HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

zrinjevac365
Kontakt:

Re: Odg: HŠK Zrinjski

Post Postao/la zrinjevac365 » 27 mar 2015, 17:30

mala sara je napisao/la:
zrinjevac365 je napisao/la:
mala sara je napisao/la:Kaže šula da ce novi trener biti netko iz Bosne i Hercegovine
Ja bi volio ovoga priku iz olimpika meni je tip ono skroz simpa Mirza Varesanovic
Dobro bi se uklopio imam neki osjecaj
Zaboravih te pitat jesi se zajebavo ti?
Meni je lik oK nebi imo nista da je i on trener ali Vinko je jos bolje rjesenje
PS. sta je ovo opet svasta nesto pobrisano sa nase teme i to ne malo nego dosta toga je pobrisano :thumbdown: :thumbdown:
Evo da opet pozelim sve najbolje u radu Vinći marinovicu ...bar kup da nam osvoji ;)
Da znam pao sustav foruma. Mirza Varešanović je bivši trener Veleža(bio kada su Ultrasi upali na teren), što znači da nebi htio doći. Drugo čovjek voli kukat čudo jedno i nije neki trener.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

KpbKaka22
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la KpbKaka22 » 27 mar 2015, 21:43

Lako ćemo mi za sve to,nego gdje će igrači izlazit,ako pink panther zatvori ,jeli istina to što se prica ?

espresso
Kontakt:

Post Postao/la espresso » 29 mar 2015, 00:37

KpbKaka22 je napisao/la:Lako ćemo mi za sve to,nego gdje će igrači izlazit,ako pink panther zatvori ,jeli istina to što se prica ?
Ja sam čuo da se zatvara i da se otvara neka kockarnica. Tako da nezz šta bi bilo gore po igrače od to dvoje :D

westherc
Kontakt:

Post Postao/la westherc » 29 mar 2015, 11:42

Ma **** Pink i kockarnice, nego kako Zelju pobjedit [SMILING FACE WITH OPEN MOUTH AND SMILING EYES]

I have a dream

KpbKaka22
Kontakt:

Post Postao/la KpbKaka22 » 29 mar 2015, 14:19

espresso je napisao/la:
KpbKaka22 je napisao/la:Lako ćemo mi za sve to,nego gdje će igrači izlazit,ako pink panther zatvori ,jeli istina to što se prica ?
Ja sam čuo da se zatvara i da se otvara neka kockarnica. Tako da nezz šta bi bilo gore po igrače od to dvoje :D

Ma sumnjam,pink radi svaki dan extra onaj sapare,loza vazda puna igrača zrinje ,šta god da se otvori ne moze bolje zaradit i ako se već bude zatvaralo ja msm da je razlog ono što se dešavalo na primaveri o ceme su pisali hercegovina info i drugi portali....

ZrinjskiMostar1994
Kontakt:

Post Postao/la ZrinjskiMostar1994 » 29 mar 2015, 23:26

KpbKaka22 je napisao/la:
espresso je napisao/la:

Ma sumnjam,pink radi svaki dan extra onaj sapare,loza vazda puna igrača zrinje ,šta god da se otvori ne moze bolje zaradit i ako se već bude zatvaralo ja msm da je razlog ono što se dešavalo na primaveri o ceme su pisali hercegovina info i drugi portali....
Sory na temi koja nema veze saklubom ,al sta je bilo u primaveri mores i na privatnu poruku napisat.

westherc
Kontakt:

Post Postao/la westherc » 30 mar 2015, 12:34

Radujeme jedna istina [SMILING FACE WITH OPEN MOUTH AND SMILING EYES]

I have a dream

ultra gitano

Post Postao/la ultra gitano » 30 mar 2015, 17:22

Pa neka podveležaca i ostalih dušebrižnika nek izbacuju svoju opsesiju nama :mrgreen: ta za dobrim konjem se prašina diže :D spavaju i sanjaju Zrinjski koliko su postova objavili :urnebes: i onda kažu mrze kuknjava nas oće da se ugasimo ofo,ono i te priče pravi MULTIETIĆARI nema šta :rol: :rol: :rol: još se skakaći trebaju oćitovat i to je to :urnebes:

espresso
Kontakt:

Post Postao/la espresso » 30 mar 2015, 17:50

Pošto mi je ispod časti imati ikakav kontakt s dotičnima, ima li tko da im prenese da je ovo 2015. godina i da je prošlo vrijeme sadake i pomoći režima od čega su oni de facto živjeli do sada. I da se dogodine skraćuje liga, gdje su prvi kakndidati za povratak u Prvu ligu Federacije, a oni se bave trostrukim prvakom njihove jedne i jedine. Strašno :D

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 30 mar 2015, 23:23

Prica se da je Crnov potpisao predugovor sa Sirokim ukoliko ne ode vani.
Ako je tako, odma na tribinu. I jbem li mu obraz.. Bas mi se zgadio...
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

westherc
Kontakt:

Post Postao/la westherc » 31 mar 2015, 00:26

Ma pataka 100%

I have a dream

zrinjevac365
Kontakt:

Post Postao/la zrinjevac365 » 31 mar 2015, 02:47

Lillard je napisao/la:Prica se da je Crnov potpisao predugovor sa Sirokim ukoliko ne ode vani.
Ako je tako, odma na tribinu. I jbem li mu obraz.. Bas mi se zgadio...
Odavno je se on meni zgadio i cim je odbio ugovor trebo je na tribine. To je bila klupska politika. A ako je to istina, ne da treba na tribine sa njim nego mu treba prebit obje noge. Sve mu daš i on ti tako vrati, nek u Gorici završi odakle je došo i gdje mu je i mjesto!

