Ti si nasilan svakako..ne treba bjezati od toga..od kad si zakmečo tome te samo i uče...tutankamon1905 je napisao/la: ↑28 okt 2024, 20:07Admine daj mi jos jedan tjedan pauze. Vuku me sarajlijice za jezik. Ne bih da budem nasilan
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
- luckystrike
- Kontakt:
Poravn'o bi siroki samo da mu je suđenje bilo kao protiv Sarajeva
Bitno da smo mi vas izjebali u sred Banjaluke, ostalo ćemo lako.
Vazda
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Ma daj nije moguće? Njih? Pitam se zašto?bordobijeli je napisao/la: ↑28 okt 2024, 20:01Zizovic kao ljut sto ih prozivaju zbog sudija gdje god dodju![]()
Treba ih na svakoj maksimalno provocirati jer su i zaslužili ni stida ni srama to nema, od proljeća 21 do sada bez stida gotovo svaku utakmicu namještaju. Potom dođu ovi njihovi i daju dokaz da nemaju ni stida ni srama. Ali neka još malo ako Bog da pa će sve na svoje doći.

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
-
- Kontakt:
- svrakino1921
- Kontakt:
Komentari na portalu
nakon dva gola što su dali, igrači Širokog se krenuli sklanjati igračima Borca
nova dijagnoza je uspostavljena, kao i prethodna izgleda neizlječiva ! Pitarske su suze najslađe...

VOLIMO PUNK I BANJALUČKOG BORCA !
Misliš ono valjanje Anđušića kad igrač Borca nije dobio crveni karton ili ono kad se nije svirao čist penal Guliju? Uostalom, jedini "zakonit" način da se boriš protiv pljačke. Da je sve bilo regularno tricu bi vam spucali k'o što smo i znali birvaktile kad niste bili pod protekcijom saveza i sudija i kad ste sezonu igrali u premijer ligi, a sezonu skakutali po šumskoj.

Sad kad su se uključili svi živi da vam namještaju (od vrha politike do ove svinje u savezu) osvajate lažne trofeje. Zato i imate dvije hiljade ljudi na stadionu u historijskoj utakmici.
-
- Kontakt:
Normalno,nisu HZ smjesna grupa kao Lesevi,imali smo mi ovakve borbe i protiv uprave i protiv saveza,mada oni kazu da je taj savez nas gurao al ga mi rusili,kratka im pamet.bordobijeli je napisao/la: ↑28 okt 2024, 20:32Normalno da se borimo u ratu se borili zasto sad da se povlacimo protiv nekog Vice . Ovo je BIH ,prvenstvo BIH i uvijek cemo se boriti .
Ničija nije do zore...saburom je dženet popločan
Kakvog bolan valjanja, mrš u neku stvar. Kako imaš obraza ovako nešto pisati **** te. Fuj matere mi.
Mislim na ono kad smo vam kup poklonili, igrali sa rezervistima pa ni to nije bilo dovoljno, pa onda morali uvoditi djecu da promase penale.NoProfit je napisao/la: ↑28 okt 2024, 20:37Misliš ono valjanje Anđušića kad igrač Borca nije dobio crveni karton ili ono kad se nije svirao čist penal Guliju? Uostalom, jedini "zakonit" način da se boriš protiv pljačke. Da je sve bilo regularno tricu bi vam spucali k'o što smo i znali birvaktile kad niste bili pod protekcijom saveza i sudija i kad ste sezonu igrali u premijer ligi, a sezonu skakutali po šumskoj.
Sad kad su se uključili svi živi da vam namještaju (od vrha politike do ove svinje u savezu) osvajate lažne trofeje. Zato i imate dvije hiljade ljudi na stadionu u historijskoj utakmici.
Kaze kup im poklonili
Vidite da nije single, vec multi cheat

Vidite da nije single, vec multi cheat
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 28 okt 2024, 22:11, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Ne rise i ti, najmanje 2 utakmice ste imali poguranac gdje ste pobijedili a niste trebali. Znači 4 boda manje.svrakino1921 je napisao/la: ↑28 okt 2024, 20:32
1/3
Bravo moj Željo
Sve pošteno
Nisu ti ni aut poklonili
GOLEM SI ŽELJO
Osteceni smo protiv Borca i var za Zrinjskifks74 je napisao/la: ↑28 okt 2024, 22:10Ne rise i ti, najmanje 2 utakmice ste imali poguranac gdje ste pobijedili a niste trebali. Znači 4 boda manje.svrakino1921 je napisao/la: ↑28 okt 2024, 20:32
1/3
Bravo moj Željo
Sve pošteno
Nisu ti ni aut poklonili
GOLEM SI ŽELJO
Poguraju nas namjerno da nas mogu poslije ostetiti
Tako nam rade dugi niz godina
Tako su nas pogurali protiv Tuzle, pa nas ponistise gol za derbi…
Yugoslav First League: ⭐️
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Mene bi bilo stid bilo šta pisati, da sam na vašem mjestu. Jedino ne normalan čovjek može opravdavati ovo što Borac radi sa savezom i sudijama.RedBlue je napisao/la: ↑28 okt 2024, 21:48Mislim na ono kad smo vam kup poklonili, igrali sa rezervistima pa ni to nije bilo dovoljno, pa onda morali uvoditi djecu da promase penale.NoProfit je napisao/la: ↑28 okt 2024, 20:37Misliš ono valjanje Anđušića kad igrač Borca nije dobio crveni karton ili ono kad se nije svirao čist penal Guliju? Uostalom, jedini "zakonit" način da se boriš protiv pljačke. Da je sve bilo regularno tricu bi vam spucali k'o što smo i znali birvaktile kad niste bili pod protekcijom saveza i sudija i kad ste sezonu igrali u premijer ligi, a sezonu skakutali po šumskoj.
Sad kad su se uključili svi živi da vam namještaju (od vrha politike do ove svinje u savezu) osvajate lažne trofeje. Zato i imate dvije hiljade ljudi na stadionu u historijskoj utakmici.![]()
Mislim da ce vam biti zestoko protiv sirokogNoDi80 je napisao/la: ↑28 okt 2024, 22:12Osteceni smo protiv Borca i var za Zrinjskifks74 je napisao/la: ↑28 okt 2024, 22:10Ne rise i ti, najmanje 2 utakmice ste imali poguranac gdje ste pobijedili a niste trebali. Znači 4 boda manje.svrakino1921 je napisao/la: ↑28 okt 2024, 20:32
1/3
Bravo moj Željo
Sve pošteno
Nisu ti ni aut poklonili
GOLEM SI ŽELJO
Poguraju nas namjerno da nas mogu poslije ostetiti
Tako nam rade dugi niz godina
Tako su nas pogurali protiv Tuzle, pa nas ponistise gol za derbi…