Kakav bola kontakt vidis i sam da izbija loptu prije njega .roccosiffredi je napisao/la: ↑22 okt 2024, 15:15Druga situacija, prvo je kontakt sa Ramićem, pa tek onda izbija loptu. Faul
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Pola ti vijeka ime branili
Trn u oku uvijek bio si
Ni u snu nisu mogli vidjeti
Da titule ce Zrinjski slaviti . . .
Trn u oku uvijek bio si
-
- Kontakt:
Podrska za Husrefa neka te kazne boli te qrac. Jedan od rijetkih koji nije picka
Treba vise Husrefa u ovoj ligi...nazalost on je jedini...CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑22 okt 2024, 15:21Podrska za Husrefa neka te kazne boli te qrac. Jedan od rijetkih koji nije picka
kitari su doduse odbijali korona titulu i tada su **** vici majku cetnicku.
pravo im je mrsko bilo kad se mirvah naslikavao sa njim ko kakva starleta.
sve su nogama sutali onaj pehar i govorili ne treba nam od ovog lopova dajte ga borcu i zrinjskom.
eee moji islamizirani bosnjani ko vas ne zna.....
pravo im je mrsko bilo kad se mirvah naslikavao sa njim ko kakva starleta.
sve su nogama sutali onaj pehar i govorili ne treba nam od ovog lopova dajte ga borcu i zrinjskom.
eee moji islamizirani bosnjani ko vas ne zna.....
s ognjem pakla tu su se sreli
ostala su polomljena krila
a bili su za dom spremni
ostala su polomljena krila
a bili su za dom spremni
Aferimkolezeljovac je napisao/la: ↑22 okt 2024, 14:16Dobijen tekst:
Dakle sada je svima jasno.Vico Zeljković uz asistenciju Beusa i tzv.hrvatske komponente u Nogometnom savezu su instalirani da unište jedinstvenu fudbalsku ligu i fudbal u Bosni i Hercegovini uopšte.Onaj ko to ne vidi ili je slijep ili je glup. Dok Vicini i Beusovi "igrači zadatka" masakriraju svaki klubu koji na bilo koji način stane na put Borcu i Zrinjskom,dotle Pilav,Čolpa,Džemidžić, Punac Husić i ostali "vrli Bošnjaci" mudro šute i kao pravi kerovi kupe mrvice koje im poslije gozbe na stolu ostave gospodari Vico i Beus. Nakon što su vješto uništili i obesmislili fudbalsku reprezentaciju Bosne i Hercegovine, na red je došla i jedinstvena fudbalska liga. Nakon godina sudijskih krađa, i "poguranaca" po potrebi u važnim utakmicama i to sve više i intenzivnije što bi se primicao kraj prvenstva, od ove sezone se krenulo sa krađama od prvog kola. Kao što se očekivalo, uvođenje var sistema je samo omogućilo da ako lopov na terenu ne ukrade kako treba, " uključi" se var i lopov iz kombija pozove lopova sa terena i krađa se kompletira. Katastrofalne sudijske odluke na štetu svih klubova koji igraju protiv Vicinih i Beusovih ljubimaca već izazivaju ogorčenje, bijes ali i očaj i nemoć.Njihov cilj je jasan- skandaloznim sudijskim odlukama izazvati prekide utakmica, izazvati tenzije koje mogu eskalirati u ozbiljno narušavanje javnog reda i mira i u konačnici i istupanje nekih klubova iz lige koja je potpuno obesmišljena u sportskom i svakom drugom smislu. Prvak se zna odnosno biće dogovoren između dvojca sa kormilarom.Ko nije zadovoljan neka napusti ligu, mi ćemo proglasiti "našeg " prvaka, imamo poslušne Bošnjake koji će za dvije dnevnice i dvije karte za evropsko prvenstvo zažmiriti na sve to,kao što već godinama šute i žmire... Ko neće da igra onako kako Vico i Beus sviraju, ne mora ni da igra.Ugasit ćemo ligu, što je i konačan cilj i ostvarenje dobijenog zadatka od političkih moćnika. Nakon gašenja jedinstvene lige formirati neku " svoju " entitetsku,etničku ligu .Klubove sa najvećom tradicijom i bazama navijača ( sve redom " bošnjački" klubovi Sarajevo,Zeljezničar, Velež, Sloboda,Čelik...) ćemo držati što dalje od te lige ,kao i sudije i delegate koji nisu iskazali lojalnost Vici i Beusanu.Formalno čuvati članstvo u evropskoj i svjetskoj fudbalskoj organizaciji.Legalizovati tu nakaradnu ligu bez najvećih klubova u zemlji, svake godine se dogovoriti o prvaku i ostalim pojedinostima...Koliko god nekom ovaj scenarij izgledao nemoguć,neka malo analizira šta se dešava u ovoj ligi od kako je Vico postao Predsjednik Fudbalskog Saveza.Kažete- ma to nije moguće? Mislili ste i da je nemoguće da reprezentacija u osam utakmica zabilježi sedam poraza i jedan remi, pa se desilo .... Šta je rješenje? Vico i Beusan su odigrali savršeno.Ako se nastavi sa ovakvim bezočnim sudijskim krađama i " guranjem" njihovih klubova njima super. Ako se preduzmu neke radikalne mjere koje predlažu pojedinci ( prekidi utakmica, "kućne posjete" i obilasci sudija , istupanje iz lige ) njima opet dobro,cilj postignut, liga ugašena, otvoren prostor za druge opcije za koje se oni zalažu i zbog kojih su postavljeni...A Bošnjaci u Savezu k'o fol neki zaštitnici klubova ,su svakako kupljeni po akcijskim cijenama i sa njima rade šta i kako hoće...
