NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
Ne trebaju nama dva štopera osim ako ne ode Bralić koji je odličan...
Ako netko slucajno nije vidio golove...
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Ako ocekujes od nas neku leprsavost igre, dinamicnu igru kratkih i brzih dodavanja s brzim prijenosom i protokom lopte i savrsenim tehnickim izvedbama onda ok, losi smo bili. A mozda si ti jedini koji nije vidio da smo takticki odigrali extra. Znaci Sablic je prepoznao da u ovu utakmicu ne mozemo uci kao protiv Radnika, s visokim presingom na njihovu zadnju liniju. Em Waga ne more pritiskat ko Krle, em Zrinjski ima odlicne igrace u vezi koji bi vrlo lako probili nas prvi blok koji je dosta spor pa bi se jos sporiji stoperi nasli na sirokom prostoru s njihovim brzacima na krilima. Sablic odlicno reagira tako sto zbija sredinu, gusi njihovu igru di nam oni nisu uspjeli nista iskreirati, a mi brzim loptama na Wagnera koji dobro zadrzava loptu prikljucujemo krila i bekove i na taj nacin im stvaramo probleme. Nije bilo ugodno oku, ali eficijentno je bilo boli glava. Zado zadovoljstvo. Svaka cast igracima. Odlicno su realizirali trenerove zamisli na terenu. Meni osobno Sablic pokazuje odredjene potencijale kao trener. Bas me zanima kako ce se dalje razvijati. Prvih pola sata protiv Radnika je jedna od najboljih faza igre koje sam ja gledao (Sirokog naravno). Ukoliko on uspije realizirati tu ideju igre, naravno da toj ideji presinga prikljuci i plan B kad se umorimo ili kad vodimo, a to je da se naucimo odmarati s loptom, igra okolo i u sirinu, drzanje lopte i izvlacenje protivnika pa potom zabadanje u dubinu, mislim da cemo gledat jedan odlicni Siroki pod Sablicem. Vidit cemo, ima definitivno pomaka, problem je sto je nama trebao hitno rezultat a izostao je pa se stvorio pritisak na covjeka, ali nadam se da ce brzo usutkat malobrojne kriticare. Ne zelim da brzo spržimo Sablica, dajmo sansu covjeku makar do pocetka sljedece sezone pa da vidimo sta stvarno moze.PERO1234 je napisao/la:Bio,gledao u živo. Nisam valjda jedini koji misli da nam je igra bila loša, sa malo igraca išli naprijed,pola puta Wagner ili cabraja sami na polovici Zrinjskog a nikog drugog od naših pa pokušavaju zadržati loptu,pretrčati. Ja iskreno nisam toliko oduševljen igrom. Rezultatom jesam ali od igre nikakvu uigrani akciju nisam vidio. Zrinjski me neugodno iznenadio. Nekako su mi statični bili ,neizanteresirani prema naprijed, katkad smiješni pozadi, a što nije karakteristično za njih. Sve u svemu: dobar rezultat.
Samo jedno ime Siroki!!!
Brijeg stoji, plav i visok, susjed neba.
Pa što smo onda tjerali Slavena Musu. On je na ovakav način igrao stalno. I nitko nas nije nadigrao previše. Uvijek mu je bila igra na rezultat. Meni se iskreno ovo danas nije uopće svidjelo. Igrali smo pickasto. Stoperi Zrinjskog skoro na centru bili. Neće nas uvijek pratiti sreća kao danas kada smo pogodili iz prekida refleksnim reakcijom Wagnera. Zrinjski mi je danas izgledao u najmanju ruku nezainteresiran. Pola puta pri kontaktu lopte pojedinog igrača Zrinjskog ostali suigrači im statični. Vidjeti ćemo koliko vrijedimo protiv Sarajeva. Marković mi je nešto večeras bio napaljena. Bravo momak. Zloma dobar, čvrst, ajmo Baraban oporavi se. Ja bi Danu Kozula na mjesto stopera sljedeće teme. Ali na ljeto veliki remont. Nismo socijalna ustanova već Društvo koje stremi rezultatima i osiguranju financija za budućnost kluba
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost.
- hskzmostar
- Kontakt:
Cestitke na pobjedi iskreno,dobro smo jos i prosli,nase debelo pojacanje Kukoc i tjeranje Marinovica kao i cesto lutanje sa sastavom svoje su pokazali.
Sretno u nastavku kupa i da osvojite mi se okrecemo borbi za europu kroz prvenstvo o tituli i ne razmisljam vise jer ovakva igra ne moze osvojiti nista.
Sve najbolje u nastavku
Sretno u nastavku kupa i da osvojite mi se okrecemo borbi za europu kroz prvenstvo o tituli i ne razmisljam vise jer ovakva igra ne moze osvojiti nista.
