FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Huska
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la Huska » 14 feb 2013, 23:24

Taman se covjek vratio odigra dvije utakmice i gotovo :twisted: ostali samo na Palaciu :roll: od Rokia nikakve koristi...

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 14 feb 2013, 23:25

Najmanje 6 mjeseci out :( :( bemti sve
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 14 feb 2013, 23:26

http://www.football-italia.net/30774/season-over-milito" onclick="window.open(this.href);return false;

Evo i Stramine izjave ... nesto slicno se desilo Quagliarelli kad je bio u top formi. Nikad se nije vratio na pravi kolosijek. Jbna povreda.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

sadipe90
Kontakt:

Post Postao/la sadipe90 » 14 feb 2013, 23:30

L'Avvocato je napisao/la:http://www.football-italia.net/30774/season-over-milito

Evo i Stramine izjave ... nesto slicno se desilo Quagliarelli kad je bio u top formi. Nikad se nije vratio na pravi kolosijek. Jbna povreda.
Milito je ionako trebao ici na ljeto 34 su mu godine,al zao mi je sto se ovako zavrsi,nadam se da ce ostati :cry:

Mago
Kontakt:

Post Postao/la Mago » 14 feb 2013, 23:34

Zalosno je ovo s Militom. Mislim da je to to sto se tice njegove igre na vrhunskom nivou. :( Zao mi je sto se povrijedio pred Milan,njima bi ga sigurno utrpo. Forza Principe !!!

Palacio veceras doso do 16. gola u sezoni. Steta sto mu je vec 31 godina,inace je odlican igrac iako se dosta i nafulo ove sezone.

Kova majstor 8-) 8-) 8-)

___________Handa
__Zanetti_Rano_Juan_Yuto
Kuzmanović_Kovačić_Gargano
__________Guarin
______Palacio_Cassano

Trenutno nas najjaci sastav,nadam se da ce Strama u nedjelju ovako izac protiv Fiorentine.

Al kako mi je zao Principea :cry:
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
L'arbitro e l'alibi dei perdenti.

sadipe90
Kontakt:

Post Postao/la sadipe90 » 14 feb 2013, 23:39

Nemamo nikakvu zamjenu za Milita,bojim se nastavku toplo hladno sezone

Vasa Ladacki
Kontakt:

Post Postao/la Vasa Ladacki » 14 feb 2013, 23:46

Ja ne mogu da vjerujem da se mi moramo braniti i oslanjati na kontranapade protiv ovakve ekipe. To mi je zaista fascinantno. Kovačića smo doveli da zamjeni Sneijdera, a lik izgleda došao zamjeniti Mudingayia :roll: Cambiasso i Gargano ofanzivniji od njega, e moj Strama.. Odličan rezultat za miran revanš. Šta reći za princa, zaista nema sreće ove sezone. Kako mi je samo krivo zbog njega. Sad LP je itekako daleko, al' borit' ćemo se do zadnjeg kola.
Nama je Željo svetinja jedina.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 14 feb 2013, 23:46

Vasa Ladacki je napisao/la:Ja ne mogu da vjerujem da se mi moramo braniti i oslanjati na kontranapade protiv ovakve ekipe. To mi je zaista fascinantno. Kovačića smo doveli da zamjeni Sneijdera, a lik izgleda došao zamjeniti Mudingayia :roll: Cambiasso i Gargano ofanzivniji od njega, e moj Strama..
Odjavi se sa foruma.