PREUZETO
-
- Kontakt:
Truba1905burazeru je napisao/la: ↑22 okt 2024, 15:17Kakav bola kontakt vidis i sam da izbija loptu prije njega .roccosiffredi je napisao/la: ↑22 okt 2024, 15:15Druga situacija, prvo je kontakt sa Ramićem, pa tek onda izbija loptu. Faul

Kontakt već ostvaren, Mašić nije ni blizu lopte.
Hvala lijepo i doviđenja.
Penal i žuti (da ne govorimo da mu je već trebao dati žuti u 7. minuti jer je trebao za onaj faul)
Ili faul i crveni. Ti izaberi.
Igman oštećen, Zrinjski poguran
-
- Kontakt:
roccosiffredi je napisao/la: ↑22 okt 2024, 15:32Truba1905burazeru je napisao/la: ↑22 okt 2024, 15:17Kakav bola kontakt vidis i sam da izbija loptu prije njega .roccosiffredi je napisao/la: ↑22 okt 2024, 15:15Druga situacija, prvo je kontakt sa Ramićem, pa tek onda izbija loptu. Faul
Penal i žuti (da ne govorimo da mu je već trebao dati žuti u 7. minuti jer je trebao za onaj faul)
Igman oštećen, Zrinjski poguran
Trn u oku uvijek bio si
Trn u oku uvijek bio si
- FaustinoAsprilla
- Kontakt:
Ne trolam.ik0ik0 je napisao/la: ↑22 okt 2024, 12:12Iako znam da me trolaš. Odgovrit ću ti radi ostalih forumaša.FaustinoAsprilla je napisao/la: ↑22 okt 2024, 11:30
upali od 2:59
sta nije za zuti karton od ovih bekicevih startova ? na husrefovom mjestu prije se zapitat zasto bekic totalno nepotrebno radi onakav start na cavaru kad vec ima zuti ? i on je bivsi igrac zrinjskog
zasto je husref dobio ove zute kartone valjda on najbolje zna , ona snimka dovoljno govori o njemu . cak sam ga nekad i cijenio jer traje toliko dugo ali ono je dno dna
pitao je netko za grbavicu , podsjeti me ? nije mi problem reci da se pogrijesi i u nasu korist ali da je bilo nesto bas ' kljucno u ovoj sezoni vala se ne sjecam
1) Analizirati suđenje na osnovu jedne situacije je ono baš amaterski, na razini nekoga tko je jučer pao s Marsa i prvi put pogledao utakmicu PLBiH.
2) Što se tiče konkretno ove 2 situacije, 100 puta sam vidio da se ovake situacije ne sude kao žuti, nekad se i od sudi, zavisi od sudca i potrebe.
3) I najbitnije, ovake situacije se NIKAD ne sudce Borcu i Zrinjskom, e radi toga se ljudi žale, a ne što je jednu situaciju sudac procijenio ovako ili onako. Jako bitno je gledati širu sliku.
Slažem se , treba gladati siru sliku i u siroj slici ne vidim da je Igman brutalno pokraden kako je misljenje nametnuo ovaj portal jos za vrijeme utakmice . Vidio si i da se sude i da se ne sude . Da je redoslijed bio obrnut , prvo faul na cavaru pa onda povlacenje za dres ( nije ga potegao pa pustio nego to bas trajee.. ) sudac bi mu vjerojatno oprostio . onaj faul za 2. zuti bi svatko kartonirao i jednostavno covjek nije ni imao izbora a husref ko debil napravi frku , obruka se a masa povjerova u epsku kradju .
ovaj faul masica , ako je i bio (uzivo mi se cinilo da je prvo igrao loptom ) je van 16
- luckystrike
- Kontakt:
Disciplinska komisija Nogometnog/Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine, na sjednici održanoj 22.10.2024 godine, razmatrala je prijavu Komiteta za takmičenje NS/FS BiH i službenih lica utakmice za pokretanje disciplinskog postupka protiv glavnog trenera FK Igman Konjic, Husrefa Musemića zbog prekršaja počinjenog u toku i nakon završetka prvenstvene utakmice 10. kola WWIN lige BiH, HŠK Zrinjski-FK Igman.
