Rekonstrukcija stadiona u BiH
Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH
Katastrofa i od stadiona i od publike i atmosfere.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- akisarajevo92
- Kontakt:
ne znam zašto ne igramo na ovom stadionu sa slike, samo još da saznamo gdje se nalazi

Don't believe the hype.
- Doktorinho
- Kontakt:
Ova boja stolica ne da je izblijedila, nego je stvorilo neku svoju novu boju. Zanemaren je stadion skroz, a malo treba da se dovede na ozbiljan nivo. Valjda će Čelikovci to dotjerati kao što su na Tušnju sada.
Naravno, ta tribina je jos uvijek "divlja", savez da se malo potrudi moze lagano zabranit koristenje te tribineZaBoljuSlobodu je napisao/la: ↑18 jun 2023, 16:47Na Tušnju je navodno i novi semafor spreman za postavljanje na onu konstrukciju previđenu za to na sjevernoj tribini, ali se čeka priključak struje, tu su kao nastale komplikacije jer tribina nema upotrebnu dozvolu, nije prošla tehnički prijem i administrativno postoje prepreke za uvođenje struje... Tako mi čovjek reče sad koliko je tačno...
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Brate da se ne lažemo ne treba malo nego puno,Doktorinho je napisao/la: ↑21 jun 2023, 12:41Ova boja stolica ne da je izblijedila, nego je stvorilo neku svoju novu boju. Zanemaren je stadion skroz, a malo treba da se dovede na ozbiljan nivo. Valjda će Čelikovci to dotjerati kao što su na Tušnju sada.
Treba 2 miliona maraka i to mogu samo savez i grad uraditi da dovedu uslove na dostojan Evropski nivo.
Stadion u osnovi svojoj je 3 klase iznad svakog u Bosni ali nebriga i neodrzavanje šalju lošu sliku.
Stolice mijenjati, ograde poskidati i staviti nesto nisko od metar da se mogu koristiti prvi redovi, klupe za rezervne na otpad baciti jer zaklanjaju pogled za 500 mjesta a nove prebaciti ispod lože na istoku kao u EPL.
Čeliku zabraniti treniranje skroz jer Čelik sve treninge i pripreme radi na BP što nigdje nema u Evropi. Npr u 20 dana odradi 10 treninga + 3 utakmice uz to Zrinjski i Velež treniraju, Kup utakmica pa treninzi reprezentacija pa Utakmica. Bukvalna devastacija.
Svlačionice, čitav stadion(zidove, stepenice, reflektore sve) treba obnoviti nakon 10 godina neulaganja jer popišam ja tu državu i savez i grad ako ne moze izdvojiti grad milion i savez milion.
Da se ponosiš a ne sramotiš.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Lijepo si detektovao neke sitnice na Bilinom koje bi trebalo uraditi. To s klupama bi bio mrak. Prvo, pola zapada ne vidi kompletan teren zbog glomaznih klupa. Drugo, sve bi bilo smješteno na istok i ne bismo imali ovu nakaradnu situaciju da su lože na jednoj strani, klupe na drugoj. Na 99% stadiona, to je na istoj strani. Nema mi ništa čudnije od onog kad na poluvremenu stručni štabovi guzeljaju preko cijelog terena da dođu do klupa. Eh sad, vjerovatno bi trebalo komplet istok pokriti prije toga, jer drugačije nema smisla.avenija je napisao/la: ↑21 jun 2023, 12:59Brate da se ne lažemo ne treba malo nego puno,Doktorinho je napisao/la: ↑21 jun 2023, 12:41Ova boja stolica ne da je izblijedila, nego je stvorilo neku svoju novu boju. Zanemaren je stadion skroz, a malo treba da se dovede na ozbiljan nivo. Valjda će Čelikovci to dotjerati kao što su na Tušnju sada.
Treba 2 miliona maraka i to mogu samo savez i grad uraditi da dovedu uslove na dostojan Evropski nivo.
Stadion u osnovi svojoj je 3 klase iznad svakog u Bosni ali nebriga i neodrzavanje šalju lošu sliku.
Stolice mijenjati, ograde poskidati i staviti nesto nisko od metar da se mogu koristiti prvi redovi, klupe za rezervne na otpad baciti jer zaklanjaju pogled za 500 mjesta a nove prebaciti ispod lože na istoku kao u EPL.
Čeliku zabraniti treniranje skroz jer Čelik sve treninge i pripreme radi na BP što nigdje nema u Evropi. Npr u 20 dana odradi 10 treninga + 3 utakmice uz to Zrinjski i Velež treniraju, Kup utakmica pa treninzi reprezentacija pa Utakmica. Bukvalna devastacija.
Svlačionice, čitav stadion(zidove, stepenice, reflektore sve) treba obnoviti nakon 10 godina neulaganja jer popišam ja tu državu i savez i grad ako ne moze izdvojiti grad milion i savez milion.
Da se ponosiš a ne sramotiš.
Ograde su fakat užasne. Ono se mora poskidati i srediti u velikoj mjeri. Ali, kod nas ljudi očekuju da sve traje 100 godina. Pa evo i trava. Na Bilinom je trava zamijenjena 2012. i nakon 11 godina korištenja i plus onako održavanja, normalno da je loša.
Kako se trenutno igra ovaj Euro U21 u Gruziji, nevjerovatno mi je da našim nikad nije palo da, u saradnji s nekim, naprave neko takvo takmičenje. Ne Euro pravi, ko što su nekad bili prijedlozi, jer je predložiti to budalaština, a ne šta više, ali takmičenja mlađih reprezentacija bi itekako mogli. Evo Gruzija nema ništa specijalno stadione. Arena u Tbilisiju je vazda bila moćna doduše. Batumi je nova arena, ekstra je. Onaj drugi u Tbilisiju je ništa specijalno, u vrh glave ko Bilino Polje. Kutaisi su sredili, ali ništa specijalno vala. Helem, imaju ta 4 i sve je odron iza. Nama bi recimo neko ovakvo takmičenje moglo i poslužiti da pravimo stadion, a neki su već dobri za ovaj nivo. Ma čak ne mora ni to, može evo U19 Euro. Evo sljedeći je na Malti. Prije 3 godine Armenija. Tu uglavnom trebaju mali i ušminkani stadioni. Bukvalno bi mogla biti fantastična prilika da se ušminka nekoliko stadiona.
Gdje ce bit normalno da gljive rastu po terenu

