Samo za tebezlo87 je napisao/la:De lajv za nostalgicarePitarBordo je napisao/la:Opet ja prvi na Hasetu. Specijalci već ušli oko lože. Jasno sve.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net/hp ... JpIjoidCJ9
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Samo za tebezlo87 je napisao/la:De lajv za nostalgicarePitarBordo je napisao/la:Opet ja prvi na Hasetu. Specijalci već ušli oko lože. Jasno sve.
Da ti nisi dino selimovic?PitarBordo je napisao/la:Samo za tebezlo87 je napisao/la:De lajv za nostalgicarePitarBordo je napisao/la:Opet ja prvi na Hasetu. Specijalci već ušli oko lože. Jasno sve.
https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net/hp ... JpIjoidCJ9
To je polovično tačno. Dino jesam.zlo87 je napisao/la: Da ti nisi dino selimovic?
Sta ti onda dodje selimovic posto se isto zovete? HahahahaPitarBordo je napisao/la:To je polovično tačno. Dino jesam.zlo87 je napisao/la: Da ti nisi dino selimovic?
Dodje mu 100 marakazlo87 je napisao/la:Sta ti onda dodje selimovic posto se isto zovete? HahahahaPitarBordo je napisao/la:To je polovično tačno. Dino jesam."zlo87" je napisao/la: Da ti nisi dino selimovic?
Nemoj molim te, uskoro ce i on traziti 20 miljaEvander je napisao/la: Sta ti onda dodje selimovic posto se isto zovete? Hahahaha
Dodje mu 100 maraka
To ono protiv Slavije 2-3?Evander je napisao/la:Dodje mu 100 marakazlo87 je napisao/la:Sta ti onda dodje selimovic posto se isto zovete? Hahahaha"PitarBordo" je napisao/la: To je polovično tačno. Dino jesam.
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
I zivacaPitarBordo je napisao/la:JOJ AL SE ZAGRIJAVAMO IMA DA UZMEMO OVO DANAS.
@zlo Selimović mi dođe glave
Lizem tabane
zlo87 je napisao/la:Bordo klub današnju utakmicu započinje u sljedećem sastavu: Pavlović, Kramar, Kadušić, Barbarić, Mihojević, Radovac, Rustemović, Duljević, Okić, Amer Bekić i Benko.
Ludji od jesica
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.