FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

SinBosanski

Re: FK Željezničar

Post Postao/la SinBosanski » 02 nov 2014, 17:35

DzoleZeljo je napisao/la:Kratki rezime.

Vidim pojedinim Fukaram, Robijasima svanulo, ali jbg, trebat ce jos dosta pure da se najedu njihovi timovi da dodu uopste u poziciju da Zelji skinu skalp na sred Grbavice, pa zato dobro proslavite ovaj danasnji uspijeh.

Utakmica

Generalno, Adzem (Amar) je vjerovatno napravio veliku pogresku i time otvorio put Pitarima. Pa ako si igrao isto sranje u Banja Luci, pa zatim protiv Zrnjiskog, pa protiv Sirokog 3X i uvidio da ovakav vid igre ne prolazi protiv jacih ekipa, tj tipa, da njih pustis da igraju a da ti cekas njihovu gresku, danas si nadam SE VRLO DOBRO NAUCIO LEKCIJU O TOME, jer ako nisi, onda zaista ne znam sta imas vise sjediti na klupi uz duzno postovanje. Da se razumijemo odmah, ne TJERAM TE, vec cinjenice govore da si na sest utakmica, od toga sve jaki protivnici, fakticki igrao pogresnu igru koja ne donosi rezultat vec poraz.

Danas ulazis sa istom takvom igru u derbi, a da stvar bude gora igraci djeluju totalno PASIVNO a trebali bi djelovati AGRESIVNO, posebno krila i bekovi, ako vec to prakticiras, a ono samo AKTIVAN Tomic i Bajic kojes slomise njihovi stoperi. Ima jos ovdje stvari, ali kratki rezime je, pa necu tusiti sa pricom. Uglavnom, POD HITNO MIJENJATI NACIN IGRE PROTIV JACIH PROTIVNIKA. Danas si napravio dvije iste greske, kod rezultata 0:0 i kod rezultata 1:1. Tako to ne ide, i nadam se da ce svatiti bit nakon odgledanog snimka. Sve u svemu, veoma dobra skola za ovu djecu Zeljinu.

Sarajevo

Daleko od toga da su super bolji, ali da jesu za nijansu, to je upravo tako se i odrazilo na rezultat. Da su igraci jos bolji, ovaj danasnji rezultat je mogao komontro biti 2:4. Ali, otom potom. Cinjenice trenutno pokazuju da imaju kvalitetnije igrace koji su fizicki dosta spremniji (naravno, imaju novac za sredstva koja poboljsavaju fizicku spremu), ali takoder kretanje bez lopte im je dosta izrazenije, zato i jesu bili opasni u mnogim polu-prilikama koje su danas imali. Sve u svemu, iskoristili ste slabo postavljenu igru Zelje, ali nista toliko razbili Zelju kako mnogi tvrde, jer ste takoder slabi kada Vas se pritisne, samo sto je to Kodro ocitao ranije od Adzema pa je to i forsirao sto je na kraju urodilo plodom. Kako god, cestitke na sasvim zasluzenoj pobjedi.
Mali Radovac je pokazao klasu. :) ;)
Tribine

Iskren da budem, ja sam iznenadem ovom danasnjom posjetom i samim ambijentom. Naslusao sam se danas mnogih izjava, sto je ovo sve trebalo? opet baklje? itd..
Pa majku mu stara, zar to nije draz derbija po cijelom svijetu. Za mene je ambijent bio super. Kako jedni, kako drugi. Pitari isli na copy-paste koreogracije Manijaka iz 100 derbija, ali sve je super na kraju bilo.

Sto se tice incidenta, odredena skupina HZ je dobila sto je i trazila. Tako da apsolutno podrzavam Policiju, samo mi zao one druge normalne raje koja je dosta da prati nogomet, a ne da ucestvuje u nekim neredima tipa ACAB.

Prijedlog za FK Zeljeznicar.

