraca,,dajte vise da spojimo makar 2 sezone kako treba da budemo nedodirljivi pa mi smo Bayern,,makar da dominiramo BL-om a ne ovako muku muciti,,,dotucen sam do nogu i razocaran,,,,a sto se tice zadnje tekme to nije ni za spominjati to je ruglo nas golman i nas napadac su bili dvanaesti tj trinaesti protivnicki igrac,,,sve bi ja to po kratkom postupku cestaaaaaaaa,,,, :evil: :oops:
:lol: :lol: :lol: nikad nije kasno,mi bi vas i sada primili u svoje redove,pa ja brate mili pridruzi se navijacima svjetskog prvaka nemoj se vise ovdje brukat i sramotiti naskodice ti pritisku :lol: :lol: :mrgreen:
a jeste vi opet atraktivan klub za navijace, pokrijte se i opet nekad za 50 godina ce navijaci intera moci se prsiti da su evropski prvaci
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

amell 2
Kontakt:

Post Postao/la amell 2 » 12 apr 2011, 15:01

Romariooo je napisao/la:
amell 2 je napisao/la:
a jeste vi opet atraktivan klub za navijace, pokrijte se i opet nekad za 50 godina ce navijaci intera moci se prsiti da su evropski prvaci
a sta su to tvoji lopovi i padavicari osvojili vise od intera,zaboravio si ko je koga naguzio prosle sezone i ko je igrao protiv SILNE barce sa 10 igraca gotovo citavu utakmicu,zadnje 2-3 sezone ste se malo uzdigli i mislite da ste izmislili loptu,pa gdje ste bili decenijama kada vas je real ubijao u pojam,nikad vi nevete ni blizu biti realu po uspjehu titulama niti cemu drugom,zapamti ova generacija barce kada ode nikada vi vise necete proci ni 1/8 LP 8-) :mrgreen:

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 12 apr 2011, 15:12

amell 2 je napisao/la:
prije bih crko nego navijao za nekog drugog sem Bayerna,, ti si postao tako odvratno nepodnosljiv na ovoj temi,,,svakim svojim postom ti produzavas granicu ljudske gluposti bravo ti prvak si u tome,,,
VOLIM BAYERN

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 12 apr 2011, 15:15

MaGiCa je napisao/la:
Forma je trenutna, a klasa je stalna.
Cavani je za Gomeza klasa.
Nemoj biti ridikul Antone. Mada, ti i ne znas nista drugo sem toga.
Mislim da nema smisla da mi ulazimo u jednu totalno glupu raspravu jer će na kraju svako svog konja hvaliti. Razlika između mene i tebe po pitanju Cavanija i Gomeza je ta da ti smatraš Gomeza ŠROTOM naspram Cavanija, a opčenito Gomeza smatraš nekim proječnim , da ne kažem lošim napadačem. Ja sa druge strane Cavanija smatram jako dobrim napadačem i mislim da nije grijeh ako kažem da je Gomez bolji jer Gomez za mene nije bilo kakvo smeće.

Da pokušam sad ljudima neš objasniti. Ja Gomeza obožavam, ali Bayern obožavam još više i meni je svejdeno dal će gol dat Gomez, Olić, Ribery ili Robben i smatram da niti jedan igrač nije nezamjenjiv pa tako nije niti Gomez. Opčenito obožavam transfere i ako vidim da bayern može napraviti neki transfer di bi profitirao i poboljšao ekipu ja sam za taj transfer uvijek. Sada ću ti dat jedan hipotetski primjer. Makni sa uma ko može ko nemože igrati u Lp, jer ajmo reč da to sada nije bitno iako je u stvarnom svijetu to jako bitno.

Da je recimo Bayern mogao na zimu prodati Gomeza za 45 miljona eura i za 15 dovesti Gustava i još uz to za 25-30 Džeko / Cavanija / Suareza. Ja bi to prihvatio i bio bi sa takvim raspeltom prezadovoljan jer bi za jednog igrača dobili 2 koji nam trebaju i nebi previše izgubili na kvaliteti u niti jednom sgementu, dapaće reko bi dam sa tom dvojicom jači, nego samo sa Gomezom. Ali stvarnost nije takva.

Sad drugi primjer. Opet hipotetski. Da na ljto mi možemo prodati Gomeza i za ISTE noFce dovesti Džeku / Cavanija / Suareza, ja na to nebi pristao jer u tome nevidim smisla i nevjerujem da bi onda bili jači.

Treći primjer. Opet hipotetski. Kada bi Bayern na ljto mogao prodati Gomeza i u Bayern dovesti za iste pare ili čak malo veće Etooa/ Villu / Rooneya, ja bi na to pristo jer ti napadači su definitivno bolji od njega...