Milito čekamo te...

sadipe90
Kontakt:

Post Postao/la sadipe90 » 14 feb 2013, 23:47

Vasa Ladacki je napisao/la:Ja ne mogu da vjerujem da se mi moramo braniti i oslanjati na kontranapade protiv ovakve ekipe. To mi je zaista fascinantno. Kovačića smo doveli da zamjeni Sneijdera, a lik izgleda došao zamjeniti Mudingayia :roll: Cambiasso i Gargano ofanzivniji od njega, e moj Strama.. Odličan rezultat za miran revanš. Šta reći za princa, zaista nema sreće ove sezone. Kako mi je samo krivo zbog njega. Sad LP je itekako daleko, al' borit' ćemo se do zadnjeg kola.
Kao prvo Kova nije trequartista i igra se drugacija formacija

Vasa Ladacki
Kontakt:

Post Postao/la Vasa Ladacki » 14 feb 2013, 23:51

SiamoNoi je napisao/la:
Vasa Ladacki je napisao/la:Ja ne mogu da vjerujem da se mi moramo braniti i oslanjati na kontranapade protiv ovakve ekipe. To mi je zaista fascinantno. Kovačića smo doveli da zamjeni Sneijdera, a lik izgleda došao zamjeniti Mudingayia :roll: Cambiasso i Gargano ofanzivniji od njega, e moj Strama..
Odjavi se sa foruma.

Milito čekamo te...
Je l' to provaljuješ možda purgeru?

Sadipe majstore, jesi li Kovačića vidio ijednom bar na 20m od protivničkog gola?

sadipe90
Kontakt:

Post Postao/la sadipe90 » 15 feb 2013, 00:00

Vasa Ladacki je napisao/la:
SiamoNoi je napisao/la:
Odjavi se sa foruma.

Milito čekamo te...
Je l' to provaljuješ možda purgeru?

Sadipe majstore, jesi li Kovačića vidio ijednom bar na 20m od protivničkog gola?
Vidim ljubomoran si,ovde zavrsavam diskusiju sa tobom,lijep pozdrav

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 15 feb 2013, 00:02

Jel itko vidio Kovačića na 20m od protivničkog gola? slika

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 15 feb 2013, 00:04

Znaci momak je doda fantasticnu loptu za Palacia kod drugog gola, napravljena 2 zuta na njim, ima 2 opasna suta, ima direktne i precizne lopte po sredini terena,tek druga utakmica sa ekipom i prva na San Siru a tek 18 godina. Sta jos treba??? e da najbolje ocjenjen igrac uz Palacia po svim portalima, FiF i Fedenerazzura puni hvale.

Ne treba pretjerivati ali isto tako ni pisati gluposti, ali ako si ti ocekiva od momka da ti igra kao Sneijder u vrijeme triplete onda si se grdno prevario (zapamti tad je Sneijder konkurira za zlatnu loptu a to nije mala stvar).

Osim toga ako pogledas postavu i vidis di ga je Strama stavio skuzit ces da je igra povucenog playa, nesto ala Pirlo, nesto sto Sneijder nikad nije moga odigrat i zbog toga nije ima mjesto u ovoj momcadi.

[youtube][/youtube]
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

sadipe90
Kontakt:

Post Postao/la sadipe90 » 15 feb 2013, 00:06

Tvoj legendarni status u Interu ne moze biti dirnut,velika vecina igraca bi voljela imati u pola karijeru kao sto si ti,MILITO ČEKAMO TE!
slika

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 15 feb 2013, 00:10

slika
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

Vasa Ladacki
Kontakt:

Post Postao/la Vasa Ladacki » 15 feb 2013, 00:24

Volim kad pažljivo čitate i shvatate rečenice. Kakvi likovi boktejebo. Ako nađete gdje i kada sam išta rekao na igru Kovačića, da sam ljubomoran kako reče ovaj parmak ili šta već? Samo mi nađite i ja se odjavljujem sa foruma purgeru. Momak me impresionirao igrom, al' mi je neshvatljiva njegova pozicija. Pozicije u ekipi bira, pazite sad, TRENER, gle čuda. Iz tog razloga moje pitanje ide Strami, a ne Kovi šta radi? Ako je Gargano igrao ofanzivnije ili Cambi, od Kove i ako je to želio Strama onda ok. Međutim, bojim se da bi mogao Strama fuliti sa njegovom pozicijom, ne čini mi se baš pouzdan u odbrani. I da, opet ide pitanje: Je li iko vidio Kovačića na bar 20 metara od gola?

