Klare je napisao/la:
Vidi, još mi namignu

Znam eto da sam pogriješio sa Kraftom, bio sam protiv dolaska Neura, ali kad sam vidio da od ovog nema fajde, bio sam primoran reći WILLKOMEN(je li dobro napisano

) NEUER. Malo sam tu nekad kritikovao Contenta. I dalje sam mišljenja da Ottla, Altintopa i Klosea treba pustiti da traže nove klubove.
Ne znam šta više
Mah, migam ja stalno, ali ti često kršiš pravila
saobraćaja.

Nemoj Klosinja, treba od njega napravit ubitačnu rezervu. Tako da štedi snagu, pomaže Bayernu, normalno da tu i okonča karijeru. Uz to, skinuti debelog Mullera, kao i debelog Ronalda. Na sljedećem SP. Sve je to moguće sa
unsere Miro.
Klempavi Napolitanac može postati zmaj. Njega ne dam nit pod razno. Žabari i ostale mušterije - odjjebaus
Klare je napisao/la:
A pogledaj ovog našeg, pravi greške, nit napreduje, nit išta da odbrani.

Jednostavno sam mišljena da taj nigdje neće uspjeti,
a sad vrijeme će pokazati ko griješi.
Malo je reći da me potpuno razočarao
Pa ti, lutko moja.

Napravio si grešku (vjeroJatno namjernu) samo da raspališ vatru.
Razloge (malo slabijeg Kraftovog odlamanja) sam ti naveo. Navedi ti meni šta se desilo sa Holgerom Bieberom?
Zašto takav vrtoglavi pad (ako je ikako uspon na pomolu bio)?
Malo je reći da me potpuno razočarao.
Klare je napisao/la:
Grešaka ima i uvijek će ih biti, kao i kod savakog drugog, ali u ovoj sezoni ih je sveo na vrlo mali broj.
Milina ga je gledati s kojom lakoćom i samouvjerenošću vlada svojim šesnestercom. Ma najbolji golman na svijetu. Ne moraju se sa mnom slagati, slični kao Monolog koji ga, pu, tek uvrsti među Top 10.
To je tačno i zato mu skidam kapu (ne sa ćelave glave

). Mrcina hara u 16 metara, snaga u skoku, odlično degažiranje....
Klare je napisao/la:
A de mi reci šta si ti, nije moguće da te ovdje nema

Ja sam ovaj zadnji, sa dobrim
insektom.
Prijatelju, šta je tebi? Mora da si ostario.
A šta to ti nisi, moliću fino?!
@burza, kod mene na kahvu i sve ti ispričam.