AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

_forzamilan_
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la _forzamilan_ » 18 jan 2013, 11:57

Ovaj puta izgleda ćelo ga je zaista upecao slika
Galliani: "The negotiations for Kakà have begun. Both clubs and @KAKA want the deal to go through."
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

Warrick
Kontakt:

Post Postao/la Warrick » 18 jan 2013, 12:47

_forzamilan_ je napisao/la:Ovaj puta izgleda ćelo ga je zaista upecao slika
Galliani: "The negotiations for Kakà have begun. Both clubs and @KAKA want the deal to go through."
Jasta je,evo izjavio je jutros da nam je Balotelli skup,ali da ce probati dovesti i njega.
Berlusconi: "Il Milan si rafforzerà a gennaio"

Milan, Berlusconi: "Arriveranno rinforzi significativi"

http://www.calcionews24.com/milan-be...vi-293818.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Eo kaze Silvio jucer,da cemo jos pojacati,da trazimo mlade igrace,ali da ce doci i neki odlicni.
Nadam se da ce se ovo desiti.

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 18 jan 2013, 13:10

ett valjda se klubovi dogovorili,samo je problem Kakina plata :D

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 18 jan 2013, 13:22

UrbyEmanuelson je napisao/la:samo je problem Kakina plata :D
[youtube][/youtube]

Krepat ma ne molat!

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 18 jan 2013, 13:29

_forzamilan_ je napisao/la:
UrbyEmanuelson je napisao/la:samo je problem Kakina plata :D
[youtube][/youtube]
hahahahahhaahah,dobar si :D

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 18 jan 2013, 13:32

Zaboravih spomenuti Montolivu je danas rođendan, tanti auguri Riccardo 8-)

Krepat ma ne molat!

DonPippo9
Kontakt:

Post Postao/la DonPippo9 » 18 jan 2013, 14:16

Posle tri i po mučne godine u Madridu brazilski as se vraća među Rosonere, ostalo je još da sa Milanom dogovori lične uslove. Italijanski klub želi i Balotelija, ali to će ići mnogo teže.

Milimetri dele Rikija Kaku od velikog povratka u Milan! Na stadion San Siro gde je i zasijala njegova fudbalska zvezda, gde je osvojio Ligu šampiona i Zlatnu loptu. Posle tri i po mučne godine u Realu obeležene povredama i lošim tretmanom kod Žozea Murinja, brazilski as je na korak od prelaska u Milan, što je potvrdio i potpredsednik Adrijano Galijani. “Sa Realom smo postigli dogovor, ali moramo da sredimo još neke neke ekonomske stvari, pa da bi se on vratio u Milan. Kakina ljubav prema ovom klubu nikada nije prestala. Ali, zakoni velikih brojeva su nas naterali da ga prodamo. Moramo da nađemo maguičnu formula da rešimo problem njegove plate i da ga vratimo u klub”

Što se tiče dolaska Marija Balotelija, Galijani nije optimista, ali ne krije da ga žele… Baloteli nam je preskup, ali ćemo ipak pokušati da ga dovedemo. Cena je prevelika i ohladili su naš interes. Priče o dolasku Murinja su ultra naučna fantastika", poručio je Galijani.

Kakina plata u Realu je 10,5 miliona evra, što je ogromna cifra za Real. Brazilac je pristao na smanjenje plate na 7,5 miliona, ali izgleda da će morati još da popusti. Što se tiče dogovora sa Realom, još se ne zna da li je u pitanju transfer ili pozajmica.
Monto, sretan. 8-)
Il club piu titolato al mondo!

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 18 jan 2013, 15:00

nemogu da vjerujem sta neki pisu o Ka'ki. stvarno sramotno ali nema veze.. Kaka je dobro dosao uvijek. i zasluzio je svojim igrama da ima mjesta u Milanu. a i da bude uzor ekipi koja se trenutno gradi... Grande Kaka
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 18 jan 2013, 16:12

Naravno da je dobrodošao na San Siro. Užitak će biti ponovo ga vidjeti u dresu koji mu najljepše pristaje, ako se nešto u međuvremenu ne izjalovi. A mislim da ipak neće, jer obje strane imaju u interesu da riješe situaciju na najbolji način. Stoga, jedva čekam da poželim na ovoj temi dobrodošlicu Brazilcu. 8-)

Međutim, i on mora biti svjestan u kakvoj formi dolazi i poslije kakvih turbulencija. Nadam se da će biti realan i pristati na "normalna" primanja, u skladu s njegovim sadašnjim (ne prijašnjim) renomeom. U tom slučaju, neka je sa srećom.

