Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Ja sam bio prijatelj snjim na fb ima dvije godine ali sam ga nogirao još prije mjesec kad mi je rekao da će igrati za švedsku... Želim mu sve najgore u karijeri
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
da si ti malo pismeniji skonto bi da sam nadopunio svoj post sa informacijom o duzini povrede Kvrzica..normalaba je napisao/la:Nisi bas pismen...zgembo89 je napisao/la:Evo sad citam Kvrzic ima povredu zgloba vec 2 utakmice za Rijeku nije odigro i vjerovatno ce biti postedjen za Austriju mjesec dana povrijedjen nece igrati zasto SUsic nije poslao pretpoziv za Prcica i sad je momak mogao uci na spisak umjesto Kvrzica te pretpozive uvijek salje Niko Kovac..
Ne znam kako ne citate kad je SUsic prvi put objavio spisak trebao je poslati pretpoziv Prcicu koji znaci ako se neko povrijedi Prcic automatski uskace na spisak time pokazujes igracu da racunas na njega i u slucaju povrede imas opet isti fond igraca ali vi ocito ne citate sa razumijevanjem..Batko je napisao/la:Čuj sto nije sad pozvao Prcica, a dečko se oprostio od repke i još ih sve ispljuvao u medijima, ne mogu da vjerujem kako neki razmišljaju...
- Goalgetter
- Kontakt:
Mario Vrancic je na meti nekih Bundesligaskih klubova, pisu Njemacki mediji. Ukoliko se ne plasira sa Paderbornom u 1. Bundesligu, skoro pa sigurno ce pojacati neki klub u prvoj ligi. Olaksavajuca cinjenica je da mu istice ugovor na ljeto, Paderborn ga vec sada pokusava kaparisati, ali on ceka kraj sezone.
kad skontaš da mu je brat koji je realno flop od igrača dobio poziv u repku, onda će vjerovatno i Mario dobiti isti ako zaigra u Bundesligi
mada, bilo bi sasvim u redu da se isproba i sada jer momak očigledno igra u životnoj formi .. uz sve to je mlad igrač, 24 godine
a posebno što me fascinira kod njega je ljubav prema domovini koju nikad nije krio i oduvijek je govorio da želi igrati za BiH
nadam se da će mu se želja ili bolje rečeno san, ostvariti

nadam se da će mu se želja ili bolje rečeno san, ostvariti

- Goalgetter
- Kontakt:
Na dobrom je putu. Samo da ga povrede zaobidju, i on ce nakon SP-a vec biti u kadru za prvu prijateljsku ili kvalifikacionu, u to sam ubjedjen. Njegovi nastupi sigurno nece ostati neprimjeceni, pogotovo kad zaigra sljedece sezone u Bundesligi.
A i ko sto kazes, kad je buraz flop mogao, moci ce i on.
A i ko sto kazes, kad je buraz flop mogao, moci ce i on.

- Consigliere
- Kontakt:
Hoces paracetamol? Hajrovic je dao najvazniji gol u kvalifikacijama. Zasto je najvazniji? Zato sto onaj gol, bez akcije, asista, bilo kakve pomoci, mogu dati samo on i Salihovic u repki. Gol je pao u trenucima kad nismo mogli akciju napraviti.el-fighter je napisao/la:Kad ovako nesto procitam odmah se razbolim. A nije nas odveo na SP Vedo golom protiv Litvanije? Dzeko sa 2 gola Grcima u Zenici? Begovic sjajnim odbranama?...Consigliere je napisao/la:Da smo isti taj stav imali prema Hajrovicu, ne bi bilo ni prvenstva, ni Brazila, ni picke materine...
Sto se tice Halilovica nazalost je izgubljen jer je neko drugi odlucio za njega. I sta vrijedi sada pokusavati vratiti ga u BiH? Odmah ce usljediti reakcija iz HNS-a i mali ce dobit poziv u A reprezentaciju, debitovat ce i onda ce biti tu ako nesto napravi u karijeri. Barem ja to tako gledam.
A, Hajrovica spominjem i u smislu igraca koji je bio izdajnik a sada je heroj.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
pa nije baš da samo njih dvojicu mogu
imaju tu Hare i Mire 

