Čestitke na pobjedi!NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Jel vam krivooooooooooooo![]()
![]()
Nadam se da ce biti snimak penala, to me zanima.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Čestitke na pobjedi!NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Jel vam krivooooooooooooo![]()
![]()
Uz dužno poštovanje moje mišljenje je da na našim tribinama kad pogledaš sve navijačke skupine nema 20 ovako spremnih likova. Vidjeli smo gdje smo u odnosu na Poljake ljetos, da ne misle kone da njih prozivam, svaka bi navijačka grupa odavde prošla isto kao i oni.ElCartel11 je napisao/la:Treba kod nas ovakvo nesto napraviti, ja mislim da bi bilo vise zanimanja nego za same utakmice![]()
[youtube][/youtube]
Reko bi covjek fukare ih isprebijale, a ono redari zakacili 2 momka u onoj guzvi..fukaratz je napisao/la:koji debili cekali poluvrijeme da vecina fukare ode pisati i po pive i pokusali odraditi udarni![]()
![]()
dobise dobrih barina, pa bjezanija na tribinu
![]()
udarale ih fukare, redari specijalna........ jake Horde
a divovi najgora ekipa koja je gostovala na Tusnju dugo vremena, da im sudija nije navlacio bili bi razmontirani
kako god jadan klub a navijaci p.icka do p.icke
NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Bit ce vracene vlasnicima![]()
par momaka je bilo iscipelarenocikazubo je napisao/la:Reko bi covjek fukare ih isprebijale, a ono redari zakacili 2 momka u onoj guzvi..fukaratz je napisao/la:koji debili cekali poluvrijeme da vecina fukare ode pisati i po pive i pokusali odraditi udarni![]()
![]()
dobise dobrih barina, pa bjezanija na tribinu
![]()
udarale ih fukare, redari specijalna........ jake Horde
a divovi najgora ekipa koja je gostovala na Tusnju dugo vremena, da im sudija nije navlacio bili bi razmontirani
kako god jadan klub a navijaci p.icka do p.icke
Sad ce nam opet savez kolektivno suspenziju opalit zbog ovih maloumnika
Ma kakve nase tribine....pa ovih 10-15 sto je u Tuzli uletilo zajedno, imaju kila ko dva lika sa ovog snimka....a takve su i ostale navijacke skupine....Pola navijaca pojede gudra :SRaonffa je napisao/la:Uz dužno poštovanje moje mišljenje je da na našim tribinama kad pogledaš sve navijačke skupine nema 20 ovako spremnih likova. Vidjeli smo gdje smo u odnosu na Poljake ljetos, da ne misle kone da njih prozivam, svaka bi navijačka grupa odavde prošla isto kao i oni.ElCartel11 je napisao/la:Treba kod nas ovakvo nesto napraviti, ja mislim da bi bilo vise zanimanja nego za same utakmice![]()
[youtube][/youtube]
Velika je razlika između ovih momaka i ovih naših narkomana što se napuše pa misle da su ****.
Ma vjerovatno su im mislili trans skinuti, al sprijecise ih redari i policija, cekam samo da jave suspenziju za gostovanja ponovo radi 10tak budalaGifron je napisao/la:Koji glupani od navijaca, radi 10-tak idiota svi dobise batine i istjerase ih sa stadiona. Ne znam samo sta cu ocekivali i koga su mislili udarati kad je tribina Fukara na 2m visina
Upravo to, daleko smo mi od njih. A ne bih vala ni volio da ikada budemo kao oni pošto je meni huliganizam i to furanje baš glupost.shalabajzer je napisao/la:Ma kakve nase tribine....pa ovih 10-15 sto je u Tuzli uletilo zajedno, imaju kila ko dva lika sa ovog snimka....a takve su i ostale navijacke skupine....Pola navijaca pojede gudra :SRaonffa je napisao/la:Uz dužno poštovanje moje mišljenje je da na našim tribinama kad pogledaš sve navijačke skupine nema 20 ovako spremnih likova. Vidjeli smo gdje smo u odnosu na Poljake ljetos, da ne misle kone da njih prozivam, svaka bi navijačka grupa odavde prošla isto kao i oni.ElCartel11 je napisao/la:Treba kod nas ovakvo nesto napraviti, ja mislim da bi bilo vise zanimanja nego za same utakmice![]()
[youtube][/youtube]
Velika je razlika između ovih momaka i ovih naših narkomana što se napuše pa misle da su ****.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.