RŠD Velež Mostar

Cernica22
Kontakt:

Re: RŠD Velež Mostar

Post Postao/la Cernica22 » 19 jun 2024, 18:31

emil02in je napisao/la:
19 jun 2024, 18:28
Stefo je smeće ali nije menadžer malome već posrednik,i mali je dogovoren prije odlaska Klafurića.Ali zašto niko nije ovo sve pisao prije dolaska ovog malog jer nam golman juniora ima ugovor sa Stefom?
Odbijen je prije 20ak dana vec jednom.
19V22

VVM
Kontakt:

Post Postao/la VVM » 19 jun 2024, 18:31

Cernica22 je napisao/la:
19 jun 2024, 18:27
Deco je napisao/la:
19 jun 2024, 18:26
Uprava nece izdrzati ovu pompu i pritiske, i nazalost raspustit ce se i onda ce biti sto problema, zivi bili pa vidjeli.
Vrlo lako se da rijesiti situacija- momak nek raskine ugovor odmah.
Slazem se :clap:

dime
Kontakt:

Post Postao/la dime » 19 jun 2024, 18:35

Mentalitet rulje

Direktorcic
Kontakt:

Post Postao/la Direktorcic » 19 jun 2024, 18:36

Odlicno pojacanje,katastrofalan posrednik ili ti ga menadjer.haj da vidimo to dalje sta smo naumili

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 19 jun 2024, 18:38

Deco je napisao/la:
19 jun 2024, 18:26
Uprava nece izdrzati ovu pompu i pritiske, i nazalost raspustit ce se i onda ce biti sto problema, zivi bili pa vidjeli.
Nema razloga, doslovno pola ovih što sada najviše pljuju će nakon dvije pobjede drkati na imaginarnu titulu i budući plasman u Evropu. Druga polovina će pričati o našoj djeci opet.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 19 jun 2024, 18:38

Nikad na zelenu granu :mrgreen:
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 19 jun 2024, 18:41

MostarskiVelez je napisao/la:
19 jun 2024, 18:31
A jedna od najbolji sezona, izborena Evropa, nikad jaci omladinski pogon, nikad vise sponzora to jednostavno ne zanima jer ti nedostaje Hasic.

Vidi, imas neki pametni komentara. Nesto za sto ce se 99% raje ovdje sloziti. Konstruktivni komentara tipa da je ovo sa Bulicem lakrdija. Znaci to je kiks zbog kojeg smatram da mi Velezovci moramo reci ne. Jednostavno nedozvoliti, ako Kevelj nastavi po svome e onda mozda ga cak moramo smjeniti.

Eto toliko je to problematicno. I tu je tvoja kritika sasvim okej i opravdana. Isto kao kritika da se Kevelj izgleda proba svima udovoljiti. Vici,Kadri,Zajmu,Stefi,SDA,SDP, Bukvalno svima. I to si sasvim upravu i okej je. Cak se slazem sa tobom za ovo Wi-Fi boli me **** za Wifi ako ga uopste ikada dobijemo.

Ali covjece nebudi **** gelipter, ako Velez sa prosjecnim igrackim kadrom zavrsi 3 na tabeli. Izbori Evropu, igra pred punim stadionom, ima fin teren, nikada vise sponzora. Pohvali i to **** mu mater budi covjek a ne ljigavac. Sasvim je logicno da je ova uprava uradila neke izvanredne stvari. I nije ovdje samo Kevelj. Rahimic je 2 miliona svoje love ulozio a Boga pitaj koliko je Amira preko politike unjela. Nije ovo rad samo jednog covjeka a niti on ima kapacitet za to. Ovdje je citava uprava.
Sve sam to vec vidio prije par godina. I pun stadion, i fin teren, i brda sponzora (sad ih je manje nego tada, lako provjerljivo). I vidis da ja ne opletem po Rahimicu ni po Amiri, znam i ja da su ti ljudi doprinjeli i apsolutno nisam ni jednu od te dvije osobe spomenuo. To je ta politika koja drzi Kevelju ledja.

Nikad jaci OP je isto utopija, to nije zasluga ove uprave, ko im je napravio prostorije i osnovao OP Muhamed Mujic?

