uh koji bi to bum bioThorin je napisao/la:Angelo Ogbonna spotted coming out of a Milan hospital with Professor Combi!!!
WTF?
Na ovo sam neletio, ima li ko vise informacija ili je blef neki???

ranocchia-ogbonna-juan
da je srece
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
uh koji bi to bum bioThorin je napisao/la:Angelo Ogbonna spotted coming out of a Milan hospital with Professor Combi!!!
WTF?
Na ovo sam neletio, ima li ko vise informacija ili je blef neki???
arminz je napisao/la:uh koji bi to bum bioThorin je napisao/la:Angelo Ogbonna spotted coming out of a Milan hospital with Professor Combi!!!
WTF?
Na ovo sam neletio, ima li ko vise informacija ili je blef neki???![]()
ranocchia-ogbonna-juan
da je srece
Savrsen tekstTrebao je to biti jedan običan dan u karijeri Matea Kovačića i jedan običan dan na Dinamovim pripremama. Nakon treninga Kruno Jurčić radosno je pričao s prijateljima u hotelskom restoranu, sa suradnicima dogovarao planove za današnju utakmicu sa Zrinjskim. A Mateo Kovačić... Kao i svaki dan pričao je sa svojim prijateljem i cimerom Ivanom Kelavom, kovali su se planovi za gledanje El Clasica , trebao je to biti vrhunac dana, pa i cijelih priprema.
Znate ono, neki su za Real, neki za Barcu, padale su i sitne oklade... I kad su iz Italije, ali i Zagreba počele dolaziti informacije o ozbiljnim pregovorima Dinama i Intera nitko nije slutio da će večer baš tako završiti. Još prije večere baš nitko u Međugorju ništa nije znao, a nakon večere junak je trebao biti Josip Pivarić. Kako su igrači kapali u klupski restoran priključivali su se rođendanskom slavlju lijevog beka iz Zeline, tamburaši su svirali Pivariću, a desetak metara dalje, na hotelsku recepciju sišao je Mateo Kovačić, zbunjenog pogleda, izišao iz hotela s mobitelom na uhu. I nekome u slušalicu te Ivanu Kelavi koji se našao u blizini i čekao vijest o svome 'sinu', kako ga zove, rekao:
- Da, prodan sam, sad su mi rekli!
Za to vrijeme tamburaši su i dalje svirali za Pivarića! Vratio se u hotel, prvi put, pa opet izišao van, pa opet ušao u hotel. Promatrali su ga zbunjeno i Jurčićevi pomoćnici, oružar, klupski djelatnici koji su se već poredali za El Clasico ispred televizora.
- Dečki, vidimo se, odlazim! - rekao im je Mateo, oni ga u šali pitali:
- Kamo ćeš, u grad na piće?
- Ne, u Zagreb, sutra letim u Milano!
Teško je opisati te izraze lica. Mateo je poput Baltazara hodao gore-dolje, ako ste očekivali euforiju, varate se. Nije da je bio tužan, ali emocije su se miješale. Ozbiljno lice, čak i poneka suza na rubu očiju.
Cijelo vrijeme u prostoriji do svirali su tamburaši. Za Pivarića. Dio igrača već je bio po sobama ili u okolnim kafićima, čekao se El Clasico. Nitko od suigrača nije znao.
- Kova ide u Inter - prenijeli smo nekima od njih.
- Da? Na posudbu, u Zaprešić? Ozbiljno, u Milano? Pa kako, odjednom...
Nitko baš nitko ništa nije znao. Kruno Jurčić bio je također utučen. Nije to mogao sakriti.
- Komentar? A što ću komentirati, ma ništa... Pogođen sam, naravno, kad nešto planiraš, ukalkuliraš i onda ovo. Šok, nego što - kratko je kazao.
Kovačić se malo-pomalo opraštao sa svima i napuštao hotel, a Josip Pivarić i Fran Brodić došli vidjeti što se događa.
- Kova, kamo ćeš ti?
- Idem, dečki, prodan sam. u Inter!
