Ne vidim razlog zasto bi bila otkazana.. Igralo se i u puno gorim uslovima..Southboy je napisao/la:Ja sam dobio informaciju da je uakmica OTKAZANA!
Mada treba sacekat i nesto zvanicno..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
SVI NA SJEVER

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ne vidim razlog zasto bi bila otkazana.. Igralo se i u puno gorim uslovima..Southboy je napisao/la:Ja sam dobio informaciju da je uakmica OTKAZANA!
Ma jarane, ja sam se jutros malo "uljetio", kosuljica i jaknica. Izasao malo prije na pauzu, zajebao sam se posteno. Sledio sam se. Ko danas bude po ovom kijametu i hladnoci sjedio na otvorenom dva sata, ili je lud ili je bolesnik za ekipom za koju navijaRooney88 je napisao/la:Ide se na tekmu, ionako jug zatvoren. Ali nema kapa dole, ostaje na glavi.Aragon je napisao/la:Ko danas ode na tekmu, kapa dole![]()
nije otkazana utakmicaSouthboy je napisao/la:Ja sam dobio informaciju da je uakmica OTKAZANA!
Pa ti si se "uljetio"Aragon je napisao/la:Ma jarane, ja sam se jutros malo "uljetio", kosuljica i jaknica. Izasao malo prije na pauzu, zajebao sam se posteno. Sledio sam se. Ko danas bude po ovom kijametu i hladnoci sjedio na otvorenom dva sata, ili je lud ili je bolesnik za ekipom za koju navijaRooney88 je napisao/la:Ide se na tekmu, ionako jug zatvoren. Ali nema kapa dole, ostaje na glavi.Aragon je napisao/la:Ko danas ode na tekmu, kapa dole![]()
Nema..Nydalen je napisao/la:Jel fkt nema prenosa nigdje da se ne nadam djaba
Moći ćeš kupiti kartu za JUG, a otići na sjever.plavipatriota je napisao/la:i sta sad? ja nemam karte, a kontao ići na jug (radi finansija).. jel sad moram dati 8 KM?
Ma brat si moj. Nisam mogao na grbavicu radi posla. Cestitke na pobjedi. Bili ste bolji za onaj gol. Mi bili nispe. Sretno danasfedeltafrotta je napisao/la:hajde Zeljkane, svi na sjeveeeer