FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Ultras Sur
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Evo sa utakmice, prije svega bih vam želio čestitati na zasluženom bodu. Igrali ste hrabro i isplatilo vam se. Slažem se da je sudija dao bespotrebne crvene Gutiću i Popoviću. Željo imao neku kontrolu ali bez nekih šansi. I ono što smo imali nismo znali iskoristiti i to je to.
••• Real Madrid C.F. •••
❸❶ La Liga titles
❶❼ " Copa del Rey " Cups
❾ Uefa Champions League titles
❷ Uefa Cup titles
❸ Intercontinental Cups
❸❶ La Liga titles
❶❼ " Copa del Rey " Cups
❷ Uefa Cup titles
❸ Intercontinental Cups
- dr.van nostrand
- Kontakt:
[quote]Haj se malo saberi momak... Ne kontam vas, sve mudonje preko neta, pa jeboga visite na ovom forumu, drkate ***** a abog me ubio ako imate 15 eto... Ja sam objektivan, ja kazem da nismo bolji od vas, al da niste ni vi od nas.. Po igri nevaljamo ni mi ni vi da izvinete kurcu..
vi sigurno nevaljate ,mozda kad bude Mercedes Arena mozda onda i zaigrate
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
svaka častsarajlija89 je napisao/la:Vjerovatno najgori derby u historiji,prije svega "zahvaljujuci" sudiji koji je opravdano iskljucio Muharamovica ali crveni kartoni za Popovica I Gutica su bespotrebni,sto je dovelo da utakmica ide samo u jednom smjeru.Sarajevo je sa 8 igraca u polju odigralo hrabro i potpuno zasluzeno doslo da boda.U takvoj konstalaciji snaga, pored vrlo lose i meni neshvatljive igre domacih,ovo je veliki bod...Jednostavno domaci su morali puno bolje,imali su veliku prednost na terenu koju nisu znali iskoristiti...hvala Bogu
Ne bih nikog posebno izdvajao u nasoj ekipi,jednostavno svi su ostavili srce na terenu al Dino kojem je ovo bio prvi derby,te Bane i Vucina su stvarno odlicni bili i maximalno doprinijeli osvajanju ovoga velikog boda...
Svima ostaje zal za ovako losom utakmicom al bice bolje...siguran sam...vec iduci derby na Kosevu ce to biti na najvisem nivou![]()
Na kraju se moram osvrnuti i na navijanje...najavljivali su domaci spektakl..a osim poctne koreografije i bakljde na pocetku drugog poluvremena,dobro navijanje je u velikoj mjeri izostalo...pogotovo u drugom poluvremenu![]()
Repertoar kao i same pjesme...katastrofalan u najmanju ruku
sta je ba ono....
nemaju dvije pjesme da valjaju i da nisu Jbem ovo ili jbem ono
![]()
I eto nek se neko nadje da poredi instituciju kao sto su HZ sa njihovom navijackom grupom....realno i najrealnije....![]()
![]()
Jos jednom,nasem voljenom klubu Sretan Rodjendan i sve najbolje uvijek...jer nasa ljubav mjere nema![]()
SARAJEVO MOJE,VOLIMO TE LUDO...![]()
A da mi kazes ko je aktuelni sampion? Cisto onako da se informisem malodr.van nostrand je napisao/la:Haj se malo saberi momak... Ne kontam vas, sve mudonje preko neta, pa jeboga visite na ovom forumu, drkate ***** a abog me ubio ako imate 15 eto... Ja sam objektivan, ja kazem da nismo bolji od vas, al da niste ni vi od nas.. Po igri nevaljamo ni mi ni vi da izvinete kurcu..
Kao sto sam i reko zasluzen bod jer ste igrali srcanije i borbenije od nas.Vasa i nasa igra amaterizam a ovi stariji koji su gledali Mesu,Papeta,Paju,Skoru i ostale bivse zvjezde Zelje i Sarajeva skontace.Zalosno ali istinito.
slozio bih se tu ali za to je kriv dobrim dijelom i sudijaAlipasino je napisao/la:Kao sto sam i reko zasluzen bod jer ste igrali srcanije i borbenije od nas.Vasa i nasa igra amaterizam a ovi stariji koji su gledali Mesu,Papeta,Paju,Skoru i ostale bivse zvjezde Zelje i Sarajeva skontace.Zalosno ali istinito.
treba uzeti kakvog stranca barem za derbi
Zna li iko kakav je ono sal bio kod Frleta na Sjeveru !?
Nikako da grb raspoznam !
bio je nekakav celo zajebavali ga po sata.

- Ultras Sur
- Kontakt:
A bio i onaj što skinuo gaćenime_tm87 je napisao/la:bio je nekakav celo zajebavali ga po sata.![]()
al sve to ok, al onaj što diže tri prsta
••• Real Madrid C.F. •••
❸❶ La Liga titles
❶❼ " Copa del Rey " Cups
❷ Uefa Cup titles
❸ Intercontinental Cups
❸❶ La Liga titles
❶❼ " Copa del Rey " Cups
❷ Uefa Cup titles
❸ Intercontinental Cups
Mislim na Sjeveru na Kosevu da se razumijemo, ti ostali na Sugavici me ne zanimaju !Old_Town je napisao/la:Zna li iko kakav je ono sal bio kod Frleta na Sjeveru !?