Znas kako vi gledate stvari: teren napravili Hasic i Husnic tj nadgledali, posebno Husnic, Kevelj pokosio - fin teren

Dug otplacen - bivsi UO doveo do 100k, Kevelj 100k rijesio - Kevelj ocistio dug

Izborena Evropa, trece mjesto - isti uspjeh kao tada, samo s 5x manjim budzetom. i skalp aeka od kojeg sad strepimo da ce nas raznijet jer se predsjednik odlucio igrati Laporte

To nisu zasluge ovog UO. To su zdravi temelji postavljeni UPRAVO NA NACIN DA SE NIJE RADILO OVAKO KAKO RADI KEVELJ SADA. Imao sam i ranije svasta reci ali nisam mogao jer donose pare u klub, opet osjetis da malkice rastemo ali kad udaris ovako direktno na isti - naravno da cu roncat. Jer tjeranje trenera i ovo sad je direktan dokaz da ja gubim zdravlje a njih boli kurchina
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 19 jun 2024, 18:42

*p!p!t@* je napisao/la:
19 jun 2024, 18:38
Mi smo trenutno i zadnjih nekoliko godina na zelenoj grani.

Druga je priča što bi rulja kidala tu granu jer nije sve po njihovom, a ispod grane provalija. Glupi ljudi.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 19 jun 2024, 18:44

Balorda je napisao/la:
19 jun 2024, 18:42
*p!p!t@* je napisao/la:

Druga je priča što bi rulja kidala tu granu jer nije sve po njihovom, a ispod grane provalija. Glupi ljudi.
Je li tebe neko vrijedja pa moras druge, neistomisljenike, nazivati glupim ili je to samo nacin da dokazes da si intelektualno superiorniji od neistomisljenika?

Nije Kevelj spasioc. I nije ispod provalija. Ako jeste, onda treba da prerezemo to drvo, a ne samo granu.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 19 jun 2024, 18:46

killafrommanilla je napisao/la:
19 jun 2024, 18:44
Balorda je napisao/la:
19 jun 2024, 18:42
*p!p!t@* je napisao/la:

Je li tebe neko vrijedja pa moras druge, neistomisljenike, nazivati glupim ili je to samo nacin da dokazes da si intelektualno superiorniji od neistomisljenika?

Nije Kevelj spasioc. I nije ispod provalija. Ako jeste, onda treba da prerezemo to drvo, a ne samo granu.
Nisam mislio ni na koga specifično, generalno smatram da su ljudi glupi. Nema potrebe da trzaš, nisam ni ja trzao kad si napisao da nam se pišaš u usta.

Ne slažem se ni u kom slučaju sa tim kataklizmičkim scenarijima.
Zadnja izmjena: Balorda, dana/u 19 jun 2024, 18:47, ukupno mijenjano 1 put.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

Dariovfc
Kontakt:

Post Postao/la Dariovfc » 19 jun 2024, 18:47

19 jun 2024, 18:41
A jedna od najbolji sezona, izborena Evropa, nikad jaci omladinski pogon, nikad vise sponzora to jednostavno ne zanima jer ti nedostaje Hasic.

Vidi, imas neki pametni komentara. Nesto za sto ce se 99% raje ovdje sloziti. Konstruktivni komentara tipa da je ovo sa Bulicem lakrdija. Znaci to je kiks zbog kojeg smatram da mi Velezovci moramo reci ne. Jednostavno nedozvoliti, ako Kevelj nastavi po svome e onda mozda ga cak moramo smjeniti.

Eto toliko je to problematicno. I tu je tvoja kritika sasvim okej i opravdana. Isto kao kritika da se Kevelj izgleda proba svima udovoljiti. Vici,Kadri,Zajmu,Stefi,SDA,SDP, Bukvalno svima. I to si sasvim upravu i okej je. Cak se slazem sa tobom za ovo Wi-Fi boli me **** za Wifi ako ga uopste ikada dobijemo.

Ali covjece nebudi **** gelipter, ako Velez sa prosjecnim igrackim kadrom zavrsi 3 na tabeli. Izbori Evropu, igra pred punim stadionom, ima fin teren, nikada vise sponzora. Pohvali i to **** mu mater budi covjek a ne ljigavac. Sasvim je logicno da je ova uprava uradila neke izvanredne stvari. I nije ovdje samo Kevelj. Rahimic je 2 miliona svoje love ulozio a Boga pitaj koliko je Amira preko politike unjela. Nije ovo rad samo jednog covjeka a niti on ima kapacitet za to. Ovdje je citava uprava.
Sve sam to vec vidio prije par godina. I pun stadion, i fin teren, i brda sponzora (sad ih je manje nego tada, lako provjerljivo). I vidis da ja ne opletem po Rahimicu ni po Amiri, znam i ja da su ti ljudi doprinjeli i apsolutno nisam ni jednu od te dvije osobe spomenuo. To je ta politika koja drzi Kevelju ledja.

