Zato Keno Hasagic subotama do 5 ispija pune stolove s rajom i pickama u "ele me ntu"..
Ko nevjeruje moze se uvjeriti.Ja sam gotivio pravo al eto malo je posrao po svom imenu kod navijaca i ljudi koji vole nas klub ovim zadnjim potezima.mada svakom svoje.
Sto se tice derbya rano je govoriti jos sve,polako nama je utakmica ko i svaka.Njima je veci pritisak(jer svi vec upisuju 3 nova boda sirokom i zrinjskom),tako da bi oni remijem a pogotovo porazom dosta zaostali.A i ONI su svjesni da moraju ici na pobjedu.Ja samo kazem da treba pametno odigrati tekmu,moje misljenje da treba umrtviti igru prvih 15 min jer ce oni pakleno krenuti(zadnja tekma im je najbolje 1.pol do sada),tu treba izdrzati pritisak i zatvoriti se jako i onda pokusati koristiti padove u njihovoj igri i odbrani pogotovo(najtanji dio tima im je sa golmanom).Mozda po meni bi i Brko trebai malo uletit sa kojim savjetom Adzemu,ipak je iskustvo na njegovoj strani.
Ono sto je nas plus je to sto i mi nez tacno nasih 11 a kamoli oni(nedo/baja ili obojca,dado/toma/hasanovic jedan ispada,kvesa/zeljkovic, onda ko ce ce biti par kosoricu nazad...)sve to dovodi i tjera da oni vise razmisljaju o nama nego mi o njima a plus imamo i ratnike u plavom dresu koji znace sta znaci sarajevski DERBY(iskreno nmg njihovi igraci lupam iz Hr ili Srb osjecati isto kao i nasi,njima je to utakmica ko i svaka a nasima koji imaju mnogo derbija u nogama od pionira znaju sta je to).Mada sve to nemora nista da znaci ali činjenice su to..Samo lagano vjerujem u naše..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
19TM87
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001