U buduce staviti kameru na istocnu stranu, jer kada sam dosao kuci i upalio Arenu, umalo mi nesto nije bilo kad oni pokazu Grbavicu iz sirokog kadra, jer jbg, glavni grad je, a ta slika opet ide dalje. Ako vec ne mozete nista renovirati, makar mozemo prilagoditi da izgleda ljepse na TV-u.
:clap:

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 02 nov 2014, 17:36

MRZIM te zeljoo..
Halalit vam papanluk i gadjanje bakljama nikad necuu..

Nek vam je sretnoo, da zavrsite medju prvih sedam :wave:

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la JoseMourinho » 02 nov 2014, 17:37

bordograd je napisao/la:Iskreno iznenađen sam sa 3 gola na našem derbiju, čak smo mogli vidjeti još 2-3 da su naši i vaši napadači iskoristili šanse koje su morali iskoristiti. Mislim da smo zasluženo slavili, nije to bilo nikakvo demoliranje, daleko od toga ali da smo trenutno bolji tim, jesmo. Danas sam odlučio da na Grbavicu ne idem dok se ne napravi neka tribina gdje mi normalni ljudi možemo doći, gledati utakmicu bez da se guramo, gledamo idiote koji vas gađaju i umjesto u teren gledamo u nebo da ne bi glavu zijanili. S obzirom koliko ste tih novajlija doveli, vi ste dobar tim, na stranu sve šale i zajebancije. Pozdrav za svu normalnu plavu raju! :)
Čestitke na pobjedi, ako nista popravio se malo derbi još samo nekako se rjesit debila na tribinama i bilo bi još bolje ;)

Aragon
Kontakt:

Post Postao/la Aragon » 02 nov 2014, 17:38

S obzirom koliko supljina ima na vasoj strani sjevera, ne smatrare li da je ok da dobijemo i slovo LJ?
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 02 nov 2014, 17:39

Mi se moramo skoncentrisati na ove tako zvane manje utakmice i probati da odrzimo ovaj ritam koji smo do sada imali. Pobjede protiv Mladosti, Drine, Slobode, Zvijezde etc. mogu na kraju sezone biti zakljucujuce. Tako isto moramo se pomiriti sa sudbinom da cemo barem ove sezone vecinu top utakmica izgubiti iz razloga sto jednostavno nemamo dovoljno iskusan i dobar kadar. A u vecina slucajeva mladost i non salantnost nas takodjer moze kostati. Ali sve je to dio sporta.

Ja sam i vise nego zadovoljan kad je u pitanju ova sezona. Pa ljudi dragi jeli vi vidite sa kakvim kadrom mi vodimo bitku (barem na papiru) za ligasku titulu. Racunajte vec sljedece sezone da ce pola startne ekipe biti omladinci od 18 do 22 godine. Ma nema vece ljepote nego kad vidis momke poput Bajica, Sadikovica, Memije, Hadziahmetovica, Kjosevskog kako se bore i kako nastupaju u voljenom klubu! TO se trazi! To zelimo!

Djabe Sarajevu sve pare i sav onaj igracki kadar kad oni nas na guzove moraju dobiti. Sto se tice danasnje utakmice realan je bio remi. Kad se sagleda cijela slika, mec je bio zreo za nerijsen rezultat. Medjutim treba ipak cestitati komsijama na pobijedi. Na kraju krajeva pobijedi se ne gleda u zube i do iduceg derbija nek slave. Nas su danas kostale dvije amatarske greske u odbrani dok u napadu nismo bili dovoljno dobri, iako smo imali dosta sansi.

Medjutim opet kazem, to je sve dio sporta. A plava lokomotiva nece stati. Sta vise, ona se samo zakuhtava...

VTZ!
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

lazar
Kontakt:

Post Postao/la lazar » 02 nov 2014, 17:41

Opet Adzem kasno pravi izmjenu i opet po ko zna koji put ne iskoristava 3. izmjenu. Bucan 3x zaboravi Duljevica i 3x Duljevic zavrsi sam ispred Antolovica. Jednom zabije.