Sad ti meni reci dal sam ja objektivan ili nisam, tj. dal sam ridikul ;)

amell 2
Kontakt:

Post Postao/la amell 2 » 12 apr 2011, 15:21

isakovich je napisao/la:
amell 2 je napisao/la:
prije bih crko nego navijao za nekog drugog sem Bayerna,, ti si postao tako odvratno nepodnosljiv na ovoj temi,,,svakim svojim postom ti produzavas granicu ljudske gluposti bravo ti prvak si u tome,,,
a vi produzujete granicu sportskog neuspjeha,bravo prvaci ste u tome :cry: :shock: :cry: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 12 apr 2011, 15:24

Kad vidim ovakvu bruku od čovjeka tipa ovaj amell2 na forumu dođe mi da više nedolazim na forum! Zašto moderatori neragiraju?

Kad bi on piso neke složene postove, a ne ovakve gluposti di se kretenira nebi riječ rekao, pa taman napiso post od pola stranice di pljuje po Bayernu...

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 12 apr 2011, 15:29

Mi moramo kupiti Iličevića jer će Pranjić I Olić možda ili bolje rečeno najvjerojatnije napustiti Bayern kako pišu mediji, a bez njih dvojice u Hrvatskim medijima prestat će se pisat o Bayernu! :D

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 12 apr 2011, 15:35

Rummenigge: Nema prodaje, idemo u šoping

Arjen Robben i Franck Ribbery, dvojica napadački orijentisana nogometaša minhenskog Bayerna, ostat će u klubu i sljedeće sezone neovisno o tome izbore li Bavarci Ligu prvaka.

Karl-Heinz Rummenigge
"Garantujem njihov ostanak. I ne samo njihov, nijedan od ključnih igrača neće napustiti klub na ljeto", tvrdi izvršni predsjednik Bayerna Karl-Heinz Rummenigge.

Bayernu prestižno evropsko klupsko nogometno takmičenje u ovom trenutku izmiče. Četvrtoplasirani su klub na tabeli, a to mjesto u poretku bundesligaških klubova vodi u Evropsku ligu.

Robben je, podsjetimo, nedavno izjavio da bi za klub gore bilo takmičiti se u tom takmičenju nego ne igrati u Evropi uopće. Inače, 27-godišnji Holanđanin je za četiri kluba do sada sakupio 52 nastupa u Ligi prvaka, a za Bavarce je ugovorno vezan do 2013. godine.

Dvije sezone duži ugovor ima Francuz Ribery koji također ne "gori" od želje da igra u Evropskoj ligi.

Neovisno o evropskom takmičenju u kojem će Bayern igrati nadolazeće sezone, klupska politika uvjetuje dovođenje pojačanja.
"Takmičenje ne diktiraju koga ćemo dovesti. Kada smo 2007. godine igrali Kup UEFA-e doveli smo Riberyja, Lucu Tonija, Miroslava Klosea i Hamita Altintopa. Jedno je sigurno: kupovat ćemo", zaključio je Rummenigge.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 12 apr 2011, 15:52

anton 1983 je napisao/la:
A kaj se ti isto mutaF praviš? :lol: Zajebavam se malo. NHF! ;) Ako Breno, badstuber i Buyten neće biti spremni onda normalno da će igrat ta dvojica jer druge nemamamo. Imamo 5 "štopera" na raspolaganju a to ima rijetko ko, a opet imamo problema za popizditi!

Samo se ti zaj... kao i ovi tvoji puleni pa kad ostanete bez LP bice problema :mrgreen: .Ovaj tandem ako bude igrao u odbrani tesko da mozete pobjediti...daju vam 2 gola minimalno a nema Robbena da to nadoknadi.

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 12 apr 2011, 15:55

adnan24 je napisao/la:Samo se ti zaj... kao i ovi tvoji puleni pa kad ostanete bez LP bice problema :mrgreen: .Ovaj tandem ako bude igrao u odbrani tesko da mozete pobjediti...daju vam 2 gola minimalno a nema Robbena da to nadoknadi.
A gle, sve je to lepo kaj si ti napisao, al nećemo možda imati izbora. Koda za BvB nemaju pravo nastupa Hummels, Santana i Subotić, pa Klopp zmisli bendera i Kehla na štoperima, pa ti ja dođem i napišem, ak će oni igrat nemate šanse...mislim to nema smisla kad smo prisiljeni da oni dva igraju. A kaj je najgore, oni su za Bayern ove sezone više odigrali tekmi na poziciji štopera nego na njihovim prirodnim pozicijama...

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.