Olimpik Sarajevo
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Re: Olimpik Sarajevo
I da sloboda igra evropu hahahhahahahahhahahahahafukara87 je napisao/la:Joj sto bi volio da Olimpik udje u PL
Naleti na modrac, brko castifukara87 je napisao/la:Joj sto bi volio da Olimpik udje u PL
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
shaman7 je napisao/la:Naleti na modrac, brko castifukara87 je napisao/la:Joj sto bi volio da Olimpik udje u PL
Vidi djecaka iz Tesnja sto se uobrazio
hocel i kad sunce sijati vise iznad Tesnja ? 
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Ovo mu je stari nick, ne moze ga promijeniti, sad navija za SIMIN HAN. HahaahhaahahhahaahHeliosIzDomzala je napisao/la:
I da sloboda igra evropu hahahhahahahahhahahahahafukara87 je napisao/la:Joj sto bi volio da Olimpik udje u PL
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
MUSVDG je napisao/la:Ovo mu je stari nick, ne moze ga promijeniti, sad navija za SIMIN HAN. HahaahhaahahhahaahHeliosIzDomzala je napisao/la:
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Nama sija, nama dosta hahahah.. Idi bacaj topovske udare u terenfukara87 je napisao/la:Vidi djecaka iz Tesnja sto se uobraziohocel i kad sunce sijati vise iznad Tesnja ?
Sta te boli za topovskim udarom dijete drago, uostalom nije ovo tema Tosk Tesanj, vec sam izdrazio zelju i volio bi da udje Olimpik u liguHeliosIzDomzala je napisao/la:Nama sija, nama dosta hahahah.. Idi bacaj topovske udare u terenfukara87 je napisao/la:Vidi djecaka iz Tesnja sto se uobraziohocel i kad sunce sijati vise iznad Tesnja ?
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Institucija za pranje para americke valute, upravu sifukara87 je napisao/la:Sta te boli za topovskim udarom dijete drago, uostalom nije ovo tema Tosk Tesanj, vec sam izdrazio zelju i volio bi da udje Olimpik u liguHeliosIzDomzala je napisao/la:Nama sija, nama dosta hahahah.. Idi bacaj topovske udare u terenfukara87 je napisao/la:Vidi djecaka iz Tesnja sto se uobraziohocel i kad sunce sijati vise iznad Tesnja ?
u cemu je problem ? a za ovog gore sto kaze da navijam za Simin Han samo cu se nasmijati hahahah, trenutno je taj klub institucija za Velez vjeruj mi
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Po čemu je institucija bit, nećemo se prosipati sad. Može bit neko draži, blizi srcu što se kaže, al da je institucija...fukara87 je napisao/la:Sta te boli za topovskim udarom dijete drago, uostalom nije ovo tema Tosk Tesanj, vec sam izdrazio zelju i volio bi da udje Olimpik u liguHeliosIzDomzala je napisao/la:Nama sija, nama dosta hahahah.. Idi bacaj topovske udare u terenfukara87 je napisao/la:Vidi djecaka iz Tesnja sto se uobraziohocel i kad sunce sijati vise iznad Tesnja ?
u cemu je problem ? a za ovog gore sto kaze da navijam za Simin Han samo cu se nasmijati hahahah, trenutno je taj klub institucija za Velez vjeruj mi
O čemu ti pišeš? O kakvim krađama? Pusti više šupljih ublehaških priča! Pišeš gluposti!Bleblo je napisao/la:Eh sad procitaj koji put ovo sto si napisao pa se mozda i ti promjenis....Mancini je napisao/la:Idi se liječi psihički bolesniče dok još nije kasno. Smaraš sedmicama i nije mi jasno šta time postižeš? Ostavi drogu i alkohol dok nije kasno. Poštuj mjesec Ramazan. Kada Allah dželle še'nuhu uzme pamet nekome to je jedna od najgorih stvari za nekog čovjeka.
