cuj ovog, i ovom je ime Alen,pa kakva korist...kakve smo srece, vec vidim malog Edina Pjanica kako igra za Tricolore,jedini bijelac u timuCartman je napisao/la:Ovaj Sejad, Sead, Sime ili kako se vec zove je najveci papucar i dupelizac na Svijetu. Jadno.
Jedan je Pjana. Sinu ime Edin i tacka.
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
- maximusdecimus
- Kontakt:
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Misliš na jahačiculegenda reala je napisao/la:Sreća pa ova Begova voli BIH, pa neće praviti probleme![]()
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- DonCorleone
- Kontakt:
koloniziranmaximusdecimus je napisao/la: cuj ovog, i ovom je ime Alen,pa kakva korist...kakve smo srece, vec vidim malog Edina Pjanica kako igra za Tricolore,jedini bijelac u timu
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
- legenda reala
- Kontakt:
Ma sve ovo bivših i sadašnjih reprezentativaca papučari 

ma jaši ko ti braniVirtu4l je napisao/la:Misliš na jahačiculegenda reala je napisao/la:Sreća pa ova Begova voli BIH, pa neće praviti probleme![]()
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Alen i Dino. Da je dobio jos jednog sina dao bi ime Denis. Nema tu kompromisa, momciluka iz Gelsenkirchena ce nadit Muhamed, Alija ili Safet. Nema druge.maximusdecimus je napisao/la:cuj ovog, i ovom je ime Alen,pa kakva korist...kakve smo srece, vec vidim malog Edina Pjanica kako igra za Tricolore,jedini bijelac u timuCartman je napisao/la:Ovaj Sejad, Sead, Sime ili kako se vec zove je najveci papucar i dupelizac na Svijetu. Jadno.
Jedan je Pjana. Sinu ime Edin i tacka.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Samo jedna stvar.Ne moze biti logicno i da Bosnjak iz Hrvatske i Hrvat iz BiH igraju za Hrvatsku.Kod tog stava koji ovdje preovladava ima jedna temeljna nelogicnost.Znaci,za jednog od njih nije logicno da igra za Hrvatsku,meni je svejedno kojeg mada znamo osnovni kriterij koji je vazio do sada.
legenda reala je napisao/la:ma jaši ko ti brani
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- legenda reala
- Kontakt:
ili DamirCartman je napisao/la: Alen i Dino. Da je dobio jos jednog sina dao bi ime Denis. Nema tu kompromisa, momciluka iz Gelsenkirchena ce nadit Muhamed, Alija ili Safet. Nema druge.
kako ćeš ti naditi jbt momčiluk, što se ismija
a ti ga jahatiVirtu4l je napisao/la:legenda reala je napisao/la:ma jaši ko ti braniho'š ga ti prvo osedlati
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- maximusdecimus
- Kontakt:
koga boli ona stvar za logiku?? ne zamaraj se,u Bosni logike nema...drummer je napisao/la:Samo jedna stvar.Ne moze biti logicno i da Bosnjak iz Hrvatske i Hrvat iz BiH igraju za Hrvatsku.Kod tog stava koji ovdje preovladava ima jedna temeljna nelogicnost.Znaci,za jednog od njih nije logicno da igra za Hrvatsku,meni je svejedno kojeg mada znamo osnovni kriterij koji je vazio do sada.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Tino-Sven se zove Tino-Sven pa je odbio i Hrvatsku i Belgiju
Znam da ima brata, uvijek me kopkalo kako se zove... kontam sigurno je nesto u ovom stilu: Dino-Magnus,Damir-Gunnar ili nesto tako.
Znam da ima brata, uvijek me kopkalo kako se zove... kontam sigurno je nesto u ovom stilu: Dino-Magnus,Damir-Gunnar ili nesto tako.
legenda reala je napisao/la:a ti ga jahatimože
Što prije zaboravimo Alena, biće nam lakše.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Jest vala, eno Wilmots i dalje plače za njim. Sad mu Fellaini i Witsel moraju igrati zadnjeg veznog, syeba ih Tino ko pravi.calcio je napisao/la:Tino-Sven se zove Tino-Sven pa je odbio i Hrvatsku i Belgiju![]()
Zadnja izmjena: Amar Dzeko, dana/u 28 feb 2014, 01:50, ukupno mijenjano 1 put.
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Kako mi se taj momak zgadio, upotrijebio bi par epiteta da dočaraju sve to ali nemamo poseban topik bez cenzure.
Odbio je Hrvatsku, tj. potencijalni poziv, a Belgiju nije.
Odbio je Hrvatsku, tj. potencijalni poziv, a Belgiju nije.
- legenda reala
- Kontakt:
Ma ja se još valjam na ono gore Muhamed,Safet,AlijaVirtu4l je napisao/la:legenda reala je napisao/la:a ti ga jahatimože
![]()
oplakah
Što prije zaboravimo Alena, biće nam lakše.
šta si se ono povuko iz javnog života
Vec su Belgijanci krenuli u kontaofanzivu.Elskluzivno,nude Tinu mjesto na SPAmar Dzeko je napisao/la:Jest vala, eno Wilmots i dalje plače za njim. Sad mu Fellaini i Witsel moraju igrati zadnjeg veznog, syeba ih Tino ko pravi.calcio je napisao/la:Tino-Sven se zove Tino-Sven pa je odbio i Hrvatsku i Belgiju![]()
- maximusdecimus
- Kontakt:
da, Gunnar i Magnus su bas tipicna belgijanska imena.....i Olafur naravnocalcio je napisao/la:Tino-Sven se zove Tino-Sven pa je odbio i Hrvatsku i Belgiju![]()
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Kad im ga Tino zabiberi u kvalifikacijama za EuroAmar Dzeko je napisao/la:Jest vala, eno Wilmots i dalje plače za njim. Sad mu Fellaini i Witsel moraju igrati zadnjeg veznog, syeba ih Tino ko pravi.calcio je napisao/la:Tino-Sven se zove Tino-Sven pa je odbio i Hrvatsku i Belgiju![]()
Igrao je za njihove mlade reprezentacije zajedno sa Arslanagicem.
Logovao se sa drugog kompjutera i blokirali mi račun na fb. Sad moram odgovoriti na pitanje 'what is your favorite pet', a ja ne znam odgovor, znam da je neki igrač FK Sarajevo, ali ne znam kojeg sam stavio, davno je to bilo.legenda reala je napisao/la:šta si se ono povuko iz javnog životakriješ se
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- legenda reala
- Kontakt:
Muhamed Alaim
kad smo kod njega, šta je s njim
a to mi je inače nešto sumnjivo, šta si ti radio boga pitaj
kad smo kod njega, šta je s njim
a to mi je inače nešto sumnjivo, šta si ti radio boga pitaj
- maximusdecimus
- Kontakt:
jos ga Wilmots za kapu povukao, al Tino ga ne yebe ni 2%, samo BosnaAmar Dzeko je napisao/la:Jest vala, eno Wilmots i dalje plače za njim. Sad mu Fellaini i Witsel moraju igrati zadnjeg veznog, syeba ih Tino ko pravi.calcio je napisao/la:Tino-Sven se zove Tino-Sven pa je odbio i Hrvatsku i Belgiju![]()
Trenutno korisnika/ca: aezakmi, Amidzaa, Cwirek, izdzezveubrazil, James1987, LeCoq, MiranGlasnic, Mostarska, PeppermintSA, RacioEmocionalan, SanaBosna, Wilshere10 i 106 gostiju.