ZrinjskiMostar
Kontakt:

Post Postao/la ZrinjskiMostar » 31 mar 2015, 10:59

Ma to je Š.B provokacija da se unese nemir u ekipi pred važnu utakmicu.

acovic2
Kontakt:

Post Postao/la acovic2 » 31 mar 2015, 13:32

ZrinjskiMostar je napisao/la:Ma to je Š.B provokacija da se unese nemir u ekipi pred važnu utakmicu.
Očito su to gluposti koje ne trebaju ni Širokom ni Zrinjskom ali trebaju nekom trećem.Malo razmislite kome je u interesu da se pogoršaju odnosi na relaciji Zrinjski-Široki prede rasplet prvenstva i kupa. :hmmmmm:

Ove izjave su dovoljan dokaz za ovo što pišem :
Prema našim saznanjima, Crnov će u lipnju postati nogometaš Širokog Brijega, iako su Slaven Musa i on sami negirali njegov prelazak.
"Ne, ne znam odkud vam to. Ne najsedajte na špekulacije, ja sam nogometaš Zrinjskog"
, rekao je Crnov.
"A tko sluša mene, bezbrižan ostaje i spokojno živi bez straha od zla."

Taramba
Kontakt:

Post Postao/la Taramba » 31 mar 2015, 15:18

Neka mi sa Crnovom osvojimo još jedno prvenstvo ili kup,
pa neka ide gdje god hoće ;)
And shepherds we shall be,For Thee,my Lord,for Thee...

acovic2
Kontakt:

Post Postao/la acovic2 » 31 mar 2015, 19:21

Taramba je napisao/la:Neka mi sa Crnovom osvojimo još jedno prvenstvo ili kup,
pa neka ide gdje god hoće ;)
Baš tako.Crnov je naš igrač do ljeta i tu je kraj svim raspravama.Crni je za mene idalje vrlo bitna karika i ima moju apsolutnu podršku a sada se okrenuti utakmici u subotu i dati podršku novom treneru i čitavoj ekipi da ako Bog da uzmemo tri velika boda protiv Želje.Neće biti nimalo lako ,uostalom razbili su Olimpic i uzeli bod na Pecari ali mi sigurno imamo snage da ih dobijemo.Oni su u izvrsnoj situaciji jer igraju bez pritiska , nakon svih događanja u njihovom klubu nitko nije imao velika očekivanja od Želje i njihov trener to jako dobro koristi.Rasteretio je ekipu i to daje rezultate.Kod nas je situacija bila suprotna i mislim da je ekipa podlegla pritisku ali nakon prolaza u kupu ekipa je malo živnula.Valjda će novi trener pohvatati konce do subote a s obzirom da je iz naše lige on već djelomično i poznaje ekipu što je dodatni plus.Uz veliku podršku sa tribina, iako najavljuju kišu , ja sam uvjeren u pobjedu.

HercUSrcu
Kontakt:

Post Postao/la HercUSrcu » 03 apr 2015, 18:57

zatisje pred sutrasnju buru..
imam dobar osjecaj..

bulbasor
Kontakt:

Post Postao/la bulbasor » 03 apr 2015, 19:01

Sta je sa Filipom Arezinom? On je vazio za jednog od najtalentovanijih igraca u Bosni i Hercegovini. Gledao sam ga nekoliko puta u mladoj reprezentaciji i uvijek je bio jedan od boljih na terenu.
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!

zrinjevac365
Kontakt:

Post Postao/la zrinjevac365 » 03 apr 2015, 19:42

bulbasor je napisao/la:Sta je sa Filipom Arezinom? On je vazio za jednog od najtalentovanijih igraca u Bosni i Hercegovini. Gledao sam ga nekoliko puta u mladoj reprezentaciji i uvijek je bio jedan od boljih na terenu.
Kocka i alkohol su mu upropastili talent. Cudan lik, samo svoje goni.

acovic2
Kontakt:

Post Postao/la acovic2 » 04 apr 2015, 13:00

Jos malo i pod BB.Nadam se da pocinjemo novi niz pobjeda iako posteno da kazem ne znam sta da ocekujem, ni koji sastav ni koji sustav cemo igrati ali znam da ocekujem pobjedu.Pero i Stevo za 2 komada u njihovoj mrezi i nasa 3 boda.I nadam se kisi , dobro namrgodilo vani a i najavili su je a svaki put po kisi mi ih razvalimo;):P

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.