Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

SoloJuve26
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la SoloJuve26 » 12 jan 2012, 21:01

Ma kakav Giovinco, ta prica treba se jednom zavrsiti. Nadam se da se nece vratiti u Juve, nek mu je s srecom gdje god bio. Idemo dalje...Ko je on da se njemu garantira mjesto medju prvi 11? :lol:

Sto se tice odbrane, fali nam jos jedan i ako doce Caceres. Racunam da cemo se rijesiti Grossa, Sorensena i Mottu, znaci potreban nam je jos jedan bek jer inace smo tanki ako doce do neki ozlijeda nedaj boze!!!!!!
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

harebianconero
Kontakt:

Post Postao/la harebianconero » 12 jan 2012, 21:04

Ja bi volio Bocchettia, na posudbu. Ako bude dobar otkupiti, ako ne onda ga vratiti .
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 12 jan 2012, 21:06

harebianconero je napisao/la:Ja bi volio Bocchettia, na posudbu. Ako bude dobar otkupiti, ako ne onda ga vratiti .

ma jok, netreba nam taj. Ja bi da mi dovedemo ako moze Maxwella barem do ljeta samo da pokrijemo tu lijevu stranu,... Tu bi MArotta mogo nekako doci do posudbe .

harebianconero
Kontakt:

Post Postao/la harebianconero » 12 jan 2012, 21:12

SoloJuve26 je napisao/la:
harebianconero je napisao/la:Ja bi volio Bocchettia, na posudbu. Ako bude dobar otkupiti, ako ne onda ga vratiti .

ma jok, netreba nam taj. Ja bi da mi dovedemo ako moze Maxwella barem do ljeta samo da pokrijemo tu lijevu stranu,... Tu bi MArotta mogo nekako doci do posudbe .
Ma kakvi, tek je dosao u PSG a i star. Do kraja sezone mozemo izgurati sa Caceresom i Chiellinijem. Bolje je dovesti nekog mladjeg, kao npr. Bocchettia koji je stoper, a moze odigrati i na lijevom beku.

To je moje misljenje.

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 12 jan 2012, 21:13

harebianconero je napisao/la:
SoloJuve26 je napisao/la:

Ma kakvi, tek je dosao u PSG a i star. Do kraja sezone mozemo izgurati sa Caceresom i Chiellinijem. Bolje je dovesti nekog mladjeg, kao npr. Bocchettia koji je stoper, a moze odigrati i na lijevom beku.

To je moje misljenje.
cuj to nisam znao.,, nisam mogo pratiti ovi par sedmica ti desavanja toliko jer sam bio odsutan malo. steta da je otiso u Psg..

Nista nego vratiti Molinaraa :mrgreen:

harebianconero
Kontakt:

Post Postao/la harebianconero » 12 jan 2012, 21:24

Viking: Od sada podržavamo Boriella

Glavni vođa grupe navijača Juventusa pod imenom "Viking", Christian Mauriello, rekao je da je bio nesporazum kod navijača Juventusa za Boriella prije par dana na utakmici protiv Leccea.

Navijači Juventusa su mislili da je Marco Borriello odbio Juventus, ali je on svojim lijepim riječima na predstavljanju ubijedio navijače "Stare Dame", da nije odbio Juventus, nego da se nisu mogli dogovoriti Juventus i Milan za njegov prelezak u Juve, pa je nakon toga prešao u Romu.

Christian Mauriello je potvrdio da nikada više neće biti plakata protiv njega na stadionima te da će navijači potpuno podržavati svakog igrača koji igra za Juventus.

"Bio je to jedan mali nesporazum, mislim da nismo uradili dobar posao sa onim plakatom koji smo postavili na utakmici protiv Leccea za našeg novog igrača".

"Borriello nas je uvjerio da nije odbio Juventus, i od sada će ga potpuno podržavati svi navijači Juventusa", završio je glavni vođa navijača Juventusa pod imenom "Viking", Christian Mauriello.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 12 jan 2012, 22:30

Ja sam pročitao skroz drugi intervju u kojem isti ovaj momak kaže da onu parolu u Lecceu nisu postavili niti članovi Nuclea niti Vikinga, već da je postavljena samoincijativno i da navijači nikad nisu pravili parole u znak dobrodošlice bilo kojem igraču, već bi bodrili samo igrače aplauzom i pjesmom nakon što isti to zasluže.

Samo me zanima ko prevodi ove tekstove :mrgreen:

Ako možeš da zamoliš autora ovog tekst da ti pošalje orginalni članak na italijanskom pa mi pošalji link. ;)

Taj tekst je bio na tuttojuve, ali je u međuvremenu uklonjen.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 12 jan 2012, 22:43

Ovo je smiješno što priča Boriello, sad lafo nije nas odbio. Pa naravno da neće sada to potvrditi da ga linčuju navijači.
Samo što to za mene nije problem, čovjek je mislio da mu je Roma u to vrijeme bila bolji izbor i gotova priča.
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Juventus Fans
Kontakt:

Post Postao/la Juventus Fans » 12 jan 2012, 22:49

bianconeri ja pišem textove i brinem se o tom portalu... :D

ti si mi najdraži član s foruma, neznam jeli to zbog avatara ili... :D
mogu li te nekako dobiti (facebook, email...)... :D

usput: nisam pedofil ni gay :D :D :lol: :lol: :lol: neću ti ništa :lol:

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 12 jan 2012, 22:53

Dogovorit ćemo, možda me i imaš već među prijateljima. Poslat ću ti pp.

