Nosi taj avatar i titulu ćemo fuliti zbog njega na temi. Bošnjački Van Basten večeras ko Handže..

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Nosi taj avatar i titulu ćemo fuliti zbog njega na temi. Bošnjački Van Basten večeras ko Handže..
Ja u produžecima više razmišljao o našem sastavu protiv Radničkog, nego hocemo li proci dalje.
Ma nek zeljo umre mogu to bit i svinje il bojac, a sa svim ostalim se slazem! Obavezno skratit ligu bar na 10 ekipa al modernizovat i terene i prostorije. Druga liga bi bila automatski jaca i zanimljivija, prva dva nek ulaze direktno , a preostale 4 ekipe nek igraju play za ulazak kao treci. Mislim da bi tad puno brze stigli nivo bar Hrvatske.KrajisnikBosnjak je napisao/la: ↑09 okt 2020, 00:50@egocentrik Nisi smiješan brate. Amara cijenim samo zbog toga što bi obratio pažnju i na našu ligu, kakva god da je.
Mi se moramo okrenuti svojim resursima. Ovdje je hitno potrebno da se sistemski pronalaze investitori i za druge klubove i da kanton/i, federacija, država pomogne po pitanju infrastrukture sportske klubove.
Želim da svaku sezonu osvajamo ligu, želim evropski iskorak, ali želim i jake konkurente, stabilnog Želju koji će nam parirati.
Skraćenje lige na 8 klubova i zajednička druga liga bi doveli do poboljšanja mnogo toga...
Tbj vjeruj koliko me zanima ova repka da sam sa svojom rajom pred tv skontali da u slucaju prolaska u finale i pobjede u istom idemo na Euro. rasprava bila o tome prvih 15ak minuta.Historicar je napisao/la: ↑09 okt 2020, 01:26Ja u produžecima više razmišljao o našem sastavu protiv Radničkog, nego hocemo li proci dalje.
Koji si ti kompleksas nisi svjestan ni sam.Red1946 je napisao/la: ↑09 okt 2020, 00:23Naš Pape je da zaključimo:
1. igrao SP 1982- Španija i 1990. Italia
2. EP 1984-francuska.
3. SP 2014 Brazil-trener...
Kloc samo SP 2014....
Vakat je za smjenu generacija, da idu ovi luzeri predvođeni Klocom....
Samo mi žao što izgubisđo 10 mio € za Euro plasman...
Druže, ja još gori.. Kontao ako večeras pobijedimo, to je to, plasirali smo se. Kad mi rekoše da ako prođemo idemo na nekog iz duela Irska-Slovačka, syebao sam se.Zagor je napisao/la: ↑09 okt 2020, 02:30Tbj vjeruj koliko me zanima ova repka da sam sa svojom rajom pred tv skontali da u slucaju prolaska u finale i pobjede u istom idemo na Euro. rasprava bila o tome prvih 15ak minuta.Historicar je napisao/la: ↑09 okt 2020, 01:26Ja u produžecima više razmišljao o našem sastavu protiv Radničkog, nego hocemo li proci dalje.drugo nisam se sekirao nikako previse, u par trenutaka se kao malo uzbudio i to je to.. Jednostavno mi nikako nije zanimljiva repka zadnjih godinu dana ak ne i vise. Mislio sam da ce dobit koju minutu Tato, al i od tog nista.
![]()
AlfredNobel je napisao/la: ↑09 okt 2020, 02:52Druže, ja još gori.. Kontao ako večeras pobijedimo, to je to, plasirali smo se. Kad mi rekoše da ako prođemo idemo na nekog iz duela Irska-Slovačka, syebao sam se.Zagor je napisao/la: ↑09 okt 2020, 02:30Tbj vjeruj koliko me zanima ova repka da sam sa svojom rajom pred tv skontali da u slucaju prolaska u finale i pobjede u istom idemo na Euro. rasprava bila o tome prvih 15ak minuta.Historicar je napisao/la: ↑09 okt 2020, 01:26
Ja u produžecima više razmišljao o našem sastavu protiv Radničkog, nego hocemo li proci dalje.drugo nisam se sekirao nikako previse, u par trenutaka se kao malo uzbudio i to je to.. Jednostavno mi nikako nije zanimljiva repka zadnjih godinu dana ak ne i vise. Mislio sam da ce dobit koju minutu Tato, al i od tog nista.
![]()
![]()
Slazem se apsolutno,jutros vidjoh nisam ni gledo zbog igre na golubarniku znao sam da ce ispast.Svaku dole igrali i gubili dok ne skontaju da dole nema hajra.Izgubila zeljina djecaajdohordas je napisao/la: ↑09 okt 2020, 00:37Bogu hvala pa sam postao ravnodušan. Ovo nije naša repka, ovo je željina prčija. Sve izgubili da Bog da.
Volim te Sarajvo !!!
Ma nisu toliko ni smiješni brate, cijela prva postava im je iz Premiershipa i Championshipa, a niko ne može trčat sa Englezima.
Ja ali "ocekivalo"se od Sarajeva da prodje ekipu vrijednu dosta od ovih "sjeveraca"..skoroalen je napisao/la: ↑09 okt 2020, 08:33Ma nisu toliko ni smiješni brate, cijela prva postava im je iz Premiershipa i Championshipa, a niko ne može trčat sa Englezima.
Ma izgubio se osjećaj za reprezentaciju, nekad se tražila karta više ko god dolazii. Ja lani bio protiv Lihtenštajna u Zenici, jedva 4 milje navijača na tribinama. Danas ne znam nabrojat 10 reprezentativaca, al one generacije od 2004 - 2016. sam u dušu znao, znaš sve o svakom pozvanom igraču.
Pa tu priču o slabostima Škota i jesu progurali anam oni, i njihovi mediji. Da smo prošli, ispalo bi da je Celtic amaterska ekipa i da bi im Maccabi tricu spakovao.mma_hz je napisao/la: ↑09 okt 2020, 09:25Ja ali "ocekivalo"se od Sarajeva da prodje ekipu vrijednu dosta od ovih "sjeveraca"..skoroalen je napisao/la: ↑09 okt 2020, 08:33Ma nisu toliko ni smiješni brate, cijela prva postava im je iz Premiershipa i Championshipa, a niko ne može trčat sa Englezima.
Ma izgubio se osjećaj za reprezentaciju, nekad se tražila karta više ko god dolazii. Ja lani bio protiv Lihtenštajna u Zenici, jedva 4 milje navijača na tribinama. Danas ne znam nabrojat 10 reprezentativaca, al one generacije od 2004 - 2016. sam u dušu znao, znaš sve o svakom pozvanom igraču.
Jos onaj morz spominje kako se Sarajevo branilo od Celtica,a sto ne spomene kako se on branio od Makabija.Gore im je statistika bila nego mi protiv Celtica..
Ima i ona, Baho kad bi dzenazu prenosio jos troje bi umrlo do ukopa