RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

rodjak
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la rodjak » 27 jul 2012, 20:04

MostaracVelezovac je napisao/la:Pobjeda nad Hapoelom - super vijest i radi postignutog gola a i radi neprimljenog.
Eto oni imali stativu, mi precku, mi jedan gol oni nula - haj dobro je. 5 izmjena bilo.

Izgleda da je Dzafina prva postava najvjerovatnije:
Bobić, Zvonić, Mahinić, Kajtaz, Kodro, Demić, Nuhić, Okić, Serdarević, Mehremić i Ćemalović
Gdje ti je Merzic u prvoj postavi:twisted: .Po meni Cemalovic je jos daleko od toga da predvodi napad Rodjenih,mali Mirza jestre talentovan,(vidi se da ima potencijal)ali fali mu rutine i brzine za napadaca.Za njega bi bilo dobro da igra jednu godinu negdje u Prvoj ligi Federacije(ali da stalno igra) da stekne potrebnu rutinu i da se vrati u Velez.Ovako, ako se ne pokaze dobro, mogo bi biti zapostavljen pa tako stagnirati u napretku(jos mi je u glavi ona njegova velika prilika u Travniku,ali radi neiskustva je upropasti :roll: )
P.S.Dobro je sto su potpisali ugovore,mada mi to nista ne znaci(gledajuci kako igraci marsiraju kroz klub imali oni ugovor ili ne,zadnji primjer je Bandovic)

FORZa VELEZ
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 27 jul 2012, 21:20

Neznam za Merzica. Nije bio u prvoj postavi protiv Hapoela.
Ovu listu iznad sam iznio citajuci imena igraca protiv Izraelaca - i ovo je bila ekipa koju je izveo.
Oni su i zabili taj gol.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

dexteron
Kontakt:

Post Postao/la dexteron » 27 jul 2012, 21:30

MostaracVelezovac je napisao/la:Neznam za Merzica. Nije bio u prvoj postavi protiv Hapoela.
Ovu listu iznad sam iznio citajuci imena igraca protiv Izraelaca - i ovo je bila ekipa koju je izveo.
Oni su i zabili taj gol.
Bio je u prvoj, ali ciini mi se da je zbog neke povrede ipak odgledao pocetak tekme s klupe... Mislim da je povucen sa zagrijavanja :)

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 27 jul 2012, 21:31

Gledao sam snimak protiv Hapoela i bili smo bolji.
Na samom kraju oni nama pogode stativu a mi njima precku - ali se precka nije dobro vidjela na snimku.

Uglavnom pozitivno iznenadjen.

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 27 jul 2012, 21:56

puza je napisao/la:
Pirke je napisao/la:
el-fighter je napisao/la: To je drzavna tajna ;)

Jesul zavrsene pripreme u Austriji i kada ce momci nazad u Mostar?
Jesu jutros su krenilu u 9,30 za Mostar

Na dvije godine.

Edit: ahan, nisam vidio da je ovaj iznad mene postavio clanak. hihi. sori.
Kako to ide citiranje druze?
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 27 jul 2012, 21:58

MostaracVelezovac je napisao/la:Neznam za Merzica. Nije bio u prvoj postavi protiv Hapoela.
Oni su i zabili taj gol.
Imao je neku manju povredu
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 28 jul 2012, 14:20

shaman7 je napisao/la:Dosta trči, borben je (tu je s đanom durakovićem ako se može reći),

Ne nasmijavaj raju Tita ti :!:
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 28 jul 2012, 14:22

Izgleda da ce Bandovic preci u Sarajevo, jer je Adilovic dobio inostrani angazman. Ako se ovo ostvari, nece biti fer sa Dejanove strane, jer je rekao da ce iz Veleza otici samo u inostranstvo.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

nonda_83

Post Postao/la nonda_83 » 28 jul 2012, 14:28

el-fighter je napisao/la:Izgleda da ce Bandovic preci u Sarajevo, jer je Adilovic dobio inostrani angazman. Ako se ovo ostvari, nece biti fer sa Dejanove strane, jer je rekao da ce iz Veleza otici samo u inostranstvo.
Sto je mozda samo dokaz (ne kazem da je obavezno i u Dejanovom slucaju o tome rijec) ali da nije mozda uvijek samo do uprave klubova...nego kod nas ima i svakakvih igraca..sto svakakvih od samih sebe, sto pod uticajem raznoraznih managera itd itd..to je tako kad se i u drzavi pa i u sportu pogotovo nakupi javasluka i nereda, pa onda dolazi do situacija da svako svakoga laze..vara..bude namazan svim bojama itd itd..

u svakom slucaju, nama nema druge nego...

