Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Za_raju
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Za_raju » 07 maj 2011, 18:19

harishp je napisao/la:Gdje vise,gledajuci ko je dosao direktno iz tih liga.Kad bi sastavio sve lige iz naseg regiona ni petina nije koliko je doslo iz BL.Ti si to nesto kao i obicno pobrkao.
Nabroj molim te kad sam pobrkao... ;)

Al u editu da ne spamamo kao obicno ;)

I moja baba je bila nekad treba i pol...
Daj te mi ba nabrojte igrace koji su postali nesto u Bundesligi a sad igraju u Engleskoj i da se zna iole za njih,nemora biti rang Vidica,Modrica, moze i puno nize...
Kakvi crni Lemani i Balaci to je daleka proslost sadasnjost me samo interesuje..
Zadnja izmjena: Za_raju, dana/u 07 maj 2011, 18:30, ukupno mijenjano 4 puta.
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

sanji
Kontakt:

Post Postao/la sanji » 07 maj 2011, 18:20

Ne mogu vise da slusam pricu,napadac bez loptih ,nema loptih,,pa sta hocete da mu opet padne lopta ispred nogu na 5 metara pa da postigne gol,nije ovo Bundesliga da daje golove lahkocom, ovdje mora dobro zagriznuti da postigne pogodak a to je nemoguce njegovim trenutnim kretanjem. kako du ma daju loptu kad ga nema u napadu kako??sto se nije nijedom nasao u sansi kao sto je imao viera ili yaya toure ,, evo sto zbog katastrofalnog kretanja na terenu,,slazem se da man city ne zna ubaciti loptu ali brate kad to vec znas cekaj je u 16 tercu a ne izvan njega,i sta ce on po krilima **** je li on igra krilo??? daj ba,,nemoj te se cuditi sto ne daje golove,nece ih jos zadugo davati sve dok se onakvo bude kretao,,na kraju krajeva ko ga je tjerao u man city,mogao je da bira gdje da ide, sad ko kaze ima para,,**** te pare kad ti karijera propada, eto ti sad pare uzivaj,,jos jedan covjek koji proda dusu za pare,,, ne mogu vise da se nerviram zbog Dzeke, stvarno sam pomislio kad je dao gol bit ce bolje sad ce golovi,ali sad tek nazalost vidim da edin samo uz srecu moze dati gol, nema kondicije ni secunde ,los sut katastrofa forma.

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 07 maj 2011, 18:22

harishp je napisao/la:
Za_raju je napisao/la:Nadam se da smo gledajuci Edina shvatili zasto nema igraca iz Bundeslige u Premer ligi... ;)
Rijetkost mislim da jedino Robert Hut igra nesto a da je iz Bundeske presao ;)
Kako da ne, Berbatov trenutno prvi na listi strelaca,Lehman godinama u Arsenalu,Balack isto tako u Chelziu,samo ih trojica ili ono bjese cetvorica iz BL u M.C ima.Pa i jedan Demba Ba je nezamjenjiv u W.H
Da ne nabrajam jos.Plaho je rijetkost.
zato ce biti nezamjenjiv u championshipu iduce sezone :lol: :D
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

rusina_jr
Kontakt:

Post Postao/la rusina_jr » 07 maj 2011, 18:27

Shvatam tvoju isfrustriranost vjeruj mi da je i meni pun kufer ali, kakve sanse ima da ga zabije u ekipi koja ne moze da napravi 4-5 pasova na protivnickoj polovini i ciji su centarsutevi u rangu djece do 12 godina ? Kako bi se ti postavio objasni mi molim te . Trener postavlja taktiku to je prvo , pa kad taj isti stavi u ekipu 4 defanzivna vezna otprilike vidis kakva mu je taktika .Čovjece pa smijesni su majke mi , ne tvrdim da je Djeko nesto bolji ali jednostavno nemaju ideje u igri i to je to . :roll:
Željezničar za život cijeli !

