FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la hilmo » 20 mar 2016, 21:35

sekac je napisao/la:@pasica odakle ti pravo da ti nazivaš nekog plačenikom evo ja stojim iza uprave tj iza njihovog dobrog rada i ko radi taj i griješi a nemam ni od koga ništa.A danas sa mnom na Istoku 90 % raje oko mene nije skandiralo tako znači svi smo plačenici e vala baš pretjeruješ ti češ meni koji sam na stadionu više nego ti možda imaš godina reči da sam plačenik kako te nije sramota znaći ko nije istomišljenik je plačenik bravo majstore.Znaju mene ova starija raja i stvarno da mi to govore Horde e **** ga onda.
Dopustit ćeš da te malo ispravim :)

Na stadion sam ušao oko 10 minute, ne znam šta se prije toga dešavalo, ali nakon prvog skandiranja sa sjevara "Uprava napolje" istok se nije oglasio. Tek kada je sjver pozvao "Hajmo cijeli stadion" tada su se javile sve tribine, za istok mogu potvrditi da je i preko 70% tribine skandiralo "Uprava napolje".
Ja nisam, ali je @joker pored mene glasnice poderao :rol: :rol:

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 20 mar 2016, 21:36

Hajde ovako dajte prijedloge koga umjesto Dine Edisa i ostalih članova uprave znamo samo laprdati a alternative nemamo.
Sarajevo ljubavi moja!

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 20 mar 2016, 21:37

Hehee danas na tv prikazali Dinu kod rez 3:0,izgledao veoma zabrinuto i sjebano
Samo Sarajevo

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 20 mar 2016, 21:38

"Nisam pe.der, ali 20 KM je 20 KM" Dino Selimovic.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 20 mar 2016, 21:39

Ma nije niko skandirao. Na-a.

Svi smo za ostanak ove uprave, ipak nemamo dugova, firma jaka k'o bhtelecom, sponzori tu, ugovori pršte na sve strane.
Jest da na terenu nismo ništa bolji od Radnika iz Bijeljine, al hej, ipak smo ekonomski k'o Rusija!!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 20 mar 2016, 21:39

hilmo je napisao/la:
sekac je napisao/la:@pasica odakle ti pravo da ti nazivaš nekog plačenikom evo ja stojim iza uprave tj iza njihovog dobrog rada i ko radi taj i griješi a nemam ni od koga ništa.A danas sa mnom na Istoku 90 % raje oko mene nije skandiralo tako znači svi smo plačenici e vala baš pretjeruješ ti češ meni koji sam na stadionu više nego ti možda imaš godina reči da sam plačenik kako te nije sramota znaći ko nije istomišljenik je plačenik bravo majstore.Znaju mene ova starija raja i stvarno da mi to govore Horde e **** ga onda.
Dopustit ćeš da te malo ispravim :)

Na stadion sam ušao oko 10 minute, ne znam šta se prije toga dešavalo, ali nakon prvog skandiranja sa sjevara "Uprava napolje" istok se nije oglasio. Tek kada je sjver pozvao "Hajmo cijeli stadion" tada su se javile sve tribine, za istok mogu potvrditi da je i preko 70% tribine skandiralo "Uprava napolje".
Ja nisam, ali je @joker pored mene glasnice poderao :rol: :rol:
Hilmaš rekao sam gdje sam ja bio i ne bih sad da trolam i zakuhavam temu ja kažem gdje sam ja bio jesu i pored mene dvojica ali 200 nas je sjedilo i nije davalo odobravanje takvom navijanju.
Sarajevo ljubavi moja!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 20 mar 2016, 21:39

Rule_hz je napisao/la:
arminarsenal je napisao/la:Ako su Dino & co. doveli investitore u klub i spasili ga kojekakvog banrkota i ostalih sranja,ne znaci da je klub njihov i da mogu raditi sta hoce,oni su svoje sanse prokockali i u posljednje vrijeme nas doveli do toga da se crvenimo sto na terenu,sto mimo terena,hvala im ali je vrijeme za promjene!

UPRAVA NAPOLJE !

