FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

let3
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la let3 » 02 nov 2014, 17:10

gledajte i ucite ko su vam dušmani, osim tanovaca tu su fukare, robijaši, veležovci itd itd...sad poslije poraza padaju maske i izlaze miševi iz rupa da grickaju i da se naslađuju... pogledajte njihove srece zbog poraza Želje iako nije njihov klub pobjedio :facepalm: ....ako imalo mozga imate, skontat cete neke stvari ;)

bordograd
Kontakt:

Post Postao/la bordograd » 02 nov 2014, 17:12

Iskreno iznenađen sam sa 3 gola na našem derbiju, čak smo mogli vidjeti još 2-3 da su naši i vaši napadači iskoristili šanse koje su morali iskoristiti. Mislim da smo zasluženo slavili, nije to bilo nikakvo demoliranje, daleko od toga ali da smo trenutno bolji tim, jesmo. Danas sam odlučio da na Grbavicu ne idem dok se ne napravi neka tribina gdje mi normalni ljudi možemo doći, gledati utakmicu bez da se guramo, gledamo idiote koji vas gađaju i umjesto u teren gledamo u nebo da ne bi glavu zijanili. S obzirom koliko ste tih novajlija doveli, vi ste dobar tim, na stranu sve šale i zajebancije. Pozdrav za svu normalnu plavu raju! :)
U Sarajevu sve ima svoju priču i u Sarajevu ništa nije slučajno.

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 02 nov 2014, 17:14

Svaka cast nasim momcima, borili su se ko lavovi, pitari zasluzeno pobijedili, idemo dalje, cilj nam je Evropa
FKŽ !

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 02 nov 2014, 17:14

bordograd je napisao/la:Iskreno iznenađen sam sa 3 gola na našem derbiju, čak smo mogli vidjeti još 2-3 da su naši i vaši napadači iskoristili šanse koje su morali iskoristiti. Mislim da smo zasluženo slavili, nije to bilo nikakvo demoliranje, daleko od toga ali da smo trenutno bolji tim, jesmo. Danas sam odlučio da na Grbavicu ne idem dok se ne napravi neka tribina gdje mi normalni ljudi možemo doći, gledati utakmicu bez da se guramo, gledamo idiote koji vas gađaju i umjesto u teren gledamo u nebo da ne bi glavu zijanili. S obzirom koliko ste tih novajlija doveli, vi ste dobar tim, na stranu sve šale i zajebancije. Pozdrav za svu normalnu plavu raju! :)
Pozdrav i tebi, i čestitke na pobjedi..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

SinBosanski

Post Postao/la SinBosanski » 02 nov 2014, 17:15

bordograd je napisao/la:Iskreno iznenađen sam sa 3 gola na našem derbiju, čak smo mogli vidjeti još 2-3 da su naši i vaši napadači iskoristili šanse koje su morali iskoristiti. Mislim da smo zasluženo slavili, nije to bilo nikakvo demoliranje, daleko od toga ali da smo trenutno bolji tim, jesmo. Danas sam odlučio da na Grbavicu ne idem dok se ne napravi neka tribina gdje mi normalni ljudi možemo doći, gledati utakmicu bez da se guramo, gledamo idiote koji vas gađaju i umjesto u teren gledamo u nebo da ne bi glavu zijanili. S obzirom koliko ste tih novajlija doveli, vi ste dobar tim, na stranu sve šale i zajebancije. Pozdrav za svu normalnu plavu raju! :)
Svaka cast na normalnom i korektnom postu, tebi jedinom pitaru, cestitam pobjedu i to od srca, svaka cast !! ;)

pobjedesve
Kontakt:

Post Postao/la pobjedesve » 02 nov 2014, 17:16

cestitam na pobjedi
a... pehari su tu

sasistika
Kontakt:

Post Postao/la sasistika » 02 nov 2014, 17:19

Komšije nemoj da mi se sekirate , fudbal je svakako precjenjena igra. ;)
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja

normalaba
Kontakt:

Post Postao/la normalaba » 02 nov 2014, 17:19

Bravo i cestitke na pobjedi
Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 02 nov 2014, 17:21

Koliko para toliko muzike...
Nista sad nam preostaje u ova dva kola do polusezone pokusati uzeti 6 bodova i to je to

bluesaa
Kontakt:

Post Postao/la bluesaa » 02 nov 2014, 17:22

ukratko receno prekid je sjebao cijelu utakmicu. kone su se bolje snasle jer im je dosao ko budali samar, poslije izjednacenja im je voda usla u usi, sto zbog pritiska nasih na terenu, sto zbog huka sa tribina. na obraz onima koji su to uradili, sad ce vjerovatno bit glavni u raji nafuranih supljoglavih huligana. sto se tice samih igraca posebno bih pohvalio memiju kod nas, i duljevica kod kona. obojca su mladi i mogu postati vrhunski igraci samo ako budu pametni. i pored dva gola u mrezi antolovic je pokazao da je popravio samopuzdanje, bez njegovih reakcija smo mogli primit jos koji, isto kao sto mogli i dati. sve u svemu, derbi je bio solidan, rezultat nas nije obradovao ali nema veze idemo dalje po evropu.

VTŽ
Ljubavi što te rodi, klasa radnička!

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 02 nov 2014, 17:22

arelinho je napisao/la:Koliko para toliko muzike...
Nista sad nam preostaje u ova dva kola do polusezone pokusati uzeti 6 bodova i to je to
Jesi bio na tekmi? :D
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

ren_hz
Kontakt:

Post Postao/la ren_hz » 02 nov 2014, 17:23

Sarajevo je ipak bolji tim, sto smo pokazali i na terenu.
Istina je da je nakon izjednacenja Zeljo imao jos onu sansu Bajica, i da je pogodio - moglo je otici u drugom pravcu.
Ali sem toga, sve je otislo na nasu stranu. Nekako po kretnji i pasovima, vidi se razlika u kvaliteti. Ipak Zeljo dobar u odnosu na kakve resurse raspolaze.

Realan rezultat je trebao biti 2-4, Duljevic se mora konacno uozbiljiti, ali hvala mu za ova 3 boda, koja su na kraju i najbitnija.
Sad mislim da je titula izvjesna.

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 02 nov 2014, 17:23

Unofficialpage je napisao/la:
arelinho je napisao/la:Koliko para toliko muzike...
Jesi bio na tekmi? :D
Jesam :)

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 02 nov 2014, 17:27

Vise bih volio da smo izgubili sa 5:0, ali da imamo pametne igrace i pametnog trenera...
Iz aviona se vidjelo da od 60.minute Sarajevo polahko, ali sigurno ponovo preuzima inicijativu i da igraci fizicki padaju, ali Adzem tek nakon gola se sjetio da izvrsi izmjenu i tu opet pravi gresku kada vadi Vareu.

Na stranu bodovni saldo, ali i dalje mislim da Adzem nije dorastao zadatku da vodi Zelju.

Vidjecemo sta ce biti nakon ove sezone i hoce li se nesta promjeniti kada su ulaganja u ekipu u pitanju.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 02 nov 2014, 17:27

nema se šta posebno zamjeriti Adžemu i momcima, borili su se protiv 5 puta skuplje ekipe, oni imaju dva podjenako jaka tima - mi nemamo ni prvih 11 kako treba (ozljede Stanića i Kvesića se odmah osjete).
Zeljković i Hasanović najborbeniji, Tomić najbolji naš igrac :thumbup: ostalo prosjek ili ispod prosjeka...Čolić najgori :thumbdown:
odbrana je dva puta ispadala amaterska :facepalm: Bogdanović kod prvog gola, Kosorić kod drugog - i to je prelomilo utakmicu.
Nedo je morao ranije uci, eto to je jedina mala zamjerka Adžemu

anonimni
Kontakt:

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la anonimni » 02 nov 2014, 17:30

Pozdrav i tebi i cestitke, jedan si od rijetkih pitara koji apsolutno nikad ne provocira druge :)

Sto se tekme tice, zalosno, al' jbg, treba podrzati momke u ove dvije tekme koje su nam ostale... VTŽ

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

pobjedesve
Kontakt:

Post Postao/la pobjedesve » 02 nov 2014, 17:31

bluesaa je napisao/la:ukratko receno prekid je sjebao cijelu utakmicu. kone su se bolje snasle jer im je dosao ko budali samar, poslije izjednacenja im je voda usla u usi, sto zbog pritiska nasih na terenu, sto zbog huka sa tribina. na obraz onima koji su to uradili, sad ce vjerovatno bit glavni u raji nafuranih supljoglavih huligana. sto se tice samih igraca posebno bih pohvalio memiju kod nas, i duljevica kod kona. obojca su mladi i mogu postati vrhunski igraci samo ako budu pametni. i pored dva gola u mrezi antolovic je pokazao da je popravio samopuzdanje, bez njegovih reakcija smo mogli primit jos koji, isto kao sto mogli i dati. sve u svemu, derbi je bio solidan, rezultat nas nije obradovao ali nema veze idemo dalje po evropu.

VTŽ

nije mi jasno kako se ne nadju 20 na 20 k'o u poljskoj ili svim drugim "ultras" drzavama, pa ko koga prebije, a ne ovako gadjaju se bakljama na tekmi k'o phichici najveci i onda kad dodju kornjace povij se i cuvaj bubrege. **** ti mene ako oni rusi i poljaci ne bi izudarali nogama one kornjace, al to se kurchi nesto pali baklje ovo ono. Kad bi uzeli najspremnijih 5 hordasa i ivana bogdanova, ubio bi ih bogdanov nogama
a... pehari su tu

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 02 nov 2014, 17:32

Kratki rezime.

Vidim pojedinim Fukaram, Robijasima svanulo, ali jbg, trebat ce jos dosta pure da se najedu njihovi timovi da dodu uopste u poziciju da Zelji skinu skalp na sred Grbavice, pa zato dobro proslavite ovaj danasnji uspijeh.

Utakmica

Generalno, Adzem (Amar) je vjerovatno napravio veliku pogresku i time otvorio put Pitarima. Pa ako si igrao isto sranje u Banja Luci, pa zatim protiv Zrnjiskog, pa protiv Sirokog 3X i uvidio da ovakav vid igre ne prolazi protiv jacih ekipa, tj tipa, da njih pustis da igraju a da ti cekas njihovu gresku, danas si nadam SE VRLO DOBRO NAUCIO LEKCIJU O TOME, jer ako nisi, onda zaista ne znam sta imas vise sjediti na klupi uz duzno postovanje. Da se razumijemo odmah, ne TJERAM TE, vec cinjenice govore da si na sest utakmica, od toga sve jaki protivnici, fakticki igrao pogresnu igru koja ne donosi rezultat vec poraz. Jbg, ne mozes igrati Amarovu igru, jer Amar imao destruktivce za te igre, a ti takve nemas. Pogresna diagnoza ti se daje, jer izvuces pozitivan rezultat protiv slabijih ekipa, dok protiv jacih, Zeljo se ne vidi vec od 60 min.

Danas ulazis sa istom takvom igru u derbi, a da stvar bude gora igraci djeluju totalno PASIVNO a trebali bi djelovati AGRESIVNO, posebno krila i bekovi, ako vec to prakticiras, a ono samo AKTIVAN Tomic i Bajic kojes slomise njihovi stoperi. Ima jos ovdje stvari, ali kratki rezime je, pa necu tusiti sa pricom. Uglavnom, POD HITNO MIJENJATI NACIN IGRE PROTIV JACIH PROTIVNIKA. Danas si napravio dvije iste greske, kod rezultata 0:0 i kod rezultata 1:1. Tako to ne ide, i nadam se da ce svatiti bit nakon odgledanog snimka. Sve u svemu, veoma dobra skola za ovu djecu Zeljinu. Zeljo najvise sto je danas mogao dobiti, bio je remi. Trener Pitara, Kodro je maksimalno proticao Adzema i tako odnio kompletan plijen.

Recimo, ako povucemo paralelu od one ekipe Zelje koja je harala, 2009-2013, i ove sada Sarajeva, cinjenica govori da ona Zeljina ekipa nije imala igraca da dokrajci protivnika u derbiju kao sto ova Sarajeva danas ima.