RKO
Kontakt:

Post Postao/la RKO » 07 maj 2011, 18:35

sanji je napisao/la:Ne mogu vise da slusam pricu,napadac bez loptih ,nema loptih,,pa sta hocete da mu opet padne lopta ispred nogu na 5 metara pa da postigne gol,nije ovo Bundesliga da daje golove lahkocom, ovdje mora dobro zagriznuti da postigne pogodak a to je nemoguce njegovim trenutnim kretanjem. kako du ma daju loptu kad ga nema u napadu kako??sto se nije nijedom nasao u sansi kao sto je imao viera ili yaya toure ,, evo sto zbog katastrofalnog kretanja na terenu,,slazem se da man city ne zna ubaciti loptu ali brate kad to vec znas cekaj je u 16 tercu a ne izvan njega,i sta ce on po krilima **** je li on igra krilo??? daj ba,,nemoj te se cuditi sto ne daje golove,nece ih jos zadugo davati sve dok se onakvo bude kretao,,na kraju krajeva ko ga je tjerao u man city,mogao je da bira gdje da ide, sad ko kaze ima para,,**** te pare kad ti karijera propada, eto ti sad pare uzivaj,,jos jedan covjek koji proda dusu za pare,,, ne mogu vise da se nerviram zbog Dzeke, stvarno sam pomislio kad je dao gol bit ce bolje sad ce golovi,ali sad tek nazalost vidim da edin samo uz srecu moze dati gol, nema kondicije ni secunde ,los sut katastrofa forma.

Izvuce se na krilo da dobije loptu makar malo jer nema razlike stajao u 16 ili u svlacinici nema razlike,nema lopte...moze se on kretat po nebesima kad nema lopte od veznog reda.
Nije mogao birati jer ga wolsburg nije pustao u Milan,Juventus nije ni u City do janura....a City ce igrati LP i tim je u uspuno samo sto ova igra nelici ni na k***** ali opet su 4ti.
City bi bio i bit ce u samom vrhu EPL narednih godina samo kad kupe kreatora igre,krila i promjene trenera,dovedu nekog sa autoritetom ;)
I zasto se ti nerviras :?
RIP SALE VILENJAK

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 07 maj 2011, 18:37

Za_raju je napisao/la:
harishp je napisao/la:Gdje vise,gledajuci ko je dosao direktno iz tih liga.Kad bi sastavio sve lige iz naseg regiona ni petina nije koliko je doslo iz BL.Ti si to nesto kao i obicno pobrkao.

Direktno iz HNL,Srpske lige je dosao Luka Modric,Corluka,Kalinic,Edurado,Cicin sin :mrgreen: ,Milijas onaj Sandzaklija i jos jedan iz Partizana nisu cestito ni vrata kluba vidjeli.Nego odmah siknuti dalje.
Eh samo iz M.C imas cetvoricu iz BL.U drugim klubovima budes nasao jos par puta toliko igraca koji su dosli iz BLa uz to vecina ih je standardna.
Uostalom sam si rekao da nema igraca iz BL,a sad kad te je demantovalo, odjednom spominjes srpke lige i HNL.
U pravu si ne treba spamati,ali ni bubnuti neistinu.
Jest moj ti @STEVE to ce Demba da vidi pizdarije derbija tvojih i W.H :mrgreen:.Ali se trenutno bori ko' lav.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 07 maj 2011, 18:41, ukupno mijenjano 2 puta.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

floyd
Kontakt:

Post Postao/la floyd » 07 maj 2011, 18:38

Zaista je usporio onu kontru pred kraj da je i mene nazivciro...nekakva neodlucnost, tromost...i hop, izgubi loptu. :(

Ostale boljke u ekpi su miilon puta prezvakane, tako da ih nema smisla pominjat.

