Batko je napisao/la:Ma Ibrahimović je jako losa reklama za naše u Švedskoj, usudio bi se reci da nas je koštao Tankovica a bojim se da ćemo ikada ista izvuci iz Švedske....
Sent from my iPhone using Tapatalk
a vidi nešto, ako je rođen tamo negdje, teško ćeš ti njega ikad privolit da igra za naše, kad on nije osjetio taj naš mentalitet..isto k'o što ni mene ne bi mog'o privolit da igram za sloveniju npr. jednostavno nije to moje i gotovo..zna se gdje sam odrast'o, s kim sam se druzio, ko su "moji" i to je to
malo je "fantazično" razmišljati o tome da ćemo dobijati dragulje koje proizvede neko tamo..pa naša djeca bježe iz države, a kamoli neko tamo ko je navikao na sve potaman..ja ih potpuno razumijem..
+ eto, najbolje se vidi na ovom kakav smo narod uvijek..dok je bio aktualan, tanković majstore ovo ono, kad nas odbi odma je šu.pak, glupan, da bog da umro i slično
neka, nek radi gdje hoće i kako hoće..njegova stvar, mislim da je Bosna jaka i bez tih "odbjeglih" sinova.
A što se tiče one priče iz prvih redaka u vezi mjesta rođenja...jel' Ibiš rođen u Bosni? Jest. Doš'o za nas. Jel Begović rođen kod nas? Jest. Jel' Mire rođen kod nas? Jest. Jednostavno kad mu u krv uđe naše sve, i običaji i priroda i "bosna" bukvalno, nema tu priče. Možeš li zamisliti razliku u običajima i ponašanju u kući porodice Pjanić i Tanković? O tom ti pričam. Sigurno je Miretovim Bosna na prvom mjestu, dok je Tankovićima na zadnjem..
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D