Ojjjjj koji lapsus, mislio sam BogdanovićKapetan je napisao/la:Bogicevic??? Jesam li ja sta propustio ili si ti mozda pogrijesio???serim je napisao/la:Hm, pa nije loše, čak je prije dvije i pol godine vrijedio 700.000 eura. samo što će trebati bar još dva tri kola da se sve ovo uigra. Mogla bi Zvijezda jurišati i na prve četiri pozicije.Bosanski zmaj je napisao/la:JOVAN RADIVOJEVIĆ novi igrac Zvijezde!
http://www.transfermarkt.de/de/jovan-ra ... 35933.html" onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false;
------------------pandža-------------Šmigalović
Musić--------Nikolić--------Maksumić--------Sušić( Radivojević)
Kuduzović------Moranjkić---------Bogićević-----Novaković
-------------------------Mirković---------------------------
Ekstra sastav a i klupa je jaka.
NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
-
- Kontakt:
IDEALNA POSTAVA
-----------------------PANDZA------------------------
---------------(Smigalovic,Isanovic)----------------
DIATTA--------------NIKOLIC-----------------SUSIC
(Music)--------(Dedic-Mesanovic)----(Radivojevic)
----------------ORDAGIC------MAKSUMIC----------
------------(Adam,Vejzovic)---(Trejic)------------
KUDUZOVIC-CRNOGORAC-MORANJKIC-NOVAKOVIC
--------------(Bogdanovic)---(Bijelic)------(Buzov)
------------------------MIRKOVIC--------------------
-----------------(Kurbasic,Mandusic)---------------
-----------------------PANDZA------------------------
---------------(Smigalovic,Isanovic)----------------
DIATTA--------------NIKOLIC-----------------SUSIC
(Music)--------(Dedic-Mesanovic)----(Radivojevic)
----------------ORDAGIC------MAKSUMIC----------
------------(Adam,Vejzovic)---(Trejic)------------
KUDUZOVIC-CRNOGORAC-MORANJKIC-NOVAKOVIC
--------------(Bogdanovic)---(Bijelic)------(Buzov)
------------------------MIRKOVIC--------------------
-----------------(Kurbasic,Mandusic)---------------
Kažem vam ja,ekipa za prvih pet.
- mentalitet87
- Kontakt:
Upravu si prijatelju trebamo se ojacati i sa pokojim sudijom i evorpa nam ne ginementalitet87 je napisao/la:teska borba za opstanak zapamti !

- mentalitet87
- Kontakt:
ma svakako borba za opstanak(otisla vam nemal cijela prva ekipa,budzet se prepolovio,dovedeni neki otpisani igraci i neki sto su imali po 2-3 nastupa u prosloj sezoni) vrijeme ce pokazati svojeKvota je napisao/la:Upravu si prijatelju trebamo se ojacati i sa pokojim sudijom i evorpa nam ne ginementalitet87 je napisao/la:teska borba za opstanak zapamti !
jednom pitar-uvijek supak
-
- Kontakt:
Nisu oni otisli,nego ih je klub otjerao.To je velika razlika.mentalitet87 je napisao/la:ma svakako borba za opstanak(otisla vam nemal cijela prva ekipa,budzet se prepolovio,dovedeni neki otpisani igraci i neki sto su imali po 2-3 nastupa u prosloj sezoni) vrijeme ce pokazati svojeKvota je napisao/la:Upravu si prijatelju trebamo se ojacati i sa pokojim sudijom i evorpa nam ne ginementalitet87 je napisao/la:teska borba za opstanak zapamti !
Koji su to igraci sto su dosli imali 2-3 nastupa prosle sezone ?
Baš lijepo od tebe što pratiš naš klub više nego svoj. Znači vrijedimo.mentalitet87 je napisao/la:ma svakako borba za opstanak(otisla vam nemal cijela prva ekipa,budzet se prepolovio,dovedeni neki otpisani igraci i neki sto su imali po 2-3 nastupa u prosloj sezoni) vrijeme ce pokazati svojeKvota je napisao/la:Upravu si prijatelju trebamo se ojacati i sa pokojim sudijom i evorpa nam ne ginementalitet87 je napisao/la:teska borba za opstanak zapamti !

