PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

MosaaRajvosa
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la MosaaRajvosa » 09 mar 2016, 17:08

NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Jel vam krivooooooooooooo :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Čestitke na pobjedi!

Nadam se da ce biti snimak penala, to me zanima.
Dobro, ljudi nisu naglasili da se Grbavica pravi za sezonu 2021/2022..
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 09 mar 2016, 17:12

Sta se prepirete utakmica nastimana.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 09 mar 2016, 17:17

Treba kod nas ovakvo nesto napraviti, ja mislim da bi bilo vise zanimanja nego za same utakmice :mrgreen:
[youtube][/youtube]
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 09 mar 2016, 17:19

Bit ce vracene vlasnicima :urnebes:
slika

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 09 mar 2016, 17:21

Haha
NK Široki Brijeg

bojler
Kontakt:

Post Postao/la bojler » 09 mar 2016, 17:22

Pa specijalci ostavljaju bez gaca tene su mila majka

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 09 mar 2016, 17:22

koji debili cekali poluvrijeme da vecina fukare ode pisati i po pive i pokusali odraditi udarni :urnebes: :urnebes: :urnebes: dobise dobrih barina, pa bjezanija na tribinu :urnebes: :urnebes: udarale ih fukare, redari specijalna........ jake Horde :bow: a divovi najgora ekipa koja je gostovala na Tusnju dugo vremena, da im sudija nije navlacio bili bi razmontirani :facepalm: kako god jadan klub a navijaci p.icka do p.icke :kafa:
Sloboda Tuzla

djulba
Kontakt:

Post Postao/la djulba » 09 mar 2016, 17:24

Stoka od navijaca. Stoka od sudije. Jesicu nemam sta reci covjek mirno stajao i gledao.
Velika sramota za BH fudbal.

Poslano sa mog SM-G900H koristeći Tapatalk

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 09 mar 2016, 17:25

ElCartel11 je napisao/la:Treba kod nas ovakvo nesto napraviti, ja mislim da bi bilo vise zanimanja nego za same utakmice :mrgreen:
[youtube][/youtube]
Uz dužno poštovanje moje mišljenje je da na našim tribinama kad pogledaš sve navijačke skupine nema 20 ovako spremnih likova. Vidjeli smo gdje smo u odnosu na Poljake ljetos, da ne misle kone da njih prozivam, svaka bi navijačka grupa odavde prošla isto kao i oni.

Velika je razlika između ovih momaka i ovih naših narkomana što se napuše pa misle da su ****.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

cikazubo

Post Postao/la cikazubo » 09 mar 2016, 17:26

fukaratz je napisao/la:koji debili cekali poluvrijeme da vecina fukare ode pisati i po pive i pokusali odraditi udarni :urnebes: :urnebes: :urnebes: dobise dobrih barina, pa bjezanija na tribinu :urnebes: :urnebes: udarale ih fukare, redari specijalna........ jake Horde :bow: a divovi najgora ekipa koja je gostovala na Tusnju dugo vremena, da im sudija nije navlacio bili bi razmontirani :facepalm: kako god jadan klub a navijaci p.icka do p.icke :kafa:
Reko bi covjek fukare ih isprebijale, a ono redari zakacili 2 momka u onoj guzvi..
Sad ce nam opet savez kolektivno suspenziju opalit zbog ovih maloumnika :puke:

Gifron
Kontakt:

Post Postao/la Gifron » 09 mar 2016, 17:27

Koji glupani od navijaca, radi 10-tak idiota svi dobise batine i istjerase ih sa stadiona. Ne znam samo sta cu ocekivali i koga su mislili udarati kad je tribina Fukara na 2m visina :roll:
Jedan grad, jedna ljubav!

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 09 mar 2016, 17:28

ajmo stream FACE TV, da vidimo i tamo ocel biti uleta, pa da svi punimo savez

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 09 mar 2016, 17:28

NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Bit ce vracene vlasnicima :urnebes:
slika
:lol:

