FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

joker90
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la joker90 » 09 okt 2020, 00:50

skoroalen je napisao/la:
09 okt 2020, 00:48
Da Baho vodi Zvezde granda, i Gile bi ispao. :rol:
Nosi taj avatar i titulu ćemo fuliti zbog njega na temi. Bošnjački Van Basten večeras ko Handže.. :kafa:
Bahati, bahati Željkan!
1946

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 09 okt 2020, 00:50

@egocentrik Nisi smiješan brate. Amara cijenim samo zbog toga što bi obratio pažnju i na našu ligu, kakva god da je.

Mi se moramo okrenuti svojim resursima. Ovdje je hitno potrebno da se sistemski pronalaze investitori i za druge klubove i da kanton/i, federacija, država pomogne po pitanju infrastrukture sportske klubove.

Želim da svaku sezonu osvajamo ligu, želim evropski iskorak, ali želim i jake konkurente, stabilnog Želju koji će nam parirati.

Skraćenje lige na 8 klubova i zajednička druga liga bi doveli do poboljšanja mnogo toga...
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 09 okt 2020, 01:14

Jel se jos ponose na broj Željine djece u prvih 11 i na blamazu vrcrs?
Fuj u sta su pretvorili repku. Kao sto je brat gore rekao, vise mi nasikiralo onih zadnjih 15min protiv Svinjskog nego ovo vcrs
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 09 okt 2020, 01:26

Aduka87 je napisao/la:
09 okt 2020, 01:14
Fuj u sta su pretvorili repku. Kao sto je brat gore rekao, vise mi nasikiralo onih zadnjih 15min protiv Svinjskog nego ovo vcrs
Ja u produžecima više razmišljao o našem sastavu protiv Radničkog, nego hocemo li proci dalje.

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 09 okt 2020, 01:41

Ovaj Visca je zestok kloc godinama igra u prvih 11 nikad nista napravio nije uostalom ja sam samo vidio rezultat

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 09 okt 2020, 01:47

Kad skontam mi imamo i himnu i tekst, dok nasa drzava(repka) ni to u stanju nije da napravi.
Mi se rijesili menadzerskih igraca, repka zivi od menadzerskih igraca.
Mi se rijesili mahale, mahala repkom vlada.
Mi napravili kamp bolji nego repka u zenici.
Mi imamo upravu koja radi svoj posao, repka ima svoj lopovski savez.
Mi imamo sistem, repka se raspada.

Fk Sarajevo institucija! :bow:
1946~

Ahmoveliki
Kontakt:

Post Postao/la Ahmoveliki » 09 okt 2020, 01:55

KrajisnikBosnjak je napisao/la:
09 okt 2020, 00:50
@egocentrik Nisi smiješan brate. Amara cijenim samo zbog toga što bi obratio pažnju i na našu ligu, kakva god da je.

Mi se moramo okrenuti svojim resursima. Ovdje je hitno potrebno da se sistemski pronalaze investitori i za druge klubove i da kanton/i, federacija, država pomogne po pitanju infrastrukture sportske klubove.

Želim da svaku sezonu osvajamo ligu, želim evropski iskorak, ali želim i jake konkurente, stabilnog Želju koji će nam parirati.

Skraćenje lige na 8 klubova i zajednička druga liga bi doveli do poboljšanja mnogo toga...
Ma nek zeljo umre mogu to bit i svinje il bojac, a sa svim ostalim se slazem! Obavezno skratit ligu bar na 10 ekipa al modernizovat i terene i prostorije. Druga liga bi bila automatski jaca i zanimljivija, prva dva nek ulaze direktno , a preostale 4 ekipe nek igraju play za ulazak kao treci. Mislim da bi tad puno brze stigli nivo bar Hrvatske.
Dosta se raje upalilo i to s pravom, svi spominjete nekoga iz ekipe da je mogao upast veceras normalno da je mogao. Evo na primjer Milicevic da je odigrao desnog stopera ili zadnjeg veznog puno bi sigurnije i mirnije igrali, nije ni Cipetic tu eto nako prvi covjek do Bajevica je Capljic odmah vam sve bude jasno. Krivo mi je pravo sto Benjo nije dobio makar 10 min... mora u narednim okupljanjima biti fokus bar 50% na domacu ligu, nemamo mi vise igraca vani pravih kao Edo ili Mire... po ovome veceras iz nase lige u zadnju liniju su mogli i Serbecic i Jakovljevic u vezu Milicevic, Zlomislic, Zakaric,Ziljkic,Djokanovic,Rahmanovic, a u napad sveti Ahmo :rol: ... Ara bi dao dva da je igrao lijevo iako je spic, a Rade je trebao u vezu umjesto malog Amira... glup Dusan po meni ispao pravo, stavio konstitucijom ista 3 igraca u vezu zato Milia spominjem... ubili nas ljudi fizikom ko nas Seltike