Jbg.adointer je napisao/la:i ti konj danas pises,mogao si to prije,da poderemo Torino
Čuj Edin,Vedran i Luka,a Stipe?Tritolone je napisao/la:[youtube][/youtube]
Najjaci clip na jubitu
Obožavam Di Marzija.sanjingr je napisao/la:Di Marzio trubi zadnjih dana Inter radi u tajnosti na dovodjenju igraca na sredinu a niko ne vjeruje...uzese Kovacica Wengeru pred nosom
Perverzija. EDIT: Das sex
Nije on ništa posebno napravio.Ako te zanima detaljnije navrati na Dinamovu temu.Beppe je napisao/la:Fakat mi nije jasno, covjek je ekipu od Dinama napravio, evo vidim opet ga kude sto je prodo Kovacica,malo im para.
To ne bi znao trenutno.Previše mi je novih izlaznih i ulaznih transfera odjednom.Ali me zanima kakav je točno Kuzmanović tip igrača?Jače strane,mane?underPFC je napisao/la:Može li mi neko od neroazzura nešto više reći o statusu Kuzme u Interu? Da li će biti starter? Kakva je uopšte ideja trenera povodom Zdravka?
ne moze jer je igrao ligu sampiona.sanjingr je napisao/la:Kovacic moze igrati u Europa Ligi,Kuzmanovic Ne
Još mi nisi odgovorio kaj je bio onaj post u kojem se spominjao Badelj i škart?Jel ti to ozbiljno ili neka zajebancija koju nisam shvatio?anton 1983 je napisao/la:Ak niš drugo, bar je Inter sad sa Kovačićem bacio Kuzmanovićev transfer u zaborav!Još nemrem vjerovat da su se odlučili kupiti igrača kao bilo kakvu akviziciju koji nije niti standardan član Stuttgart! Kaj je sljedeći Molinaro na pomolu?
Panda je napisao/la:ne moze jer je igrao ligu sampiona.sanjingr je napisao/la:Kovacic moze igrati u Europa Ligi,Kuzmanovic Ne
da je igrao ligu evrope, a inter igra lš onda bi mogao.
abrem ja tako mislim
Kad kažem škart onda nemislim da je to užas od igrača, nego da je to igrač kojem je maximalan doseg jedan HSV...Onda znaš koliko je Kuzmanović dobar. To što badelj dobro igra u HSV-u ne znači d aje bomba od igrača i da mu je cijena već na 20 miljona eura skočila. Eto jedan lars bender je igrač koji košta 20-25 miljona eura i bolji je od Badelja, pa ni taj Bender nije igrač koji bi mogao igrati u prvoj momčadi Bayerna.SiamoNoi je napisao/la: Još mi nisi odgovorio kaj je bio onaj post u kojem se spominjao Badelj i škart?Jel ti to ozbiljno ili neka zajebancija koju nisam shvatio?
Eh da je Kuzmanović kao Badelj,nitko sretniji od mene.Badelj u HSV-u igra jako dobro,brzo se prilagodio i sve...anton 1983 je napisao/la:Kad kažem škart onda nemislim da je to užas od igrača, nego da je to igrač kojem je maximalan doseg jedan HSV...Onda znaš koliko je Kuzmanović dobar. To što badelj dobro igra u HSV-u ne znači d aje bomba od igrača i da mu je cijena već na 20 miljona eura skočila. Eto jedan lars bender je igrač koji košta 20-25 miljona eura i bolji je od Badelja, pa ni taj Bender nije igrač koji bi mogao igrati u prvoj momčadi Bayerna.SiamoNoi je napisao/la: Još mi nisi odgovorio kaj je bio onaj post u kojem se spominjao Badelj i škart?Jel ti to ozbiljno ili neka zajebancija koju nisam shvatio?
Pisao sam već na masu foruma,neznam više kaj sam rekao,a kaj nisam o njemu.Beppe je napisao/la:Nego Siamo de napishi sta mislish o KOvacicu, ali realno ,jel bolji od Badelja Sammira fkt. ovaj transfer mi je iznenadjennje samo takvo!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.