NK Zvijezda Gradačac
-
- Moderator
- Kontakt:
Re: NK Zvijezda Gradačac
Je li daju ili ne daju na staru tribinu 

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Ma kako to, to je bila prica i prosle godine, bilo bi obavjestenje negdjeBenjo_AFC86 je napisao/la:Je li daju ili ne daju na staru tribinu
Hladovina za goste, sunce za domace. Valjda je samo to bilo u dogovoru.
Reko Muce: kad mogu ja u bundi i crnoj kapi na glavi,mozete i vi u ljetnoj odjeci!
@savatihotece valjda se ljudi trude da budu dobri domacini pa pored hladovine dobijete i besplatan ili iste cijene ulaz,za razliku od nekih drugih stadiona u ligi
Reko Muce: kad mogu ja u bundi i crnoj kapi na glavi,mozete i vi u ljetnoj odjeci!
@savatihotece valjda se ljudi trude da budu dobri domacini pa pored hladovine dobijete i besplatan ili iste cijene ulaz,za razliku od nekih drugih stadiona u ligi
Ne,samo sam realan.savatihotece je napisao/la:Vidim da si ti neozbiljan sagovornik.rasta1922 je napisao/la:Sa ovakvim razvojem dogadjaja u bh fudbalskim velikanima mi bi mogli napast i prvo mjesto.
Samo ssssss nemojte da velikani cuju...
A pojam neozbiljan dobija na tezini od kako su treneri poceli napustat ekipe dva dana pred utakmicu,radi odmora.
Ja ne znam kako vise razlucit ozbiljno od neozbiljnog.
Zamisli igrac u pola utakmice odluci da uzme odmora jedno 10 dana, ili vozac u formuli posle 10. kruga vidi da nemoze pobijedit pa uzme godisnji....... ili sudija na poluvremenu uzme godisnjirasta1922 je napisao/la:Ne,samo sam realan.savatihotece je napisao/la:Vidim da si ti neozbiljan sagovornik.rasta1922 je napisao/la:Sa ovakvim razvojem dogadjaja u bh fudbalskim velikanima mi bi mogli napast i prvo mjesto.
A pojam neozbiljan dobija na tezini od kako su treneri poceli napustat ekipe dva dana pred utakmicu,radi odmora.
@Tkanton
Sta mislis da ti malo ukljucis mozak prije nego sto mislis da baljezgas gluposti?
Sta mislis da ti malo ukljucis mozak prije nego sto mislis da baljezgas gluposti?
Daj molim vas ljudi uozbiljite se, pa nije Amar robot i da nema privatnog života, da ne može biti bolestan (NE DAJ BOŽE), šta lupate bezzee.rasta1922 je napisao/la:Ne,samo sam realan.savatihotece je napisao/la:Vidim da si ti neozbiljan sagovornik.rasta1922 je napisao/la:Sa ovakvim razvojem dogadjaja u bh fudbalskim velikanima mi bi mogli napast i prvo mjesto.
Ja volim Želju, za njega sve, o naprijed Željo do pobjede.
Samo jedan gol može promijenit' sve, sve do kraja Željo nema predaje
Samo jedan gol može promijenit' sve, sve do kraja Željo nema predaje
Tkanton je napisao/la: Zamisli igrac u pola utakmice odluci da uzme odmora jedno 10 dana, ili vozac u formuli posle 10. kruga vidi da nemoze pobijedit pa uzme godisnji....... ili sudija na poluvremenu uzme godisnji

Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
pa što nije svu ekipu poveo na odmor, čuj on se umorio stojeći kraj klupe i gledajući kako ljudi dušu ostavljaju na terenu. Joj bisera u pm.EdoM je napisao/la: Daj molim vas ljudi uozbiljite se, pa nije Amar robot i da nema privatnog života, da ne može biti bolestan (NE DAJ BOŽE), šta lupate bezzee.
Aj ne lupetaj bezveze kad nisi upućen.serim je napisao/la:pa što nije svu ekipu poveo na odmor, čuj on se umorio stojeći kraj klupe i gledajući kako ljudi dušu ostavljaju na terenu. Joj bisera u pm.EdoM je napisao/la: Daj molim vas ljudi uozbiljite se, pa nije Amar robot i da nema privatnog života, da ne može biti bolestan (NE DAJ BOŽE), šta lupate bezzee.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
AHHAHAHAHAHAHA jade jadni kako si samo pametan,...serim je napisao/la:pa što nije svu ekipu poveo na odmor, čuj on se umorio stojeći kraj klupe i gledajući kako ljudi dušu ostavljaju na terenu. Joj bisera u pm.EdoM je napisao/la: Daj molim vas ljudi uozbiljite se, pa nije Amar robot i da nema privatnog života, da ne može biti bolestan (NE DAJ BOŽE), šta lupate bezzee.
jos malo raja i idemo na put koji je bog zapovidio.... SVI NA BANJU
VOLIM TE ZVIJEZDO
VOLIM TE ZVIJEZDO
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
upeko zvjezdan 40 + na novoj tribini.zastitite se
mislim protiv sunca

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Moze li se naci gdje live prijenos da gledam
Shvatio čovjek da ne treba biti prisutan protiv slabijih ekipa u prvim kolimaserim je napisao/la:pa što nije svu ekipu poveo na odmor, čuj on se umorio stojeći kraj klupe i gledajući kako ljudi dušu ostavljaju na terenu. Joj bisera u pm.EdoM je napisao/la: Daj molim vas ljudi uozbiljite se, pa nije Amar robot i da nema privatnog života, da ne može biti bolestan (NE DAJ BOŽE), šta lupate bezzee.
ZELJEZNICAR 1921!
Smirite strasti momci. Neće se sankcionisat bilo kakvo vrijeđanje i psovanje.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
dobro je samo 0-1

Zadnja izmjena: mmmirza, dana/u 27 jul 2013, 19:53, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Zvijezda se pojačala tako da će se boriti za opstanak.
Valjda tolerisatinsider je napisao/la:Smirite strasti momci. Neće se sankcionisat bilo kakvo vrijeđanje i psovanje.

Nema vise :P
flash je napisao/la:Valjda tolerisatinsider je napisao/la:Smirite strasti momci. Neće se sankcionisat bilo kakvo vrijeđanje i psovanje.

Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.