Sve najbolje u nastavku
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Ajmo u srijedu napunit Pecaru nakon dugo vremena i pokazat kako se navija u hercegovackom derbiju!
Prvo iznenadite na Kosevu pa cemo onda gore cigani skutori i te gluposti haha i uzivat u dobroj atmosferi i pravom derbijusb1996 je napisao/la:Ajmo u srijedu napunit Pecaru nakon dugo vremena i pokazat kako se navija u hercegovackom derbiju!
https://youtu.be/LQWg93682Jk
Pola ti vijeka ime branili, trn u oku uvijek bio si,
ni u snu nisu mogli vidjeti, da titule će Zrinjski slaviti..!!!
Pola ti vijeka ime branili, trn u oku uvijek bio si,
ni u snu nisu mogli vidjeti, da titule će Zrinjski slaviti..!!!
Kakav je igrac Damir Zlomislic to je strasno,bezbroj presjecenih dodavanja,nema onih boljki koje oduvijek muce nase veznjaek,zna povuci loptu naprijed ne stane i ceka kao npr sesar cesto,vrlo kreativan,jak..uglavnom ono sto nam je trebalo
Sent from my Picasso using Tapatalk
EKONNP
-
volimsiroki
- Kontakt:
Jao utakmice...odusevljen sam...hvala vam momci...nije mi odavno bolji dan bio...
Ajmo ljudi...pokrenite se
Ajmo ljudi...pokrenite se
Igraj Široki, ti si najbolji !!
- HNKBranitelj
- Kontakt:
Osovina Zlomislić - Čabraja - Wagner odlično izgleda
Ima ova ekipa potencijala
Ima ova ekipa potencijala
HNK Branitelj Mostar 1992
Pobjede li na koševu u subotu, sve im se oprašta 
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Mi nemamo šta izgubit u subotu, samo hrabro pa šta bude. Nadam se minimalno bodu, samo neka ostane neka šansa za Ligu za prvaka prije zadnjeg kola
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
- Ustanik8SB8
- Kontakt:
Tek sad da komentiram jučerašnje događaje. Već sam rekao od ove sezone ne treba puno očekivati svi znamo u kakvim uvjetima je stigla nova uprava i novi trener! Da nismo odigrali bajno prve dvije utakmice nismo ni jučer, ali vidi se napredak borbenost i disciplina. Sad samo hrabro u subotu imamo realne šanse da se domognemo LP , a i ako ne uspijemo u Kupu smo u 1/2 već jednom nogom! Ostatak prvenstva možemo kalkulirati jer smo opstanak osigurali i bazirati se na Kup. Vidjet ćemo što će biti u subotu, pitanje je da li će i Krupa slaviti kući protiv Čelika! Oni poslije toga idu Vitezu i ako ne dobiju ovu sad utakmicu kako god mi odigrali u prvenstvu ja mislim da imamo Ligu 6! Sve u svemu samo hrabro odigrati u subotu pa kako nam bude!
Znoj štedi krv!
Ne bih preporučio nijednom našem navijaču odlazak na ovo gostovanje. Animozitet je prevelik, budala ima masu, a uz to nije da je baš idilična ni trenutna politička situacija di bi nekima odgovaralo da se nešto zakuha na nacionalnoj osnovi. Tako da, Škripari neka vas di jeste. Ne želim svojim prijateljima i sugrađanima da se bezveze uvaljuju u probleme.
Jednog dana ce se moci otici, al definitvno jos nije sazrelo to vrijeme.
Jednog dana ce se moci otici, al definitvno jos nije sazrelo to vrijeme.
Brijeg stoji, plav i visok, susjed neba.
Ja cu mozda ici,ali nisam siguran 100%.A sarajevski MUP 2 dana prije utakmice jos nije donio odluku o dopustanju dolaska gostujucih navijaca. 
Igraj Široki ti si najbolji!
Ma nece MUP dopustiti,cim odugovlace s odlukom,ko je vidio 2 dana prije utakmice da se ne zna ide li se ili ne...neodgovornost institucija level BiH
EKONNP
Uvjeren sam da cemo odigrati najbolju utakmicu ove sezone. Ovo je najlosije Torpedo posljednjih nekoliko godina samo i jako sretno. Volio bi da udjemo u LZP to automatski znači da odlučujemo o prvaku. Male šanse da se to dogodi ali postoje.
Široki . Brate samo Široki!
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Svi mi volimo naš Široki, ima nas koji smo radi njega izgubili kosu, posjedili, ispili litre naše loze, "glocnuli" apaurina, i čega još ne, .... neki smo mlađi a neki malo stariji (nažalost) i zato bi vas molio da se na ovoj temi ne piše o odlascima na gostovanja, vremena su kakva jesu i država je kakva je i zato radi ljudi koji vole ovaj klub i grad bolje bi bilo da na ovom forumu ne pišemo o tome.
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost. (A.B.ŠIMIĆ)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.