FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Kako to da su danas nekim cudom usli u yebeni 21. vijek i naucili kako se pravi prenos na yt kanalu i pored toga sto je bila prvenstvena (bhtelecom) utakmica a yebene prijateljske nam nisu htjeli prenosit ???
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Igra bez igre kako god , traljavo meljavo i nepovezano Okić neka 10ka lažna , polušpic 4-4-1-1 formacija , sve nešto kilavo. Kakav Okić uopšte u igri
Harba ili Reis trebaju popuniti to mjesto . Dalje Amer na krilu OK može proć al nekad ,al nije gore odigrao od Simeunovića ovo što je on igrao do sad. Dulja je serator kontri number one ... sve mogu prežvakat što uradi ili ne uradi u toku igre ali kontre čovjek syebaye nenormalno
Benko ubica .
Pavlović klin šit poslije pola godine
Kadušić majstor ispadanja Ahmo Kallasi se treba vratiti u tim .
U BL po bod nekako . Ja bi' oprobao neku od dvije varijante Rustem Radovac Reis veza ili ti ga 3R ili Džemo Rustem Radovac al nejse .
Pavlović klin šit poslije pola godine
U BL po bod nekako . Ja bi' oprobao neku od dvije varijante Rustem Radovac Reis veza ili ti ga 3R ili Džemo Rustem Radovac al nejse .
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Kupuju jeftine poene kod publikeFrancescoTotti je napisao/la:Kako to da su danas nekim cudom usli u yebeni 21. vijek i naucili kako se pravi prenos na yt kanalu i pored toga sto je bila prvenstvena (bhtelecom) utakmica a yebene prijateljske nam nisu htjeli prenosit ???
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Ako se kontaju s tim prat blago nama onda ....
Ma isle mu siske u oci.FrancescoTotti je napisao/la:Ne sekirajte se vi za dulju.
Njemu je bitnija frizurica od toga kako igra. Isto kao i onom Kramaru danas, doslo mi je da mu uletim u teren i pocupam onu kosu. Sunce vam kalajno stavite traku na glavu ako vec necete da se osisate! Ovo je fudbal, ne neka modna revija !
A ja gledam i kontam kako mu je cudna frizura, ono mu porasla kosa. Ne stoji mu.
♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!
Instagramske frizure. 
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ne mogu se otet' dojmu da smo mi dobro odigrali protiv Zrinjskog zato što Duljević nije igr'o . 
-
BordoArmy88
- Kontakt:
Ma nama ne gine poraz protiv borca ako odigramo kao danas! Valjda se Rustemović nije ozbiljno povrijedio, inače nam je i Evropa upitna bez njega! 
cuj Radovac odjednom dobar posto je protiv neke Slavije odigrao prosjecno...ko je nama kapiten u pm...
Dulja mora biti nas broj jedan igrac i ne smije se napraviti situacija da mu se naklate tribine na kosti. Sa druge strane, sam Dulja mora na sebi poraditi u nekim stvarima.
Mora skontati da li zeli napraviti nesto od karijere i zaraditi da uziva u lagodnoj penziji, ili ce ostati igrac za ovu nasu kukuruz ligu.
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
Mora skontati da li zeli napraviti nesto od karijere i zaraditi da uziva u lagodnoj penziji, ili ce ostati igrac za ovu nasu kukuruz ligu.
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
Mobilizacija cijele Banja Luke, i staro i mlado dolazi na stadion, za novi Borac , a mi naravno ne znamo odgovoriti na pritisak, i novo razocarenje slijedi...Moj neki razvoj situacijemoj uzor-S.G je napisao/la:E bas me zanima kako cemo proc u Banja Luci..
M.Delac 2
Duljević je u kontinuitetu igrao odlično, ni danas nije bio toliko loš osim što ima tu svoju boljku "potez viška", večeras je to nekoliko puta preforsirao i zao su ga neki uzeli na zub. Daleko od toga da je odigrao katastrofalno.
HordasDE je napisao/la: Sad je radovac super, do juče dajte ga visočkoj Bosni. Duljevic ne može meda a do juče nema boljeg krila. Što se tiče uprave nek podjele malo para raji po sjeveru i sve će se to usutiti. Mi smo svakako senilni pa brzo sve zaboravljamo.
Borac mora pobijediti, ionako tri boda kasne za Vitezom. Poznajući nas, bit će da ćemo odigrati neriješeno ili ćemo izgubiti.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Zasto ste tako negativni? 
Zasto ne gledate kao ja, idemo u Banja Luku, zabijamo najmanje 3 gola i vracamo se u Sa sa 3 boda
Zasto ne gledate kao ja, idemo u Banja Luku, zabijamo najmanje 3 gola i vracamo se u Sa sa 3 boda
Amer Dupovac!
1-3
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
- FrancescoTotti
- Kontakt:
I ovaj frajer sto vodi fb stranicu glup ko qurac! nek mu neko kaze da ce imat duplo vise lajkova sa slikama umjesto sto postavlja romane sa zvanicne stranice.
Sad idu 4 kola koja ce nam odrediti sve...sreca pa je danas Siroki kiksao i olaksao nam borbu za Evropu. Danas rutinski, Slavija je ipak preslaba ekipa pa smo i bez neke igre dosli lagano do tri boda.
Sto se tice rata na relaciji sjever-uprava, danas su u lozi neki clanovi uprave na prozivke sjevera odgovorili sa Horde napolje misleci da to nece niko cuti,pa se evo jos pravdaju, izvinjavaju...na tankim su nogama iskreno, navijaci, i to oni koji se pitaju i koji vode tribinu su dobro uzeli i Dinu i ostale na zub, nisam siguran da ce nam ista garnitura biti u klubu sljedece sezone.
Sto se tice rata na relaciji sjever-uprava, danas su u lozi neki clanovi uprave na prozivke sjevera odgovorili sa Horde napolje misleci da to nece niko cuti,pa se evo jos pravdaju, izvinjavaju...na tankim su nogama iskreno, navijaci, i to oni koji se pitaju i koji vode tribinu su dobro uzeli i Dinu i ostale na zub, nisam siguran da ce nam ista garnitura biti u klubu sljedece sezone.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
gdje se može vidjeti ono remek djelo od bicikla ili šta je već pokušao amer bekić