FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
-
karabaja_sa
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
4.50 na V.O, poklon kvota
Re: Odg: FK Željezničar
Povuci naskarabaja_sa je napisao/la:4.50 na V.O, poklon kvota
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
R. Pirotbagrcavi je napisao/la:S kim igramo kolo poslije Mladosti?
Protiv Udarnika, pardon Slobode, pardon Torpeda, pardon Radničkog, pardon Sarajeva, pardon komunjara, pardon feslija, pardon desničara..bagrcavi je napisao/la:S kim igramo kolo poslije Mladosti?
Ma igramo sa nekom ekipom yebat ih
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Vidim spominjete nekakav derbi, ove srne vrane sa Gorice uzele maha, pa kontam s kim to igramo. Znači sa torpederima sljedeće kolo, fino, fino.
DRUG NEBI TI PUNCA
@shzna svaka ti cast za post. 70 godina historije nikad ljepse I tacnije opisano.
Posteno si me nasmijao. A sto je najsmijesnije sve ziva istina.
U jedinstvu je snaga,narod zna,drzava za covjeka,zlatne kasike,zivjela partija....I tako unazad
Posteno si me nasmijao. A sto je najsmijesnije sve ziva istina.
U jedinstvu je snaga,narod zna,drzava za covjeka,zlatne kasike,zivjela partija....I tako unazad
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
-
fedeltafrotta
- Kontakt:

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
- Ljiljani87
- Kontakt:
-
karabaja_sa
- Kontakt:
NK pa FK pa grb ovaj, grb onaj, pa multikulti, pa veliki muslimani, pa radnicki klub, pa islamski...shzna je napisao/la:Protiv Udarnika, pardon Slobode, pardon Torpeda, pardon Radničkog, pardon Sarajeva, pardon komunjara, pardon feslija, pardon desničara..bagrcavi je napisao/la:S kim igramo kolo poslije Mladosti?
Kad se uporedi ovo sto si ti napisao i ono sto je napisao shzna, ti se izgleda vodis onom, vazno je ucestvovati..karabaja_sa je napisao/la:NK pa FK pa grb ovaj, grb onaj, pa multikulti, pa veliki muslimani, pa radnicki klub, pa islamski...shzna je napisao/la:Protiv Udarnika, pardon Slobode, pardon Torpeda, pardon Radničkog, pardon Sarajeva, pardon komunjara, pardon feslija, pardon desničara..bagrcavi je napisao/la:S kim igramo kolo poslije Mladosti?
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Ajzea je napisao/la:Kad se uporedi ovo sto si ti napisao i ono sto je napisao shzna, ti se izgleda vodis onom, vazno je ucestvovati..karabaja_sa je napisao/la:NK pa FK pa grb ovaj, grb onaj, pa multikulti, pa veliki muslimani, pa radnicki klub, pa islamski...shzna je napisao/la:
Protiv Udarnika, pardon Slobode, pardon Torpeda, pardon Radničkog, pardon Sarajeva, pardon komunjara, pardon feslija, pardon desničara..
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
-
kraljlavova
- Kontakt:
Nisete ni svjesni sta vas ceka sledece nedelje ima fudbal da vam se ogadi
Raja mozel link neki posto nemam bht nisam u Sa. Hvala.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !
Crni Radovane sta im ovo napravi.
http://www.bhrt.ba/bht1-uzivo/" onclick="window.open(this.href);return false;Format je napisao/la:Raja mozel link neki posto nemam bht nisam u Sa. Hvala.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Medju tolkim divovima, ti kralj lavovakraljlavova je napisao/la:Nisete ni svjesni sta vas ceka sledece nedelje ima fudbal da vam se ogadi
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Za goste iz Sarajeva igraju: Antolović, Kosorić, Memija, Bučan, Bajić, Varea, Čolić, Sadiković, Zeljković, Bogdanović, Hasanović.
Hajde Željooooooooo
Hajde Željooooooooo
I onda kada više ne bude me ovdje
Antolović
------Zeljković-Bogdanović-Kosorić
Čolić------------------------------Bučan
---------------Hasanović
-------Memija------------Dado
-------------------Varea
-------------Bajić
?
------Zeljković-Bogdanović-Kosorić
Čolić------------------------------Bučan
---------------Hasanović
-------Memija------------Dado
-------------------Varea
-------------Bajić
?
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.