Ma vidjeli smo svi kakva je bila ta nasa prva postava prosle sezone!Bitnije su im frizure bile od terena i mogu slobodno reci da je 50% tih iz prosle sezone otpisano jer imena ne igraju! Sezona je pred nama pa cemo da vidimo samo da se povrijedjeni vrate !
mentalitet87 je napisao/la:ma svakako borba za opstanak(otisla vam nemal cijela prva ekipa,budzet se prepolovio,dovedeni neki otpisani igraci i neki sto su imali po 2-3 nastupa u prosloj sezoni) vrijeme ce pokazati svojeKvota je napisao/la:Upravu si prijatelju trebamo se ojacati i sa pokojim sudijom i evorpa nam ne ginementalitet87 je napisao/la:teska borba za opstanak zapamti !

nek si se ti registrovo sa tim imenom sad ce mi reci da imam dupli nikrasta1922 je napisao/la:Kažem vam ja,ekipa za prvih pet.

a vidim i optimista si

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
- Kontakt:
Ne ocekujem posebnu igru i rezultate na pocetku prvenstva od ove ekipe, jer ima dosta novih igraca i novi je trener, ali za mjesec dana ocekujem da ova ekipa krene igrat.
Prelazni rok je dobro odradjen, prvi put su dovedeni provjereni igraci, a otjerani su oni koji nisu zasluzili da igraju u ovoj sezoni.
Prelazni rok je dobro odradjen, prvi put su dovedeni provjereni igraci, a otjerani su oni koji nisu zasluzili da igraju u ovoj sezoni.
Bitnije od slicnog imena je da smo optimisti.
A ovi ostali ce doc na svoje u subotu...
A ovi ostali ce doc na svoje u subotu...
kada pogledam ove igrace sarajeva i njihovu igru onda mi bude lakse.mi nesto govorimo nasim igracima i nasoj igri.mi ipak imamo cilj sredina tabele i mislim da cemo mnogima pomrsiti racune. jedva cekam subotu da vidim pravu sliku nase ekipe
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
gledam ovo Sarajevo isto ko da gledam Zvijezdu prošlu polusezonu. nadam se da ce ovi momci opravdat povjerenje te se borit i ostvarit dobar rezultat 

Kakvo je kod vas stanje sa igracima? Jeste se pojacali, ima li neko povrijedjen ?
NO PYRO NO PARTY
ma dvije najvece uzdanice su povrijedene i nece ih biti sigurno desetak kola.ordagic i diata.doveli smo zamjene ali momci su dosli prije par dana tako da nisu uigrani nikako sa ostatkom ekipe.vjeruj da ni mi sami neznamo koji su dometi nase ekipe.najavljena je borba za sredinu tabele igraci nisu pod pritiskom vjerujem da ce ostaviti srce na terenu u subotu pa sta bude.mi cemo im dati podrsku kakav god rezultat bude.neka pobjedi sretniji i spretniji i bujrum u subotuBuu je napisao/la:Kakvo je kod vas stanje sa igracima? Jeste se pojacali, ima li neko povrijedjen ?
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Super, jer nismo ni mi bas nesto aman zaman spremni. Dosta se potrosili protiv Plzenaastra1922 je napisao/la:ma dvije najvece uzdanice su povrijedene i nece ih biti sigurno desetak kola.ordagic i diata.doveli smo zamjene ali momci su dosli prije par dana tako da nisu uigrani nikako sa ostatkom ekipe.vjeruj da ni mi sami neznamo koji su dometi nase ekipe.najavljena je borba za sredinu tabele igraci nisu pod pritiskom vjerujem da ce ostaviti srce na terenu u subotu pa sta bude.mi cemo im dati podrsku kakav god rezultat bude.neka pobjedi sretniji i spretniji i bujrum u subotuBuu je napisao/la:Kakvo je kod vas stanje sa igracima? Jeste se pojacali, ima li neko povrijedjen ?
NO PYRO NO PARTY
da li netko zna hoce li potpisati onaj brazilac jer kako sam cuo i jucer je bio na treningu
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
Slabo sam zvijezdu pratio proslu sezonu , jel pandza ziv i zdrav ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.