rusina_jr je napisao/la:Shvatam tvoju isfrustriranost vjeruj mi da je i meni pun kufer ali, kakve sanse ima da ga zabije u ekipi koja ne moze da napravi 4-5 pasova na protivnickoj polovini i ciji su centarsutevi u rangu djece do 12 godina ? Kako bi se ti postavio objasni mi molim te . Trener postavlja taktiku to je prvo , pa kad taj isti stavi u ekipu 4 defanzivna vezna otprilike vidis kakva mu je taktika .Čovjece pa smijesni su majke mi , ne tvrdim da je Djeko nesto bolji ali jednostavno nemaju ideje u igri i to je to .

Ovako ,to za centarsute je svima poznato,cak onaj komentator na bht-u je to rekao da mu nije jasno kako niko ne zna ubaciti loptu,dalje sto se tice pasova, city ima dobar % pasova pogledaj na njihovoj stranici % silva ima 85+ %. Ono sto ti vjerovatno zelis reci da nema onaj tako zvani finis pas, naravno da toga nema kada jedan yaya igra ulogu kreatora, ne mozes od njega ocekivati takve pasove,trener ja da se pitam odmah bih taj covjek otkaz dobio,ali na kraju krajeva ko je kriv DZEKOOOOOOO,,, STO jer je doveden za 37 miliona eura kao veliko pojacanje i on ima 12 utakmica 1 pogodak,, sta nam to svima govori?????? NIko nece reci man city ne zna ubaciti loptu,niko nece reci dzeko nema loptih dobrih,,, samo ce se pricati kako je u 12 utakmica samo dao 1 gol. Hoces potvrdu idi na gola.com Dzeko koji je dobro odigrao utakmicu,slao dobre lopte ,jednostavno odigrao extra utakmicu da je vezni igrac bio,, dobio je ocjenu 6 samo od njega losih je bio milner, a sto to,,,, jer nema golova,on se samo mjeri golovima nicim drugim,,kako da kolarov dobije ocjenu 6.5 ,,flop definitivno po meni ??? Ja razumijem da je njemu jako tesko i samo mu jednu stvar zamjeravam, a to je ne borbenost na terenu, kao sto sam rekao katastrofalno kretanje na terenu za napadaca