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 07 maj 2011, 18:38

sanji je napisao/la:Ne mogu vise da slusam pricu,napadac bez loptih ,nema loptih,,pa sta hocete da mu opet padne lopta ispred nogu na 5 metara pa da postigne gol,nije ovo Bundesliga da daje golove lahkocom, ovdje mora dobro zagriznuti da postigne pogodak a to je nemoguce njegovim trenutnim kretanjem. kako du ma daju loptu kad ga nema u napadu kako??sto se nije nijedom nasao u sansi kao sto je imao viera ili yaya toure ,, evo sto zbog katastrofalnog kretanja na terenu,,slazem se da man city ne zna ubaciti loptu ali brate kad to vec znas cekaj je u 16 tercu a ne izvan njega,i sta ce on po krilima **** je li on igra krilo??? daj ba,,nemoj te se cuditi sto ne daje golove,nece ih jos zadugo davati sve dok se onakvo bude kretao,,na kraju krajeva ko ga je tjerao u man city,mogao je da bira gdje da ide, sad ko kaze ima para,,**** te pare kad ti karijera propada, eto ti sad pare uzivaj,,jos jedan covjek koji proda dusu za pare,,, ne mogu vise da se nerviram zbog Dzeke, stvarno sam pomislio kad je dao gol bit ce bolje sad ce golovi,ali sad tek nazalost vidim da edin samo uz srecu moze dati gol, nema kondicije ni secunde ,los sut katastrofa forma.
Ne bih zelio da budem grub ali moram reci ovaj tvoj post nigdje veze s vezom nema. Pa Edin je danas bio jedan od najboljih pojedinaca u onoj traljavoj ekipi. Povezivao je sve sto se dalo povezati i bio konstruktivan koliko je bilo moguce u onakvoj ekipi. Jedino mu se moze zamjeriti danas sto nije pogodio go ljevicom. Fakat kada kritikujes moras to raditi argumentovano. Evo ja cu biti sada , ako se ne varam u toku svih 90 minuta Edin nije dobio slovom i brojem nijedan pas od onoga malog iskompleksiranog misa Davisa Silve. Eto kakvi su mu suigraci ... taj broj pasova bi morao biti po nekom pravilu izmedju 20 i 30 , jer je ovaj glavni srednjak a Dzeko glavni napadac. A Edin je bio otkriven cjelo vrijeme i lopte skoro nijedne da nije izgubio. A to sto ti nisi skuzio Mancinijevu taktiku da Edin izvuce odbranu na bok ili u dubinu a da Ture (koji je fakticki igrao napadaca) probija to je malo i tvoj problem.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

sanji
Kontakt:

Post Postao/la sanji » 07 maj 2011, 18:40

rusina_jr je napisao/la:Shvatam tvoju isfrustriranost vjeruj mi da je i meni pun kufer ali, kakve sanse ima da ga zabije u ekipi koja ne moze da napravi 4-5 pasova na protivnickoj polovini i ciji su centarsutevi u rangu djece do 12 godina ? Kako bi se ti postavio objasni mi molim te . Trener postavlja taktiku to je prvo , pa kad taj isti stavi u ekipu 4 defanzivna vezna otprilike vidis kakva mu je taktika .Čovjece pa smijesni su majke mi , ne tvrdim da je Djeko nesto bolji ali jednostavno nemaju ideje u igri i to je to . :roll:

Ovako ,to za centarsute je svima poznato,cak onaj komentator na bht-u je to rekao da mu nije jasno kako niko ne zna ubaciti loptu,dalje sto se tice pasova, city ima dobar % pasova pogledaj na njihovoj stranici % silva ima 85+ %. Ono sto ti vjerovatno zelis reci da nema onaj tako zvani finis pas, naravno da toga nema kada jedan yaya igra ulogu kreatora, ne mozes od njega ocekivati takve pasove,trener ja da se pitam odmah bih taj covjek otkaz dobio,ali na kraju krajeva ko je kriv DZEKOOOOOOO,,, STO jer je doveden za 37 miliona eura kao veliko pojacanje i on ima 12 utakmica 1 pogodak,, sta nam to svima govori?????? NIko nece reci man city ne zna ubaciti loptu,niko nece reci dzeko nema loptih dobrih,,, samo ce se pricati kako je u 12 utakmica samo dao 1 gol. Hoces potvrdu idi na gola.com Dzeko koji je dobro odigrao utakmicu,slao dobre lopte ,jednostavno odigrao extra utakmicu da je vezni igrac bio,, dobio je ocjenu 6 samo od njega losih je bio milner, a sto to,,,, jer nema golova,on se samo mjeri golovima nicim drugim,,kako da kolarov dobije ocjenu 6.5 ,,flop definitivno po meni ??? Ja razumijem da je njemu jako tesko i samo mu jednu stvar zamjeravam, a to je ne borbenost na terenu, kao sto sam rekao katastrofalno kretanje na terenu za napadaca

