FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
- DAVID VILLA
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
Nama ne treba Cesc,bili bi ludi kad bi ga kupili

Chelsea <3
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
- hule_barca
- Kontakt:
sto se tice cesca ja sam za njegov povratak,ali cijena mu je previse nabijena,sto zbog povreda sto zbog opale forme,mislim da je tu neki dogovor postignut proslo ljeto,pa je zato barca i ogranicila ovakav budzet,al najveci problem je taj sto cesc ima dug ugovor sa arsenalom sto mu odmah podize znacajno cijenu a plus je mlad,za prelazni rok bi trebali kupiti jednog napadaca i lijevog beka ,a cesc moze sacekati,ja bih u napadu rossia iz villareala,15/20 milki, i balea jer tottenham vjerovatno nece u lp tako da mu se cijena odmah smanjuje i njega maksimalno 25 platiti,a stopere cemo imati dovoljno,kad se zna da busquets vise nego solidno odradjuje posao na stoperu,imamo piquea,puyol jest u godinama al je i dalje stari lisac koji gubi samo na brzini,imamo abidala takodjer abd oporavljenog,fontas ce jos dodatno da se afirmise,a u sredinu jos dolazi thiago i to je to za sledecu sezonu

Mes Que Un Club
- The Punisher92
- Kontakt:
Veceras na Nou Campu jos jedno "finale",ovaj put sa Getafeom,posto smo kiskali prosli put,veceras moramo pobjediti,i nadati se Realvom kiksu da opet pobjegnemo na +7 ili cak +8 bodova,mislim da Pedro jos uvijek nije spreman dok bi Messi i Alves trebali poceti od 1 minute,mislim da ce igraci dati sve od sebe da pobjede za Abidala,moja prognoza 3-1 
Eric Abidal!!!
Valdes - Alves Pique Milito Adriano - Xavi Mascherano Iniesta - Bojan Messi Villa
Millito tu, znao sam
Al' nek je nama Messi tu od pocetka 
Millito tu, znao sam
Don't hate what you don't understand.
- The Punisher92
- Kontakt:
Veceras je izgleda Messi vs Milito,da vidimo moze li Milito vise golova zahebati nego sto Messi moze zabiti(pripremiti)xaviesta je napisao/la:Valdes - Alves Pique Milito Adriano - Xavi Mascherano Iniesta - Bojan Messi Villa
Millito tu, znao samAl' nek je nama Messi tu od pocetka
Eric Abidal!!!
- Donnie Darko
- Kontakt:
sta je sa debi... ovaj, busquetsom? trebo je nejga ili mascha na stopera stavit. ovaj milito smrdi naveliko.
- DAVID VILLA
- Kontakt:
ako milito ne zezne bar 2 sanse bice Smak Svijeta
al neka je nama tu Messi i Villa 
Chelsea <3
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
Možda... ali šta ce onda ikako u klubu ako smrdi navelikoDonnie Darko je napisao/la:sta je sa debi... ovaj, busquetsom? trebo je nejga ili mascha na stopera stavit. ovaj milito smrdi naveliko.
- Donnie Darko
- Kontakt:
pa recimo da je miriso kad su ga doveli, ali se usmrdio tokom pauze od skoro 2 godine. pa se onda jos vise usmrdio nakon zadnje pauze. smrdi vise od oleguera iz najboljih dana.izzo je napisao/la:Možda... ali šta ce onda ikako u klubu ako smrdi navelikoDonnie Darko je napisao/la:sta je sa debi... ovaj, busquetsom? trebo je nejga ili mascha na stopera stavit. ovaj milito smrdi naveliko.da glumi ukras na klupi i da uzima platu na lijepe oci
E moj Pep, sto ti je trebalo da se rijesis Rafe 
Ti si u potpunosti u pravu, slažem se fakat sa tim napisanim....ali opet se postavlja pitanje: kojeg vraga je uopšte u timu?? mora nekako opravdati/ zaraditi svoju platu kad je vec tu.Donnie Darko je napisao/la:pa recimo da je miriso kad su ga doveli, ali se usmrdio tokom pauze od skoro 2 godine. pa se onda jos vise usmrdio nakon zadnje pauze. smrdi vise od oleguera iz najboljih dana.izzo je napisao/la:Možda... ali šta ce onda ikako u klubu ako smrdi navelikoDonnie Darko je napisao/la:sta je sa debi... ovaj, busquetsom? trebo je nejga ili mascha na stopera stavit. ovaj milito smrdi naveliko.da glumi ukras na klupi i da uzima platu na lijepe oci
- The Punisher92
- Kontakt:
Izgleda da je ocekivao da ce se Milito barem malo popraviti,ali eto nista od togaxaviesta je napisao/la:E moj Pep, sto ti je trebalo da se rijesis Rafe
Eric Abidal!!!
Iskreno i ja sam ocekivao da ce se popraviti, a on jos gori nego inace. A glupo mi je bilo sto su otjerali Marqueza, kojeg slobodno mozemo nazvati i legendom kluba jbt.The Punisher92 je napisao/la:Izgleda da je ocekivao da ce se Milito barem malo popraviti,ali eto nista od togaxaviesta je napisao/la:E moj Pep, sto ti je trebalo da se rijesis Rafe
- The Punisher92
- Kontakt:
Ma mogli su i njega ostaviti,kad su se vec rijesili Cigrnskog,onda bi imali Puyola,Piquea,Maqrueza,Milita i ako zatreba Abidala,to uopste ne bi bilo previse,barem po menixaviesta je napisao/la:Iskreno i ja sam ocekivao da ce se popraviti, a on jos gori nego inace. A glupo mi je bilo sto su otjerali Marqueza, kojeg slobodno mozemo nazvati i legendom kluba jbt.The Punisher92 je napisao/la:Izgleda da je ocekivao da ce se Milito barem malo popraviti,ali eto nista od togaxaviesta je napisao/la:E moj Pep, sto ti je trebalo da se rijesis Rafe
Eric Abidal!!!
A i taj Milito...kad ce igrati ako nece sad?? i protiv Getafea je rizik sa njim
pa nije Real niti Arsenal niti LP
šta imamo držaiti i još PLACATI igraca koji apsolutno nicim ne doprinosi FC Barceloni
, osim što sjedi na klupi i prica viceve.
Ma, imao je Milito svoje highlight momente. Naravno da i ona najmanja povreda igrača nazaduje, a ono što je Gabi prošao zadnje dvije sezone je i previše. Treba mu igra da se vrati na prave staze. Uostalom, zato je i u klubu. Imao je priliku otići na posudbu, nisu mu dali. Dakle, još Pep računa na njega.
U ovom trenutku, kad je odbrana okrnjena uveliko, vrijeme je taman da Milito skuplja minute i snagu, i naravno, pritom da ne griješi.
Što se tiče drugih igrača, mislim da je ovo win-lose situacija za Bojana. Pedra još nema, što se fino posložilo Bojanu. Noćas treba da odigra onako kako jedna devetka Barcelone treba da igra. Ovo mu je 100ti nastup u Ligi, vjerujem da i sam očekuje od sebe mnogo.
To u vezi Rafe, čovjek nije otjeran! Osjetili su zasićenje, on je poželio nove izazove. Vidio da nije više tako često u prvom planu i otišao. Sasvim normalan slijed u karijeri jednog nogometaša. Rafa je odličan i još pri snazi, te trenutke nije htio provesti na klupi. Dakle, tako je kako je.
U ovom trenutku, kad je odbrana okrnjena uveliko, vrijeme je taman da Milito skuplja minute i snagu, i naravno, pritom da ne griješi.
Što se tiče drugih igrača, mislim da je ovo win-lose situacija za Bojana. Pedra još nema, što se fino posložilo Bojanu. Noćas treba da odigra onako kako jedna devetka Barcelone treba da igra. Ovo mu je 100ti nastup u Ligi, vjerujem da i sam očekuje od sebe mnogo.
To u vezi Rafe, čovjek nije otjeran! Osjetili su zasićenje, on je poželio nove izazove. Vidio da nije više tako često u prvom planu i otišao. Sasvim normalan slijed u karijeri jednog nogometaša. Rafa je odličan i još pri snazi, te trenutke nije htio provesti na klupi. Dakle, tako je kako je.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
- The Punisher92
- Kontakt:
Ma i to sto kazes,bolje da igra sad nego protiv jacih momcadi,ali cim osvane prvi dan prelaznog roka,treba ga se rijesiti...izzo je napisao/la:A i taj Milito...kad ce igrati ako nece sad?? i protiv Getafea je rizik sa njim![]()
![]()
![]()
pa nije Real niti Arsenal niti LP
šta imamo držaiti i još PLACATI igraca koji apsolutno nicim ne doprinosi FC Barceloni
![]()
, osim što sjedi na klupi i prica viceve.
Eric Abidal!!!
- vodena_glava
- Kontakt:
bajro haubica 
- Donnie Darko
- Kontakt:
poceo je milito vec 
Bolesno dobar gol Alvesa...
inace Getafe je igrao poprilicno dobro
inace Getafe je igrao poprilicno dobro
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.