FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Ljiljani87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Ljiljani87 » 02 nov 2014, 18:25

Daj Adžeme djecu u odbranu , je.bo te ovi iskusni svaka greška je njihova -.-
1921 !
05.06.1998

fkzeljeznicarba
Kontakt:

Post Postao/la fkzeljeznicarba » 02 nov 2014, 18:26

[youtube][/youtube]

Moscardelli
Kontakt:

Post Postao/la Moscardelli » 02 nov 2014, 18:26

Koju funkciju Osim ima sada? Vidim danas se nesta svadja sa Adzemom

ado19211

Post Postao/la ado19211 » 02 nov 2014, 18:27

adzem je prvi koji treba da leti. evo vam primjer Sarajeva dok je Dzeno bio sve nesto mrljavo, doveli mao boljeg trenera i to puno bolje izgleda.
sacekat se jos malo, Adzem neka ganja licencu nije on za Zelje. :arrow:

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 02 nov 2014, 18:27

Moscardelli je napisao/la:Koju funkciju Osim ima sada? Vidim danas se nesta svadja sa Adzemom
Kad su utakmice vodi se u zapisniku kao trener golmana zbog toga da moze sjediti na klupi.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 02 nov 2014, 18:29

ado19211 je napisao/la:uvijek je bilo tesko pisati vruce glave. derbi je mogao otici na obje strane, ovaj put Sarajevo malo sretnija ekipa. nije to bila pobjeda da se kaze razvalili su nas, imali smo svoje sanse nismo ih iskoristili, cak smo imali sve u svojim rukama dok Sarajevo nije zabilo drugi gol.

ovaj poraz se moze prepisati Adzemu, koliko god neko njega gotivio on nije trener koji moze voditi trenutno Zelju. jako lose postavljena utakmica odnosno utakmica uopce nije nikako postavljena. po ko zna koji put igraju igraci na pozicijama na kojim ne bi trebali. moze neko pisati igrac losi, ja se ne bih slozio s tim. solidan tim s jako losim trenerom.

i vruce glave treba napomenuti da Colic treba danas ispisnicu dobiti. nisam od onih koji tjeraju igrace i misle da je to najbolje ali ovaj definitivno je svoje pokazao. :salut:
kao na primjer?

džaba, ne mogu se složiti. ne može adžem izbiti čistu loptu umjesto stopera, ili zabiti zicer umjesto napadača.

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 02 nov 2014, 18:30

Moscardelli je napisao/la:Koju funkciju Osim ima sada? Vidim danas se nesta svadja sa Adzemom
- Generalni Menader
- Ambasador kluba
- Mentor trenera
- Investitor
- Utjerivac dugova

Da li treba jos??

bluesaa
Kontakt:

Post Postao/la bluesaa » 02 nov 2014, 18:32

ChWilla je napisao/la:može ovo još bolje i bez pojačanja. i ja ne sumnjam da će biti nakon još jednih priprema, jer je već velika razlika u odnosu na početak sezona. a trebalo da bi da ipak pretekne i za par provjerenih igrača na pozicijama gdje škripimo na zimu. mislim nije niko slijep pa da ne vidi da je bogdanović panj.

da se mene pita papire bi dobio vec davno. nadajmo se da asanovic za razliku od njega ima bar nesto u glavi.
Ljubavi što te rodi, klasa radnička!

mukitmovac
Kontakt:

Post Postao/la mukitmovac » 02 nov 2014, 18:33

Mene ne boli poraz koliko jedna druga stvar , a to je da su nasi KLOSARI naredili da se ni djeca ne pustaju bez karte tako da je danas bilo tuzno gledati kako se djeca koja imaju 4, 5 godina tjeraju nazad jer nemaju karte a njihov roditelj ima. Znaci zalosno i poserem se na tog ko je to odredio bio to Osim , Siljak, peti ili deseti, SRAMOTA.
Zadnja izmjena: mukitmovac, dana/u 02 nov 2014, 19:22, ukupno mijenjano 1 put.
Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !

ado19211

Post Postao/la ado19211 » 02 nov 2014, 18:40

ChWilla je napisao/la:
ado19211 je napisao/la:uvijek je bilo tesko pisati vruce glave. derbi je mogao otici na obje strane, ovaj put Sarajevo malo sretnija ekipa. nije to bila pobjeda da se kaze razvalili su nas, imali smo svoje sanse nismo ih iskoristili, cak smo imali sve u svojim rukama dok Sarajevo nije zabilo drugi gol.