- Mourinhokilledbarca
- Kontakt:
Ima li iko kakvih slika sa sjevera na kosevu da stavi koliko je bilo raje.....??
Treba napomenuti da je početkom drugog poluvremena veznjak Sarajeva Džakmić igrao rukom u svom 16-ercu, ali je sudija "izvukao" slobodan udarac van kaznenog prostora. U nastavku, logično, Željezničar je imao inicijativu i napadao, no uspjeli su tek stvoriti tri izrazitije šanse, koje su propustili realizovati Višća i Mešić, u 57. i 75. minuti, te Zeba, koji je u 81. minuti uspio prebaciti praktično prazan gol.
kapa dole za ovo.
kapa dole za ovo.
Pa to su jedni od divova. Onaj ne obrijana guzica se sam ponudio... "skinite se da vas jeb.emo!"Ultras Sur je napisao/la:A bio i onaj što skinuo gaćenime_tm87 je napisao/la:bio je nekakav celo zajebavali ga po sata.![]()
![]()
![]()
al sve to ok, al onaj što diže tri prsta
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
i sta si htjeo da nam kazes ovimnime_tm87 je napisao/la:Treba napomenuti da je početkom drugog poluvremena veznjak Sarajeva Džakmić igrao rukom u svom 16-ercu, ali je sudija "izvukao" slobodan udarac van kaznenog prostora. U nastavku, logično, Željezničar je imao inicijativu i napadao, no uspjeli su tek stvoriti tri izrazitije šanse, koje su propustili realizovati Višća i Mešić, u 57. i 75. minuti, te Zeba, koji je u 81. minuti uspio prebaciti praktično prazan gol.
kapa dole za ovo.
HZSA87
ima i nenamjerno igranje rukom,što je ono i bilo jer on nije ni vidio gdje je lopta a igrača selje nije bilo oko njega na 10 metara.nime_tm87 je napisao/la:Treba napomenuti da je početkom drugog poluvremena veznjak Sarajeva Džakmić igrao rukom u svom 16-ercu, ali je sudija "izvukao" slobodan udarac van kaznenog prostora. U nastavku, logično, Željezničar je imao inicijativu i napadao, no uspjeli su tek stvoriti tri izrazitije šanse, koje su propustili realizovati Višća i Mešić, u 57. i 75. minuti, te Zeba, koji je u 81. minuti uspio prebaciti praktično prazan gol.
kapa dole za ovo.
Jel to kontaš da vas je sudija oštetio?????sudija je samo zaboravio da vam još ugura loptu u gol,to mu možeš zamjeriti.
-
samo sarajevo
- Kontakt:
Neko voli vise sindikat a neko grad Blekicu svaka ti cast za sve kapa do poda lafe,sa papcima samo drsko i ostro!
U kojiko je sati sportski pregled?
vidim da nisi shvatio,ako je sudija vec svirao igranje rukom, trebao je svirati penal,et reci realno...Genije je napisao/la:ima i nenamjerno igranje rukom,što je ono i bilo jer on nije ni vidio gdje je lopta a igrača selje nije bilo oko njega na 10 metara.nime_tm87 je napisao/la:Treba napomenuti da je početkom drugog poluvremena veznjak Sarajeva Džakmić igrao rukom u svom 16-ercu, ali je sudija "izvukao" slobodan udarac van kaznenog prostora. U nastavku, logično, Željezničar je imao inicijativu i napadao, no uspjeli su tek stvoriti tri izrazitije šanse, koje su propustili realizovati Višća i Mešić, u 57. i 75. minuti, te Zeba, koji je u 81. minuti uspio prebaciti praktično prazan gol.
kapa dole za ovo.
Jel to kontaš da vas je sudija oštetio?????sudija je samo zaboravio da vam još ugura loptu u gol,to mu možeš zamjeriti.
al sve u svemu **** od tekme
Por que ? Por que somos los mejores...
Bog vas kaznio sto ste suftovimake je napisao/la:vidim da nisi shvatio,ako je sudija vec svirao igranje rukom, trebao je svirati penal,et reci realno...Genije je napisao/la:ima i nenamjerno igranje rukom,što je ono i bilo jer on nije ni vidio gdje je lopta a igrača selje nije bilo oko njega na 10 metara.nime_tm87 je napisao/la:Treba napomenuti da je početkom drugog poluvremena veznjak Sarajeva Džakmić igrao rukom u svom 16-ercu, ali je sudija "izvukao" slobodan udarac van kaznenog prostora. U nastavku, logično, Željezničar je imao inicijativu i napadao, no uspjeli su tek stvoriti tri izrazitije šanse, koje su propustili realizovati Višća i Mešić, u 57. i 75. minuti, te Zeba, koji je u 81. minuti uspio prebaciti praktično prazan gol.
kapa dole za ovo.
al sve u svemu **** od tekme
HZSA87
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], miguelramos i 10 gostiju.