Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Pozdrav i tebi, i čestitke na pobjedi..bordograd je napisao/la:Iskreno iznenađen sam sa 3 gola na našem derbiju, čak smo mogli vidjeti još 2-3 da su naši i vaši napadači iskoristili šanse koje su morali iskoristiti. Mislim da smo zasluženo slavili, nije to bilo nikakvo demoliranje, daleko od toga ali da smo trenutno bolji tim, jesmo. Danas sam odlučio da na Grbavicu ne idem dok se ne napravi neka tribina gdje mi normalni ljudi možemo doći, gledati utakmicu bez da se guramo, gledamo idiote koji vas gađaju i umjesto u teren gledamo u nebo da ne bi glavu zijanili. S obzirom koliko ste tih novajlija doveli, vi ste dobar tim, na stranu sve šale i zajebancije. Pozdrav za svu normalnu plavu raju!
Svaka cast na normalnom i korektnom postu, tebi jedinom pitaru, cestitam pobjedu i to od srca, svaka cast !!bordograd je napisao/la:Iskreno iznenađen sam sa 3 gola na našem derbiju, čak smo mogli vidjeti još 2-3 da su naši i vaši napadači iskoristili šanse koje su morali iskoristiti. Mislim da smo zasluženo slavili, nije to bilo nikakvo demoliranje, daleko od toga ali da smo trenutno bolji tim, jesmo. Danas sam odlučio da na Grbavicu ne idem dok se ne napravi neka tribina gdje mi normalni ljudi možemo doći, gledati utakmicu bez da se guramo, gledamo idiote koji vas gađaju i umjesto u teren gledamo u nebo da ne bi glavu zijanili. S obzirom koliko ste tih novajlija doveli, vi ste dobar tim, na stranu sve šale i zajebancije. Pozdrav za svu normalnu plavu raju!
bordograd je napisao/la:Iskreno iznenađen sam sa 3 gola na našem derbiju, čak smo mogli vidjeti još 2-3 da su naši i vaši napadači iskoristili šanse koje su morali iskoristiti. Mislim da smo zasluženo slavili, nije to bilo nikakvo demoliranje, daleko od toga ali da smo trenutno bolji tim, jesmo. Danas sam odlučio da na Grbavicu ne idem dok se ne napravi neka tribina gdje mi normalni ljudi možemo doći, gledati utakmicu bez da se guramo, gledamo idiote koji vas gađaju i umjesto u teren gledamo u nebo da ne bi glavu zijanili. S obzirom koliko ste tih novajlija doveli, vi ste dobar tim, na stranu sve šale i zajebancije. Pozdrav za svu normalnu plavu raju!
Bravo i cestitke na pobjedibordograd je napisao/la:Iskreno iznenađen sam sa 3 gola na našem derbiju, čak smo mogli vidjeti još 2-3 da su naši i vaši napadači iskoristili šanse koje su morali iskoristiti. Mislim da smo zasluženo slavili, nije to bilo nikakvo demoliranje, daleko od toga ali da smo trenutno bolji tim, jesmo. Danas sam odlučio da na Grbavicu ne idem dok se ne napravi neka tribina gdje mi normalni ljudi možemo doći, gledati utakmicu bez da se guramo, gledamo idiote koji vas gađaju i umjesto u teren gledamo u nebo da ne bi glavu zijanili. S obzirom koliko ste tih novajlija doveli, vi ste dobar tim, na stranu sve šale i zajebancije. Pozdrav za svu normalnu plavu raju!
Jesi bio na tekmi?arelinho je napisao/la:Koliko para toliko muzike...
Nista sad nam preostaje u ova dva kola do polusezone pokusati uzeti 6 bodova i to je to
JesamUnofficialpage je napisao/la:Jesi bio na tekmi?arelinho je napisao/la:Koliko para toliko muzike...
