HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
Pozdrav..Jel ima neki link za utakmicu da možemo gledati u Zagrebu.
-
zrinjevac365
- Kontakt:
Blaić svaka čast. Nijedan profesionalac ili poluprofesionalac ne može, a vrlo malo amatera i rekreativaca može odigrati onakvu utakmicu zapravo sezonu ili najbolje rečeno karijeru. Idi iz Zrinje, kupit cemo mi ti mi kartu za Šibenik ili gdje god drugo oćeš. Čovjek promašio profesiju 100%.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Mislim da ovim danasnjim rezultatom mi vise nemamo sanse za obranu titule, treba se orijentirat maxsimalno na kup, kako bi uzeli kantu... Sto se tice utakmice, bili smo bolji i dominantniji, falilo jei srece, uz to igrali smo bez dva igraca cijelu utakmicu, Blaic i Mevlja nisu igraci za Zrinju, i to je daanas svima jasno i stvarno ne znam po kojim kriterijima se dovode igraci koji su trebali bit pojacanja a ne znam bili ih Branitelj uzeo sebi, uz duzno postovanje istima.
I have a dream
-
zrinjevac365
- Kontakt:
Ma taj Mevlja je prevara. Za dobre klubove igro, a nigdje se nije zadrzao. Ima dobre agente izgleda.
Koga ova uprava zajebava???
Sa konja Karačića na magarce Krstičevića i Marinovića!!!
Ubaciva Crnova u 88.minuti,a ovaj imao više dobrih akcija za 5 minuta nego Blaić i Mevlja čitavu utakmicu...
Gonite se iz svetinje,kada ovako prodajete ugled Zrinjskog!!!
Ubaciva Crnova u 88.minuti,a ovaj imao više dobrih akcija za 5 minuta nego Blaić i Mevlja čitavu utakmicu...
And shepherds we shall be,For Thee,my Lord,for Thee...
Da smo se sjebali s otpuštanjem Karačića, to i vrapci na grani znaju.
Nažalost, to je najveća greška ove uprave.
Ali se nadam da je Marinović dobar izbor, čini mi se kao netko tko zna što želi postići
tako da ajmo čovjeku dati podršku sljedećih par ključnih utakmica pa da vidimo što će nam donijeti.
Na onog konja Krstičevića neću trošiti apsolutno niti jednu riječ.
Nažalost, to je najveća greška ove uprave.
Ali se nadam da je Marinović dobar izbor, čini mi se kao netko tko zna što želi postići
tako da ajmo čovjeku dati podršku sljedećih par ključnih utakmica pa da vidimo što će nam donijeti.
Na onog konja Krstičevića neću trošiti apsolutno niti jednu riječ.
Taramba je napisao/la:Koga ova uprava zajebava???
Taramba de malo logike.Je li trebao Crnov igrati stopera ili beka umjesto Blaića ili Mevlje.Kad se vrate Zlatić i Radeljić ni jedan a ni drugi neće igrati.Realno solidno smo odigrali utakmicu ,malo sreće je falilo da uzmemo sva tri boda ali yebiga , vratiće nam se valjda negdje.
Mislim da je jedina greška igranje Denija od početka jer on očito nije još spreman.Možda bi više koristi bilo da je ušao u drugom kad su igrači Želje bili umorniji pa da nešto pokuša na brzinu.
Pero kapetanski , Stevo rutinski a Vučina lavovski odigrali.Svaka čast.Đuka solidno igrao kao i Todorović , a ostali mogu puno bolje.
Moram ponovo spomenuti takozvane navijače sa zapada koji pljuju na sve i svakoga a ne poznaju osnovna nogometna pravila a o igračima da ne govorim.Tako Vinko dobija savjete da vadi Blaića a uvede Krešu ,ili da izvede Simeunovića kojega je ovaj izveo 10 minuta ranije ili najbolja je bila "uvedi Basaru"
"A tko sluša mene, bezbrižan ostaje i spokojno živi bez straha od zla."
