Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
Ajde Marotta sredi Kolarova, makar i za ljeto matereti !!!
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Ne znam šta vidi u Pazienzi pa toliko razmišlja,Pizarro nam je potreban jer je jedini u Seriji A sposoban zamijeniti kako-tako Pirla.
Najbitnije je da mi Marronea ne diraju,momak će biti svjetska klasa,kapiten U-21 reprezentacije,pratim svaki njegov meč za azzure.
Najbitnije je da mi Marronea ne diraju,momak će biti svjetska klasa,kapiten U-21 reprezentacije,pratim svaki njegov meč za azzure.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
- JuveSissoko
- Kontakt:
gdje ce se to naci oko 9, u Torinu kod Marotte, mora da će bit pećenja?Bianconeri1988 je napisao/la:Pa đesi kućo stara!?![]()
Nije te bilo ovih dana![]()
Ma lahko će se obistiniti da Conte bude novi Lippi, da se hoće nekako obistiniti da Marotta bude novi Moggi![]()
![]()
Kad je Conte ovakav sa prosječnim igračima, zamisli kakav bi tek bio sa još par mega pojačanja, eto Marotta se sprema da na ljeto dovede Higuaina i Balea
Prelazak Caceresa je pitanje sata, Sevilla spustila cijenu na 10 miliona, Juve granicu postavio na 8,5, naći će se oni negdje oko 9![]()
Bit će presudna želja igrača da igra u najvećem italijanskom klubu.
Amauri spreman da se odrekne 270 000 i pređe u Fiorentinu...
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
Problem Conteu je što bi odlaskom Pazienze ostao bez onog pravog defanzivnog veznog (destruktivca), jer Pirlo, Vidal, Marcha, Maronne nisu ti igrači, jer treba imati u ekipi igrača tipa Pazienze da obavlja taj prljavi dio posla kad zatreba
.
Nadam se da će Marotta završiti tog Caceresa ubrzo, da se može posvetiti i drugim transferima, prije svega odlascima ovog prostalog viška kadra.
Nadam se da će Marotta završiti tog Caceresa ubrzo, da se može posvetiti i drugim transferima, prije svega odlascima ovog prostalog viška kadra.
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Pojačanja u veznom redu nam nisu ni potrebna, to je moje mišljenje, Marrone i Pazienza mogu zamjeniti Pirla, a i u posljednje vrijeme pobjeđujemo iako Pirlo i ne igra na nivou...
Samo odbrana, tj. Martin Caceres.
Taj višak i danas odvojeno trenirao.
Samo odbrana, tj. Martin Caceres.
Taj višak i danas odvojeno trenirao.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Ne znam jel bila info,ako jest sorry ,kazu Juve se pojacao mladim golmanom,rijec je o Nikoli Leali,vrijednost transfer 5 miliona eura. Proglasen za najboljeg golmana u Serie B i najbolji golman u Italiji (uzrast 18-22 godine).
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- harebianconero
- Kontakt:
Da znamo za to, on je sluzbeno igrac Juventusa.harry_90 je napisao/la:Ne znam jel bila info,ako jest sorry ,kazu Juve se pojacao mladim golmanom,rijec je o Nikoli Leali,vrijednost transfer 5 miliona eura. Proglasen za najboljeg golmana u Serie B i najbolji golman u Italiji (uzrast 18-22 godine).
Kao i mnogi golmani koji su dosli kod nas, i on je proglasen za novog Buffona.
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- harebianconero
- Kontakt:
Giovinco izjavio da ostaje u Parmi.
Ako mene pitate, neka se yebe.
Ima igraca koji vole Juventus i jedva cekaju da dodju (Caceres), zasto bi molili nekoga !?
Ako mene pitate, neka se yebe.
Ima igraca koji vole Juventus i jedva cekaju da dodju (Caceres), zasto bi molili nekoga !?
- SoloJuve26
- Kontakt:
Ma kakav Giovinco, ta prica treba se jednom zavrsiti. Nadam se da se nece vratiti u Juve, nek mu je s srecom gdje god bio. Idemo dalje...Ko je on da se njemu garantira mjesto medju prvi 11?