DINO ODLAZI !

nisu oni nikog doveli vec FEDŽA dino je preko bp-a i navijaca dosao na direktorsku poziciju
UPRAVA NAPOLJE!!!!
Zasto "FeDZa" nije Baljku, Blekicu ili nekom trecem doveo Tana?
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 20 mar 2016, 21:41

koliko nas je bilo danas?

i de naučite se više jednom citirati, smor je tražiti šta je ko napisao

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 20 mar 2016, 21:42

zzato sto je fedza dio navijaca koji su otjerali te navedene
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

High

Post Postao/la High » 20 mar 2016, 21:42

Silovanje očiju. Odite na kurs citiranja.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 20 mar 2016, 21:43

zato sto su ovi starohani nwsposobni prali pare zajedno sa besicem i ostalim uhljupima od bh poste i zato sto znam kakav je baljak covjek zivi na kos brdu i znam koliko su njihovi dometi bili u FKS i sta su sve na racin kluba uradili, moglo se bovo i bez tana odraditi, opet da nismo mi navijaci ovako ekspresno reagovali i ovi bi postali kompanija kao prethodni
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

arminarsenal
Kontakt:

Post Postao/la arminarsenal » 20 mar 2016, 21:43

jeKo "Fedza" ?

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 20 mar 2016, 21:44

A ovima je Tana doveo tek onako ili mozda ima ogromno povjerenje u njih i zasto ne otjera sadasnju upravu ako rade o glavi FKS-u?
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Rikardo
Kontakt:

Post Postao/la Rikardo » 20 mar 2016, 21:44

Sto se sekirate bez veze oko Dine i uprave, ako na kraju sezone ne budemo obezbjedili europu Tan ce im uruciti otkaz !

Zna se ko je pravi šef i od koga zavisimo.

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 20 mar 2016, 21:44

Prvo, ja nisam clan hordi, ne vise. Bio sam, ostarilo se, mi smo svoj obraz sacuvali - prepustili tribinu mladjima, a ne da se bore za nju i prolaze torturu kao mi u svoje vrijeme. Drugo ja nisam tebi rekao da si placenik niti bilo kome ko nije skandirao, svako ima pravo na svoje misljenje. Placenicima sam nazvao ove poput Majkla, koji dodju na forum i ubjedjuju ljude da se nije skandiralo na zapadu, a ljudi bili prisutni. Na njih se post odnosio.

Nemoj da se ubjedjujemo ko je duze vremena proveo na stadionu, i mjerimo ciji je veci, to bi u startu znacilo da smo obadvojica za kur.ac.
Zadnja izmjena: pasica, dana/u 20 mar 2016, 21:45, ukupno mijenjano 1 put.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 20 mar 2016, 21:45

sekac je napisao/la:Hilmaš rekao sam gdje sam ja bio i ne bih sad da trolam i zakuhavam temu ja kažem gdje sam ja bio jesu i pored mene dvojica ali 200 nas je sjedilo i nije davalo odobravanje takvom navijanju.
U svakom slučaju ne bitno, samo sam napisao onako.
Trebamo shvatiti da ih mi ne možemo smijeniti, možemo samo bojkotovati utakmice a to sigurno nećemo. Niti imamo pravo predlagati nove ljude. Za to se sad sve pita samo jedna osoba.

@sabinho
Pa ko nam se to vratio?

Da Ronaldo igra kod nas nakon ovog večeras bi bio prozvan antitalentom :hmmmmm:

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 20 mar 2016, 21:45

arminarsenal je napisao/la:jeKo "Fedza" ?
Fedža Kusturica
Sarajevo ljubavi moja!

Zastone
Kontakt:

Post Postao/la Zastone » 20 mar 2016, 21:45

Sramota za ono skandiranje Dino ****...

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 20 mar 2016, 21:47

pasica je napisao/la:
Prvo, ja nisam clan hordi, ne vise. Bio sam, ostarilo se, mi smo svoj obraz sacuvali - prepustili tribinu mladjima, a ne da se bore za nju i prolaze torturu kao mi u svoje vrijeme. Drugo ja nisam tebi rekao da si placenik niti bilo kome ko nije skandirao, svako ima pravo na svoje misljenje. Placenicima sam nazvao ove poput Majkla, koji dodju na forum i ubjedjuju ljude da se nije skandiralo na zapadu, a ljudi bili prisutni. Na njih se post odnosio.

Nemoj da se ubjedjujemo ko je duze vremena proveo na stadionu, i mjerimo ciji je veci, to bi u startu znacilo da smo obadvojica za kur.ac.
Može pasica idemo na pp hajde da se mjerimo i trkamo
Sarajevo ljubavi moja!

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 20 mar 2016, 21:48

Vidno naelektrisani hahahaha

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.