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 15 feb 2013, 00:37

Vasa Ladacki je napisao/la:Momak me impresionirao igrom, al' mi je neshvatljiva njegova pozicija. Pozicije u ekipi bira, pazite sad, TRENER, gle čuda. Iz tog razloga moje pitanje ide Strami, a ne Kovi šta radi? Ako je Gargano igrao ofanzivnije ili Cambi, od Kove i ako je to želio Strama onda ok. Međutim, bojim se da bi mogao Strama fuliti sa njegovom pozicijom, ne čini mi se baš pouzdan u odbrani. I da, opet ide pitanje: Je li iko vidio Kovačića na bar 20 metara od gola?
Kovačić može igrati DM-a,CM-a i AMC-a.Danas je bio nekakav DM/CM,a isturenije bi mogao igrati kada i Kuzmanović bude u sastavu jer bi onda on trebao biti taj DM/CM rola deep lying playmaker.A s Mateom ne možeš fulat ni da hoces.Eto.

Vasa Ladacki
Kontakt:

Post Postao/la Vasa Ladacki » 15 feb 2013, 00:39

SiamoNoi je napisao/la:
Vasa Ladacki je napisao/la:Momak me impresionirao igrom, al' mi je neshvatljiva njegova pozicija. Pozicije u ekipi bira, pazite sad, TRENER, gle čuda. Iz tog razloga moje pitanje ide Strami, a ne Kovi šta radi? Ako je Gargano igrao ofanzivnije ili Cambi, od Kove i ako je to želio Strama onda ok. Međutim, bojim se da bi mogao Strama fuliti sa njegovom pozicijom, ne čini mi se baš pouzdan u odbrani. I da, opet ide pitanje: Je li iko vidio Kovačića na bar 20 metara od gola?
Kovačić može igrati DM-a,CM-a i AMC-a.Danas je bio nekakav DM/CM,a isturenije bi mogao igrati kada i Kuzmanović bude u sastavu jer bi onda on trebao biti taj DM/CM rola deep lying playmaker.A s Mateom ne možeš fulat ni da hoces.Eto.
Aha, bio je nekakav DM/CM kao što kažeš. A reci mi ko je bio onda playmaker, samo nemoj reći Guarin, jer on to ne može biti jednostavno. Nek' Kova dokaže da je majstor prvo, lako je reći da smo pogodili s njim.

Pupi04
Kontakt:

Post Postao/la Pupi04 » 15 feb 2013, 00:46

Kova nama i jeste najpotrebniji na ovoj poziciji,da preuzme loptu od odbrane i da poveze to,jednostavno da diktira igru,imas Gargana koji ce trcat,udarat,presjecat napade i Guarina koji moze povuc prema narijed.
Sta ce nam gore,cekat da neko nabije loptu,il nedo Bog da opet Gargano povezuje igru sa svojim pasovima,meni je ovaj trojac idealno u sredini,mjesavina svega sto bi vezni red trebao imati.
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...

Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !

endem_
Kontakt:

Post Postao/la endem_ » 15 feb 2013, 00:53

Tuga me obuzela zestoka. Veliki Milito nije zasluzio da mu se ovo desi, ali sta se moze takav je zivot. Cinjenica je da kad on igra nekako lakse zabijamo, a i najbolji je strijelac ekipe iako je vec u godinama. Majtore nikada necemo zaboraviti sve radosti koje si nam podario u dresu Intera, JOOOOJ kad se sjetim one sezone triplete...Najjaci mi je komentar Abate sada moze odahnuti... Forza Milito, zasluzio je jos jednu sansu pa makar pola godine
Zadnja izmjena: endem_, dana/u 15 feb 2013, 01:05, ukupno mijenjano 1 put.
Pazza Inter Amala

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []