međutim dobili su odbijenicu uz obrazloženje kako to nije u interesu FK Sarajevo. 100%
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- molotovljev
Re: FK Sarajevo
Valjda vam je sad jasno zašto pojedinci ovako pišu. Zbog nekih ličnih interesa htjeli su se uhljebiti u klubu,
međutim dobili su odbijenicu uz obrazloženje kako to nije u interesu FK Sarajevo. 100%
F.K.SARAJEVO
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Dusmanaki je govoriti i pisati istinu?Rahma je napisao/la:Ne bih nikad rekao da navijac Sarajeva ovo pise, vise dusmanski nego navijacki.Pantelija je napisao/la:ama i moje go..vno je bolje od njjih jel ti sad jasnije?
covjece oni su nesposobni!!!!
doveli su 10 trenera, zaposlili pola familije u FKS
nisu sposobni kamp napraviti od talova, umjesto da ga gradi firma 10 minuta od koševa, oni otisli u srbiju da im rade oni za veće pare ali uz dobar tal!
dalje, u ligi smo u kurcu, igramo katastrofalno, prodali reprezentativca makedonije za 60 000 eura!
doveli kramare i ostale propalitete
ni JEDNO JEDINO POJACANJE DVA PRELAZNA ROKA
probili budzet? wtf?
dalje, sramote nas po medijima nazivajuci JACE EKIPE dt ias da nemaju za vode a ljudi i stadion sredjuju
sramote nas izjavama da igramo u zg i bg a mi ovdje ne mozemo MEDa I UZ TO, nemamo ni stadion svoj
itd
na kkraju krajeva, razvlace nas po medijima za namjestanje, prozivani smo na sve strane da smo u talu sa mednzerima promjenili 12 trenera
ODLAZITE JER STE GLUPI!
Dusmanski je ako se suti o ovome!
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Ludji si od jesica!zlo87 je napisao/la:Pavlovic kadusic kramar barbaric kallasi rustemovic radovac emerson(berberovic) dulja i harba po krilima i napad benko
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uprava napolje!
zaposlen hvala Bogu, u jako dobroj firmi na ekstra mjestumolotovljev je napisao/la:Valjda vam je sad jasno zašto pojedinci ovako pišu. Zbog nekih ličnih interesa htjeli su se uhljebiti u klubu,
naravno, kod privatnika, nisam uhljeb
ja u zivotu nisam uzeo FENING od kluba a Bgm sam dao jako puno, vremena, para, pa cak i jedan posao
zato mogu pisati sta hocu, nisam u BP pa da mi zena radi u FKS pa da moram dini lizati guzu
jesam, ja sam dusmanin od 10. MJESECA PROSLE GODINE KADA SAM SAZNAO STA RADE lopovi u upravi
duSMANI SU I NA STADIONU SKANDIRALI da dino dolazi i uprava
prica ista kao za vakat onog sa 100 000 navijaca i punca mu
prica koju nismo popusili i otjerali smo IH
OTJERAT CEMO I OVE!!!
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Kad skontas da si sad mogo imat 44 Boda uz sutra tacno ti dodje da odes i izdrkas mu po celavici
S obzirom da ti ne mogu igrat deni al bekic i simeunovic ovo ti je najboljih 11Sarajlijica1946 je napisao/la:Ludji si od jesica!zlo87 je napisao/la:Pavlovic kadusic kramar barbaric kallasi rustemovic radovac emerson(berberovic) dulja i harba po krilima i napad benko
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Kakav bolan Kramar uopšte u igri šta je vama hahaha pa on će kod Hurte završit na tribinama
Pavlović - Kadušić - Mihojević - Barbarić - Kallasi - Rustemović - Radovac - Emerson - Harba - Duljević - Benko
Pavlović - Kadušić - Mihojević - Barbarić - Kallasi - Rustemović - Radovac - Emerson - Harba - Duljević - Benko
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Ja zaboravio na marka, pa eto sve isto osim Kramara i ja bih volio da Mihojevic igraBesic je napisao/la:Kakav bolan Kramar uopšte u igri šta je vama hahaha pa on će kod Hurte završit na tribinama
Moze li ikako bez Barbarica?Besic je napisao/la:Kakav bolan Kramar uopšte u igri šta je vama hahaha pa on će kod Hurte završit na tribinama
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Benč / Plakalo , Herić , Berberović , Cezar , Okić , Am.Bekić , Gljiva.

Ja bih najradije da sutra Sadiku iz akademije uleti od prve minute na štopera al eno ga u Gruziji jbg ne možeBolanos je napisao/la:Moze li ikako bez Barbarica?
