FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Pa nismo valjda toliki amateri da potrosimo citav budjet za transfere na jednog Balea ili malog smrdu Cesca a nemamo niti jednog kvalutetnog napadaca na klupi koji moze uskociti u ovakvim situacijama kad je Pedro ili neko drugi u napadu povrijedjen. Da ne spominjem da nam pod hitno treba i kvalitetan stoper, ista situacija kao i sa napadacem. I ne znam zasto toliko bacate majmuna na tog Balea, zar stvarno mislite da se igrac poput njega moze uklopiti u Barcin stil nogometa?
Don't hate what you don't understand.
naravno da Bale moze uklopiti, i to perfektno, i on je jako mlad, tek 21 godina, dakle s njim smo mirni jednu deceniju cijeluxaviesta je napisao/la:Pa nismo valjda toliki amateri da potrosimo citav budjet za transfere na jednog Balea ili malog smrdu Cesca a nemamo niti jednog kvalutetnog napadaca na klupi koji moze uskociti u ovakvim situacijama kad je Pedro ili neko drugi u napadu povrijedjen. Da ne spominjem da nam pod hitno treba i kvalitetan stoper, ista situacija kao i sa napadacem. I ne znam zasto toliko bacate majmuna na tog Balea, zar stvarno mislite da se igrac poput njega moze uklopiti u Barcin stil nogometa?
ne bi se potrosili sve pare na njega sigurno, poznato je da cemo najvjerovatnije imati 45 miliona za transfere, plus kad se doda tu 25 miliona koliko ce milan platiti Ibru, bice tu dosta novca, ali i prodat cemo neke igrace ili ih koristiti u transferima
recimo za Bale-a se pise kako ce mozda bojan biti tu iskoristen, tako da ce kostati vjerovatno nekih 25 miliona plus bojan, za napadaca se pisalo kako bi mogli dovesti Pata, zbog tog milanovog duga za Ibru, tako da bi se moglo desiti da Pata dobijemo samo za taj dug od Ibre, plus recimo Maxwel za kojeg se interesuje milan, a mozda i milito
tako dakle ako je istina sto se pise, mogli bi dovesti Bale i Pata, a da se potrosi tek nekih 25-30 miliona kesha, cak bi mogli dovesti i tri super igraca jer bi ostalo tih para, i jos nekoliko nasih igraca koje bi mogli prodati
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
mozes komotno zaboraviti...Romariooo je napisao/la: naravno da Bale moze uklopiti, i to perfektno, i on je jako mlad, tek 21 godina, dakle s njim smo mirni jednu deceniju cijelu
ne bi se potrosili sve pare na njega sigurno, poznato je da cemo najvjerovatnije imati 45 miliona za transfere, plus kad se doda tu 25 miliona koliko ce milan platiti Ibru, bice tu dosta novca, ali i prodat cemo neke igrace ili ih koristiti u transferima
recimo za Bale-a se pise kako ce mozda bojan biti tu iskoristen, tako da ce kostati vjerovatno nekih 25 miliona plus bojan, za napadaca se pisalo kako bi mogli dovesti Pata, zbog tog milanovog duga za Ibru, tako da bi se moglo desiti da Pata dobijemo samo za taj dug od Ibre, plus recimo Maxwel za kojeg se interesuje milan, a mozda i milito
tako dakle ako je istina sto se pise, mogli bi dovesti Bale i Pata, a da se potrosi tek nekih 25-30 miliona kesha, cak bi mogli dovesti i tri super igraca jer bi ostalo tih para, i jos nekoliko nasih igraca koje bi mogli prodati
nije niko sis'o vesla,da rasprodaju jedine igrace koji nesto vrijede...i te pare,sto planiras koje se mogu dobiti za ovo na posudbi..opet nije niko sis'o vesla da daju za neke bojane,keirsone i ostale po 10 mil eura..
to se moze komotno zaboraviti...

Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Kakvih 25 miliona za IbruRomariooo je napisao/la:naravno da Bale moze uklopiti, i to perfektno, i on je jako mlad, tek 21 godina, dakle s njim smo mirni jednu deceniju cijeluxaviesta je napisao/la:Pa nismo valjda toliki amateri da potrosimo citav budjet za transfere na jednog Balea ili malog smrdu Cesca a nemamo niti jednog kvalutetnog napadaca na klupi koji moze uskociti u ovakvim situacijama kad je Pedro ili neko drugi u napadu povrijedjen. Da ne spominjem da nam pod hitno treba i kvalitetan stoper, ista situacija kao i sa napadacem. I ne znam zasto toliko bacate majmuna na tog Balea, zar stvarno mislite da se igrac poput njega moze uklopiti u Barcin stil nogometa?

Za koji qurac onda uzgajaju te mlade igrace u akademiji La Masiji ako ce se dovoditi i PLACATI Hleb,Kierison,Henrique i slicno
jel ih drže da bi Wenger uzimao za siću i za par godina im prodavao te iste ,ali za 30 puta vecu cijenu??
Nema više preseravanja sa Laportom, da kupujemo igrace koje cemo odmah slati na posudbe i cije ce igracke usluge koristiti drugi timovi....Rosell je ekonomista prije svega, sad je pipa zavrnuta.

Nema više preseravanja sa Laportom, da kupujemo igrace koje cemo odmah slati na posudbe i cije ce igracke usluge koristiti drugi timovi....Rosell je ekonomista prije svega, sad je pipa zavrnuta.
- DAVID VILLA
- Kontakt:
Nama ne treba Cesc,bili bi ludi kad bi ga kupili

Chelsea <3
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
- hule_barca
- Kontakt:
sto se tice cesca ja sam za njegov povratak,ali cijena mu je previse nabijena,sto zbog povreda sto zbog opale forme,mislim da je tu neki dogovor postignut proslo ljeto,pa je zato barca i ogranicila ovakav budzet,al najveci problem je taj sto cesc ima dug ugovor sa arsenalom sto mu odmah podize znacajno cijenu a plus je mlad,za prelazni rok bi trebali kupiti jednog napadaca i lijevog beka ,a cesc moze sacekati,ja bih u napadu rossia iz villareala,15/20 milki, i balea jer tottenham vjerovatno nece u lp tako da mu se cijena odmah smanjuje i njega maksimalno 25 platiti,a stopere cemo imati dovoljno,kad se zna da busquets vise nego solidno odradjuje posao na stoperu,imamo piquea,puyol jest u godinama al je i dalje stari lisac koji gubi samo na brzini,imamo abidala takodjer abd oporavljenog,fontas ce jos dodatno da se afirmise,a u sredinu jos dolazi thiago i to je to za sledecu sezonu

Mes Que Un Club
- The Punisher92
- Kontakt:
Veceras na Nou Campu jos jedno "finale",ovaj put sa Getafeom,posto smo kiskali prosli put,veceras moramo pobjediti,i nadati se Realvom kiksu da opet pobjegnemo na +7 ili cak +8 bodova,mislim da Pedro jos uvijek nije spreman dok bi Messi i Alves trebali poceti od 1 minute,mislim da ce igraci dati sve od sebe da pobjede za Abidala,moja prognoza 3-1 

Eric Abidal!!!
Valdes - Alves Pique Milito Adriano - Xavi Mascherano Iniesta - Bojan Messi Villa
Millito tu, znao sam
Al' nek je nama Messi tu od pocetka 
Millito tu, znao sam

- The Punisher92
- Kontakt:
Veceras je izgleda Messi vs Milito,da vidimo moze li Milito vise golova zahebati nego sto Messi moze zabiti(pripremiti)xaviesta je napisao/la:Valdes - Alves Pique Milito Adriano - Xavi Mascherano Iniesta - Bojan Messi Villa
Millito tu, znao samAl' nek je nama Messi tu od pocetka