ovaj poraz se moze prepisati Adzemu, koliko god neko njega gotivio on nije trener koji moze voditi trenutno Zelju. jako lose postavljena utakmica odnosno utakmica uopce nije nikako postavljena. po ko zna koji put igraju igraci na pozicijama na kojim ne bi trebali. moze neko pisati igrac losi, ja se ne bih slozio s tim. solidan tim s jako losim trenerom.

i vruce glave treba napomenuti da Colic treba danas ispisnicu dobiti. nisam od onih koji tjeraju igrace i misle da je to najbolje ali ovaj definitivno je svoje pokazao. :salut:
kao na primjer?

džaba, ne mogu se složiti. ne može adžem izbiti čistu loptu umjesto stopera, ili zabiti zicer umjesto napadača.
prva stvar nije isto igrati protiv Radnika, igrati protiv Sarajeva.
bajic ne moze igrati sam klasicnog spica, ne moze. varea u vrlo bitnoj utakmici ne moze biti lijevi vezni, a sadikovic poluspic ne moze. colic ne moze igrati u vratniku valjda to vidi na treningu.

slazem se da Adzem ne moze izbaciti loptu glavom umjesto igraca, ali moze napraviti trening za zadnju liniju a ne da zadnja linija bude pogubljena, ne zna ko gdje udara.

ekipa nam je solidna, a jedan jedini krivac za sve ono je gospodin Adzem. nije trener za velike domete. moze voditi protiv Mladosti, Radnika.

sama cinjenica da su te sve ekipe iz vrha pobjedile a svi vrlo dobro znamo da razlika između tih ekipa nije drasticna, cak sta vise smo igracki tu negdje. jedab, dva igraca malo losija da imamo. :nene:

Moscardelli
Kontakt:

Post Postao/la Moscardelli » 02 nov 2014, 18:41

Hvala na odgovoru @arelinho i @Dzolezeljo

pobjedesve
Kontakt:

Post Postao/la pobjedesve » 02 nov 2014, 18:43

mukitmovac je napisao/la:Mene ne boli poraz koliko jedna druga stvar , a to je da su nasi KLOSARI naredili da se ni djeca ne pustaju bez karte tako da je danas bilo tuzno gledati kako se djeca koja imaju 4, 5 godina tjeraju nazad jer nemaju karte a njihov roditelj ima. Znaci zalosno i poserem se na tog ko je to odredio bio to Osim , Gredic, peti ili deseti, SRAMOTA.
nije sramota, plati 10 km i dijete ce dolaziti dzaba svaku plus ce jos imati neke dodatne beneficije. Odlican potez uprave
a... pehari su tu

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 02 nov 2014, 18:45

ado19211 je napisao/la:
bajic ne moze igrati sam klasicnog spica, ne moze. varea u vrlo bitnoj utakmici ne moze biti lijevi vezni, a sadikovic poluspic ne moze. colic ne moze igrati u vratniku valjda to vidi na treningu.

slazem se da Adzem ne moze izbaciti loptu glavom umjesto igraca, ali moze napraviti trening za zadnju liniju a ne da zadnja linija bude pogubljena, ne zna ko gdje udara.

ekipa nam je solidna, a jedan jedini krivac za sve ono je gospodin Adzem. nije trener za velike domete. moze voditi protiv Mladosti, Radnika.

sama cinjenica da su te sve ekipe iz vrha pobjedile a svi vrlo dobro znamo da razlika između tih ekipa nije drasticna, cak sta vise smo igracki tu negdje. jedab, dva igraca malo losija da imamo. :nene:
ekipa je solidna, i ima i solidan broj bodova, isti kao i sarajevo. za još više ipak fale jedan-dva prava igrača.

šta bi sa dva špica, koliki bi ti onda bio propuh nazad? a čolić je danas morao igrati, toplo se nadam da će zeljković na desnog beka kad se kvesić vrati...