Nikad jaci OP je isto utopija, to nije zasluga ove uprave, ko im je napravio prostorije i osnovao OP Muhamed Mujic?

Znas kako vi gledate stvari: teren napravili Hasic i Husnic tj nadgledali, posebno Husnic, Kevelj pokosio - fin teren

Izborena Evropa, trece mjesto - isti uspjeh kao tada, samo s 5x manjim budzetom. i skalp aeka od kojeg sad strepimo da ce nas raznijet jer se predsjednik odlucio igrati Laporte

To nisu zasluge ovog UO. To su zdravi temelji postavljeni UPRAVO NA NACIN DA SE NIJE RADILO OVAKO KAKO RADI KEVELJ SADA. Imao sam i ranije svasta reci ali nisam mogao jer donose pare u klub, opet osjetis da malkice rastemo ali kad udaris ovako direktno na isti - naravno da cu roncat. Jer tjeranje trenera i ovo sad je direktan dokaz da ja gubim zdravlje a njih boli kurchina
Slazem se sa tobom da je bivsa uprava bila bolja ali koja je alternativa ako se otjeraju kevelj i ova uprava? Hasic se nece vratit a nevjerujem da se po mostaru ljudi otimaju da udju u klub.

1922VFC1981
Kontakt:

Post Postao/la 1922VFC1981 » 19 jun 2024, 18:49

19 jun 2024, 18:41

Izborena :) Evropa, trece mjesto - isti uspjeh kao tada, samo s 5x manjim budzetom. i skalp aeka od kojeg sad strepimo da ce nas raznijet jer se predsjednik odlucio igrati Laporte

Pomalo, nije uvijek sve crno i bijelo :)
#musvdg

nekoIzMostara
Kontakt:

Post Postao/la nekoIzMostara » 19 jun 2024, 18:49

Nije kila rekao apsolutno nista sto nije istina. Evo ja cu tebe pitati.
1) Jel srao po Bulicu, tvrdio da nece doci Velezu, pa ga najednom okrenulo u glavi i doveo ga?
2) Jel sam javno rekao da je Klafuric zaduzen za sportaki segment, a nakon toga u kameru izjavio da hoce da rastereti trenera, tj. Izmislio neke razloge da mu uzme ono sto mu je dao bez razloga?

Izvini druze, mozda kila za tebe pogresno interpetira, al iznosi jasno sta mu je na dusi. Nakon sto pogazis sam svoje rijeci javno, ko ce ti vjerocati u buducnosti. Logicno je da sad svaku rijec koju izgovori bice uzeta sa rezervom, jer je sam sebi se pos.rao u usta.

Forum je, svako ima pravo da iznese misljenje. Kevelj nije covjek od rijeci, gleda nas u oci i pravi mazlumima, a mi bi trebali klimati glavom. E pa ne moze tako, kuci svojoj pa nek mu klimaju glavom, mi imamo oci i mozak pa da vidimo sta radi. Ko hoce naravno da vidi i razmisli
All-Time First Yugoslav League table

6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424

nekoIzMostara
Kontakt:

Post Postao/la nekoIzMostara » 19 jun 2024, 18:57

emil02in je napisao/la:
19 jun 2024, 18:28
Stefo je smeće ali nije menadžer malome već posrednik,i mali je dogovoren prije odlaska Klafurića.Ali zašto niko nije ovo sve pisao prije dolaska ovog malog jer nam golman juniora ima ugovor sa Stefom?
Nije drug dogovoren pije Klafurica, nuden je al je odbijen. Klafuric je trazio iz Sarajeva igraca, ne ovog. Dovode igrace, a nema ni SD ni trenera. Neozbiljno i uzasno do pm.

MostarskiVelez
Kontakt:

Post Postao/la MostarskiVelez » 19 jun 2024, 18:58

Ma sve je okej, naravno da Kevelj ima mana, pa cak i vise njih.
Jeli Hasic bio od Boga dat? Naravno da nije. Dok nije dosao u Velez nije znao sta je ofsajd a da nepricamo kada je u sred noci otkaze davao zbog pirotehnike. Pusti bola.

Da se ja pitam zna se ko treba biti u upravi Veleza - i ko treba biti u sportskom segmentu Veleza. Vaha, Corba, Mara, Barba, Kodro, pa cak i od ovi mladji imas Pudara evo Merzu sto radi odlican posao.