Amar ili neka sjedne na mejsto sefa ili neka ne gura nos gdje mu nije mjesto. Trener je golmana i neka se drzi golmana.
Zadnja izmjena: lazar, dana/u 02 nov 2014, 17:42, ukupno mijenjano 1 put.

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 02 nov 2014, 17:41

Aragon je napisao/la:S obzirom koliko supljina ima na vasoj strani sjevera, ne smatrare li da je ok da dobijemo i slovo LJ?
Prijatelju, ja da sam u upravi Zelje, fino bi Vama dao komletan sjever po cijeni od 10 KM, pa orgijajte na njemu cijeli dan i noc. A fino bi digao istok od 3.000 sjedecih mjesta i tu smjestio nasu raju sa djecom. Ali ima jos do toga, je se tako ne razmislja. Ipak se ceka da investitor padne sa neba..

Aragon
Kontakt:

Post Postao/la Aragon » 02 nov 2014, 17:41

sajo10 je napisao/la:Mi se moramo skoncentrisati na ove tako zvane manje utakmice i probati da odrzimo ovaj ritam koji smo do sada imali. Pobjede protiv Mladosti, Drine, Slobode, Zvijezde etc. mogu na kraju sezone biti zakljucujuce. Tako isto moramo se pomiriti sa sudbinom da cemo barem ove sezone vecinu top utakmica izgubiti iz razloga sto jednostavno nemamo dovoljno iskusan i dobar kadar. A u vecina slucajeva mladost i non salantnost nas takodjer moze kostati. Ali sve je to dio sporta.

Ja sam i vise nego zadovoljan kad je u pitanju ova sezona. Pa ljudi dragi jeli vi vidite sa kakvim kadrom mi vodimo bitku (barem na papiru) za ligasku titulu. Racunajte vec sljedece sezone da ce pola startne ekipe biti omladinci od 18 do 22 godine. Ma nema vece ljepote nego kad vidis momke poput Bajica, Sadikovica, Memije, Hadziahmetovica, Kjosevskog kako se bore i kako nastupaju u voljenom klubu! TO se trazi! To zelimo!

Djabe Sarajevu sve pare i sav onaj igracki kadar kad oni nas na guzove moraju dobiti. Sto se tice danasnje utakmice realan je bio remi. Kad se sagleda cijela slika, mec je bio zreo za nerijsen rezultat. Medjutim treba ipak cestitati komsijama na pobijedi. Na kraju krajeva pobijedi se ne gleda u zube i do iduceg derbija nek slave. Nas su danas kostale dvije amatarske greske u odbrani dok u napadu nismo bili dovoljno dobri, iako smo imali dosta sansi.

Medjutim opet kazem, to je sve dio sporta. A plava lokomotiva nece stati. Sta vise, ona se samo zakuhtava...

VTZ!
Zar je toliko tesko priznati da je neko bolji? :)
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 02 nov 2014, 17:44

voltron30 je napisao/la:
amerosm je napisao/la:Vise bih volio da smo izgubili sa 5:0, ali da imamo pametne igrace i pametnog trenera...
Iz aviona se vidjelo da od 60.minute Sarajevo polahko, ali sigurno ponovo preuzima inicijativu i da igraci fizicki padaju, ali Adzem tek nakon gola se sjetio da izvrsi izmjenu i tu opet pravi gresku kada vadi Vareu.

Na stranu bodovni saldo, ali i dalje mislim da Adzem nije dorastao zadatku da vodi Zelju.

Vidjecemo sta ce biti nakon ove sezone i hoce li se nesta promjeniti kada su ulaganja u ekipu u pitanju.
Bravo! Adžem je dobar za mlađe kategorije, ali nije za glavnog trenera. Ljude zavaraju rezultati protiv Mladosti, raspale Slobode... Ovo danas je trenerova, tj. Kodrina pobjeda, koliko god Sarajevo bilo kvalitetnije igrački. Reakcija Amara sve govori, Adžem gleda u njega k'o dijete, totalno pogubljen.
Manite se prepucavanja, zaslužena pobjeda Sarajeva. Ja im čestitam, papke koji provociraju na ignore.
jašta je. hajd' neka zamijene ekipe.

adžem cijedi koliko je moguće, ali šta ćeš kad nemaš odbrane. kosorić i bogdanović po x-ti put dokazuju da protiv iole jače ekipe ne mogu odigrati dobro. pogubljeni benjo sa 4-5 kila viška umjesto stanića i to ti je to. zeljković još ubjedljivo najbolji na neprirodnoj poziciji.