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 02 nov 2014, 18:47

Komsije dobar derbi ali i kod vas i kod nas ima papaka sto bacaji baklje mislim da je ono bas dno dna, kako god sretno u nastavku i da pozdravim plavu raju storma, arelinha, bagrcavog i likusu. :D
04.10.2009 !!

bojamora
Kontakt:

Post Postao/la bojamora » 02 nov 2014, 18:48

Ma ja im nemam iskreno na čemu čestitati. Daleko su oni od svemirskog tima o kojem pričaju. Pred derbi smo ostali bez dva najbolja igrača a da je bilo suprotno, odnosno da su oni igrali bez dva najbolj igrača a mi u punom sastavu priča bi bila potpuno drugačija. Poraz u derbiju naravno da boli ali ja lično ništa ne mogu zamjeriti ni igračima ni stručnom štabu. Da je Bajić pogodio u momentu kada smo imali punu incijativu i pritisak na njihov go sada bi sigurno slavili pobjedu. Ali fudbal je takav a one šanse iz kontranapada koje su imali kada smo svi krenuli u napad su logične. Sudija na kraju još produži 4 i po minute umjesto realnih 8 i to je to. Od svega što su njanjari pokazali izgleda da im najbolje ide valjanje po terenu i zadržavanje vremena i jedino im na tome mogu čestitati. Manijaci su opet pokazali šta znači razlika između papaka i raje. Idemo dalje. Imamo isto bodova kao tanovi plačenici s tim da smo igrali utakmicu manje pred svojim navijačima i imamo svoju djecu koja se bore za sveti dres .

ado19211

Post Postao/la ado19211 » 02 nov 2014, 18:50

ChWilla je napisao/la:
ado19211 je napisao/la:

ekipa je solidna, i ima i solidan broj bodova, isti kao i sarajevo. za još više ipak fale jedan-dva prava igrača.

šta bi sa dva špica, koliki bi ti onda bio propuh nazad? a čolić je danas morao igrati, toplo se nadam da će zeljković na desnog beka kad se kvesić vrati...
nije bilo puno pametovanja za ovaj derbi jer nemas drugih opcija. turkovic spic, bajic lijevo, memija desno, poluspic varea.
zasto?
vrlo jednostavno na mjestu spica bi bio nedo koji ima šlifa da se mlati s igracima, s lijeve strane bi bio bajic koji bi imao sanse okrenut prema golu sutati i napraviti nesto, a varea bi tu bio kao kec na desetku da jednim potezem rijesi sve. on je uradio sve kontra, dobio sta je dobio.
pametovati s igracima kojim ne mozes, izmisljati toplu vodu praviti se strateg ne mozes. mogao se Amar praviti kad je imao 14 kvalitetnih igraca a ti sad to nemas i ne smijes.

vidi ako se gleda samo trenutno stanje tu smo gdje smo, ako se gleda buducnost i da li cemo obezbjediti evropu nimalo nisam optimistacan. imamo limitiranog trenera koji je iz prve petorke izgubio od svake ekipe osim Olimpica. pametnom dosta.

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 02 nov 2014, 18:51

Dobar derbi, igralo se otvoreno, mogli smo i mi do pobjede, ali isto tako smo mogli i izgubiti 1:4 npr.

Čestitke tanovcima, nek se i oni nečemu raduju :mrgreen:

Mi idemo po 6 bodova iz naredne dvije tekme, biće teško, ali šta da se radi

Zašto nisu došle horde zla? :bih:
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 02 nov 2014, 18:51

ako tjeras mak na konac, nije izgubio ni protiv sirokog
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 02 nov 2014, 18:52

Mislim da pasa nisi upravu vi to imate raju a mi pakr mislim da nisi upravu iskreno ono sto su vasi zapoceli nije uredu da nas murija ubije i sve ostalo, mi pored 1-2 smo imali dvije duljine 100% sanse a drugo je to sto nije znao iskoristit vama sretno govorim ovo kao iskren navijac fks i srecu vam pozelim za dalje a vi to svacajte kako hocete. :) @ bojamora tebi je upucen post :mrgreen: , a pasa moj horde su grmile. :tralala:
04.10.2009 !!

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la JoseMourinho » 02 nov 2014, 18:53

Da zabi Bajić i mi dobismo nekako adzem bi bio novi murinjo, ovako ga tjeramo odma :(
Al idete iz krajnosti u krajnost, neće adzem nigdje ne sikirajte se ;)

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Hrasno15, Lokomotifa i 38 gostiju.