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 07 maj 2011, 18:41

Nemoj misliti da ti odgovaram na post, jer nemam blage veze sta si napiso. Uspio sam samo procitati do ovog loptih i onda se :shock:

mighty_reds
Kontakt:

Post Postao/la mighty_reds » 07 maj 2011, 18:43

Meni je najčudnije kad je kontra Citiya Toure u sredini trči naprijed a Džeko na krilu hoda :(

Par puta kad se u kontri otkrio u sredini vala i dobio je loptu.Ima dosta problema sa kretanjem ne znam šta mu je :?
The status of being a Liverpool player keeps our players motivated.'
- Bill Shankly

R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 07 maj 2011, 18:46

harishp je napisao/la: Jest moj ti @STEVE to ce Demba da vidi pizdarije derbija tvojih i W.H :mrgreen:.Ali se trenutno bori ko' lav.
sto jest jest, on im je trenutno mozda i najbolji napadac, barem nije do sada fulio otvoren gol s 1m kao agent keane :mrgreen:
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 07 maj 2011, 18:47

harishp je napisao/la:
Za_raju je napisao/la:

Direktno iz HNL,Srpske lige je dosao Luka Modric,Corluka,Kalinic,Edurado,Cicin sin :mrgreen: ,Milijas ona dvojic asto su dosli iz partizana nisu cestito ni vrata kluba vidjeli.Nego odmah siknuti dalje.
Eh samo iz M.C imas cetvoricu iz BL.U drugim klubovima budes nasao jos par puta toliko igraca koji su dosli iz BLa uz to vecina ih je standardna.
Uostalom sam si rekao da nema igraca iz BL,a sad kad te je demantovano, odjednom spominjes srpke lige i HNL.
U pravu si ne treba spamati,ali ni bubnuti neistinu.
@Jest moj ti @STEVE to ce Demba da vidi pizdarije derbija tvojih i W.H :mrgreen:
Izgleda da niste shvatili bit hajmo rec da je Buneska "gigant" a nema igraca koji igra iole nesta u Premier ligi (Huth nesta igra) nekako frustrirajuce/cudno zvuci nabrajati iz nekih kukuruz liga (kao sta su sad Ex Yu lige) igrace koji su PONIKLI u tim ligama a sad su zvijezede PL-a Vidic,Modric,Ivanovic,Corluka,Kranjcar itd...O tom vam trubim, nesto izgleda nestima u tim odnosima Njemacka skola/Englesaka seniorska karijera... ;)

Ili jednostavno receno razocaran sam Edinovim igrama U PL-u a ocaran u BL ...
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

sanji
Kontakt:

Post Postao/la sanji » 07 maj 2011, 18:48

kimbo je napisao/la:
Ne bih zelio da budem grub ali moram reci ovaj tvoj post nigdje veze s vezom nema. Pa Edin je danas bio jedan od najboljih pojedinaca u onoj traljavoj ekipi. Povezivao je sve sto se dalo povezati i bio konstruktivan koliko je bilo moguce u onakvoj ekipi. Jedino mu se moze zamjeriti danas sto nije pogodio go ljevicom. Fakat kada kritikujes moras to raditi argumentovano. Evo ja cu biti sada , ako se ne varam u toku svih 90 minuta Edin nije dobio slovom i brojem nijedan pas od onoga malog iskompleksiranog misa Davisa Silve. Eto kakvi su mu suigraci ... taj broj pasova bi morao biti po nekom pravilu izmedju 20 i 30 , jer je ovaj glavni srednjak a Dzeko glavni napadac. A Edin je bio otkriven cjelo vrijeme i lopte skoro nijedne da nije izgubio. A to sto ti nisi skuzio Mancinijevu taktiku da Edin izvuce odbranu na bok ili u dubinu a da Ture (koji je fakticki igrao napadaca) probija to je malo i tvoj problem.

