NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
Kakav je igrac Damir Zlomislic to je strasno,bezbroj presjecenih dodavanja,nema onih boljki koje oduvijek muce nase veznjaek,zna povuci loptu naprijed ne stane i ceka kao npr sesar cesto,vrlo kreativan,jak..uglavnom ono sto nam je trebalo
Sent from my Picasso using Tapatalk
EKONNP
-
volimsiroki
- Kontakt:
Jao utakmice...odusevljen sam...hvala vam momci...nije mi odavno bolji dan bio...
Ajmo ljudi...pokrenite se
Ajmo ljudi...pokrenite se
Igraj Široki, ti si najbolji !!
- HNKBranitelj
- Kontakt:
Osovina Zlomislić - Čabraja - Wagner odlično izgleda
Ima ova ekipa potencijala
Ima ova ekipa potencijala
HNK Branitelj Mostar 1992
Pobjede li na koševu u subotu, sve im se oprašta 
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Mi nemamo šta izgubit u subotu, samo hrabro pa šta bude. Nadam se minimalno bodu, samo neka ostane neka šansa za Ligu za prvaka prije zadnjeg kola
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
- Ustanik8SB8
- Kontakt:
Tek sad da komentiram jučerašnje događaje. Već sam rekao od ove sezone ne treba puno očekivati svi znamo u kakvim uvjetima je stigla nova uprava i novi trener! Da nismo odigrali bajno prve dvije utakmice nismo ni jučer, ali vidi se napredak borbenost i disciplina. Sad samo hrabro u subotu imamo realne šanse da se domognemo LP , a i ako ne uspijemo u Kupu smo u 1/2 već jednom nogom! Ostatak prvenstva možemo kalkulirati jer smo opstanak osigurali i bazirati se na Kup. Vidjet ćemo što će biti u subotu, pitanje je da li će i Krupa slaviti kući protiv Čelika! Oni poslije toga idu Vitezu i ako ne dobiju ovu sad utakmicu kako god mi odigrali u prvenstvu ja mislim da imamo Ligu 6! Sve u svemu samo hrabro odigrati u subotu pa kako nam bude!
Znoj štedi krv!
Ne bih preporučio nijednom našem navijaču odlazak na ovo gostovanje. Animozitet je prevelik, budala ima masu, a uz to nije da je baš idilična ni trenutna politička situacija di bi nekima odgovaralo da se nešto zakuha na nacionalnoj osnovi. Tako da, Škripari neka vas di jeste. Ne želim svojim prijateljima i sugrađanima da se bezveze uvaljuju u probleme.
Jednog dana ce se moci otici, al definitvno jos nije sazrelo to vrijeme.
Jednog dana ce se moci otici, al definitvno jos nije sazrelo to vrijeme.
Brijeg stoji, plav i visok, susjed neba.
Ja cu mozda ici,ali nisam siguran 100%.A sarajevski MUP 2 dana prije utakmice jos nije donio odluku o dopustanju dolaska gostujucih navijaca. 
Igraj Široki ti si najbolji!
Ma nece MUP dopustiti,cim odugovlace s odlukom,ko je vidio 2 dana prije utakmice da se ne zna ide li se ili ne...neodgovornost institucija level BiH
EKONNP
Uvjeren sam da cemo odigrati najbolju utakmicu ove sezone. Ovo je najlosije Torpedo posljednjih nekoliko godina samo i jako sretno. Volio bi da udjemo u LZP to automatski znači da odlučujemo o prvaku. Male šanse da se to dogodi ali postoje.
Široki . Brate samo Široki!
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Svi mi volimo naš Široki, ima nas koji smo radi njega izgubili kosu, posjedili, ispili litre naše loze, "glocnuli" apaurina, i čega još ne, .... neki smo mlađi a neki malo stariji (nažalost) i zato bi vas molio da se na ovoj temi ne piše o odlascima na gostovanja, vremena su kakva jesu i država je kakva je i zato radi ljudi koji vole ovaj klub i grad bolje bi bilo da na ovom forumu ne pišemo o tome.
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost. (A.B.ŠIMIĆ)
- Pantarei79
- Kontakt:
Nije ovo sarajevo nepobjedivo, bas naprotiv. Svidja mi se kod Sablica što vidi problem u ekipi i odmah trazi drugo riješenje. Soldo kiksao, stavio ga je odmah na klupu, Sivric nije nista napravio protiv Radnika, na klupu. To igracima daje ogroman motiv da grizu i bore se. Niko nije zasticen, kao sto je npr. Crnov bio.
Ali jedino se bojim Valjica. Hoce li biti prijenosa negdje?
Čovjek ima pravo na drugog čovjeka gledati svisoka, samo ako mu pomaže da ustane.
G. Marquez
G. Marquez
BHT prenosi
Sent from my SM-A510F
Sent from my SM-A510F
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Cestitke susjedi!Zasluzena pobjeda ali nemojte previse poletjeti jer smo mi bili jako losi.Puno srece na Kosevu i nadam se da necete izgubiti.
P 27.3 "Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja"
Nije ti tocno ni oko Solde ni oko Sivrica.Pantarei79 je napisao/la:Nije ovo sarajevo nepobjedivo, bas naprotiv. Svidja mi se kod Sablica što vidi problem u ekipi i odmah trazi drugo riješenje. Soldo kiksao, stavio ga je odmah na klupu, Sivric nije nista napravio protiv Radnika, na klupu. To igracima daje ogroman motiv da grizu i bore se. Niko nije zasticen, kao sto je npr. Crnov bio.
Dogovor je da Bilobrk brank utakmice u kupu vec 2 sezone,a nadam se da ce ipak i u prvenstvu istrcatna gol.
Sivric nije igrao,posto vec ima nastup za Zrinjski u kupu.
Nadam se dobrom rezultatu,Sarajevo je neuvjerljivo i bez pojacanja ove zime
Samo jedno ime
Ima li netko mozda ili zna li gdje ima (ako ima) na netu, snimak ili neki sazetak doigravanja za prvaka iz 98, Siroki -Sarajevo, pod Bijelim Brijegom? Valjda je netko snimao to... 
Re: RE: Re: NK Široki Brijeg
Eeeeeeh,ja to trazim vec 10 godina,mozda ima netko iz kluba na kazeti snimljeno,to je nacionalno blago ako bilo kakav snimak postoji[emoji3]york je napisao/la:Ima li netko mozda ili zna li gdje ima (ako ima) na netu, snimak ili neki sazetak doigravanja za prvaka iz 98, Siroki -Sarajevo, pod Bijelim Brijegom? Valjda je netko snimao to...
EKONNP
-
GradKamena1
- Kontakt:
U koliko je sati uzvrat?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.