Sto se tice odbrane, fali nam jos jedan i ako doce Caceres. Racunam da cemo se rijesiti Grossa, Sorensena i Mottu, znaci potreban nam je jos jedan bek jer inace smo tanki ako doce do neki ozlijeda nedaj boze!!!!!!
Sto se tice odbrane, fali nam jos jedan i ako doce Caceres. Racunam da cemo se rijesiti Grossa, Sorensena i Mottu, znaci potreban nam je jos jedan bek jer inace smo tanki ako doce do neki ozlijeda nedaj boze!!!!!!
- harebianconero
- Kontakt:
Ja bi volio Bocchettia, na posudbu. Ako bude dobar otkupiti, ako ne onda ga vratiti .
- SoloJuve26
- Kontakt:
harebianconero je napisao/la:Ja bi volio Bocchettia, na posudbu. Ako bude dobar otkupiti, ako ne onda ga vratiti .
ma jok, netreba nam taj. Ja bi da mi dovedemo ako moze Maxwella barem do ljeta samo da pokrijemo tu lijevu stranu,... Tu bi MArotta mogo nekako doci do posudbe .
- harebianconero
- Kontakt:
Ma kakvi, tek je dosao u PSG a i star. Do kraja sezone mozemo izgurati sa Caceresom i Chiellinijem. Bolje je dovesti nekog mladjeg, kao npr. Bocchettia koji je stoper, a moze odigrati i na lijevom beku.SoloJuve26 je napisao/la:harebianconero je napisao/la:Ja bi volio Bocchettia, na posudbu. Ako bude dobar otkupiti, ako ne onda ga vratiti .
ma jok, netreba nam taj. Ja bi da mi dovedemo ako moze Maxwella barem do ljeta samo da pokrijemo tu lijevu stranu,... Tu bi MArotta mogo nekako doci do posudbe .
To je moje misljenje.
- SoloJuve26
- Kontakt:
cuj to nisam znao.,, nisam mogo pratiti ovi par sedmica ti desavanja toliko jer sam bio odsutan malo. steta da je otiso u Psg..harebianconero je napisao/la:Ma kakvi, tek je dosao u PSG a i star. Do kraja sezone mozemo izgurati sa Caceresom i Chiellinijem. Bolje je dovesti nekog mladjeg, kao npr. Bocchettia koji je stoper, a moze odigrati i na lijevom beku.SoloJuve26 je napisao/la:harebianconero je napisao/la:Ja bi volio Bocchettia, na posudbu. Ako bude dobar otkupiti, ako ne onda ga vratiti .
To je moje misljenje.
Nista nego vratiti Molinaraa
- harebianconero
- Kontakt:
Viking: Od sada podržavamo Boriella
Glavni vođa grupe navijača Juventusa pod imenom "Viking", Christian Mauriello, rekao je da je bio nesporazum kod navijača Juventusa za Boriella prije par dana na utakmici protiv Leccea.
Navijači Juventusa su mislili da je Marco Borriello odbio Juventus, ali je on svojim lijepim riječima na predstavljanju ubijedio navijače "Stare Dame", da nije odbio Juventus, nego da se nisu mogli dogovoriti Juventus i Milan za njegov prelezak u Juve, pa je nakon toga prešao u Romu.
Christian Mauriello je potvrdio da nikada više neće biti plakata protiv njega na stadionima te da će navijači potpuno podržavati svakog igrača koji igra za Juventus.
"Bio je to jedan mali nesporazum, mislim da nismo uradili dobar posao sa onim plakatom koji smo postavili na utakmici protiv Leccea za našeg novog igrača".
"Borriello nas je uvjerio da nije odbio Juventus, i od sada će ga potpuno podržavati svi navijači Juventusa", završio je glavni vođa navijača Juventusa pod imenom "Viking", Christian Mauriello.
Glavni vođa grupe navijača Juventusa pod imenom "Viking", Christian Mauriello, rekao je da je bio nesporazum kod navijača Juventusa za Boriella prije par dana na utakmici protiv Leccea.
Navijači Juventusa su mislili da je Marco Borriello odbio Juventus, ali je on svojim lijepim riječima na predstavljanju ubijedio navijače "Stare Dame", da nije odbio Juventus, nego da se nisu mogli dogovoriti Juventus i Milan za njegov prelezak u Juve, pa je nakon toga prešao u Romu.
