Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la calcio » 28 feb 2014, 20:45

Daleko je on od nekog gotovog igraca. Talentovan je ali istovremeno i nenormalno hajpovan. Kad je Mamic u pitanju i one golove od prije neki dan treba uzeti sa dozom sumnje. Dan prije pocetka pregovora momak zabije dva gola, inace prvi golovi ove sezone u prvenstvu. Lijepa slucajnost i odlican adut za napumpavanje cijene. ;)

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 28 feb 2014, 20:51

Mozda je i otac promjenio vjeru :D Zensko zna biti **** :D

A ti sto pricas o sumnjivosti i njegovim golovima,nemoj drug,gledao sam utakmicu .
Zeljeznicar! 1921 !

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 28 feb 2014, 20:56

Veru za Mamicevu veceru :mrgreen:

Treba poslat otvoreno pismo Komsicu da zahtjeva od Vijeca ministara da konfiskuju svu nepokretnu imovinu porodice Tankovic, oduzmu Bosansko drzavljanstvo (ako ga uopste i imaju) i da im se zabrani ulazak u BiH.

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 28 feb 2014, 20:58

Evo sad citam Kvrzic ima povredu zgloba vec 2 utakmice za Rijeku nije odigro i vjerovatno ce biti postedjen za Austriju mjesec dana povrijedjen nece igrati zasto SUsic nije poslao pretpoziv za Prcica i sad je momak mogao uci na spisak umjesto Kvrzica te pretpozive uvijek salje Niko Kovac..

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 28 feb 2014, 21:00

Da recem i ja koju. Ovaj mali Tankovic me razocarao do kraja i svaki dan se pitam kakvi smo to mi ljudi sta radimo od nas samih od nase djece i da li stvarno zasluzujemo da postojimo. Ja sam ko i Halilovic rodjen i odrastao u Hrvatskoj i svi su mi prijatelji Hrvati. Otac me kao i vecinu nas odgajao u nekom internacionalnom duhu da ne djelim ljude po nicemu nego ljudstvu ali kad covjek odraste nesto ga vuce domovini pa i zivotinja ide svojima ali ovi nasi cesto ni to nisu u stanju. Nemam pojma ne bih odustajao od nijednog od ovih momaka kako od Hrgote tako ni od Tankovica, Arslanagica ni drugih ali izgleda da iako je Susic spor sa ovom djecom nije sve do njega nego dosta i do djece. Znam ja nazalost nase u drugim drzavama rodjen sam medju njima i puno ih se proda za saku rize iako ima i dobrih ljudi ali ...

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 28 feb 2014, 21:04

zgembo89 je napisao/la:Evo sad citam Kvrzic ima povredu zgloba vec 2 utakmice za Rijeku nije odigro i vjerovatno ce biti postedjen za Austriju mjesec dana povrijedjen nece igrati zasto SUsic nije poslao pretpoziv za Prcica i sad je momak mogao uci na spisak umjesto Kvrzica te pretpozive uvijek salje Niko Kovac..
Nema vremena trenutno,trazi kofer jos uvijek :D
Zeljeznicar! 1921 !

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 28 feb 2014, 21:06

dubrovnik je napisao/la:Da recem i ja koju. Ovaj mali Tankovic me razocarao do kraja i svaki dan se pitam kakvi smo to mi ljudi sta radimo od nas samih od nase djece i da li stvarno zasluzujemo da postojimo. Ja sam ko i Halilovic rodjen i odrastao u Hrvatskoj i svi su mi prijatelji Hrvati. Otac me kao i vecinu nas odgajao u nekom internacionalnom duhu da ne djelim ljude po nicemu nego ljudstvu ali kad covjek odraste nesto ga vuce domovini pa i zivotinja ide svojima ali ovi nasi cesto ni to nisu u stanju. Nemam pojma ne bih odustajao od nijednog od ovih momaka kako od Hrgote tako ni od Tankovica, Arslanagica ni drugih ali izgleda da iako je Susic spor sa ovom djecom nije sve do njega nego dosta i do djece. Znam ja nazalost nase u drugim drzavama rodjen sam medju njima i puno ih se proda za saku rize iako ima i dobrih ljudi ali ...
Ma drug bas je tako, ima nas na forumu hrpa patriota, ali dzabe kada svi netalentirani :lol: .
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 28 feb 2014, 21:07

Čuj sto nije sad pozvao Prcica, a dečko se oprostio od repke i još ih sve ispljuvao u medijima, ne mogu da vjerujem kako neki razmišljaju...

Sent from my iPhone using Tapatalk

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 28 feb 2014, 21:12

Consigliere je napisao/la:Da smo isti taj stav imali prema Hajrovicu, ne bi bilo ni prvenstva, ni Brazila, ni picke materine... :roll:
Kad ovako nesto procitam odmah se razbolim. A nije nas odveo na SP Vedo golom protiv Litvanije? Dzeko sa 2 gola Grcima u Zenici? Begovic sjajnim odbranama?...

Sto se tice Halilovica nazalost je izgubljen jer je neko drugi odlucio za njega. I sta vrijedi sada pokusavati vratiti ga u BiH? Odmah ce usljediti reakcija iz HNS-a i mali ce dobit poziv u A reprezentaciju, debitovat ce i onda ce biti tu ako nesto napravi u karijeri. Barem ja to tako gledam.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 28 feb 2014, 21:13

Batko je napisao/la:Čuj sto nije sad pozvao Prcica, a dečko se oprostio od repke i još ih sve ispljuvao u medijima, ne mogu da vjerujem kako neki razmišljaju...

