FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Stradali skripari a
Veceras bi najbolje bilo da bude nerjeseno
Zrinjski ih bas busi svako 3-4 minute sansa
-
- Kontakt:
Zrinjski borac velez sigurno nijedna ova ekipa nece nas nadigrat al nekazem da cemo pobjedit sve utakmice ali dacemo u polju bit bolji da ce bar od 9 ovih utakmica 2 rijesit sudija u korist ovih ekipa..
Protiv zelje je nesto drugo ovisice od zeljnog momenta i bodovne situacije izmedju borca i nas. Imam osjecaj da bi mogli uzet zeljku 3/3
Drugacije igrat za nasu ekipi kad se neko povuce i kad se neko pokusava nadigravat.. i nevjerujem da ijedna ekipa od nabrojani da se moze nosit sanama u igri u dva smjera
Zeljko posebno
Protiv zelje je nesto drugo ovisice od zeljnog momenta i bodovne situacije izmedju borca i nas. Imam osjecaj da bi mogli uzet zeljku 3/3
Drugacije igrat za nasu ekipi kad se neko povuce i kad se neko pokusava nadigravat.. i nevjerujem da ijedna ekipa od nabrojani da se moze nosit sanama u igri u dva smjera
Zeljko posebno
Evo Ustase nezadovoljne kako ima Mensur Petric sudi
.taurunum je napisao/la: ↑15 sep 2024, 19:22kao sto se i najavljivalo, dolaskom prve poluozbiljne ekipe na kosevo stizu i problemi te milion nedostataka koji se konacno vide.
Necu mnogo pametovati, amatercine jebbalo vas posusje!
Pozz i za raju oko koseva kao i 98.76% foruma koji utakmicu gledaju iz toplog doma, ipak ne treba rizikovati kad ima malo vjetra.
Vidimo se u banjaluci
Zadnja izmjena: Zutti, dana/u 15 sep 2024, 23:56, ukupno mijenjano 1 put.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Najjače je kad mi dovedemo 2 ozbiljnija pojacanja i već smo prepisali ligu a ovamo imaš Borca koji je totalno druga ekipa u odnosu na prošlu sezonu, dobro jaca. Zrinjskog standardno dobrog i iskusnog. Dvije preozbiljne ekipe.
Bice tu ganjanja do zadnjeg kola Borac Zrinjski i Sarajevo nadam se bar poštenom fajtu.
Bilo bi lijepo dovesti jednog stopera i ako neko zna da li se uopste radi na tome ili je to to?
Nekako kontam po izjavi Zekica kad rece da je ostalo 2 1 da bi se prikrili problemi (odbrana skok igra) pa kontam da će se ipak ići u dovodjenje stopera?
Bice tu ganjanja do zadnjeg kola Borac Zrinjski i Sarajevo nadam se bar poštenom fajtu.
Bilo bi lijepo dovesti jednog stopera i ako neko zna da li se uopste radi na tome ili je to to?
Nekako kontam po izjavi Zekica kad rece da je ostalo 2 1 da bi se prikrili problemi (odbrana skok igra) pa kontam da će se ipak ići u dovodjenje stopera?
Ovaj njihov remi je bar malo ublažio sinočnju katastrofu.
- feniksptica
- Kontakt:
Borac ima jacu ekipu nego mi. Realno.
Stopet su im level vise nego naši..bit će zajebano pravo
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Nadam se da se salite, obe ekipe 90 min nemaju akcije neke specijalno.
Sredina ne postoji ni u jednoj ekipi. Svaka sansa im je ubacaj i tako jedino dolaze do gola (sto kod nas predstavlja najveci problem za odbranit)
Igracki i trkacki smo jaci i spremniji od svake ekipe, sad je samo bitno koliko ce ko imati srece (ili sudjenje)
Ova zadnja sansa zrinjskog bi nama usla i to nas yebe
Sredina ne postoji ni u jednoj ekipi. Svaka sansa im je ubacaj i tako jedino dolaze do gola (sto kod nas predstavlja najveci problem za odbranit)
Igracki i trkacki smo jaci i spremniji od svake ekipe, sad je samo bitno koliko ce ko imati srece (ili sudjenje)
Jest bas velika katastrofa sve trebamo otpustiti i dovesti 10 novih igraca!
Slazem se, da se je desio kiks, ali govoriti o nekoj katastrofi u 6 kolu prvenstva nakon remija,sa ekipom, koja je prijatno iznenadjenje ove sezone je suludo.
Zadnja izmjena: Lavcina, dana/u 15 sep 2024, 21:54, ukupno mijenjano 1 put.
I ja sam isto vidio - dobro je nisam lud.bvsic je napisao/la: ↑15 sep 2024, 21:49Nadam se da se salite, obe ekipe 90 min nemaju akcije neke specijalno.
Ukoliko se i jedni i drugi budu "nadigravali" s nama - ako ništa - utakmice će biti sa pregršt golova. Samo se nadam da ćemo mi zabiti barem 1 go više.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
- Kontakt:
Vidjecemo to prijatno iznenađenje protiv Borca i Zrinjskog, jedva čekam da vidim koliko ce bodova protiv njih uzeti.
Borac je prosle sezone imao najbolju ekipu a ove godine su svjetlosnu godinu ispred nas u svemu.feniksptica je napisao/la: ↑15 sep 2024, 21:45Borac ima jacu ekipu nego mi. Realno.
Jedina dobra stvar kod nas je trener. Sve ostalo je u rangu igmana
Uzmes svaku poziciju posebno nas i njih, tesko da bi i jedan mogao upasti u nasu ekipu o cemu pricate vi?Hasee je napisao/la: ↑15 sep 2024, 21:56Borac je prosle sezone imao najbolju ekipu a ove godine su svjetlosnu godinu ispred nas u svemu.feniksptica je napisao/la: ↑15 sep 2024, 21:45Borac ima jacu ekipu nego mi. Realno.
Jedina dobra stvar kod nas je trener. Sve ostalo je u rangu igmana
Igrali smo protiv Posusja koje nije primilo gola iz igre, oba penali bili. Imali smo nesrecu tog Djordjevica sa zutim pa se moralo miksati dosta stvari
Sve tačnobvsic je napisao/la: ↑15 sep 2024, 21:49Nadam se da se salite, obe ekipe 90 min nemaju akcije neke specijalno.
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
Ne znam sta ljudi gledaju, ocajna igra skoro negledljiva. Po mom misljenju da cemo preuzeti sredinu i jednim i drugim. Paziti se ubacaja i prekida i tjtPendulum je napisao/la: ↑15 sep 2024, 21:54I ja sam isto vidio - dobro je nisam lud.bvsic je napisao/la: ↑15 sep 2024, 21:49Nadam se da se salite, obe ekipe 90 min nemaju akcije neke specijalno.
Ukoliko se i jedni i drugi budu "nadigravali" s nama - ako ništa - utakmice će biti sa pregršt golova. Samo se nadam da ćemo mi zabiti barem 1 go više.
Trenutno korisnika/ca: alacious, Beli98, Dave, EastMadness, Fouzi1, HordasFks, JavierBosnia, MokraKifla, plisek, riki46, Seipronto, Tatamata1946 i 97 gostiju.