Trebao si malo bolje prevesti ovaj tekst oko Christianove izjave, ovako izgubio je poentu ;) :mrgreen:

A za avatar, dužnost svakog navijača Juventusa je da mrzi provincijski klub inter i da ga ismijava na svaki mogući način u bilo kojoj prilici 8-) :mrgreen:
Ž '21!

Juventus Fans
Kontakt:

Post Postao/la Juventus Fans » 12 jan 2012, 23:02

hahaha :lol: :lol: :lol:

imas li fb, ili si me tamo na portalu mislio dodati?

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 12 jan 2012, 23:19

Pa poslao sam ti privatnu poruku na ovom forumu :mrgreen:

Ja sam u međuvremenu sve uradio, a ti nisi ni pročitao poruku :mrgreen:

Vidiš li gdje piše Profil/Postavke, e pored toga ti u zagradi vjerovatno piše 1 nova poruka :mrgreen: :lol:

Massimo Pavan, zamjenik direktora TuttoJuve.com izjavio kako bi na kraju zimskog prelaznog roka ipak mogli dovesti Naniggolana, za nekih 15 miliona i pola ugovora Ekdala.
Ž '21!

Soni
Kontakt:

Post Postao/la Soni » 12 jan 2012, 23:49

Bit ce dobar ovaj kup, mogli bi osvojit, uvijek smo dobri protiv ovih jacih ekipa.
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 12 jan 2012, 23:52

Ako prođemo Romu u 1/2 igramo dvomeč protiv pobjednika susreta između Lazia i vjerovatno Milana koji igra protiv Novare kući...
Ž '21!

Glupost
Kontakt:

Post Postao/la Glupost » 13 jan 2012, 00:21

Kolarov ili Caceres ??

Ja bih Kolarova bez imalo razmisljanja, mada ako bi doveli i jednog i drugog odbranu bi skroz rijesili samo ne znam da li Kolarov i Caceres mogu u paketu zbog te gluposti sa strancima.
Noi Soli !!! Drughi Ultra Curva Sud

Soni
Kontakt:

Post Postao/la Soni » 13 jan 2012, 00:27

Glupost je napisao/la:Kolarov ili Caceres ??

Ja bih Kolarova bez imalo razmisljanja, mada ako bi doveli i jednog i drugog odbranu bi skroz rijesili samo ne znam da li Kolarov i Caceres mogu u paketu zbog te gluposti sa strancima.
Caseres duplo bolji igrac za Juventus. Ne osporavam Kolarova, al' draze bi mi bilo da Caseres dodje.
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee

Glupost
Kontakt:

Post Postao/la Glupost » 13 jan 2012, 00:32

Soni je napisao/la:

Caseres duplo bolji igrac za Juventus. Ne osporavam Kolarova, al' draze bi mi bilo da Caseres dodje.
Ne znam po cemu je Caceres duplo bolji za Juventus osim zbog mozda borbenosti iako bi je vjerujem Conte izvukao i iz Kolarova, ovaj ima sjajan sut, centarsut, to mu je prirodna pozicija i dobar je i u ofanzivi i u defanzivi. Bio bih zadovoljan bilo kojim od ova dva igraca ali prvi bi mi izbor bio Kolarov.
Noi Soli !!! Drughi Ultra Curva Sud

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 13 jan 2012, 01:08

Ostavimo igračke kvalitete po strani...

Uzmimo u obzir da Caceres može igrati bilo koju poziciju u odbrani, a Kolarov igra samo lijevog beka, da je Caceres mlađi 2 ili 3 godine i da je jeftiniji 5-6 miliona i da mu je godišnja plaća definitivno niža za najmanje milion i pol nego ona koju bi tražio Kolarov...

Par ovih parametara daje prednost Caceresu i koji su po meni presudni što je on prvi izbor za januarsko pojačanje u odbrani.

[youtube][/youtube]

Najbolji odbrambeni igrač Serie A! 8-)

Najzahvalniji igrač u ovoj ekipi Juventusa, ubjedljivo.
Ž '21!

harebianconero
Kontakt:

Post Postao/la harebianconero » 13 jan 2012, 01:48

Caceres.

Jel moze neko da mi napravi dobar wallpaper Eljera Elie al u dresu Juventusa da je ?

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 13 jan 2012, 02:08

definitvno nam trebaju oba da rijesimo pitanje odbrambenih igraca za narednu sezonu, da imamo na raspolaganju 6 solidnih igraca nazad, bez toga se ne moze igrati LP i prvenstvo.. eh sa da li oba mogu doci u ovom prelaznom roku ili ce jedan morati cekati ljeto, to je vec druga prica. Isto tako ne svidja mi se ni ovo sto ako dodje Pizaro ili slucajno Montolivo ide Pacienca. Ovdje vazi isto kao i za odbranu , treba nam sirina za narednu sezonu. Sa ovako malim brojem igraca u veznom redu i odbrani , da igramo u Evropi ubjedjen sam da ne bi bili ni blizu vrha tabele.

Ja sam za Kolarova, jer imam neki osjecaj da bi na ljeto za njim dosao i Dzeko :D
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.