Sent from my iPhone using Tapatalk
Negdje ??

normalaba
Kontakt:

Post Postao/la normalaba » 28 feb 2014, 21:15

zgembo89 je napisao/la:Evo sad citam Kvrzic ima povredu zgloba vec 2 utakmice za Rijeku nije odigro i vjerovatno ce biti postedjen za Austriju mjesec dana povrijedjen nece igrati zasto SUsic nije poslao pretpoziv za Prcica i sad je momak mogao uci na spisak umjesto Kvrzica te pretpozive uvijek salje Niko Kovac..
Nisi bas pismen...
Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001

Konzerva
Kontakt:

Post Postao/la Konzerva » 28 feb 2014, 21:32

danas pricao sa Tankovicevim babom, zaboravite decka totalno, odlucio se za svedsku i gotova stvar.

samo se jedna stvar mora odati priznanje hrvatima i srbima a to je njihovim patriotizam prema svojim domovinama, svaka im cast na tome.

i samo cu reci jos jednu stvar, svako onaj ko ista vise kaze protiv malog susica koji upravo treba da debitira za nasu voljenu drzavu pljunite sami sebe u oci.

svako onaj ko se odluci za BiH treba da dobije naklon do poda samo zbog svih onih koji su odbili bh repku,seferovic, tankovic, halilovic, jakupovic, gudelj itd

a susica selektoru kapa do poda, i ne treba nikome da ide ko nema zelje da igra za repku, covjek do sad radio super posao i nadam se da cemo sa njim dogurati daleko u brazilu
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 28 feb 2014, 21:36

normalaba je napisao/la:
Nisi bas pismen...
:lol: :lol: :lol:
Zeljeznicar! 1921 !

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 28 feb 2014, 21:36

Konzerva je napisao/la:danas pricao sa Tankovicevim babom, zaboravite decka totalno, odlucio se za svedsku i gotova stvar.
Hoćeš li opet pričati sa njim? Da mu preneseš neke želje i poruke od moje malenkosti.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 28 feb 2014, 21:37

Konzerva je napisao/la:danas pricao sa Tankovicevim babom, zaboravite decka totalno, odlucio se za svedsku i gotova stvar.

samo se jedna stvar mora odati priznanje hrvatima i srbima a to je njihovim patriotizam prema svojim domovinama, svaka im cast na tome.

i samo cu reci jos jednu stvar, svako onaj ko ista vise kaze protiv malog susica koji upravo treba da debitira za nasu voljenu drzavu pljunite sami sebe u oci.

svako onaj ko se odluci za BiH treba da dobije naklon do poda samo zbog svih onih koji su odbili bh repku,seferovic, tankovic, halilovic, jakupovic, gudelj itd

a susica selektoru kapa do poda, i ne treba nikome da ide ko nema zelje da igra za repku, covjek do sad radio super posao i nadam se da cemo sa njim dogurati daleko u brazilu
Dobar pokusaj,dobar! :) A je li svaka cast i Prciću koji od 15-te godine nama dilemu,jeli svaka cast i Bešiću koji isto nikad nije imao dilemu? :mrgreen:

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 28 feb 2014, 21:39

Virtu4l je napisao/la:
Hoćeš li opet pričati sa njim? Da mu preneseš neke želje i poruke od moje malenkosti.
Prenesi mu i moje "selame" usput

Blek_Stena
Kontakt:

Post Postao/la Blek_Stena » 28 feb 2014, 21:46

Ovaj Mujo Tankovson tako mlad, a tako mudar. Izjavio par puta da voli BiH, uslikao se sa nasom zastavom, "izjavio" da bi igrao za BiH, Šveđani se uzbunili i na mala vrata ga ubacili i A tim. Mudro nema sta. Ipak je svoj cilj ostvario preko reprezentacije BiH, a to je prvi tim Švedske. ;) zato mujo da bogda više nikad Bosne očima ne vidio i Edine Džeko drugi put kad momka vidiš fino ga pljuni u usta lažljiva. Hvala!
Bosna i Hercegovina, Željeznicar, Grbavica, Ivica Osim, Sergej Barbarez, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Nenad Marković, Mirza Teletović

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 28 feb 2014, 21:48

Virtu4l je napisao/la:
možeš mu i lično sve što želiš napisati preko fb profila,mislim da mu je dosta ljudi opsovalo nešto i slalo poruke takvog sadržaja preko fb-a..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 28 feb 2014, 21:50

Željooooo je napisao/la:možeš mu i lično sve što želiš napisati preko fb profila,mislim da mu je dosta ljudi opsovalo nešto i slalo poruke takvog sadržaja preko fb-a..
Nemam FB. Mada po prvi put opravdavam takve poteze, ma koliko oni na prvu izgledali primitivno i papanski. Treba se tim kvazi patriotama jasno staviti na znanje šta ljudi u BiH misle o njima.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 28 feb 2014, 21:53

Mario Vrancic zabio vec 3. ovosezonski gol, ovaj put protiv Bochuma. 3. gol zaredom u BL, i kod njega napokon odcepilo.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.