Ali bola nije taj vakat. Nemas 5 ljudi u Mostaru trenutno sto mogu voditi ovaj Velez em radi volje em radi ti neki mutnji radnja. Eno Hasic se probao bosti sa rogatim pa vidio si kako zavrsi. Isto kao ovi iz FKS. Ili onaj iz Mladost i svako drugi ko proba.

Ali bola neki ko da su sa marsa pali pa se ne sjecaju incidenata po Kaknju, sa Tigrovima, lakrdije sa hljumanima ili suze po Visokom, Kiseljaku i Citluku. Ili po deset komada od Leotara i Lukavca.

Da je sve savrseno nije ali izborili smo Evropu kao treci na tabeli. Gradimo najbolji stadion u drzavi. Imamo odlican teren. Imamo vrhunsku publiku. Dolaze ti djeca, zene, djevojke. Svaka jaca firma od ovi patriotski ti je sponzor. Gura te grad, kanton drzava. Da ova uprava ima tu zasluga naravno da ima. A dio te uprave jesu i Rahimic i Kevelj i Amira i jos njih dosta.

VVM
Kontakt:

Post Postao/la VVM » 19 jun 2024, 19:00

Volio bih da se oglasi Klafurić u vezi ostavke i da kaže istinu!

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 19 jun 2024, 19:02

Meni je drago da apsolutno niko ne pokušava da opravda ovaj deal bio on direktan ili ne sa Stefom. Druga stvar je što imaš pojedince ovdje koji doslovno prozivaju ljude koji pokušavaju da smire strasti isključivo zbog kluba, i ničega drugog. To me već zabrinjava...
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

nekoIzMostara
Kontakt:

Post Postao/la nekoIzMostara » 19 jun 2024, 19:04

19 jun 2024, 18:58
Jeli Hasic bio od Boga dat? Naravno da nije. Dok nije dosao u Velez nije znao sta je ofsajd a da nepricamo kada je u sred noci otkaze davao zbog pirotehnike. Pusti bola.

Da se ja pitam zna se ko treba biti u upravi Veleza - i ko treba biti u sportskom segmentu Veleza. Vaha, Corba, Mara, Barba, Kodro, pa cak i od ovi mladji imas Pudara evo Merzu sto radi odlican posao.

Ali bola nije taj vakat. Nemas 5 ljudi u Mostaru trenutno sto mogu voditi ovaj Velez em radi volje em radi ti neki mutnji radnja. Eno Hasic se probao bosti sa rogatim pa vidio si kako zavrsi. Isto kao ovi iz FKS. Ili onaj iz Mladost i svako drugi ko proba.

Ali bola neki ko da su sa marsa pali pa se ne sjecaju incidenata po Kaknju, sa Tigrovima, lakrdije sa hljumanima ili suze po Visokom, Kiseljaku i Citluku. Ili po deset komada od Leotara i Lukavca.

Da je sve savrseno nije ali izborili smo Evropu kao treci na tabeli. Gradimo najbolji stadion u drzavi. Imamo odlican teren. Imamo vrhunsku publiku. Dolaze ti djeca, zene, djevojke. Svaka jaca firma od ovi patriotski ti je sponzor. Gura te grad, kanton drzava. Da ova uprava ima tu zasluga naravno da ima. A dio te uprave jesu i Rahimic i Kevelj i Amira i jos njih dosta.
Ma sve OK, ja barem nisam ni spomenuo da treba dati ostavku, ali da treba prestati raditi stvari kontra onoga sto govori TREBA i MORA. Ovo mu nije trebalo, raja bi i nekako Klafurica progutala, ni prvi ni zadnji, potrosna roba. Ali dovesti debilcinu koja 5 godina omalovazava i tebe i mene i sve nas, ukljucujuci cak i Kevelja,i to bez imalo obraza je moralno dno. Al et valjda ce izdobriti, al je krenuo zestokom stranputicom.

ra1981
Kontakt:

Post Postao/la ra1981 » 19 jun 2024, 19:08

19 jun 2024, 18:58

Odlično sročeno. Na ovo bih samo dodao da mnogi misle da smo mi Bogom dani da budemo u vrhu, jer se naviklo tako zadnjih godina. Pogledajte malo Čelik, Slobodu pa i Želju.