Christian Mauriello je potvrdio da nikada više neće biti plakata protiv njega na stadionima te da će navijači potpuno podržavati svakog igrača koji igra za Juventus.
"Bio je to jedan mali nesporazum, mislim da nismo uradili dobar posao sa onim plakatom koji smo postavili na utakmici protiv Leccea za našeg novog igrača".
"Borriello nas je uvjerio da nije odbio Juventus, i od sada će ga potpuno podržavati svi navijači Juventusa", završio je glavni vođa navijača Juventusa pod imenom "Viking", Christian Mauriello.
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ja sam pročitao skroz drugi intervju u kojem isti ovaj momak kaže da onu parolu u Lecceu nisu postavili niti članovi Nuclea niti Vikinga, već da je postavljena samoincijativno i da navijači nikad nisu pravili parole u znak dobrodošlice bilo kojem igraču, već bi bodrili samo igrače aplauzom i pjesmom nakon što isti to zasluže.
Samo me zanima ko prevodi ove tekstove
Ako možeš da zamoliš autora ovog tekst da ti pošalje orginalni članak na italijanskom pa mi pošalji link.
Taj tekst je bio na tuttojuve, ali je u međuvremenu uklonjen.
Samo me zanima ko prevodi ove tekstove
Ako možeš da zamoliš autora ovog tekst da ti pošalje orginalni članak na italijanskom pa mi pošalji link.
Taj tekst je bio na tuttojuve, ali je u međuvremenu uklonjen.
Ž '21!
Ovo je smiješno što priča Boriello, sad lafo nije nas odbio. Pa naravno da neće sada to potvrditi da ga linčuju navijači.
Samo što to za mene nije problem, čovjek je mislio da mu je Roma u to vrijeme bila bolji izbor i gotova priča.
Samo što to za mene nije problem, čovjek je mislio da mu je Roma u to vrijeme bila bolji izbor i gotova priča.
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
- Juventus Fans
- Kontakt:
bianconeri ja pišem textove i brinem se o tom portalu... 
ti si mi najdraži član s foruma, neznam jeli to zbog avatara ili...
mogu li te nekako dobiti (facebook, email...)...
usput: nisam pedofil ni gay
neću ti ništa 
ti si mi najdraži član s foruma, neznam jeli to zbog avatara ili...
mogu li te nekako dobiti (facebook, email...)...
usput: nisam pedofil ni gay
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Dogovorit ćemo, možda me i imaš već među prijateljima. Poslat ću ti pp.
Trebao si malo bolje prevesti ovaj tekst oko Christianove izjave, ovako izgubio je poentu

A za avatar, dužnost svakog navijača Juventusa je da mrzi provincijski klub inter i da ga ismijava na svaki mogući način u bilo kojoj prilici

Trebao si malo bolje prevesti ovaj tekst oko Christianove izjave, ovako izgubio je poentu
A za avatar, dužnost svakog navijača Juventusa je da mrzi provincijski klub inter i da ga ismijava na svaki mogući način u bilo kojoj prilici
Ž '21!
- Juventus Fans
- Kontakt:
hahaha
imas li fb, ili si me tamo na portalu mislio dodati?
imas li fb, ili si me tamo na portalu mislio dodati?
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Pa poslao sam ti privatnu poruku na ovom forumu
Ja sam u međuvremenu sve uradio, a ti nisi ni pročitao poruku
Vidiš li gdje piše Profil/Postavke, e pored toga ti u zagradi vjerovatno piše 1 nova poruka

Massimo Pavan, zamjenik direktora TuttoJuve.com izjavio kako bi na kraju zimskog prelaznog roka ipak mogli dovesti Naniggolana, za nekih 15 miliona i pola ugovora Ekdala.
Ja sam u međuvremenu sve uradio, a ti nisi ni pročitao poruku
Vidiš li gdje piše Profil/Postavke, e pored toga ti u zagradi vjerovatno piše 1 nova poruka
Massimo Pavan, zamjenik direktora TuttoJuve.com izjavio kako bi na kraju zimskog prelaznog roka ipak mogli dovesti Naniggolana, za nekih 15 miliona i pola ugovora Ekdala.
Ž '21!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.