Zip je napisao/la:Ljpka Petrovica dovesti bar na tri dana, i Dzenu kao pomocnika.
Da opet slavimo kakav trofej
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Mi poslije Slavije imamo seriju bas teskih utakmica. Idemo Borcu i Vitezu, cekamo Radnik i kone. Ako od ovih 15 mogucih u narednih 5 kola uzmemo 12 i ako nam se poklope neki rezultati konkurenata imamo sanse za titulu. Eh sad ne znam koliko to izgleda realno s obzirom na trenutnu formu i igracki kadar, ne znam...ajmo utakmicu po utakmicu, najbolje je tako. Ruzno je govoriti da smo kanditati za titulu nakon danasnje utakmice u Tuzli a da mi nismo ni odigrali svoju.
- PitarBordo
- Kontakt:
Ja kontao da će krenuti opet priča "igrači su bojkotovali, nisu mogli Prijedor a sad odjednom Slaviju" bla bla, standardno da se skrene sa stvarne odgovornosti.joker90 je napisao/la:Sutra ako pobjedimo, dokazat ce se da je Jesic sve kriv, a nasa uprava neduzna! Sutra krece kampanja za ostanak Dine i ostalih!
Samo Saraj'vo.
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Bio je press kralju.socrates je napisao/la:Pi.ckurine odlazite iz svetinje. Niste u stanju odrzati press pred tekmu,svjesno izbjegavajuci cjelokupnu javnost i navijace. Bojite se pi.ckurine osjetljivih pitanja,a nema te "avaza" progovoriti,niti vise smijete slagati (bar ne na taj nacin)pa ne znate sta ce te od muke..
Zastekajte se pi.ckurine i virite iza coskova,kujuci planove kako po ko zna koji put dezavujisati sve one koji su srcem na Hasetu,i koje sad dusa boli sta nam od kluba radite,bilmezi,lopovi,ublehe...Nek' ste se vi ugradili u svaku stavku,i zivite najbolje dane svojih bijednih zivota,po principu "gdje sam ja tu"..Ali,ne jos zadugo,pi.zde bjedincke...Sagnite mi se svi redom,'ebem li vam sve po redu...
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

This guy playing in Slavija

NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Kako se fino dogovori par forumasa pa skoro u isti momenat napisase post podrske upravi i dini.
Kako ofirno
Kako ofirno
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sutra cemo poniziti Slaviju.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Kad im sutra Ikande aBd uvalja sa 30 metara
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
evo bez dogovorazagorski je napisao/la:Kako se fino dogovori par forumasa pa skoro u isti momenat napisase post podrske upravi i dini.
Kako ofirno
podrska upravi
Alispahic iz slobodnjaka aBdBesic je napisao/la:Kad im sutra Ikande aBd uvalja sa 30 metara
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
-
Coromandel
- Kontakt:
jel ti stvarno vjeruješ u to što pišešzagorski je napisao/la:Kako se fino dogovori par forumasa pa skoro u isti momenat napisase post podrske upravi i dini.
Kako ofirno
Vi da ste pravi navijaci vi bi vise nasem Dini vjerovali nego svojim ocima! Sram nek vas bude!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
e ako nam ga ovaj invalid zabije, onda nek nas izbace iz ligeBesic je napisao/la:
This guy playing in Slavija.
SARAJEVO
Sve ispod 4:0 je sramota ( Ikande , Alispahić , Sany Emanuel , Mitrevski )zlo87 je napisao/la:Alispahic iz slobodnjaka aBdBesic je napisao/la:Kad im sutra Ikande aBd uvalja sa 30 metara
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Ti si bas trol.Majkl je napisao/la:Veće mi imamo šanse za titulu nego kone za 3 mjesto.
Ako te neko placa da pises ove sve gluposti, razumijem te i podrzavam. Ipak su pare, pare.
Ako ovo pises zato sto fakat ozbiljno tako mislis, e onda sam iskreno zabrinut za tvoje mentalno stanje.
P.S. Danas saznah neke stvari vezano za izgradnju kampa, kako su se radnici placali "kesom na ruke", kako se kupovalo busenje trave iz Srbije, placao porez i sllicno, a postoji firma ovdje u BiH koja to isto radi, samo za mamje pare.
Ogromne pare su oprane preko tog kampa.
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
Ko ce jos donirat tvrdu stolicu za Grbavicuu?
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Bilo bi dobro napraviti neku anketu ovdje na forumu sa pitanjem:'ko je za,a ko protiv aktualne uprave'
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Svi dušmani i konkurenti bi bili na strani uprave, jer znaju da su nesposobni voditi klub i da nema napretka sa njima.zagorski je napisao/la:Bilo bi dobro napraviti neku anketu ovdje na forumu sa pitanjem:'ko je za,a ko protiv aktualne uprave'
FrancescoTotti je napisao/la:joker90 je napisao/la:Dino Selimovic>FKS! Sto ce nam rezultati na terenu? Nemamo duga, fino funkcinisemo i pare se iz nas izvlace na sve strane, familija zaposlena u klubu, milina. Ne daj ostavku Dino, muzi kralju do kraja, moze ti se! Dok je ovaca bit ce i vune, za sve lijepo preuzeli zasluge, za sve sto nas vodi u propast je kriv neko drugi, milina posao majke mi.
Mladicu znas li ti da FKS nema marke duga prema poreskoj upravi? Plati racune za internet, vodu, struju pa se onda javi

Sva zadnja desavanja oko svih trenera je izbor i zelja nas NAVIJACA i to je jedino sto upravi zamjeram, jer ako smo sada trazili nekog sa jakom rukom koji ce otjerati klanove, zamisli otjerati klanove u klubu i u tome smo dobili Jesica koji je to sve odradio, uz to je dobio sve ovlasti oko igrackog kadra.. bas onako kako smo mi svi zeljeli godinama unazad.. odjednom ta nasa uprava je kriva za to, naravno da je kriva jer je poslusala nas, nas navijace.