Sto se tice odbrane, fali nam jos jedan i ako doce Caceres. Racunam da cemo se rijesiti Grossa, Sorensena i Mottu, znaci potreban nam je jos jedan bek jer inace smo tanki ako doce do neki ozlijeda nedaj boze!!!!!!
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
harebianconero je napisao/la:Ja bi volio Bocchettia, na posudbu. Ako bude dobar otkupiti, ako ne onda ga vratiti .
Ma kakvi, tek je dosao u PSG a i star. Do kraja sezone mozemo izgurati sa Caceresom i Chiellinijem. Bolje je dovesti nekog mladjeg, kao npr. Bocchettia koji je stoper, a moze odigrati i na lijevom beku.SoloJuve26 je napisao/la:harebianconero je napisao/la:Ja bi volio Bocchettia, na posudbu. Ako bude dobar otkupiti, ako ne onda ga vratiti .
ma jok, netreba nam taj. Ja bi da mi dovedemo ako moze Maxwella barem do ljeta samo da pokrijemo tu lijevu stranu,... Tu bi MArotta mogo nekako doci do posudbe .
cuj to nisam znao.,, nisam mogo pratiti ovi par sedmica ti desavanja toliko jer sam bio odsutan malo. steta da je otiso u Psg..harebianconero je napisao/la:Ma kakvi, tek je dosao u PSG a i star. Do kraja sezone mozemo izgurati sa Caceresom i Chiellinijem. Bolje je dovesti nekog mladjeg, kao npr. Bocchettia koji je stoper, a moze odigrati i na lijevom beku.SoloJuve26 je napisao/la:harebianconero je napisao/la:Ja bi volio Bocchettia, na posudbu. Ako bude dobar otkupiti, ako ne onda ga vratiti .
ma jok, netreba nam taj. Ja bi da mi dovedemo ako moze Maxwella barem do ljeta samo da pokrijemo tu lijevu stranu,... Tu bi MArotta mogo nekako doci do posudbe .
To je moje misljenje.
Caseres duplo bolji igrac za Juventus. Ne osporavam Kolarova, al' draze bi mi bilo da Caseres dodje.Glupost je napisao/la:Kolarov ili Caceres ??
Ja bih Kolarova bez imalo razmisljanja, mada ako bi doveli i jednog i drugog odbranu bi skroz rijesili samo ne znam da li Kolarov i Caceres mogu u paketu zbog te gluposti sa strancima.
Ne znam po cemu je Caceres duplo bolji za Juventus osim zbog mozda borbenosti iako bi je vjerujem Conte izvukao i iz Kolarova, ovaj ima sjajan sut, centarsut, to mu je prirodna pozicija i dobar je i u ofanzivi i u defanzivi. Bio bih zadovoljan bilo kojim od ova dva igraca ali prvi bi mi izbor bio Kolarov.Soni je napisao/la:Caseres duplo bolji igrac za Juventus. Ne osporavam Kolarova, al' draze bi mi bilo da Caseres dodje.Glupost je napisao/la:Kolarov ili Caceres ??
Ja bih Kolarova bez imalo razmisljanja, mada ako bi doveli i jednog i drugog odbranu bi skroz rijesili samo ne znam da li Kolarov i Caceres mogu u paketu zbog te gluposti sa strancima.
Caceres.Glupost je napisao/la:Kolarov ili Caceres ??
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.