-
zrinjevac365
- Kontakt:
Ma bit ce dobro ovo. Nestao je optimizam i zdrava atmosfera navijača. Zašto to ne znam? Prije par godina Zrinja imao puno lošiju ekipu al uvijek je bilo "ta će oni" i "bolji smo dvaput od njih", nije bitno jel se igralo na Grbavici,Koševu ili na Policama. Ja vam kažem ljudi ko se bar malo razumije u nogomet vidio je napredak u odnosu na utakmice protiv Drine i Slavije. Naravno još uvijek to nije "med i mlijeko" al treba vremena novom treneru. Sada je situacija takva kakva jest 4. mjesto (7 bodova zaostatka) i polufinale kupa. Titula je sve dalje i samim tim nestao je pritisak, pa sada idemo utakmicu po utakmicu a tako smo najopasniji kada niko ne računa na nas. Na kup moramo ići svim silama i mislim da smo tu najveći favoriti. Uglavnom sutra izvačenje kupa i prekosutra Vitez. Idemo jako do kraja pa šta Bog dragi da.
Baš takozrinjevac365 je napisao/la:Ma bit ce dobro ovo. Nestao je optimizam i zdrava atmosfera navijača. Zašto to ne znam? Prije par godina Zrinja imao puno lošiju ekipu al uvijek je bilo "ta će oni" i "bolji smo dvaput od njih", nije bitno jel se igralo na Grbavici,Koševu ili na Policama. Ja vam kažem ljudi ko se bar malo razumije u nogomet vidio je napredak u odnosu na utakmice protiv Drine i Slavije. Naravno još uvijek to nije "med i mlijeko" al treba vremena novom treneru. Sada je situacija takva kakva jest 4. mjesto (7 bodova zaostatka) i polufinale kupa. Titula je sve dalje i samim tim nestao je pritisak, pa sada idemo utakmicu po utakmicu a tako smo najopasniji kada niko ne računa na nas. Na kup moramo ići svim silama i mislim da smo tu najveći favoriti. Uglavnom sutra izvačenje kupa i prekosutra Vitez. Idemo jako do kraja pa šta Bog dragi da.
@Aco,
nije to jel igraju Mevlja i Blaić poziciju od Crnova,ali gubiš 0:1 kod kuće,a moraš dobiti utakmicu da ostaneš još u utrci za prvaka,nije to igra Zrinjskog..,
nije to jel igraju Mevlja i Blaić poziciju od Crnova,ali gubiš 0:1 kod kuće,a moraš dobiti utakmicu da ostaneš još u utrci za prvaka,nije to igra Zrinjskog..,
-
zrinjevac365
- Kontakt:
Ma umjesto Blaića bi ja i Tirića stavio. Bolji bi bio 100%
Barem bi Tirić znao out ubaciti da valja;)
Nadam se da je Marinović sada malo bolje upoznao ekipu,
što se kupa tiče,izgleda da nas čeka Hercegovačko finale:)
Nadam se da je Marinović sada malo bolje upoznao ekipu,
što se kupa tiče,izgleda da nas čeka Hercegovačko finale:)
Olimpic je vise zeznut kao gost nego domacin
btw nadam se hercegovackom finalu
btw nadam se hercegovackom finalu
Nisam neki preveliki optimista danas.Vitezu gori , puni su naših bivših igrača kao i igrača Širokog a mi još nismo postigli "radnu temperaturu" a uz to nema Todorovića,Zlatića,Đurića....Nadam se da me osjećaj vara ali ....
Tko ga zabiacovic2 je napisao/la:Nisam neki preveliki optimista danas.Vitezu gori , puni su naših bivših igrača kao i igrača Širokog a mi još nismo postigli "radnu temperaturu" a uz to nema Todorovića,Zlatića,Đurića....Nadam se da me osjećaj vara ali ....
Svašta
, ne mogu da vjerujem da su kiksali svi osima nas
.
Yebes premiership ,bundesligu itd ovo je definitivno postala najluđa liga na svijetu.
Yebes premiership ,bundesligu itd ovo je definitivno postala najluđa liga na svijetu.
Ultrasi u Vitezu!!
I kad izgube i kad pobjede .........

I kad izgube i kad pobjede .........

-
PiazzaGrande
Bravo momci, sve čestitke. Nadam se da je ovo početak pobjedničke serije...Ovo je više od tri boda s obzirom na rezultate konkurenata...
Volim te bola'!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.