Eric Abidal!!!
- Donnie Darko
- Kontakt:
sta je sa debi... ovaj, busquetsom? trebo je nejga ili mascha na stopera stavit. ovaj milito smrdi naveliko.
- DAVID VILLA
- Kontakt:
ako milito ne zezne bar 2 sanse bice Smak Svijeta
al neka je nama tu Messi i Villa 

Chelsea <3
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
Možda... ali šta ce onda ikako u klubu ako smrdi navelikoDonnie Darko je napisao/la:sta je sa debi... ovaj, busquetsom? trebo je nejga ili mascha na stopera stavit. ovaj milito smrdi naveliko.

- Donnie Darko
- Kontakt:
pa recimo da je miriso kad su ga doveli, ali se usmrdio tokom pauze od skoro 2 godine. pa se onda jos vise usmrdio nakon zadnje pauze. smrdi vise od oleguera iz najboljih dana.izzo je napisao/la:Možda... ali šta ce onda ikako u klubu ako smrdi navelikoDonnie Darko je napisao/la:sta je sa debi... ovaj, busquetsom? trebo je nejga ili mascha na stopera stavit. ovaj milito smrdi naveliko.da glumi ukras na klupi i da uzima platu na lijepe oci
E moj Pep, sto ti je trebalo da se rijesis Rafe 

Ti si u potpunosti u pravu, slažem se fakat sa tim napisanim....ali opet se postavlja pitanje: kojeg vraga je uopšte u timu?? mora nekako opravdati/ zaraditi svoju platu kad je vec tu.Donnie Darko je napisao/la:pa recimo da je miriso kad su ga doveli, ali se usmrdio tokom pauze od skoro 2 godine. pa se onda jos vise usmrdio nakon zadnje pauze. smrdi vise od oleguera iz najboljih dana.izzo je napisao/la:Možda... ali šta ce onda ikako u klubu ako smrdi navelikoDonnie Darko je napisao/la:sta je sa debi... ovaj, busquetsom? trebo je nejga ili mascha na stopera stavit. ovaj milito smrdi naveliko.da glumi ukras na klupi i da uzima platu na lijepe oci
- The Punisher92
- Kontakt:
Izgleda da je ocekivao da ce se Milito barem malo popraviti,ali eto nista od togaxaviesta je napisao/la:E moj Pep, sto ti je trebalo da se rijesis Rafe

Eric Abidal!!!
Iskreno i ja sam ocekivao da ce se popraviti, a on jos gori nego inace. A glupo mi je bilo sto su otjerali Marqueza, kojeg slobodno mozemo nazvati i legendom kluba jbt.The Punisher92 je napisao/la:Izgleda da je ocekivao da ce se Milito barem malo popraviti,ali eto nista od togaxaviesta je napisao/la:E moj Pep, sto ti je trebalo da se rijesis Rafe
- The Punisher92
- Kontakt:
Ma mogli su i njega ostaviti,kad su se vec rijesili Cigrnskog,onda bi imali Puyola,Piquea,Maqrueza,Milita i ako zatreba Abidala,to uopste ne bi bilo previse,barem po menixaviesta je napisao/la:Iskreno i ja sam ocekivao da ce se popraviti, a on jos gori nego inace. A glupo mi je bilo sto su otjerali Marqueza, kojeg slobodno mozemo nazvati i legendom kluba jbt.The Punisher92 je napisao/la:Izgleda da je ocekivao da ce se Milito barem malo popraviti,ali eto nista od togaxaviesta je napisao/la:E moj Pep, sto ti je trebalo da se rijesis Rafe

Eric Abidal!!!
A i taj Milito...kad ce igrati ako nece sad?? i protiv Getafea je rizik sa njim
pa nije Real niti Arsenal niti LP
šta imamo držaiti i još PLACATI igraca koji apsolutno nicim ne doprinosi FC Barceloni
, osim što sjedi na klupi i prica viceve.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.