Aragon
Kontakt:

Post Postao/la Aragon » 02 nov 2014, 17:44

DzoleZeljo je napisao/la:
Aragon je napisao/la:S obzirom koliko supljina ima na vasoj strani sjevera, ne smatrare li da je ok da dobijemo i slovo LJ?
Prijatelju, ja da sam u upravi Zelje, fino bi Vama dao komletan sjever po cijeni od 10 KM, pa orgijajte na njemu cijeli dan i noc. A fino bi digao istok od 3.000 sjedecih mjesta i tu smjestio nasu raju sa djecom. Ali ima jos do toga, je se tako ne razmislja. Ipak se ceka da investitor padne sa neba..
Ovako, za sad je to nerealno. Ako Bog da, pa vi napravite istok ili zapad, to bi bilo dugotrajno najbolje rijesenje. Dok je ovako, nasa raja koja je na istoku i zapadu nece dolaziti na Grbavici jer se ne zeli mjesati sa nasim idiotima koji samo cekaju povod za belaj. Vjerujem da i ti imas dijete i da navijas za Sarajevo, nikad ga ne bi odveo na ovaj derbi.

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 02 nov 2014, 17:49

Sarajevu cestitke na pobjedi,nasim igracima licno ne zamjeram nista posebno, roster je takav kakav jest, komsije objektivno imaju mnogo siri izbor igraca i za svaku poziciju dobre zamjene.Nasim navijacima svaka cast,navijali za svaku pohvalu, po meni posjeta iznad ocekivanja.A sta reci sto se tice nase struke i administracije, mislim da je krajnje vrijeme da rasciste sami sa sobom,da se uozbilje i da svako radi svoj posao.Ako je Adzem trener(takav je kakav je ali on odgovara za igru i rezultat) neka mu se niko ne mjesa u posao , Amare mars sa klupe,radi svoj posao i pusti covjeka na miru.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 02 nov 2014, 17:50

tomic po meni danas nas najbolji igrac, i naprijed i nazad, dosta je igraca sarajeva nizao ko od sale... hasanovic na pocetku tekme katastrofalan, ali poslije gola odlicno odigrao... sve pohvale i antolovicu ;)
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 02 nov 2014, 17:52

može ovo još bolje i bez pojačanja. i ja ne sumnjam da će biti nakon još jednih priprema, jer je već velika razlika u odnosu na početak sezona. a trebalo da bi da ipak pretekne i za par provjerenih igrača na pozicijama gdje škripimo na zimu. mislim nije niko slijep pa da ne vidi da je bogdanović panj.
Zadnja izmjena: ChWilla, dana/u 02 nov 2014, 17:53, ukupno mijenjano 1 put.

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 02 nov 2014, 17:53

abu ba,pajaju maleni pajaju..:beba: :beba: :beba: :beba: :beba: :beba: :beba: :beba: :beba:
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!

bluesaa
Kontakt:

Post Postao/la bluesaa » 02 nov 2014, 18:02

pobjedesve je napisao/la:
bluesaa je napisao/la:ukratko receno prekid je sjebao cijelu utakmicu. kone su se bolje snasle jer im je dosao ko budali samar, poslije izjednacenja im je voda usla u usi, sto zbog pritiska nasih na terenu, sto zbog huka sa tribina. na obraz onima koji su to uradili, sad ce vjerovatno bit glavni u raji nafuranih supljoglavih huligana. sto se tice samih igraca posebno bih pohvalio memiju kod nas, i duljevica kod kona. obojca su mladi i mogu postati vrhunski igraci samo ako budu pametni. i pored dva gola u mrezi antolovic je pokazao da je popravio samopuzdanje, bez njegovih reakcija smo mogli primit jos koji, isto kao sto mogli i dati. sve u svemu, derbi je bio solidan, rezultat nas nije obradovao ali nema veze idemo dalje po evropu.