- Consigliere
- Kontakt:
U teoriji, moze ga i Begovic dati onako, ali niko nije ni pokusao a Izet ga zakuc'o u prvom dodiru sa loptom.Chinaglia je napisao/la:pa nije baš da samo njih dvojicu moguimaju tu Hare i Mire
Fit Tony: I keep my friends close...
E moj Sejade Haliloviću i kod tebe se ne zna ko vozi traktor a ko otvara kapiju, **** te Vanesa.
- Cautinho
- Kontakt:
Imam osjecaj da ce Halilović na kraju biti naš igrač.
Keep walking.
Mi smo Halilovića izgubili,to nek bude jasno

I Halid mjeto Halida je imao mokre snove za hrv putovnicom. Isti tipovi Bosnje, prodali bi se zrno graska ..
- Goalgetter
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Gol Maria Vrancica prosle godine protiv Bochuma.
Gol Maria Vrancica prosle godine protiv Bochuma.
- Principatus
- Kontakt:
Puuh stvarno jak gol Marija Vrancica. Svaka cast.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Jos jedna taraba od igraca u nizu. Slabo je tu potencijala, o pojacanju za repku da ne pricam ...
Ostavite životavam ovo dijete više. Ovo je nisko, zaista nisko... haman u ravni šta su Hrvati pisali o njemu prije samo koji mjesec.... tako je, kako je. Nadam se da će postati baš balkanski Messi, te da će svi oni koji su mu dojučer j.ebavali balijskog oca pojest ****...
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: AW: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaci
Taraba? To mi imamo igrace u super-jakim klubovima, pa mozemo nazvati tarabom? On ako od ljeta ako zaigra u Bundesligi, itekako ce bti pozvan u repku. 3 gola i 9 asistencija u ligi je itekako fina statistka, i zasluzuje poziv nakon SP ako nastavi ovako.samson je napisao/la:Jos jedna taraba od igraca u nizu. Slabo je tu potencijala, o pojacanju za repku da ne pricam ...
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
Imamo puno te nase djece po inostranstvu i svako malo se neko novi namece al ne moze se dobiti poziv na osnovu 1-2 gola il par dobrih utakmica, pogotovo pred SP
Al na dosta ovih momaka bi mogli racunati na sljedece kvalifikacije kad bi realno po svakoj logici trebali otpasti Ibricic, Vrsajevic, Zahirovic i jos par njih...
Mijenjati pola ekipe pred SP pa makar i rezerve svi bili lose utice na atmosferu i harmoniju u timu
Al na dosta ovih momaka bi mogli racunati na sljedece kvalifikacije kad bi realno po svakoj logici trebali otpasti Ibricic, Vrsajevic, Zahirovic i jos par njih...
Mijenjati pola ekipe pred SP pa makar i rezerve svi bili lose utice na atmosferu i harmoniju u timu
- Principatus
- Kontakt:
Pa po kojoj osnovi je Tino Susic dobio poziv?totasef1 je napisao/la:al ne moze se dobiti poziv na osnovu 1-2 gola il par dobrih utakmica, pogotovo pred SP
On ni golova nema, niti jakih utakmica. Ustvari nema nicega.
Izbacen iz Standarda, izbacen iz belgijske reprezentacije.
+ pozvan da igra poziciju koja mu ne lezi. Kud ces vise?
Za atmosferu se ne treba brinuti u reprezentaciji.totasef1 je napisao/la:Mijenjati pola ekipe pred SP pa makar i rezerve svi bili lose utice na atmosferu i harmoniju u timu
Ovi pozivi Tini i kompaniji ce atmosferu vec da dignu na "nivo".

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Trenutno korisnika/ca: 231983, bhfanatic14, Hrammm1921 i 58 gostiju.