BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
3:3 mirza na servisu, steta ima je 0:30 u proslom geamu
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Što ovaj sabira ace-ve, samo 2 cm višLJi
od Damira a kako dijeli ace-ve 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Gotov mirzoni za nadati se da se nije puno potrosio 
Idemo po MD ovdje a kasnije i do titule uz dobar zdrijeb

Idemo po MD ovdje a kasnije i do titule uz dobar zdrijeb
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Dobro je, nisam jedini koji se nada tituli ovdjeesprit24 je napisao/la:Gotov mirzoni za nadati se da se nije puno potrosio
Idemo po MD ovdje a kasnije i do titule uz dobar zdrijeb![]()
![]()
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Mirza u finalu kvalifikacija igra protiv Isak Arvidssona, Šveđanim 560. na ATP listi, izbacio je 1. nosioca u Aslan Karatseva. Odlična šansa da se prođe u MD. Idemooo Mirza
Jučer 3/3, i danas je odlično krenulo.
Jučer 3/3, i danas je odlično krenulo.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Re: Odg: BiH Tenis
Mirza ima kapacitet da se nosi sa svim igracima,osim mozda 10-ak onih najboljih. Dokaz mojoj prici su Janowic, Stakhovski, Nieminen, Brown i da ne nabrajam vise. Druga stvar je sto moze i izgubiti od svakog, i sto se previse umori igrajuci ove kvale. A kad smo vec kod titule imal on osvojenu titulu na ch nivou??Unofficialpage je napisao/la:Dobro je, nisam jedini koji se nada tituli ovdjeesprit24 je napisao/la:Gotov mirzoni za nadati se da se nije puno potrosio
Idemo po MD ovdje a kasnije i do titule uz dobar zdrijeb![]()
![]()
i to prije tri godineViper je napisao/la:nema, samo finale u Yokohamu gdje je izgubio od Viole
2/2 
Hajde Dzumhure!
Hajde Dzumhure!
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Hoce!Papastathopoulos je napisao/la:hocel' biti stream za finale ?
Bilo je lijepo pratiti nase tenisere zadnji desetak dana. Dosta dobri partija i dosta pobijeda. AkoBogda pobjeda Damira veceras i prolazak Mirze i Tome sutra u glavni zrijeb Wroclawa!
Sreeetno!
P.S. Damir i Dea iduce sedmice zajedno u Mexiku!
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Sta damir planira igrati ? Odmor sedmica ili ? I opcenito sta ga jos ceka na ovoj j americkoj turneji nikako nisam upratio znam da je bio zainteresovan za rio al...sajo10 je napisao/la:Hoce!Papastathopoulos je napisao/la:hocel' biti stream za finale ?
Bilo je lijepo pratiti nase tenisere zadnji desetak dana. Dosta dobri partija i dosta pobijeda. AkoBogda pobjeda Damira veceras i prolazak Mirze i Tome sutra u glavni zrijeb Wroclawa!
Sreeetno!
P.S. Damir i Dea iduce sedmice zajedno u Mexiku!
Ne kontam zasto se opet vraca na hard sljedece sedmice? Sto nije nastavio sa sljakom?
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
- firefirefirely
- Kontakt:
Nema gdje
Mogao je samo da je batalio ovaj turnir, pa Rio da je igrao, ali bolje je ovak
dobio SE, umjesto da sjedi, zaradit ce koji bod i koju markicu..
I to sto kazesfirefirefirely je napisao/la:Nema gdjeMogao je samo da je batalio ovaj turnir, pa Rio da je igrao, ali bolje je ovak
2015 Morelos Open - ($75,000+H – Hard)esprit24 je napisao/la:I to sto kazesfirefirefirely je napisao/la:Nema gdjeMogao je samo da je batalio ovaj turnir, pa Rio da je igrao, ali bolje je ovak
me znam kakva ce mu biti konkurencija, al bi trebo biti medju nosiocima, onda cisto sumnjam da ce neko iz evrope osim ovih portugalaca ici u Mexixo, tako da bi i tu mogao do titule, jer svi ovi juznoamerikanci su pretezno sljakasi tako nikad se ne zna

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Sutra Tomo i Mirza igraju prve mečeve na svojim terenima, Tomo ne terenu br. 1(centralni) a Mirza na terenu br. 3, program počinje u 12h. Ne znam hoće li biti stream za Tomu, za Mirzu neće.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
sad malo googlam i vidim da je ovaj turnir u meksiku ma otvorenom, tako da msm da damir ima realne sanse da ide barem do qf ili sf, naravno ako mu se bude igralo :/
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Dobra vijest, ima prenos sa Wroclawa ali samo sa centralnog terena (znaći za Tomu ima stream) i ima prenos challengera Morelos, centralni i teren br. 1. Možemo i Damira gledat. 
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Eh da kazem i ja koju za ovaj turnir Damira,koji je igrao i evo priveo kraju,hvala Bogu.Nadam se da ce i veceras da pobjedi ovog Oliva i da uzme te neophodne bodove.Odavno nismo gledali Damira da ovako igra kao sinoc,Svaka cast majstore.Onaj sinoc Garin nije imao sanse,ali bas nikakve.Razlika u kvaliteti je bila bas,bas vidljiva.Jos veceras da uzme ovo i da zaokruzi uspjesnu sedmicu.
Sto se tice slijedece sedmice,apsolutno nista ne ocekujem od tog turnira,svaka pobjeda na tom turniru je premija,ali ako se poklope neke stvari,cetvrtfinale ili cak i polufinale bi bilo i TOP100 sigurno.I da bolje da je uzeo i ovaj turnir nego da je pravio pauzu.Vidjeli smo da moze odigrati i na hardu solidno,Zagreb je bio dokaz za to,a ovdje su dosta slabiji igraci nego u Zagrebu.Ali kazem ne ocekujem nista od tog turnira,jedna ,dvije pobjede bilo bi super.Sretno veceras majstore i uzmi to veceras sto laganije!!!
Nikad da prodje dan da pocne mec,ali je relativno rano tako da cemo aBD jos malo da gledamo
Sto se tice slijedece sedmice,apsolutno nista ne ocekujem od tog turnira,svaka pobjeda na tom turniru je premija,ali ako se poklope neke stvari,cetvrtfinale ili cak i polufinale bi bilo i TOP100 sigurno.I da bolje da je uzeo i ovaj turnir nego da je pravio pauzu.Vidjeli smo da moze odigrati i na hardu solidno,Zagreb je bio dokaz za to,a ovdje su dosta slabiji igraci nego u Zagrebu.Ali kazem ne ocekujem nista od tog turnira,jedna ,dvije pobjede bilo bi super.Sretno veceras majstore i uzmi to veceras sto laganije!!!
Nikad da prodje dan da pocne mec,ali je relativno rano tako da cemo aBD jos malo da gledamo