FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Zna li ko od vas kada bi trebala biti objavljena cijena karata te jos bitnije kada bi trebale biti karte pustenje u prodaju ?
1946
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
petak-subotaBitiSrcemVezan je napisao/la:Zna li ko od vas kada bi trebala biti objavljena cijena karata te jos bitnije kada bi trebale biti karte pustenje u prodaju ?
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
sjever ce biti 12 ili 15, jug 5
-
fkzeljeznicarba
- Kontakt:
Sutra, eventualno prekosutra cijene. Prodaja petak i subota.BitiSrcemVezan je napisao/la:Zna li ko od vas kada bi trebala biti objavljena cijena karata te jos bitnije kada bi trebale biti karte pustenje u prodaju ?
Koga vi lazete,kakva djeca,vratili dugove,sta ima kad vode nema
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
gavran je napisao/la:Koga vi lazete,kakva djeca,vratili dugove,sta ima kad vode nema
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
-
fkzeljeznicarba
- Kontakt:
Igrač mjeseca: Izaberite najboljeg za oktobar
http://fkzeljeznicar.ba/igrac-mjeseca-i ... r-2/12308/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fkzeljeznicar.ba/igrac-mjeseca-i ... r-2/12308/" onclick="window.open(this.href);return false;
moj glas je zeljkovic al posto ga nema...onda definitivno NEDO

1. NEDO
2. KERIM
2. KERIM
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
fkzeljeznicarba je napisao/la:Sutra, eventualno prekosutra cijene. Prodaja petak i subota.BitiSrcemVezan je napisao/la:Zna li ko od vas kada bi trebala biti objavljena cijena karata te jos bitnije kada bi trebale biti karte pustenje u prodaju ?
Nadam se da ce biti otvoren dio Istoka, da ce cijena za sjever biti normalna (dakle do 10 KM), da vasa uprava nece bezveze tisra sa davanjem prostora gostujucim navijacima na sjeveru te se nadam da ce konacno neko pobijediti ovaj derbi pa ko god to bio... moje neko misljenje je da smo mi puno blizi toj pobjedi ali eto, otom potom. Samo nek nije X vise
1946
sto se tice igraca mjeseca, red je da se i memiji oda priznanje za 120% koje daje svaku utakmicu 
Ljubavi što te rodi, klasa radnička!
Sjever vam ispod 10 biti nece. Ma meni nije bitno ko ce dobiti, meni je samo bitno da zabijemo gol vise nego vi. Igrac mjeseca je po meni Hasanovic, al posto ga nema na spisku u dvojbi sam izmedju Nede i Kerima.
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
- zeljeznicar1
- Kontakt:
Sta bi tek bilo da imamo struju, to ne smijem ni da zamislimgavran je napisao/la:Koga vi lazete,kakva djeca,vratili dugove,sta ima kad vode nema
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!
-
InatSilanBosanski
- Kontakt:
Memija je dobio moj glas, zbog borbenosti i gola na prosloj utakmici.Nadam se da ce momak biti vanserijski igrac za nase uslove.
@bitisrcemvezan - 3:2
@bitisrcemvezan - 3:2
U koliko pocinje utakmica? Za vikend sam u Sarajevu i planiram doci pogledati derbi
Gledam redovno Zelju, Hasanovic odlican igrac, Sadikovic ce izrasti u pravog igraca. Po meni treba Bucan na klupu a Ani u prvih 11. Nekoliko puta Zeljkovic prolazi po strani a Bucan ne dodaje, previse je skrt. Imate potencijala, bit cete medju prve 3 ekipe sigurno ako ovako nastavite. Vidimo se u premijer ligi uskoro
Gledam redovno Zelju, Hasanovic odlican igrac, Sadikovic ce izrasti u pravog igraca. Po meni treba Bucan na klupu a Ani u prvih 11. Nekoliko puta Zeljkovic prolazi po strani a Bucan ne dodaje, previse je skrt. Imate potencijala, bit cete medju prve 3 ekipe sigurno ako ovako nastavite. Vidimo se u premijer ligi uskoro
Nedelja 13:30tropic je napisao/la:U koliko pocinje utakmica? Za vikend sam u Sarajevu i planiram doci pogledati derbi![]()
Zadnja izmjena: arelinho, dana/u 27 okt 2014, 23:14, ukupno mijenjano 1 put.
Do sada sto sam gledao vase utakmice Varea vam je najkorisniji igrac.Sve opasno sto uradite ide preko njega.
Cijenu pitarima staviti kao i oni nama.
nadam se lijepom vremenu, samo da kise i snijega ne bude.
nadam se lijepom vremenu, samo da kise i snijega ne bude.
ma da im stavis i 3 marke nece ih doc vise od 2 milje a sr.ace opet zbog neceg drugog i eto
- ficobahtic
- Kontakt:
Odlicne vijesti za ove otplate dugova i to je jedini ispravan put, strpiti se jos malo da dodjemo na 0+ a to bi bio zaista ogroman iskorak za buducnost...Hvala Bogu promovisemo iz dana u dan nove igrace i kad se popravi finansijska situacija bit cemo u mogucnosti da ne dajemo nase velike talente u bescjenje vec cemo sami moci da im obezbjedimo normalne uslove i plate dok ne dodje zadovoljavajuca ponuda za bilo koga od njih.
Raduju i ove zadnje tri utakmice, dosta cvrsce djeluje nasa ekipa na terenu i to je ono sto moramo ponoviti i u nedelju. Igrati sto blize protivnickim igracima, sa sto vise prekida, na granici faula, i onda iz takvih situacija oduzimati lopte i brzom tranzicijom pokusati doci do gola.
Postaviti po mogucnosti sto brza krila jer su im bekovi (previse ofanzivni) i stoperi najlosiji dio tima. Ne treba srljati, od pocetka zatvoriti sve prilaze nasem golu i igrati iskljucivo na kontranapade.
Podigli smo formu i ja sam optimista pred derby..
Raduju i ove zadnje tri utakmice, dosta cvrsce djeluje nasa ekipa na terenu i to je ono sto moramo ponoviti i u nedelju. Igrati sto blize protivnickim igracima, sa sto vise prekida, na granici faula, i onda iz takvih situacija oduzimati lopte i brzom tranzicijom pokusati doci do gola.
Postaviti po mogucnosti sto brza krila jer su im bekovi (previse ofanzivni) i stoperi najlosiji dio tima. Ne treba srljati, od pocetka zatvoriti sve prilaze nasem golu i igrati iskljucivo na kontranapade.
Podigli smo formu i ja sam optimista pred derby..
Chuck Norris je jednom dos'o, dva put' da gleda Želju!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.