Potpisat ce.
Liverpool FC
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Kakav PR lik ima 
Sad će Unitedu strpati dva gola i onda će skinuti dres, Anfield poluditi i nema tu da ne dobije šta hoće.

Sad će Unitedu strpati dva gola i onda će skinuti dres, Anfield poluditi i nema tu da ne dobije šta hoće.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Mislim da će do kraja roka prodati Doaka.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
I te pare za tri nova ugovora

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Moze bit Salahu i Van Dijku za godinu ugovora ako žele 400 000 sedmično

Evo lijepe prilike da i mi jednom utjeramo Barceloni 

-
- Kontakt:
Prica se o 5godisnjem ugovoru za Trenta, blizu 400k eura sedmično. Ako je istina, bar je klub probao sa respektabilnim ugovorom
Ako to nece nek se yebe slobodno. Meni je u ovoj prici oko ugovora jedino bitno da klub odradi ono sto je do njega.Tshabalala je napisao/la: ↑04 jan 2025, 22:05Prica se o 5godisnjem ugovoru za Trenta, blizu 400k eura sedmično. Ako je istina, bar je klub probao sa respektabilnim ugovorom
Srce, čast i ponos!
Ma da oni hoće ponuditi pristojne uslove Salahu a Trent ce ispast pakšu ako odbije ovakvu ponudu a prihvati u Realu sličnu
- JayCatwright
- Kontakt:
Ovo sigurno odgadjaju i imat cemo dvije tekme manje, za ovu pojma nemam kad bi nam mogli ubaciti
Zasto se odgaða?JayCatwright je napisao/la: ↑05 jan 2025, 00:58Ovo sigurno odgadjaju i imat cemo dvije tekme manje, za ovu pojma nemam kad bi nam mogli ubaciti
a palo malo snijega i picke odgađaju odma, jbt ovo. Haj ono protiv Evertona i razumijem, tada je vjetar raznosio sve, al ovo se može Bgm igrat bez problema moja opaska 

I found freedom. Losing all hope was freedom.
I to kae teren i tribine su perfektni, niko to ni ne gleda već prilaze stadionu. Ooooj jbem ti komunalno i kilu soli.
Moze se igrati ali valjda su problem uslovi dolaska na utakmicu iako mi ni to nije jasno s ovako malom kolicinom snijega.
Upali federalnu tv
Pa ovo nije nista
Walk on
#LFC v Man Utd: Alisson; Alexander-Arnold, Konate, Van Dijk, Robertson; Gravenberch, Mac Allister; Salah, Jones, Gakpo; Diaz. Subs: Kelleher, Endo, Nunez, Chiesa, Elliott, Jota, Tsimikas, Quansah, Bradley. One change as Konate returns. Szoboszlai absent as he is ill 
Ovi danas odlučili da lice na ekipu jbt
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.