Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ovo fakat ne ide molim te da svaku pricu o upravi sankcionisete na ovoj temi bilo da ih se tjera ili podrzava, evo ima tema o tome pa neka se tamo svađaju omalovažavaju ovo je stvarno smor jer niko nikog nemoze ubjediti u nesto osim ako ti je 15.aleksandar_veliki je napisao/la:Uprava ostnak ili odlazak se zove tema koju je neko otvorio i molio bih vas da tu prebacite pricu o Dini, Kusturici, klincu i palcu. Nemojte da bezveze brisem postove, nema smisla jer cu ispasti najgori... Post koji ne bude pravilno citiran bice obrisan.
Ne znate sta momak prozivljava,neki dan sam ga vidio nebitno gdje i sta ne smije da izadje vani od raje sav se crveni za poraz od slobode itd!Pritisak ga ubi,kapitenska traka mu nije treabala!Sabinho je napisao/la:Duljevic u problemima opet, pritisak radi ovdje. Kada sam govorio da gadjanje milionima na celu sa krkanom Jesicem i par samoprozvanih insajdera te pumpanje cijene od strane onog Jesicevog glasnogovornika na tm-u nece momku donijeti nista dobro raja se nafuravala. Treba ga pustiti da na miru radi ono sto najvise voli a transfer i novac ce doci sami od sebe.
Duljevic je masina, to je dokazao. Na njemu je najveci pritisak jer se najvise od njeg ocekuje jos plus poziv u repku. Polahko, opustit ce se duljaSarajlijica1946 je napisao/la:Ne znate sta momak prozivljava,neki dan sam ga vidio nebitno gdje i sta ne smije da izadje vani od raje sav se crveni za poraz od slobode itd!Pritisak ga ubi,kapitenska traka mu nije treabala!Sabinho je napisao/la:Duljevic u problemima opet, pritisak radi ovdje. Kada sam govorio da gadjanje milionima na celu sa krkanom Jesicem i par samoprozvanih insajdera te pumpanje cijene od strane onog Jesicevog glasnogovornika na tm-u nece momku donijeti nista dobro raja se nafuravala. Treba ga pustiti da na miru radi ono sto najvise voli a transfer i novac ce doci sami od sebe.
Evo ja sam bas jak za tu poziciju, usli bi i grupe odmah, ne bi poraza u prvenstvu imali.sekac je napisao/la:Hajde ovako dajte prijedloge koga umjesto Dine Edisa i ostalih članova uprave znamo samo laprdati a alternative nemamo.
StooSabinho je napisao/la:@zlo ban ces dobiti bgm.
Pa znaš kako, moglo bi to biti i risknatno, trebao i biti tu jedan iskusniji, kvalitetniji, za rotacije. Ne sviđa mi se ovo kad mladi igrač odigra četiri pet utakmica po 90 min. Bez obzira što je to u evropskim ekipama normalno kod nas je to ipak malo drugačije.fico je napisao/la:Sta mislite da li bi nam stoperi sljedece sezone mogli biti Mihojevic i Kovacevic? Koliko bi to bilo riskantno ili da dovedemo uz Kovacevica nekog iskusnijeg a Marko da bude prva izmjena?
Pa "slabo" citiras.zlo87 je napisao/la:StooSabinho je napisao/la:@zlo ban ces dobiti bgm.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ma meni preko ove app prikazuje da citiram hahahahahahhahaSabinho je napisao/la:Pa "slabo" citiras.zlo87 je napisao/la:StooSabinho je napisao/la:@zlo ban ces dobiti bgm.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.