moj post nema veze,,, pa kako tvoj edin da dobije ocjenu 6 poslije milnera najgori igrac???? sad i oni sa goal.com veze nemaju ,,,,,kako ces edinu dati loptu kada ga nema nikad u kontra napadu,,,kako da veira ima zicer,,kako se yaya skoro svaku utakmicu nadje u sansi za pogodak???????? a ja koliko s esjecam dzeko protiv chelsea liverpoola i mozemo reci danas nije imao priliku kako treba????a to sto govoris za mancinija, super je dao zadatak dzeki da izvlaci odbranu pa da mu defenzivni igraci postizu golove,nema dalje zato ti je dzeko klupa 100%%%%% protiv tottenhama i finale kupa nece igrati,,,ali bitno je da si ti zadovoljan sa dzekinom igrom i sa stvarima kako trenutno stoje ,,, moji postovi nemaju veze hahahahahh,,,pa ja bih volio da je Dzeko danas dao gol vise nego 100 km. Ali sa onakvim kretanjem tesko bruda moj.

sanji
Kontakt:

Post Postao/la sanji » 07 maj 2011, 18:50

Bilal je napisao/la:
Nemoj misliti da ti odgovaram na post, jer nemam blage veze sta si napiso. Uspio sam samo procitati do ovog loptih i onda se :shock:
mkozda da ti na njemacki napisem hahahahahah,,smjesnog lika

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 07 maj 2011, 18:51

sanji je napisao/la:
Bilal je napisao/la:
mkozda da ti na njemacki napisem hahahahahah,,smjesnog lika
A mozda bi bilo bolje da napises na nas :?

sanji
Kontakt:

Post Postao/la sanji » 07 maj 2011, 18:52

mighty_reds je napisao/la:Meni je najčudnije kad je kontra Citiya Toure u sredini trči naprijed a Džeko na krilu hoda :(

Par puta kad se u kontri otkrio u sredini vala i dobio je loptu.Ima dosta problema sa kretanjem ne znam šta mu je :?
bravo super pa si to primjetio,,,, moram zbog par kolega poceti pisati i na kineskom.

zare
Kontakt:

Post Postao/la zare » 07 maj 2011, 18:55

ako nema lopti trudiš se da ih dobiješ tako što ih nećeš čekati u šesnaestercu nego se izvlačiti na krilo ili čak na centar.
to bi svako imalo pametan radio u ovoj situaciji, ali eto, nek ste vi primjetili da se on ne kreće dobro
jedini **** školovani igrač u čitavom sitiju

mighty_reds
Kontakt:

Post Postao/la mighty_reds » 07 maj 2011, 18:55

sanji je napisao/la:
mighty_reds je napisao/la:Meni je najčudnije kad je kontra Citiya Toure u sredini trči naprijed a Džeko na krilu hoda :(

bravo super pa si to primjetio,,,, moram zbog par kolega poceti pisati i na kineskom.
Izvini govornik nisam te prepoznao ;)
The status of being a Liverpool player keeps our players motivated.'
- Bill Shankly

R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 07 maj 2011, 18:57

zare je napisao/la:ako nema lopti trudiš se da ih dobiješ tako što ih nećeš čekati u šesnaestercu nego se izvlačiti na krilo ili čak na centar.
to bi svako imalo pametan radio u ovoj situaciji, ali eto, nek ste vi primjetili da se on ne kreće dobro
jedini **** školovani igrač u čitavom sitiju
Uze mi rijec iz usta ,danas se vidjelo tko je najskolovaniji igrac u CIty-u. Prosle tekme fakat je bio izgubljen a danas je pokazao cjeli diafazon fudbalskog tehnickog znanja. Kretanje,ljeva noga,desna noga,asistencija iz prve po zemlji,glava pokrakj 90-ke, sut ljevom ... perfektna primanja lopti ... ...
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Goalgetter i 40 gostiju.