English Premier League - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Ole je poznat da od flopova pravi igrace tako da se ne treba brinuti
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona

SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
A ja konto ne gleda mi postove
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

Cekam da se poljubite, pa da rahat idem na spavanje
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Što onda od Marsijala nije napravio igrača?

Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
Ole i Tuchel ce u novembru zamijeniti klubove.
Arteta ce biti drugi. On ce im presuditi.
Arteta ce biti drugi. On ce im presuditi.
4-IN-A-ROW
Posto je vec juli i polahko ali sigurno dolaze pripremne utakmice za sljedecu sezonu, vrijeme je da se svi ovdje ocitujemo o ambicijama svog kluba.
Naravno, mi kao Manchester United tradicionalno preuzimamo ulogu favorita i u sezoni 21/22.
Naravno, mi kao Manchester United tradicionalno preuzimamo ulogu favorita i u sezoni 21/22.

Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Za pocetak cilj je povratak u konfederacijsku ligu, ako se dobro pojacamo mozda bude i evropa liga.
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
Napraviti igrača=Konstanta dobrih sezona. Henry se ne proslavlja, složit ćeš se.

Cilj nas, tj. mene je da u januaru ne budemo u borbi za opstojnost.AlanSmith14 je napisao/la: ↑02 jul 2021, 09:10Posto je vec juli i polahko ali sigurno dolaze pripremne utakmice za sljedecu sezonu, vrijeme je da se svi ovdje ocitujemo o ambicijama svog kluba.
Naravno, mi kao Manchester United tradicionalno preuzimamo ulogu favorita i u sezoni 21/22.![]()
Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
Jel emco jos uvijek uvjeren da njegova plasticna skalamerija zajedno sa najvecom trenerskom prevarom moze do LP
hoce li opet kroz sezonu pisati kako su najjaci i kako niko drugi nema sanse
ili ce promjeniti mozda klub za koji navija, ne bi bilo prvi put. 

Pridruzujem se akciji koja vodi ka zdravoj raspravi.
Manchester City ce ici ka odbrani titule. Ne ocekujem da se to desi. Zasicenje ce presuditi.
Manchester City ce ici ka odbrani titule. Ne ocekujem da se to desi. Zasicenje ce presuditi.
4-IN-A-ROW
Najveca trenerska prevara osvaja ligu sa lakocom a ligi prvaka ima ko neki treneri za citavu karijeru, karijera tek pred njim, nema sta prevara je.
"Konstanta dobrih sezona" pa 2 je odigrao kod Olea nije 6 onda ni Pep ne zna napraviti igraca jer imas bruku igraca koji su flopali neku sezonu pod Pepom
Jesus iz sezone u sezonu sve losiji
Sterling prosla sezona najlosija otkad je u klubu
Stones?
F. Torres? Ili ga jos cuva za kraj sezone

Bernardo pred prodajom itd
Ima 2 sezone kod Olea jedna je losa a druga najbolja u karijeri i sta cemo sad znaci da prevagu radi ova losija?
Ako opet odigra losu sezonu onda mozemo vise raspravljati o Martialu pod Oleom

Navijaci Barce na putu ka EPL temi, kad god neko spomene Guardiolu

SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Realno Martial je podbacio u minuloj sezoni, nema se tu puno sta dodati. Ali to je do njega, ne bih rekao da Ole ima ista s tim. Svi su dobili sansu i vecina ju je iskoristila, pa Shaw je najbolji primjer kako zdrava konkurencija izvuce najbolje iz igraca. Martial je tek dolaskom Cavania pao u dublji kanal, dodaj tome i formu Masona doduse. Buraz ili se trudi i dokazi ili sjedi na klupi, ne znam sta je tu do Olea tacno?
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Trenutno korisnika/ca: Quartararo i 8 gostiju.