Vjernik koji opravdava kradju(nebitno kakvu) nema pravo da pise i prica o vjeri
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Za Velez institucija? Po cemu rangiras? Po tome sto Asmir ima 350 kamiona u SAD-ufukara87 je napisao/la:Sta te boli za topovskim udarom dijete drago, uostalom nije ovo tema Tosk Tesanj, vec sam izdrazio zelju i volio bi da udje Olimpik u liguHeliosIzDomzala je napisao/la:Nama sija, nama dosta hahahah.. Idi bacaj topovske udare u terenfukara87 je napisao/la:Vidi djecaka iz Tesnja sto se uobraziohocel i kad sunce sijati vise iznad Tesnja ?
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
-
nekoIzMostara
- Kontakt:
Sta te boli za topovskim udarom dijete drago, uostalom nije ovo tema Tosk Tesanj, vec sam izdrazio zelju i volio bi da udje Olimpik u liguu cemu je problem ? a za ovog gore sto kaze da navijam za Simin Han samo cu se nasmijati hahahah, trenutno je taj klub institucija za Velez vjeruj mi
Velez je INSTITUCIJA za Slobodu, pa sad nek skonta ko kako i sta hoce.
All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
Hahahahahahahahahahahahahahahahahahah a sto me lijepo nasmija lik hahahahaahahahaha institucija hahahahahahahahahahaahhahaahhahahah hahahahaahahahhahafukara87 je napisao/la:Sta te boli za topovskim udarom dijete drago, uostalom nije ovo tema Tosk Tesanj, vec sam izdrazio zelju i volio bi da udje Olimpik u liguHeliosIzDomzala je napisao/la:Nama sija, nama dosta hahahah.. Idi bacaj topovske udare u terenfukara87 je napisao/la:Vidi djecaka iz Tesnja sto se uobraziohocel i kad sunce sijati vise iznad Tesnja ?
aaaaaaaaaaaaaaaaaaA hahahhaahahahhA
AHHAHHAHAHAHAHHH
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Za Slobodu je trenutno i Zvijezda Brgule institucija. Brgule ne prodaju utakmice a iza nas su jedno 40 godina po organizaciji navijacima i svemu ostalomnekoIzMostara je napisao/la:Sta te boli za topovskim udarom dijete drago, uostalom nije ovo tema Tosk Tesanj, vec sam izdrazio zelju i volio bi da udje Olimpik u liguu cemu je problem ? a za ovog gore sto kaze da navijam za Simin Han samo cu se nasmijati hahahah, trenutno je taj klub institucija za Velez vjeruj mi
Velez je INSTITUCIJA za Slobodu, pa sad nek skonta ko kako i sta hoce.
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
„Reci robovima Mojim da govore samo lijepe riječi: - jer bi šejtan mogao posijati neprijateljstvo među njima, šejtan je, doista, čovjekov otvoreni neprijatelj.“ (El – Isra, 53)Mancini je napisao/la:Idi se liječi psihički bolesniče dok još nije kasno.
Molim Gospodara dž.š. da te uputi na pravi put, očisti tvoje srce od mržnje i harama i posije dobrotu i lijep ahlak. A ja tebi uvrede halalim.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Može li se preko Bradine Hamušeeeee?Mancini je napisao/la:Idi se liječi psihički bolesniče dok još nije kasno.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
To što ti pišeš sedmicama na ovom forumu nema veze sa zdravim razumom. I pokušavaš sada kontrirati poslije onakvih bljuvotina.Osim13 je napisao/la:„Reci robovima Mojim da govore samo lijepe riječi: - jer bi šejtan mogao posijati neprijateljstvo među njima, šejtan je, doista, čovjekov otvoreni neprijatelj.“ (El – Isra, 53)Mancini je napisao/la:Idi se liječi psihički bolesniče dok još nije kasno.
Molim Gospodara dž.š. da te uputi na pravi put, očisti tvoje srce od mržnje i harama i posije dobrotu i lijep ahlak. A ja tebi uvrede halalim.
Hvala Allahu dželle še'nuhu pa me uputio relativno davno.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Ne živim u ili na Bradini nego u glavnom gradu BiH Sarajevu, i to u najmnogoljudnijoj općini u FBiH.*p!p!t@* je napisao/la:Može li se preko Bradine Hamušeeeee?Mancini je napisao/la:Idi se liječi psihički bolesniče dok još nije kasno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.