VTŽ

nije mi jasno kako se ne nadju 20 na 20 k'o u poljskoj ili svim drugim "ultras" drzavama, pa ko koga prebije, a ne ovako gadjaju se bakljama na tekmi k'o phichici najveci i onda kad dodju kornjace povij se i cuvaj bubrege. **** ti mene ako oni rusi i poljaci ne bi izudarali nogama one kornjace, al to se kurchi nesto pali baklje ovo ono. Kad bi uzeli najspremnijih 5 hordasa i ivana bogdanova, ubio bi ih bogdanov nogama
s kim bolan se naci, znaju kakva publika sjedi na sjeveru al djaba, u njihovim ocima je to sve isto. neko rece iznad mene zao mi ih sto ih tuku, koga ti je bolan zao, pitao bi ih sve da im djecu onako gadjaju. helemnejse, sta je tu je.
Ljubavi što te rodi, klasa radnička!

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 02 nov 2014, 18:03

Baš preslikana utakmica kao i u svim jačim tekmama ove sezone. Adžemu zamjeram na kasnim izmjenama i providnoj taktici. Što se tiče igrača imam osjećaj da nisu dali svoj maximum, određeni i pored maximuma ne znaju i to je to. Odbrana je stvarno katastrofalna, da nije bilo Antolovića, kojeg ovom prilikom moram pohvaliti možda i najbolja njegova tekma ove sezone, primili bi jedno 5 komada. Razlog poraza komotno možemo tražiti u našoj katastrofalnoj odbrani, da nije takva kakva jeste Željo ne bi izgubio ovu utakmicu.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 02 nov 2014, 18:14

[youtube][/youtube]

Dobro, ne treba sada pretjerano crnjaciti jer da je usla ona sansa sto je skinula sa gol linije, utakmica bi otisla drugim tokom, totalno. Pa onaj corak Zeljkovica kao sto je njima corak usao za 1;2 jer da nije, vjerujem da ne bi ovaj imao ona dva druga zicera jer bi ne bi igrali toliko otvorenije. Dakle, jesu trenutno bolja i jaca ekipa od nasih, posebnice par igraca koji se dosta isticu u individualnim sposobnostima, ali takoder timsko kretanje bez lopte je vrhunac, ali opet ne toliko mocno kako se nekim cini jer je utakmica mogla otici totalno drugim smijerom. Ja licno problem vidim u struci koja vec sestu jacu tekmu, postalja igru koja ne donosi pozitivan rezultat za nas.

Najbitnije je sada ostati bare - bare sa ovim vodecim, tj da nitko ne pobjegne i da ostanemo u igru za evropu. Nemamo ekipe za nekih velikih pobjeda protiv ovih jacih u nasoj drzavi, ali ekipa ima jos mnogo da radi kako bi dostigla maksimum. Danasnji maksimum je bio remi, ali tako je to. Ima mnogo faktora koji utici na to. Ovo treba uzeti kao jednu veliku skolu i nadati se da ce nasi u struci svatiti da ova igra ne prolazi protiv jacih momcadi.

@ado19211 - Bravo za Colica. Iskreno govoreci, igras duzi niz godina u Zelji timu sa kojim si osvojio sve zivo i boldirao to. Umjesto da gines, da pokazujes ovoj djeci kako se to radi, ti si izgubljen slucaj na terenu mnogo puta. Neki ce reci da je to poslije povrede, mada ja cu reci, kostao si na derbija 1:2 (2009) kad te Skoro izbaci po strani, mogao si nas kostati derbija 2:2 (2012) na Kosevu pa te Amar ukloni na vrijeme. Ne znam sta se dogada sa tobom, ali totalno pasivno igrac, isto kao da nemas volje za tim. Ako je tako, posto si nase dijete, bolje uspiti mjesto nekom drugom ko ce se boriti i ginuti dok se tebi samopouzdanje ne vrati. Iskreno moje misljenje, bez uvrede.
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 02 nov 2014, 18:23, ukupno mijenjano 3 puta.

