English Premier League - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Ja uzivam u rastrosnosti i bahatosti Manchester Uniteda
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
- Donnie Darko
- Kontakt:
Što je najgore u tih 200 miliona što su uzeli na prodaju igrača, jedan od tih prodanih igrača je daleko bolji nego sve i jedan kojeg su doveli, a 700 miliona potrošili.
Vidi ovo

Zar vi niste pajdasi

“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
Mislim da "mi" i "vi" ne bi trebali kritikovati jedni druge o pogodjenim transferima. Nekako mi nema smisla...Donnie Darko je napisao/la: ↑01 jul 2021, 17:02Što je najgore u tih 200 miliona što su uzeli na prodaju igrača, jedan od tih prodanih igrača je daleko bolji nego sve i jedan kojeg su doveli, a 700 miliona potrošili.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
- Donnie Darko
- Kontakt:
Pa kritikujem i Barcelonu, nisam ovca bogati.Rooney88 je napisao/la: ↑01 jul 2021, 17:40Mislim da "mi" i "vi" ne bi trebali kritikovati jedni druge o pogodjenim transferima. Nekako mi nema smisla...Donnie Darko je napisao/la: ↑01 jul 2021, 17:02Što je najgore u tih 200 miliona što su uzeli na prodaju igrača, jedan od tih prodanih igrača je daleko bolji nego sve i jedan kojeg su doveli, a 700 miliona potrošili.
Ali se druzis s njima
Nisam rekao da ne smijes yebo te, rekao sam samo da cudno zvuci.Donnie Darko je napisao/la: ↑01 jul 2021, 17:42Pa kritikujem i Barcelonu, nisam ovca bogati.Rooney88 je napisao/la: ↑01 jul 2021, 17:40Mislim da "mi" i "vi" ne bi trebali kritikovati jedni druge o pogodjenim transferima. Nekako mi nema smisla...Donnie Darko je napisao/la: ↑01 jul 2021, 17:02Što je najgore u tih 200 miliona što su uzeli na prodaju igrača, jedan od tih prodanih igrača je daleko bolji nego sve i jedan kojeg su doveli, a 700 miliona potrošili.

R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
To isto kad navijači Arsenala ismijavaju transfer Sanča,
ono mi dovodimo nekakve levate za 50 miliona i nekakve crne panjeve iz Belgije a ovamo nam je kao Sančo unaprijed promašaj.
ono mi dovodimo nekakve levate za 50 miliona i nekakve crne panjeve iz Belgije a ovamo nam je kao Sančo unaprijed promašaj.
Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
Izgleda da i Džeku moramo pitati kad se smije podyebavati.

#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
- Donnie Darko
- Kontakt:
Samo maksimalno objektivnoRooney88 je napisao/la: ↑01 jul 2021, 17:50Nisam rekao da ne smijes yebo te, rekao sam samo da cudno zvuci.![]()

Nisam nesto ubjedjen da ce sancho biti neka klasa, no vidjet cemo, opet ce pojacat ovaj united
Slobodno reci da ce bit flop ko i Depay i slicni. Pojest ce ga pritisak na pocetku i takav ce ostati, mediocre
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Promjenio se otkako je počeo navijati za Siti.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Je.bo me je Arteta za sva vremena.
Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
To i Sancho zna
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.