Samo Antolovicu treba kapu skinuti, jer je ovo danas mogao biti debakl u sred Doline. ;)

Sarajevo

Daleko od toga da su super bolji, ali da jesu za nijansu, to je upravo tako se i odrazilo na rezultat. Da su igraci jos bolji, ovaj danasnji rezultat je mogao komontro biti 2:4. Ali, otom potom. Cinjenice trenutno pokazuju da imaju kvalitetnije igrace koji su fizicki dosta spremniji (naravno, imaju novac za sredstva koja poboljsavaju fizicku spremu), ali takoder kretanje bez lopte im je dosta izrazenije, zato i jesu bili opasni u mnogim polu-prilikama koje su danas imali. Sve u svemu, iskoristili ste slabo postavljenu igru Zelje, ali nista toliko razbili Zelju kako mnogi tvrde, jer ste takoder slabi kada Vas se pritisne, samo sto je to Kodro ocitao ranije od Adzema pa je to i forsirao sto je na kraju urodilo plodom. Kako god, cestitke na sasvim zasluzenoj pobjedi.
Mali Radovac je pokazao klasu. :) ;)
Tribine

Iskren da budem, ja sam iznenadem ovom danasnjom posjetom i samim ambijentom. Naslusao sam se danas mnogih izjava, sto je ovo sve trebalo? opet baklje? itd..
Pa majku mu stara, zar to nije draz derbija po cijelom svijetu. Za mene je ambijent bio super. Kako jedni, kako drugi. Pitari isli na copy-paste koreogracije Manijaka iz 100 derbija, ali sve je super na kraju bilo.

Sto se tice incidenta, odredena skupina HZ je dobila sto je i trazila. Tako da apsolutno podrzavam Policiju, samo mi zao one druge normalne raje koja je dosta da prati nogomet, a ne da ucestvuje u nekim neredima tipa ACAB.

Prijedlog za FK Zeljeznicar.

U buduce staviti kameru na istocnu stranu, jer kada sam dosao kuci i upalio Arenu, umalo mi nesto nije bilo kad oni pokazu Grbavicu iz sirokog kadra, jer jbg, glavni grad je, a ta slika opet ide dalje. Ako vec ne mozete nista renovirati, makar mozemo prilagoditi da izgleda ljepse na TV-u.
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 02 nov 2014, 17:42, ukupno mijenjano 4 puta.

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 02 nov 2014, 17:33

amerosm je napisao/la:Vise bih volio da smo izgubili sa 5:0, ali da imamo pametne igrace i pametnog trenera...
Iz aviona se vidjelo da od 60.minute Sarajevo polahko, ali sigurno ponovo preuzima inicijativu i da igraci fizicki padaju, ali Adzem tek nakon gola se sjetio da izvrsi izmjenu i tu opet pravi gresku kada vadi Vareu.

Na stranu bodovni saldo, ali i dalje mislim da Adzem nije dorastao zadatku da vodi Zelju.

Vidjecemo sta ce biti nakon ove sezone i hoce li se nesta promjeniti kada su ulaganja u ekipu u pitanju.
Bravo! Adžem je dobar za mlađe kategorije, ali nije za glavnog trenera. Ljude zavaraju rezultati protiv Mladosti, raspale Slobode... Ovo danas je trenerova, tj. Kodrina pobjeda, koliko god Sarajevo bilo kvalitetnije igrački. Reakcija Amara sve govori, Adžem gleda u njega k'o dijete, totalno pogubljen.
Manite se prepucavanja, zaslužena pobjeda Sarajeva. Ja im čestitam, papke koji provociraju na ignore.

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 02 nov 2014, 17:34

let3 je napisao/la:gledajte i ucite ko su vam dušmani, osim tanovaca tu su fukare, robijaši, veležovci itd itd...sad poslije poraza padaju maske i izlaze miševi iz rupa da grickaju i da se naslađuju... pogledajte njihove srece zbog poraza Želje iako nije njihov klub pobjedio :facepalm: ....ako imalo mozga imate, skontat cete neke stvari ;)
Ko se bola nasladjuje ne paranoisi decko. Neki dan sam dosao cestitati na pobjedi kad ste nas izvrnuli. Tako i jos guta velezovaca. Pozz za moje drugove fedeltu gia aviamia i ficu. Jesy gorak ukus ali glava gore. Ima jos dosta prvenstva
KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: b00t, benko21, Google Adsense [Bot], Hrasno15, istokzeljo, mamonelafo, Orvel, PeppermintSA, perodeformero, Proximic, Rule_hz, zeljovolimte i 154 gosta.