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Strasno u pm

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
E nek i ovo prvi put vidim
Ovog nije bilo ni na Tusnju dok je stari teren bio

Ovog nije bilo ni na Tusnju dok je stari teren bio
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
A ja cirkusa..
@igrajlopte 🐦
- ZaNjuBoriSe
- Kontakt:
Banja Luka: Počinje sanacija pomoćnog stadiona, Borac i BSK će uskoro imati sedam terena!
Svi tereni ce imati potpuno novu podlogu!
Dakle imaćemo 3 terena u Boriku (uz glavni teren) i 4 na Čairama do kraja godine."Za par dana počinje promjena travnjaka na pomoćnom terenu sa vještačkom travom koja će biti završena za 20 dana. Istovremeno privodimo kraju sređivanje još jednog pomoćnog terena sa prirodnom travom. Do kraja jula FK Borac će raspolagati sa 3 terena (2 pomoćna i glavnim terenom). Pored toga u ovom mjesecu počinje izgradnja 4 terena na Čairama kluba sa kojim imamo zvaničnu saradnju (BSK), jednog glavnog sa prirodnom travom - replika travnjaka Gradskog stadiona i tri terena sa vještačkom travom, tako da će ova 2 kluba za nepunu godinu raspolagati sa 7 terena"
Svi tereni ce imati potpuno novu podlogu!
Kad sam bio mali,
Poklone mi slali...
Poklone mi slali...
-
- Kontakt:
Ono što je izgledalo nemoguće ipak će se desit vjerovatno a to je da će teren pod BB ostat neprošiven za EU utakmice,da se mene pita nebi ga ni prošivo,ovi ostali (Šb,Po itd ) ne trebaju ni počinjat radove.
Dobro nam došli na Bilino poljeGradKamena2 je napisao/la: ↑28 jun 2023, 15:13Ono što je izgledalo nemoguće ipak će se desit vjerovatno a to je da će teren pod BB ostat neprošiven za EU utakmice,da se mene pita nebi ga ni prošivo,ovi ostali (Šb,Po itd ) ne trebaju ni počinjat radove.

Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
Convicts je napisao/la: ↑28 jun 2023, 15:26Dobro nam došli na Bilino poljeGradKamena2 je napisao/la: ↑28 jun 2023, 15:13Ono što je izgledalo nemoguće ipak će se desit vjerovatno a to je da će teren pod BB ostat neprošiven za EU utakmice,da se mene pita nebi ga ni prošivo,ovi ostali (Šb,Po itd ) ne trebaju ni počinjat radove.![]()

Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
Vidiš da sklapam biznisAdo1922 je napisao/la: ↑28 jun 2023, 15:27Convicts je napisao/la: ↑28 jun 2023, 15:26Dobro nam došli na Bilino poljeGradKamena2 je napisao/la: ↑28 jun 2023, 15:13Ono što je izgledalo nemoguće ipak će se desit vjerovatno a to je da će teren pod BB ostat neprošiven za EU utakmice,da se mene pita nebi ga ni prošivo,ovi ostali (Šb,Po itd ) ne trebaju ni počinjat radove.![]()
![]()

PijaĆari što dalje od zeničke ljepoticeAdo1922 je napisao/la: ↑28 jun 2023, 15:27Convicts je napisao/la: ↑28 jun 2023, 15:26Dobro nam došli na Bilino poljeGradKamena2 je napisao/la: ↑28 jun 2023, 15:13Ono što je izgledalo nemoguće ipak će se desit vjerovatno a to je da će teren pod BB ostat neprošiven za EU utakmice,da se mene pita nebi ga ni prošivo,ovi ostali (Šb,Po itd ) ne trebaju ni počinjat radove.![]()
![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.