ABd opet jednog dana.Samo ovaj put uz pravog hodzu
Udji samo na vas pdf pa vidi ko kmecicurvanord je napisao/la: ↑21 okt 2024, 21:52Prestanite ba kmečati po forumu pa nije vam ovo grupna terapija koji put vam istu stvar moram ponavljati
Koja se karma vama vratila, pa ste u ovoj pm u kojoj ste, godinama? Keru.Virtu4l je napisao/la: ↑21 okt 2024, 21:56Veličali ste Vicu Zeljkovića, klanjali dženazu Željezničaru, niste progovarali kad su druge krali protiv vas, naprotiv provocirali li ste, od komičnog ofsajda protiv Tuzla Sitija do "hips don't lie" protiv Veleža.
Bezbroj puta sam vam napisao, i ponovo ću, karma je kurvetina. Uvijek vam se sve vraćalo kao bumerang, a ovoga puta će vas baš zveknuti.
Kakve li ste vi zulume cinili pa sad svasta prolazite ??Virtu4l je napisao/la: ↑21 okt 2024, 21:56Veličali ste Vicu Zeljkovića, klanjali dženazu Željezničaru, niste progovarali kad su druge krali protiv vas, naprotiv provocirali li ste, od komičnog ofsajda protiv Tuzla Sitija do "hips don't lie" protiv Veleža.
Bezbroj pua sam vam napisao, i ponovo ću, karma je kurvetina. Uvijek vam se sve vraćalo kao bumerang, a ovoga puta će vas baš zveknuti.
pa 100% karma je **** gledaj sta se zeljzcaru desava, ne mogu meda, jer su krali godinama bahahahVirtu4l je napisao/la: ↑21 okt 2024, 21:56Veličali ste Vicu Zeljkovića, klanjali dženazu Željezničaru, niste progovarali kad su druge krali protiv vas, naprotiv provocirali li ste, od komičnog ofsajda protiv Tuzla Sitija do "hips don't lie" protiv Veleža.
Bezbroj puta sam vam napisao, i ponovo ću, karma je kurvetina. Uvijek vam se sve vraćalo kao bumerang, a ovoga puta će vas baš zveknuti.
19vendetta87 je napisao/la: ↑21 okt 2024, 21:55Udji samo na vas pdf pa vidi ko kmeci![]()
Ne konta on to, glup jeBungaBum je napisao/la: ↑21 okt 2024, 21:58pa 100% karma je **** gledaj sta se zeljzcaru desava, ne mogu meda, jer su krali godinama bahahahVirtu4l je napisao/la: ↑21 okt 2024, 21:56Veličali ste Vicu Zeljkovića, klanjali dženazu Željezničaru, niste progovarali kad su druge krali protiv vas, naprotiv provocirali li ste, od komičnog ofsajda protiv Tuzla Sitija do "hips don't lie" protiv Veleža.
Apsolutno nikakve, mi smo tu gdje smo bili bezbroj puta. Malo gore malo dolje, to je čar velikog Željezničara.feniksptica je napisao/la: ↑21 okt 2024, 21:57Kakve li ste vi zulume cinili pa sad svasta prolazite ??![]()
Fabrizio Romano za navijacke nerede, de nam ispricaj sta se sinoc desavalo u Mostaru, ti si jos sinoc imao sve informacije...curvanord je napisao/la: ↑21 okt 2024, 21:59haj srkni kafu i prestani kmečati
A gdje si ti bio picketino crnogorska hahahahahaVirtu4l je napisao/la: ↑21 okt 2024, 22:01Apsolutno nikakve, mi smo tu gdje smo bili bezbroj puta. Malo gore malo dolje, to je čar velikog Željezničara.feniksptica je napisao/la: ↑21 okt 2024, 21:57Kakve li ste vi zulume cinili pa sad svasta prolazite ??![]()
Nije više toliko smiješno?
Sta radi musava porodica?19vendetta87 je napisao/la: ↑21 okt 2024, 22:02Fabrizio Romano za navijacke nerede, de nam ispricaj sta se sinoc desavalo u Mostaru, ti si jos sinoc imao sve informacije...
I što mu glavatog Osima ko kera otjeraše,posraše se po gospodaru familijePeppermintSA je napisao/la: ↑21 okt 2024, 22:00Ovaj virtual truni o karmi a nikako da se zapita jel možda karma razlog sto meljo nije 12-13 godina vidio titule hehe
Nego, kad smo kod meljine posljednje titule, radujem se okrugloj 20. godišnjici te ne tako daleke 2032. Nadam se da će tom prilikom zakopati sjekire sa kamatarom pa da se lijepo organizuje kakav teferič. Tifa da pjeva.
Trenutno korisnika/ca: mavi, nedimmmm1337, Resolute, tutankamon1905 i 29 gostiju.