Donesena je odluka da se Husrefu Musemiću izriče kazna zabrane vršenja funkcije u trajanju od šest mjeseci i novčana kazna u iznosu od 3.000 KM zbog isključenja iz igre i nesportskog ponašanja u poluvremenu i nakon završetka gore navedene utakmice.
Znači prije nego što je bekić na silu dobio crveni, Mašić je trebao dobiti crveni a Igmnan penal.
0:2 i igrač više. Ćao.
0:2 i igrač više. Ćao.
-
- Kontakt:
Nisi, samo si bezobrazan.Truba1905burazeru je napisao/la: ↑22 okt 2024, 15:36roccosiffredi je napisao/la: ↑22 okt 2024, 15:32Truba1905burazeru je napisao/la: ↑22 okt 2024, 15:17
Kakav bola kontakt vidis i sam da izbija loptu prije njega .
Igman oštećen, Zrinjski pogurana bgmi mahnitiji sam ja ...
-
- Kontakt:
roccosiffredi je napisao/la: ↑22 okt 2024, 15:41Nisi, samo si bezobrazan.Truba1905burazeru je napisao/la: ↑22 okt 2024, 15:36roccosiffredi je napisao/la: ↑22 okt 2024, 15:32
Igman oštećen, Zrinjski pogurana bgmi mahnitiji sam ja ...

Trn u oku uvijek bio si
Trn u oku uvijek bio si
-
- Kontakt:
E ti si bolestan, lopta znaci nije ni blizu igraca Igmana a ne ovom. Kontakt prvo na njegovu nogu sad sta se tamo desava se ne vidi, znaci moze se vidit da je penal a da li je dirao loptu ne vidimo.Truba1905burazeru je napisao/la: ↑22 okt 2024, 15:41
![]()
-
- Kontakt:
Prekršaj je još očitiji kad se gleda video nego ovako na slikama. Igman je u ovoj situaciji oštećen 100%.
-
- Kontakt:
Da da i reakcija Ramića je kao da je bio penal . ( Hajd sad nastavi šta je trebao žaliti se pa da dobije crveni .... )roccosiffredi je napisao/la: ↑22 okt 2024, 15:47Prekršaj je još očitiji kad se gleda video nego ovako na slikama. Igman je u ovoj situaciji oštećen 100%.
Trn u oku uvijek bio si
Trn u oku uvijek bio si
-
- Kontakt:
S vama i Borcem je sve moguće. Pogotovo ako u Mostaru sudi sudija iz Gruda, a u BL iz Gradiške.Truba1905burazeru je napisao/la: ↑22 okt 2024, 15:50Da da i reakcija Ramića je kao da je bio penal . ( Hajd sad nastavi šta je trebao žaliti se pa da dobije crveni .... )roccosiffredi je napisao/la: ↑22 okt 2024, 15:47Prekršaj je još očitiji kad se gleda video nego ovako na slikama. Igman je u ovoj situaciji oštećen 100%.
Zadnja izmjena: roccosiffredi, dana/u 22 okt 2024, 15:53, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Argumenti argumenti ne gluposti ...roccosiffredi je napisao/la: ↑22 okt 2024, 15:53S vama i Borcem je sve moguće.Truba1905burazeru je napisao/la: ↑22 okt 2024, 15:50Da da i reakcija Ramića je kao da je bio penal . ( Hajd sad nastavi šta je trebao žaliti se pa da dobije crveni .... )roccosiffredi je napisao/la: ↑22 okt 2024, 15:47Prekršaj je još očitiji kad se gleda video nego ovako na slikama. Igman je u ovoj situaciji oštećen 100%.
Trn u oku uvijek bio si
Trn u oku uvijek bio si
-
- Kontakt:
Upravo smo vidjeli da kod tebe ne važe argumenti. Trebamo vjerovati tebi a ne svojim očima.Truba1905burazeru je napisao/la: ↑22 okt 2024, 15:53Argumenti argumenti ne gluposti ...roccosiffredi je napisao/la: ↑22 okt 2024, 15:53S vama i Borcem je sve moguće.Truba1905burazeru je napisao/la: ↑22 okt 2024, 15:50
Da da i reakcija Ramića je kao da je bio penal . ( Hajd sad nastavi šta je trebao žaliti se pa da dobije crveni .... )