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 09 okt 2020, 02:04

**** stabilnog zelju, oni nama ako ce biti ikakvo mjerilo i konkurencija za bilo sta necemo daleko dogurati.
You are someone else I am still right here

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 09 okt 2020, 02:30

Historicar je napisao/la:
09 okt 2020, 01:26
Aduka87 je napisao/la:
Ja u produžecima više razmišljao o našem sastavu protiv Radničkog, nego hocemo li proci dalje.
Tbj vjeruj koliko me zanima ova repka da sam sa svojom rajom pred tv skontali da u slucaju prolaska u finale i pobjede u istom idemo na Euro. rasprava bila o tome prvih 15ak minuta. :D drugo nisam se sekirao nikako previse, u par trenutaka se kao malo uzbudio i to je to.. Jednostavno mi nikako nije zanimljiva repka zadnjih godinu dana ak ne i vise. Mislio sam da ce dobit koju minutu Tato, al i od tog nista. :angel:
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 09 okt 2020, 02:33

Red1946 je napisao/la:
09 okt 2020, 00:23
Naš Pape je da zaključimo:
1. igrao SP 1982- Španija i 1990. Italia
2. EP 1984-francuska.
3. SP 2014 Brazil-trener...
Kloc samo SP 2014....

Vakat je za smjenu generacija, da idu ovi luzeri predvođeni Klocom....
Samo mi žao što izgubisđo 10 mio € za Euro plasman...
Koji si ti kompleksas nisi svjestan ni sam.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 09 okt 2020, 02:52

Zagor je napisao/la:
09 okt 2020, 02:30
Aduka87 je napisao/la:
Tbj vjeruj koliko me zanima ova repka da sam sa svojom rajom pred tv skontali da u slucaju prolaska u finale i pobjede u istom idemo na Euro. rasprava bila o tome prvih 15ak minuta. :D drugo nisam se sekirao nikako previse, u par trenutaka se kao malo uzbudio i to je to.. Jednostavno mi nikako nije zanimljiva repka zadnjih godinu dana ak ne i vise. Mislio sam da ce dobit koju minutu Tato, al i od tog nista. :angel:
Druže, ja još gori.. Kontao ako večeras pobijedimo, to je to, plasirali smo se. Kad mi rekoše da ako prođemo idemo na nekog iz duela Irska-Slovačka, syebao sam se. :D
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 09 okt 2020, 03:33

AlfredNobel je napisao/la:
09 okt 2020, 02:52
Zagor je napisao/la:
09 okt 2020, 02:30

Druže, ja još gori.. Kontao ako večeras pobijedimo, to je to, plasirali smo se. Kad mi rekoše da ako prođemo idemo na nekog iz duela Irska-Slovačka, syebao sam se. :D
:D
Ma fazon kod mene sto jedan jaran prica da nam ovo nista ne znaci..kao samo ako pobjedimo finale idemo u veci rang lige nacija klinca palca.. ma rekoh isto koda ovo ima veze sa plasmanom na euro i tako trazili i nasli tacan info :D .
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 09 okt 2020, 08:11

Ja veze nisam imao niti za sta igramo ,jbt zivot a nekad sam pratio repku kao svetinju-

Celtic je za ove Irce **** Engleska.- :urnebes: smijesna sjeverna nas izbaci
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 09 okt 2020, 08:20