Radobolja
Kontakt:

Post Postao/la Radobolja » 19 jun 2024, 19:20

19 jun 2024, 18:23
Radobolja je napisao/la:
19 jun 2024, 18:01
19 jun 2024, 17:40

Jedino ako se požali na baklje na tribini protiv Goška, e onda će da ima problem i pa i 4-5 parola :) Inače, Stefo može kao i Admir Husarić. Pa kad nam štoper sjedne u auto i s treninga ode u drugi klub, onda ćemo malo plakati ali ništa strašno. Dovest će naš Monchi boljeg :)
Netrebas meni pisati za baklje ili parole ja sam radi RA i Veleza pusio kazne i svasta nesto!Spominjes bakljade a znas li ko ih placa i ko im je rekao nemojte momci samo u teren bacati!Sto se tice Stefe **** ja njemu majku po sred usta ogavan lik i da se ja pitam nebi ga nikad pustio u klub.E sad nisu ovo neki likovi koji su pravili djecije ugovore pa su nam igrace odvodili ko na traci.Brazilac najveci transfer poslije rata sto ja znam,Hadzikic dosla ponuda 600000 Velez trazi vise,nemam zivaca dalje nabrajati govorim samo cinjenice a to je da se ova uprava pokazala u fantasticnom svjetlu sto se tice prodaje nasih igraca.
Pa Brazilac ti je od Klafurićevog menadžera igrač npr. a ti si guzicom vrata zatvorio takvim menadžerima i okrenuli smo se Stefi :mrgreen: Ništa lično drug, samo nije to zasluga Kevelja ni UO. Velež je na zdravim temeljima ostavljen, sa strašnim stadionom, najboljom travom u državi koju su i Husnić i Hasić lično nadgledali, kakvo fantastično svjetlo i prodaja? Kad je prošla uprava dolazila, nisi mogao igraču ponuditi 1000KM platu.

Sve ovo što su oni uradili bismo uradili i ti i ja čak i bolje na njihovim pozicijama. Jer nije Commerce Engineering donio 2 miliona niti 45 jakih sponzora. Šepurit se ko predsjednik Veleža sada je nikad lakše. Vidio si odaziv na Crvenoj noći, večerica u Havani i skupi se skoro milion, a sjeti se napora da se organizuje ona prva u Zurichu. Jer su neki ljudi izginuli, UGMR, RA i tadašnji UO da se ljudima vrati vjera u Velež. I da postane politički interesantan opet.

Evo da prodjemo što si napisao i ranije:

Tribina - odobrena sredstva u budžetima raznih vlasti, vođa Ultrasa bi morao pokrenuti građenje ove naše tribine zbog toga
Teren u Blagaju - zasad beskoristan, niklo neko žuto cvijeće dabogda da to bude kako treba još poznavajući Blagajce očekujemo i sljedeće derviše ringišpil na istom. Nikakav krucijalan projekat a i taj je pokrenut na inicijativu Klafurića koji je htio da imamo 2 3 terena
Puma oprema - vidjećemo, ne treba komentarisati dok ne dodje. Poznavajući Kevelja, sve ono uzeti s rezervom što je pričao na CN
WiFi najsavremeniji - u vrijeme kad su WiFi dobila plemena da gledaju porniće, sigurno nije nikakav wow projekat

Obezbjedjenja sredstva za krov na tribini - opet ne preko sponzora nego preko politike, što je okej ali nikakvim urgiranjem Kevelja.

K'o da gledam, okititi će se i onom da su isplatili sav dug Veleža prema poreznoj, a kad su došli bilo ga manje od 100k. I nije bilo Džafića i Bratića i takvih za vratom.

Jednsotavno, dobili su vrhunske temelje i hajp nakon 30+ godina su navijači osjetili Evropu, vratili se ljudi na stadion i dobio si nemoguću podršku politike. I TI RADIŠ SA STEFOM BULIĆEM I OTJERAŠ TRENERA DA BI RADIO SA STEFOM BULIĆEM? IMA LI SE ZAUZET ZA TAJ VELEŽ I REĆI NE?
Ma daj majketi pa i ptice na grani znaju da je Kevelj urgirao da dobijemo pare,pa evo jesi li znao kad se trebao birati predsjednik da je Niksic direkt nazvao Kevelja i rekao mu ako ti budes imat ces pomoc od mene?Nije za foruma da ti pricam kako je urgirao i sta je jos urgirao,ocigledno je da ti je antipatican pa da sad dovede i Halanda nebi ti valjo,necemo se svadjati mogli bi dan noc ovako i nebi kraja bilo

Odgovori

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.