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 02 nov 2014, 18:14

@sajo 10
prijatelju potpuno si u pravu, ovo sto se postiglo dosad je iznad ocekivanja, objektivno Siroki, Sarajevo i Zrinjski imaju veci izbor igraca a opet smo tu u tri cetiri boda, neki su najavljivali dominaciju, bjezanje od jedno petnaest bodava, ali nista od toga.Najbitnije je pokusati ove dvije tekme do kraja, a sta ce se sve izdesavati u pauzi pustimo da vrijeme kaze svoje, do kraja ima jos dosta da se igra, nista nije izgubljeno.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

ado19211

Post Postao/la ado19211 » 02 nov 2014, 18:18

uvijek je bilo tesko pisati vruce glave. derbi je mogao otici na obje strane, ovaj put Sarajevo malo sretnija ekipa. nije to bila pobjeda da se kaze razvalili su nas, imali smo svoje sanse nismo ih iskoristili, cak smo imali sve u svojim rukama dok Sarajevo nije zabilo drugi gol.

ovaj poraz se moze prepisati Adzemu, koliko god neko njega gotivio on nije trener koji moze voditi trenutno Zelju. jako lose postavljena utakmica odnosno utakmica uopce nije nikako postavljena. po ko zna koji put igraju igraci na pozicijama na kojim ne bi trebali. moze neko pisati igrac losi, ja se ne bih slozio s tim. solidan tim s jako losim trenerom.

i vruce glave treba napomenuti da Colic treba danas ispisnicu dobiti. nisam od onih koji tjeraju igrace i misle da je to najbolje ali ovaj definitivno je svoje pokazao. :salut:

lazar
Kontakt:

Post Postao/la lazar » 02 nov 2014, 18:20

ChWilla je napisao/la:
voltron30 je napisao/la:
amerosm je napisao/la:Vise bih volio da smo izgubili sa 5:0, ali da imamo pametne igrace i pametnog trenera...
Iz aviona se vidjelo da od 60.minute Sarajevo polahko, ali sigurno ponovo preuzima inicijativu i da igraci fizicki padaju, ali Adzem tek nakon gola se sjetio da izvrsi izmjenu i tu opet pravi gresku kada vadi Vareu.

Na stranu bodovni saldo, ali i dalje mislim da Adzem nije dorastao zadatku da vodi Zelju.

Vidjecemo sta ce biti nakon ove sezone i hoce li se nesta promjeniti kada su ulaganja u ekipu u pitanju.
Bravo! Adžem je dobar za mlađe kategorije, ali nije za glavnog trenera. Ljude zavaraju rezultati protiv Mladosti, raspale Slobode... Ovo danas je trenerova, tj. Kodrina pobjeda, koliko god Sarajevo bilo kvalitetnije igrački. Reakcija Amara sve govori, Adžem gleda u njega k'o dijete, totalno pogubljen.
Manite se prepucavanja, zaslužena pobjeda Sarajeva. Ja im čestitam, papke koji provociraju na ignore.
jašta je. hajd' neka zamijene ekipe.

adžem cijedi koliko je moguće, ali šta ćeš kad nemaš odbrane. kosorić i bogdanović po x-ti put dokazuju da protiv iole jače ekipe ne mogu odigrati dobro. pogubljeni benjo sa 4-5 kila viška umjesto stanića i to ti je to. zeljković još ubjedljivo najbolji na neprirodnoj poziciji.
Upravo

Amar je odstupio od mjesta sefa i nema se sta mijesati Adzemu. Ako mu se nes vidja Adzemov rad neka trazi bolje rjesenje.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.