Jedino pozitivno od sinoć, je što se Krste nalazi na jednu pobjedu od Eura.

samoSA
Kontakt:

Post Postao/la samoSA » 09 okt 2020, 08:30

ajdohordas je napisao/la:
09 okt 2020, 00:37
Bogu hvala pa sam postao ravnodušan. Ovo nije naša repka, ovo je željina prčija. Sve izgubili da Bog da.
Volim te Sarajvo !!!
Slazem se apsolutno,jutros vidjoh nisam ni gledo zbog igre na golubarniku znao sam da ce ispast.Svaku dole igrali i gubili dok ne skontaju da dole nema hajra.Izgubila zeljina djeca :urnebes:

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 09 okt 2020, 08:33

mma_hz je napisao/la:
09 okt 2020, 08:11
Ja veze nisam imao niti za sta igramo ,jbt zivot a nekad sam pratio repku kao svetinju-

Ma nisu toliko ni smiješni brate, cijela prva postava im je iz Premiershipa i Championshipa, a niko ne može trčat sa Englezima.

Ma izgubio se osjećaj za reprezentaciju, nekad se tražila karta više ko god dolazii. Ja lani bio protiv Lihtenštajna u Zenici, jedva 4 milje navijača na tribinama. Danas ne znam nabrojat 10 reprezentativaca, al one generacije od 2004 - 2016. sam u dušu znao, znaš sve o svakom pozvanom igraču.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 09 okt 2020, 09:25

skoroalen je napisao/la:
09 okt 2020, 08:33
mma_hz je napisao/la:

Ma nisu toliko ni smiješni brate, cijela prva postava im je iz Premiershipa i Championshipa, a niko ne može trčat sa Englezima.

Ma izgubio se osjećaj za reprezentaciju, nekad se tražila karta više ko god dolazii. Ja lani bio protiv Lihtenštajna u Zenici, jedva 4 milje navijača na tribinama. Danas ne znam nabrojat 10 reprezentativaca, al one generacije od 2004 - 2016. sam u dušu znao, znaš sve o svakom pozvanom igraču.
Ja ali "ocekivalo"se od Sarajeva da prodje ekipu vrijednu dosta od ovih "sjeveraca"..

Jos onaj morz spominje kako se Sarajevo branilo od Celtica,a sto ne spomene kako se on branio od Makabija.Gore im je statistika bila nego mi protiv Celtica..
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 09 okt 2020, 09:35

mma_hz je napisao/la:
09 okt 2020, 09:25
skoroalen je napisao/la:
09 okt 2020, 08:33
mma_hz je napisao/la:

Ja ali "ocekivalo"se od Sarajeva da prodje ekipu vrijednu dosta od ovih "sjeveraca"..

Jos onaj morz spominje kako se Sarajevo branilo od Celtica,a sto ne spomene kako se on branio od Makabija.Gore im je statistika bila nego mi protiv Celtica..
Pa tu priču o slabostima Škota i jesu progurali anam oni, i njihovi mediji. Da smo prošli, ispalo bi da je Celtic amaterska ekipa i da bi im Maccabi tricu spakovao.
Zadnja linija ovih Sjeveraca sačinjena od igrača koji su standardni u Newcastleu, Leedsu, Leicesteru, Watfordu i Middlesbroughu. Naša zadnja linija sačinjena od rezerve Arsenala te standardnih igrača Lištice, Vojvodine i Malmea. Mislim, razlika je evidentna. Samo smo po Baljiću i Bahi mi bili veliki favoriti. Protiv ovakvih ekipa smo bili favoriti 2010-2014., sad smo najmanje bara-bara. Najmanje to.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Zundo
Kontakt:

Post Postao/la Zundo » 09 okt 2020, 09:50

,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 09 okt 2020, 09:50

skoroalen je napisao/la:
09 okt 2020, 00:48
Da Baho vodi Zvezde granda, i Gile bi ispao. :rol:
Ima i ona, Baho kad bi dzenazu prenosio jos troje bi umrlo do ukopa :rol:
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: tuitamo i 11 gostiju.