Nista sad nam preostaje u ova dva kola do polusezone pokusati uzeti 6 bodova i to je to
Pozdrav i tebi i cestitke, jedan si od rijetkih pitara koji apsolutno nikad ne provocira drugebordograd je napisao/la:Iskreno iznenađen sam sa 3 gola na našem derbiju, čak smo mogli vidjeti još 2-3 da su naši i vaši napadači iskoristili šanse koje su morali iskoristiti. Mislim da smo zasluženo slavili, nije to bilo nikakvo demoliranje, daleko od toga ali da smo trenutno bolji tim, jesmo. Danas sam odlučio da na Grbavicu ne idem dok se ne napravi neka tribina gdje mi normalni ljudi možemo doći, gledati utakmicu bez da se guramo, gledamo idiote koji vas gađaju i umjesto u teren gledamo u nebo da ne bi glavu zijanili. S obzirom koliko ste tih novajlija doveli, vi ste dobar tim, na stranu sve šale i zajebancije. Pozdrav za svu normalnu plavu raju!
bluesaa je napisao/la:ukratko receno prekid je sjebao cijelu utakmicu. kone su se bolje snasle jer im je dosao ko budali samar, poslije izjednacenja im je voda usla u usi, sto zbog pritiska nasih na terenu, sto zbog huka sa tribina. na obraz onima koji su to uradili, sad ce vjerovatno bit glavni u raji nafuranih supljoglavih huligana. sto se tice samih igraca posebno bih pohvalio memiju kod nas, i duljevica kod kona. obojca su mladi i mogu postati vrhunski igraci samo ako budu pametni. i pored dva gola u mrezi antolovic je pokazao da je popravio samopuzdanje, bez njegovih reakcija smo mogli primit jos koji, isto kao sto mogli i dati. sve u svemu, derbi je bio solidan, rezultat nas nije obradovao ali nema veze idemo dalje po evropu.
VTŽ
Bravo! Adžem je dobar za mlađe kategorije, ali nije za glavnog trenera. Ljude zavaraju rezultati protiv Mladosti, raspale Slobode... Ovo danas je trenerova, tj. Kodrina pobjeda, koliko god Sarajevo bilo kvalitetnije igrački. Reakcija Amara sve govori, Adžem gleda u njega k'o dijete, totalno pogubljen.amerosm je napisao/la:Vise bih volio da smo izgubili sa 5:0, ali da imamo pametne igrace i pametnog trenera...
Iz aviona se vidjelo da od 60.minute Sarajevo polahko, ali sigurno ponovo preuzima inicijativu i da igraci fizicki padaju, ali Adzem tek nakon gola se sjetio da izvrsi izmjenu i tu opet pravi gresku kada vadi Vareu.
Na stranu bodovni saldo, ali i dalje mislim da Adzem nije dorastao zadatku da vodi Zelju.
Vidjecemo sta ce biti nakon ove sezone i hoce li se nesta promjeniti kada su ulaganja u ekipu u pitanju.
Ko se bola nasladjuje ne paranoisi decko. Neki dan sam dosao cestitati na pobjedi kad ste nas izvrnuli. Tako i jos guta velezovaca. Pozz za moje drugove fedeltu gia aviamia i ficu. Jesy gorak ukus ali glava gore. Ima jos dosta prvenstvalet3 je napisao/la:gledajte i ucite ko su vam dušmani, osim tanovaca tu su fukare, robijaši, veležovci itd itd...sad poslije poraza padaju maske i izlaze miševi iz rupa da grickaju i da se naslađuju... pogledajte njihove srece zbog poraza Želje iako nije njihov klub pobjedio....ako imalo mozga imate, skontat cete neke stvari
Trenutno korisnika/ca: b00t, benko21, Google Adsense [Bot], Hrasno15, istokzeljo, mamonelafo, Orvel, PeppermintSA, perodeformero, Proximic, Rule_hz, zeljovolimte i 154 gosta.