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 09 mar 2016, 17:29

kmecanje avangarde iz metropole se nastavlja, jer toboze svi njih mrze gdje god odu :(
Oni bez trunke supstanci se pojave da mirno bodre klub, ali njih uvijek tjeraju suzavcem sa tribine zbog ponasanja.
Ne shvataju da je to ponasanje elitno, te da ih ono cini divovima.
Jos ih mlatnu najnetrofejniji klub, kako ga vole zvati, posteno na terenu :(
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 09 mar 2016, 17:29

cikazubo je napisao/la:
fukaratz je napisao/la:koji debili cekali poluvrijeme da vecina fukare ode pisati i po pive i pokusali odraditi udarni :urnebes: :urnebes: :urnebes: dobise dobrih barina, pa bjezanija na tribinu :urnebes: :urnebes: udarale ih fukare, redari specijalna........ jake Horde :bow: a divovi najgora ekipa koja je gostovala na Tusnju dugo vremena, da im sudija nije navlacio bili bi razmontirani :facepalm: kako god jadan klub a navijaci p.icka do p.icke :kafa:
Reko bi covjek fukare ih isprebijale, a ono redari zakacili 2 momka u onoj guzvi..
Sad ce nam opet savez kolektivno suspenziju opalit zbog ovih maloumnika :puke:
par momaka je bilo iscipelareno ;) ako im klub ne moze meda na kasiku nema potrebe da uljecu, a ako su vec uletili sto pocese bjezati trebali su muski ostati jer specijalne nije bilo, tek je nakon minut dosla :!:
Sloboda Tuzla

shalabajzer
Kontakt:

Post Postao/la shalabajzer » 09 mar 2016, 17:29

Raonffa je napisao/la:
ElCartel11 je napisao/la:Treba kod nas ovakvo nesto napraviti, ja mislim da bi bilo vise zanimanja nego za same utakmice :mrgreen:
[youtube][/youtube]
Uz dužno poštovanje moje mišljenje je da na našim tribinama kad pogledaš sve navijačke skupine nema 20 ovako spremnih likova. Vidjeli smo gdje smo u odnosu na Poljake ljetos, da ne misle kone da njih prozivam, svaka bi navijačka grupa odavde prošla isto kao i oni.

Velika je razlika između ovih momaka i ovih naših narkomana što se napuše pa misle da su ****.
Ma kakve nase tribine....pa ovih 10-15 sto je u Tuzli uletilo zajedno, imaju kila ko dva lika sa ovog snimka....a takve su i ostale navijacke skupine....Pola navijaca pojede gudra :S

cikazubo

Post Postao/la cikazubo » 09 mar 2016, 17:30

Gifron je napisao/la:Koji glupani od navijaca, radi 10-tak idiota svi dobise batine i istjerase ih sa stadiona. Ne znam samo sta cu ocekivali i koga su mislili udarati kad je tribina Fukara na 2m visina :roll:
Ma vjerovatno su im mislili trans skinuti, al sprijecise ih redari i policija, cekam samo da jave suspenziju za gostovanja ponovo radi 10tak budala

VelikiKemo
Kontakt:

Post Postao/la VelikiKemo » 09 mar 2016, 17:35

sarajevo najlošija ekipa koju sam gledao na Tusnju ove sezone.Radnik je za njih Bayern po igri po imenu ne.Sudija katastrofa ,bit če kažnjen al Sloboda nema nista od toga,gore će suđenje bit na Koševu.ONo sto mi je bilo dobro jeste igra mačke i miša na terenu,sudija je bio 12 igrać Sarajeva al Ješić je bio Slobodin igrač tako da nekako dođemo na 11:11.Sarajevo bez suta na gol iz igre.Sta reći za horde koju glupost napraviše.Uzeti trans na visini od 2 m nije lako a onda ih izudaraše i fukare i zastitari te specijalci...cccc prvi sprej u oči pa udi i svi najebaše zbog 15 debila..zao mi nedeuznih al ovih hajvana nije.
Misli da po igri Sloboda sigurno ide dalje ALLLIIIII suđenje???E u tome su pitari jači tako da.....pogledajte molim Vas sta je svirao kao penal!!!!
FK Sloboda budući prvak a vrapčićani budući dugogodišnji drugoligaš!Ima Boga :)

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 09 mar 2016, 17:35

shalabajzer je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:
[youtube][/youtube]

Ma kakve nase tribine....pa ovih 10-15 sto je u Tuzli uletilo zajedno, imaju kila ko dva lika sa ovog snimka....a takve su i ostale navijacke skupine....Pola navijaca pojede gudra :S
Upravo to, daleko smo mi od njih. A ne bih vala ni volio da ikada budemo kao oni pošto je meni huliganizam i to furanje baš glupost.

Navijanje kao navijanje mi je ok, pa hajde i neka tuča nekada može se desiti al' neki stalni fajtovi ili ovako ove budalaštine tipa uljetanja na teren nikada neću razumijeti.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

X31987
Kontakt:

Post Postao/la X31987 » 09 mar 2016, 17:36

[youtube][/youtube]

:urnebes: :oops: :roll:
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO !

Vedran Puljić ...

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.