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
More i dzemo na stopera
A ti samo opet hinjski pokusavas da nekoga isprivociras ovim suptilnim 'šukanjem'. Zasto?molotovljev je napisao/la:Valjda vam je sad jasno zašto pojedinci ovako pišu. Zbog nekih ličnih interesa htjeli su se uhljebiti u klubu,
Zati sto su oni koji vole fks ovih dana nervozni i malo im treba da budu isprovocirani,a oni kojima je svejedno kao ti su opusteni i provokatorski usmjereni
samo nam pogledas sastav i jasno ti je kakve ublehe su u upravi fks
Je li to kusta ono sarajevo o kojem si pricao?
sila, nema sta
KRamar na jednoj, berberovic na drugoj strani HAAHAHHAAHAHAHAHAHHHAH
sila, nema sta
Jesic je doveo ove igrace i otpustio ono sto je valjalo..Pantelija je napisao/la:samo nam pogledas sastav i jasno ti je kakve ublehe su u upravi fks
sila, nema sta
- molotovljev
Upravo uzimate i više nego to mislite. Ova Uprava su temelji FK Sarajevo i ako njih srušite onda smo u velikom k.urcu.Pantelija je napisao/la:zaposlen hvala Bogu, u jako dobroj firmi na ekstra mjestumolotovljev je napisao/la:Valjda vam je sad jasno zašto pojedinci ovako pišu. Zbog nekih ličnih interesa htjeli su se uhljebiti u klubu,
naravno, kod privatnika, nisam uhljeb![]()
ja u zivotu nisam uzeo FENING od kluba a Bgm sam dao jako puno, vremena, para, pa cak i jedan posao
zato mogu pisati sta hocu, nisam u BP pa da mi zena radi u FKS pa da moram dini lizati guzu
jesam, ja sam dusmanin od 10. MJESECA PROSLE GODINE KADA SAM SAZNAO STA RADE lopovi u upravi
OTJERAT CEMO I OVE!!!
Al' eto vama je furka da se pitate za nešto, ne želite da se osjećate bezvrijedno, zbog toga i rušite bez obzira na posljedice.
F.K.SARAJEVO
samo sljepci i interesdzije nece da vjeruju u tvoj postPantelija je napisao/la:zaposlen hvala Bogu, u jako dobroj firmi na ekstra mjestumolotovljev je napisao/la:Valjda vam je sad jasno zašto pojedinci ovako pišu. Zbog nekih ličnih interesa htjeli su se uhljebiti u klubu,
naravno, kod privatnika, nisam uhljeb![]()
OTJERAT CEMO I OVE!!!
Ljudi mole boga da Sarajevo izgubi kako bi ostvarili svoje ciljeve.molotovljev je napisao/la:Valjda vam je sad jasno zašto pojedinci ovako pišu. Zbog nekih ličnih interesa htjeli su se uhljebiti u klubu,
Potenciraju sve greske uprave kojih smo svi svjesni jos pritom dodaju lažu i izmišljaju razne priče a sve što su ljudi dobro napravili se minimizira ono kao da je samo s neba palo.
"Mene treba dobrinja, trebaju me djeca..."
Stanite malo na loptu. Razmisljajte hladne glave. Prva stvar ovo nije mjesto na kojem se treba iznositi prljavi ves. Ima mnogo dusmana koji iz ovog ili onog razloga uziva citajuci te vase komentare kojim tjerate sve zivo. Ja sam prvi za to da se neke stvari trebaju promijeniti, korjenito i detaljno, potrebna je svjeza krv, nekima se zahvaliti ali reci im da nisu oni potpisali dugogodisnji ugovor o radu sa FKS.
U pola sezone, kad je 8-9 kola do kraja iste, kad je atmosfera u i oko ekipe losa ne treba donositi nagle odluke i tjerati sve glavom bez obzira. Treba se grupisati i zavrsiti sezonu, izvuci maksimum iz nje i poslije posljednjeg zvizduka na Kosevu protiv Olimpica razmisljati o ozbiljnim promjenama. Kako u rukovodstvu kluba, akademiji, igrackom i strucnom kadru.
U pola sezone, kad je 8-9 kola do kraja iste, kad je atmosfera u i oko ekipe losa ne treba donositi nagle odluke i tjerati sve glavom bez obzira. Treba se grupisati i zavrsiti sezonu, izvuci maksimum iz nje i poslije posljednjeg zvizduka na Kosevu protiv Olimpica razmisljati o ozbiljnim promjenama. Kako u rukovodstvu kluba, akademiji, igrackom i strucnom kadru.
NAVIJACI su temelj ovog FKS! navijaci su progurali dinu selimovica ako se ne sjecas a isti taj je pricao kako ce uvijek ovo i uvijek ono a sada se krije ko pičić!molotovljev je napisao/la: Upravo uzimate i više nego to mislite. Ova Uprava su temelji FK Sarajevo i ako njih srušite onda smo u velikom k.urcu.
Al' eto vama je furka da se pitate za nešto, ne želite da se osjećate bezvrijedno, zbog toga i rušite bez obzira na posljedice.
nacijaci su ottjerali agenturu, navijaci su otjerali onu gamad iz uprave
NAVIJACI SU STVORILI BP i sada je red da dodju novi NAVIJACI koji ce da rade u korist kluba a ne u korist menadzera, ibrakovica, dzeke muminovica i slicnih ulhljeba oko kluba!
UPRAVA NAPOLJE!
Trenutno korisnika/ca: Ammko99, rimljanin90 i 16 gostiju.