AS Roma

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Denno
Kontakt:

Re: AS Roma

Post Postao/la Denno » 02 mar 2026, 18:26

Protiv Napolija je ugasio Hojlunda dobru utakmicu je odigrao, barem za mene. Sinoc treci gol metar ispred njega neko je okrznuo loptu i on je uspio samo ruku sklonit. Ndicka, Kone, Wesley, Malen, Svilar su igraci koji vrijede u ovoj ekipi, pa i Soule kad je fit, mozda nije ubojit naprijed ali ima visok workrate. Evo dobijamo i Pisillija, vrijeme je da se kapiten klupira, ono sinoc je bila horor partija, inace ga ne vadi iz igre a sinoc je morao. Gasp odlicno spremi ekipu fizicki i taj njegov sistem, jedino cudne postave izvodi i ima los timing za izmjene. Kod vodstva se ne pokusava lopta sacuvati. Pisilli i Ghilardi moraju igrati svaku od prve, Rensch takodjer vise minuta. Cristante samo rotacija, protiv losijih timova on posluzi, Pellegrini sinoc assist ali svejedno losa figura u polju, on nema sta trazit na terenu.
embrace the chaos

Cassano2024
Kontakt:

Post Postao/la Cassano2024 » 03 mar 2026, 07:37

Pelegrini je dobar samo za prekide, a ni tu nije top klasa.
Commando Ultrà Curva Sud

Delvechio
Kontakt:

Post Postao/la Delvechio » 03 mar 2026, 08:17

Po mom mišljenju imamo trenutno dobru momcad... Samo što naš trener drka konstantno i derbije vodi kriminalno... Pa šta je problem stavih najboljih 11 u Napoliu i ned... Trenutno bi to trbalo biti ovako:

Svilar
Ghilardi,Ndicka Hermoso
Wesly Rench
Kone Pisili
Dybala/Soule Zaragosa
Malen

Po meni je to dobarih prvih 11... Čemu drkanja s Celikom koj odlazi, bekovima,ok razumijem i Cristante ali sad kad je Pislili eksplodirao ne zelim ga vidjet u prvih 11 više,Pelegrinijem itd....
Sve mi se cini da zbog takvih gluposti necemo u lp a plasman u nju bi nam donjeo puno toga
Ieri,oggi,domani.
Sempre con te! 🔴🟡

Odgovori

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.