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 18 jan 2013, 16:26

Očekujem da će Kaka da bude predstavljen na San Siru , pred početak meča sa Bolognom :D
Vjerujem da će njegov dolazak da podigne moral i ostalim igračima Milana, jer inače kad dolazi neki veliki igrač u ekipu optimizam i moral kod ostalih igrača porastu.

Mislim da bi mu broj 9 odlično stojao 8-)
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 18 jan 2013, 16:31

francobaresi je napisao/la:Očekujem da će Kaka da bude predstavljen na San Siru , pred početak meča sa Bolognom :D
Vjerujem da će njegov dolazak da podigne moral i ostalim igračima Milana, jer inače kad dolazi neki veliki igrač u ekipu optimizam i moral kod ostalih igrača porastu.

Mislim da bi mu broj 9 odlično stojao 8-)
furka bi bilo da Bojan uzme 9 a da Kaki da njegovu 22 ;)

nego svi koji misle da Kaka ne moze pomoci Milanu neka pogledaju ovaj video ovaj video je samo od ove polusezone znaci 2012-2013

[youtube][/youtube]
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 18 jan 2013, 16:34

Nisam siguran da je dopušteno da igrači mjenjaju brojeve na polusezoni :roll:
Očekujem svakog trenutka da pročitam " Službeno ! Kaka se vraća u Milan ." :D :D
-Rui Costa-

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 18 jan 2013, 16:37

9 je po meni "zapečaćen broj". Ja znam za jednu 9ku u Milanu, i ta osoba će za mene biti jedina prava koja je nosila taj broj i u potpunosti ga opravdala. Naravno, znate vrlo dobro o kome se radi... ;)

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 18 jan 2013, 16:39

Ne znam da li ce to uskoro biti sluzbeno ali jutros sam procitao i ovo
Galliani will travel to Madrid on Tuesday to negotiate with Real Madrid about @KAKA.
a evo sada citam i ovo
Carlo Pellegatti za SportMediaset: "Potvrđujem kako je postignut dogovor između Milana i Reala oko Kake. Real je prihvatio ponudu Milana, dvogodišnju pozajmicu do 2014. godine s obavezom da ga Milan onda u celosti kupi."
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 18 jan 2013, 16:52

meho-medo je napisao/la:Ne znam da li ce to uskoro biti sluzbeno ali jutros sam procitao i ovo
Galliani will travel to Madrid on Tuesday to negotiate with Real Madrid about @KAKA.
a evo sada citam i ovo
Carlo Pellegatti za SportMediaset: "Potvrđujem kako je postignut dogovor između Milana i Reala oko Kake. Real je prihvatio ponudu Milana, dvogodišnju pozajmicu do 2014. godine s obavezom da ga Milan onda u celosti kupi."
S obzirom da je informacija o postizanju dogovora između Reala i Milana objavljena i u većini evropskih medija , mislim da onda nema smisla da ćelo putuje u Madrid više :D
Ostalo je da Kaka pristane na smanjenje plate , i to je riješena stvar .
-Rui Costa-

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 18 jan 2013, 17:02

"This is not a simply situation for me and for Real. I've give de disponibility to return here and if they agree i can return. I had great moments at Milan (city) and i have a lot of friends".

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 18 jan 2013, 18:08

slika

Krepat ma ne molat!

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 18 jan 2013, 18:26

hahahaha joj kapitana, haman i on voli smotat :lol:

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 18 jan 2013, 18:54

Sa dolaskom Kake koliko toliko bi rijesili problem veznog reda, makar privremeno. Napadaca imamo znaci jos je samo odbrana problem. Stoperi su bolna tacka milana ove sezone ( zu indisponiranog Boatenga u njega smo polagali nade, od nocerina,flaminija,ambra i ostalih polovnjaka nismo ništa ni ocekivali), jednostavno od ovih 5 stopera koje imamo nezna se koji je gori. Dovođenjem Astoria i Santona i uz vec spomenutog Kaku ja bi bio zadovoljan transferima, ko je vise ocekivao nepoznaje dovoljno Milan!

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 18 jan 2013, 19:13

Jedva cekam da vidim saradnju izmedu njega i Sharawya mislim da ce to dosta dobro izgledati :D
Alessandro Del Piero !

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.