FORZA VELEZ

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 28 jul 2012, 14:31

A sta bi sa ugovorom na 2 godine?mislim nesto sad prelistavam vidim da ste pisali da ima jos godinu ugovora
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 28 jul 2012, 14:46

miky_hz je napisao/la:A sta bi sa ugovorom na 2 godine?mislim nesto sad prelistavam vidim da ste pisali da ima jos godinu ugovora
Vjerovatno mu nasi imaju duzni nekoliko plata, pa ce mu sada dati papire, a on ce njima oprostiti dug.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 28 jul 2012, 15:10

Znaci ode i on dzaba a ima ugovor. jebli ih dugovi :evil:

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 28 jul 2012, 15:15

Bandovic je pod ugovorom - tako je Mrkva reko. I isto je reko da Banda iz Veleza moze samo u inostranstvo. Banda je i izostao s priprema radi ponude u Grckoj. A ako je zaista pod ugovorom - onda Velez taj prelaz moze zaustaviti. Nek mu isplate sta su duzni i zaustave prelaz - jednostavno.

Dozvoli li se Bandovicu da napusti klub u sred ugovora - ovo bi, bar za mene bio, najveci propust Tane i Mrkve do sad.
U stvari, nakon toga bi se sa pravom postavljalo pitanje jesu li ti ugovori igraca s ikako ugovori ili tariguzi da se raji zamazu oci.

Citava poenta ugovora je da klub izbjegne BAS OVU situaciju. Ne zaustave li ovo - onda su vjerovatno i svi ostali ugovori obican supljak ko i ovaj "dvogodisnji" sa Bandovicem... Zalosno kakve probleme Velez ima - da Sarajevo u sred ugovora odvodi igraca. Fuj.

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 28 jul 2012, 15:19

http://sportsport.ba/bh_fudbal/bandovic ... jeva/84904" onclick="window.open(this.href);return false;

Kako je Bandovic "bez kluba" ako je potpisao s Velezom do juna 2013?
Ne moze on otic kad on hoce nego kad mu klub dozvoli.

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 28 jul 2012, 15:26

Ko kaze ?

Moze u nas sve bola !
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 28 jul 2012, 16:38

To nije do Bandovića već do kluba. Meni nije jasno samo kakvi se u nas ugovori potpisuju. Na fišeku ?

Momak je veliki navijač Sarajeva i sigurno da mu se brani za Sarajevo. Nas je ispoštovao koliko je mogao, odlično je branio, požrtvovano i nema mu se šta prigovoriti.
Who dares, wins !

kerzen
Kontakt:

Post Postao/la kerzen » 28 jul 2012, 16:52

Nastavimo sa skandiranjem tipa: Bandović Dejan, Bandović Dejan... I naravno sa uvredama i psovkama na račun npr. Čolića...

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 28 jul 2012, 17:23

kerzen je napisao/la:Nastavimo sa skandiranjem tipa: Bandović Dejan, Bandović Dejan... I naravno sa uvredama i psovkama na račun npr. Čolića...
ako otac ne valja i ne radi poso kako treba,djeca idu svak na svoju stranu ,to je tako i u zivotu.Ne trebamo djecu uvijek kriviti,jedino kada odu u tudju kucu u imali su skoro iste uslove i kod svoje kuce ;)

trebamo natjerati oca da bolje radi kako bi zadrzali familiju na okupu :P
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

puza
Kontakt:

Post Postao/la puza » 28 jul 2012, 19:54

el-fighter je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:A sta bi sa ugovorom na 2 godine?mislim nesto sad prelistavam vidim da ste pisali da ima jos godinu ugovora
Vjerovatno mu nasi imaju duzni nekoliko plata, pa ce mu sada dati papire, a on ce njima oprostiti dug.[
Sad imaju redovne plate.

Bliss
Kontakt:

Post Postao/la Bliss » 28 jul 2012, 20:06

kerzen je napisao/la:Nastavimo sa skandiranjem tipa: Bandović Dejan, Bandović Dejan... I naravno sa uvredama i psovkama na račun npr. Čolića...
Kad taj colic vrijedja i psuje Velez, naravno da cemo i mi nastaviti psovati njega.
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []